Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekergo
Én csak egyetlen egy kérdést tennék fel, a GameStar és a Pcworld miért nem a Nortont adja?

Az AV Comparatives 2006 februári tesztjén a Norton 100%,a Nod 32 94.3%-os teljesitményt nyujtott.A teszt megtekinthetõ itt,remélem bejön az oldal:Virusirtok tesztje

KO
Nem vitát akarok nyitni.
Mindenki másra esküszik, és ez így van jól.

Tényeket közlök.
Virus Bulletin (www.virusbtn.com) a legmérvadóbb tesztmûhely.

A tesztjeikbõl egyértelmûen kiderül, hogy két prímás van:

Symantec : 32 Success / 6 Failure / 7 No Entry

Eset(NOD32) : 37 Success / 3 Failure / 5 No Entry

Annyi kiegészítést érdemel, hogy 1999 novemberétõl folyamatosan 100%-os teljesítményt
csak a Symantec nyújtott,
az Eset (NOD32) kétszer elvérzett.

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Én linkeltem... Lengyel fórum. Én éjszaka uninstalláltam a NOD32-t. Most lett na tele végleg a f@szom vele. Pedig az utóbbi idõben jó volt.
De az Ewido Utilities (qrvajó, agresszív komplex progi, több angol nyelvû biztonsági fórum ajánlja) 1598!! tracking cookiet talált a rendszeremen. Kicsik voltak, alacsony fokú veszélyességi fokozattal, de NNNAAA!
Mindezt állandó Windows Defender védelem mellett, Spywareblaster használata melett, alkalmankénti CounterSpy, YahooAntispy, Spybot, és AdAware használata mellett.Mindegyik frissítve...
Ja, Firefoxot ÉS updatelt HOSTS filet használok.Na ennek megkoronázásképpen, a Topikcímadó odab@szta, hogy 'Nem lehet kommunikákni a kernellel". És qrt frissíteni az utóbbi idõben. Így hát kiirtottam. Ha lejár az Ewido, felrakom az Avastot - csókolom.

Uraim, npo commnet... ennyit a "Ghostbusterekrõl".

Fortuna fortes adiuvat.

Plusz millió NOD32 felhasználóból milyen kis szeletet képezünk itt, tehát korántsem biztos, hogy olyan jaj de rossz ez a véruskergetõ,

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

precision
Amúgy van ez a fórum, korábban már linkelte valaki, csak biztos elkerülte a figyelmeteket.
Nos itt a Bronson nevü emberke legutóbbi hsz -ét nézegessétek mindig. Aktuális, MÛKÖDÕ felhasználónév/jelszó párosokat szokott beírni, amivel én eddig mindig tudtam frissíteni a jelszavas szerverekrõl...

Bazinga!

precision
az nem a nod hibája, hogy gondok vannak a TÖRT verzióval...
a nav meg lehet hogy jó antivirus, de a nod sokkal jobb...és nem csak én mondom ezt, hanem a már lentebb említett szakértõk

Bazinga!

Salty
Sziasztok,
veletek már elõfordult, hogy indítás után olyan ablak jelenik meg, hogy : "nod is currently up to date, no update necessary"? Nekem már márc. 22-e óta nem tudja frissíteni, pedig eddig minden simán ment.
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Tomicsek
Azért KO-nak is van némi igazsága, ahogy itt végigolvasunk.

Nekem soha semmi problémám nem volt a nod32 vel. Lassan egy fél éve ezt használom.
Befizettem 5800 Ft-ot, diákkedvezménnyel, jogtiszta és semmi probléma nincs vele egy teljes évig!

Jön a húsvét, a locsolópézbõl vegyetek egy nod32 öt😄 és ne foglalkozzatok a józansá ellenlábasával KO-val😄

Sziasztok!
Azzal mit lehet csinálni, ha a NOD32 minden egyes Windows indulásnál ezt írja ki(kb. 3 perc gondolkodás után) :

Hiba történt a NOD32 Kernel szolgáltatásával való kommunikáció során

Ui.: próbáltam újratelepíteni, az nem jött be!
Igazad lehet. Viszont messze (elfogulatlan szakértõk) ezt tartják a legjobb vírusölõnek.

Fortuna fortes adiuvat.

units
NAV rulz 😊

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

KO
Tiszteletem!
Hetek óta figyelem ezt a topicot.
Nem fogok NOD32-t telepíteni.
Itt naponta ugyanazok a problémák kerülnek terítékre. Vélhetõen, nem azért mert mindenki lama.

Itt 2006. márc. 19. -én volt az utolsó írás. Vajon mért?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082118210
Üdv. KO

me and a monkey
Tudom, de akkor is próbáld ezt ki.
Uninstall > install (fixesváltozat) > frissítés több kattintással.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Rajta van nekem a fix.De mégi ez van.<#szomoru1>
Szóval visszaolvastam és próbáltam manuálisan frissíteni (köszönöm a tippet, töröltem az update filéket stb.) restart, és csodák-csodája automatikusan frissítette magát.
Kíváncsi vagyok,hogy ezentúl ezt minden nap végig kell-e játszanom ezentúl...?
me and a monkey
Tedd fel a "fix"-verziót, valahol lent megtalálod, én nem keresgetem.
Aztán próbáld frissíteni, ha nem csinálja kattints újra és újra és így így tovább.
Elég fapados módszer de nekem mûködött.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Tényleg régebb nem csinált ilyet,most vagy 2-3 hete genyázik,semmit nem tudok tenni hogy magátol frissitsen,.Mi a rákért?mindig azzal kezdem hogy kitörlöm a fájlt(amit kell) ujraindit lefrissit.ugy ok.de mi a sz***-ért nem frissit automaticé?????
Szerintem igen, ha jól beállítod, nem lehet hiba!

Fortuna fortes adiuvat.

2006.03.27. -óta nincs friss vírusadatbázisom (fix-es NOD),mert szerinte õ nagyon faszán friss és semmi szükség frissítésre, viszon azért titokban a háttérben néha próbálkozik de ilyenkor kap egy "server failure" hibaüzit,amit pechjére én is látok, így nem tud menyugtatni a hülye szövegével,hogy minden überfasza.
Ha visszaolvasok ebben a topicban akkor meg tudom oldani ezt a problémát (átlagos értelmi színvonallal rendelkezem)?
KO
Ezzel, én így egyetértek.
Bár!
Szerintem a Cunterspy mellett bõven elég egy Ad-Aware SE Personal (free).

Szerintem -ha jól van idomítva-elég a NOD. Anti-Spyware - bõl lehet több.
Egyet beraksz figyelõbe, a többit néha ráengeded. Nálam a Counter figyel, Windows Defender besegít, és néha átfuttatom Spybottal, és Ad-Aware-rel. Amit ezek nem találnak meg, az nincs. De vigyázz: Az Ad-Watch (Lavasoft kegészítõ a pro verziónál) NEM kémprogi figyelõ, hanem teljes rezidens. Csakúgy, mint a Spybot Tea-timer-e.
Azt nem is mondom, hogy biztonságom ékköve a Diamond ProcessGuard😊

Fortuna fortes adiuvat.

KO
yes 😊

Köszi az információt !
Utólag kiderült,hogy formáztam és telepítettem úgy, hogy kevés lehetett a Táp az új Gainward 6600 GT 256 Mb -vel ! És ez lehetett az oka ennek:
"Hiba történt a 1 fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során." Most újra csináltam és renben van.
precision
általános érvényû szabály hogy nem érdemes egynél több antivirus alkalmazása egyidõben

Bazinga!

TothLaci
Próbáld meg az Avast-ot
Sziasztok.A Nod mellé ajánlatos még föltenni valamilyen virusirtot? Ha igen melyiket? (és ha lehet legyen magyar),+hogy ne akadjanak össze. Kössz a választ.
streetracer
sikerült, köszi

A "Frissítések", "Beállítások" automatán kéne, hogy legyen. Ott van 7-8 szerver, amit friisítés elõtt végig szokott nézni, kiválasztja a legoptimálisabbat, és teszi a dolgát.

Fortuna fortes adiuvat.

zolo
Helló!
Nekem is ilyen problémám van!Márc 21-én frissített utoljára.Ti mrlyik szervert használjátok frissítésre??Nekem nod32.com/eval van beállítva és már egy hete azt írja hogy a legfrissebbet használja.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Április 2-a, 1.1467-es update. Ez a legfrissebb.

Fortuna fortes adiuvat.

streetracer
Nekem 2.50.25-ös NOD32-m van, és a legutolsó update március 3-án volt, amit egy kicsit furcsálok, mert 2-3 naponta biztosan szokott updatelni. Nektek is ilyen "régen" updatelt?

Ez mit jelent pontosan, a Nod32 írja :

Hiba történt a 1 fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során.
Megkerestem a nemzetközi fórumon a választ. Jól sejtettem, hogy ez egyfajta "bug".
Már sokan felvetették, a lényeg a következõ: A Windows nem engedi ellenõrizni a boot-szektort, és ez a "feature" olvasási hibát generál. Ez teljesen rendben van így. Ami a fizikai lemezeket illeti, a NOD 32 az installálási jellemzõk miatt hadd diszknek gondol helyi meghajtókat (pld. optikai meghajtók, DVD-RAM stb.)Ezért jelez hibát Itt a részletes magyarázat angolul:

1.Boot sector: It is not bug, it is feature. Under Windows operating system, does not allow access to MBR. NOD32 can not access the sector and generates read error. It is pretty normal. Maybe confusing but still normal.

2.Fizikai lemez: This is not something to worry about. Some drives (e.g., DVD-RAM or other optical drives) can be misidentified as local hard disk drives by Windows - it is a 'feature' of the drivers installed. NOD32 then tries to access the drives and displays the errors you noted.

To see if this is the case on your machine, right-click My Computer and select Properties. Then, on the Hardware page of the System properties box, click on the Device Manager button. Then expand the "Disk drives" branch to see what local drives are present. You'll probably find your real hard drive, plus two other entries.

Fortuna fortes adiuvat.

Akit érdekel itt a válasz😊
This is a heuristic detection {"possible virus .."} and may be something NOD32 is triggering on, as TH unpacks files to a temp directory. I would disable AMON while running a manual TH scan, were I you ..
Válasz:
Your right, when I disable AMON there are no problems while running TH. Just wondering if this is conflict between TH and nod32 or if I actually have a virus. Is the temp folder that TH unpacks the files to located under the windows directory or is located somewhere else - because as soon as the alert appears I can't seem to locate the exe its referring to using windows search.
Also when using a full scan with NOD32 there are no alerts.

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok! Rendszeremet Outpost 3.5, NOD32, Ad-Aware Pro,Spy Sweeper védik.
DE! A legújabb Trojan Hunter 4.5 -öt lefutatva a rendszeren, Õ nem talál semmit, de minden alkalommal kivált a NOD 32-bõl (AMON) vírusriasztást, a következõ bejegyzéssel:
Idõ Modul Objektum Név Vírus Akció Felhasználó Információ
2006.04.02. 1:10:19 AMON fájl C:\DOCUME~1\DR7D03~1.MAT\LOCALS~1\Temp\CE1OkQ.exe valószínûleg ismeretlen STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER vírus karanténba helyezve - törölve MATRIX-4QJ01EH2\Default User A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-létrehozás): C:\Program Files\TrojanHunter 4.5\TrojanHunter.exe. A fájl karanténba helyezve. Zárja be ezt az ablakot.
2006.04.01. 0:02:53 AMON fájl C:\DOCUME~1\DR7D03~1.MAT\LOCALS~1\Temp\hkNO.exe valószínûleg ismeretlen STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER vírus karanténba helyezve - törölve MATRIX-4QJ01EH2\Default User A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-létrehozás): C:\Program Files\TrojanHunter 4.5\TrojanHunter.exe. A fájl karanténba helyezve. Zárja be ezt az ablakot.
2006.03.31. 23:12:13 AMON fájl C:\DOCUME~1\DR7D03~1.MAT\LOCALS~1\Temp\EbMt4Cwl.exe valószínûleg ismeretlen STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER vírus karanténba helyezve - törölve MATRIX-4QJ01EH2\Default User A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-létrehozás): C:\Program Files\TrojanHunter 4.5\TrojanHunter.exe. A fájl karanténba helyezve. Zárja be ezt az ablakot.

Most a Trojanhunter a túlérzékeny (vagy a NOD), vagy mindig beveszi magát vmi az ideiglenes mappába??

Fortuna fortes adiuvat.

Itt is meg tudod nézni: Felügyeleti eszközök, Számítógépkezelés,Tárolás, lemezkezelés. Ha rossz a paríció, megmutatja. Egyébként a hivatalos fórumon sem tudják a fenomén okát. A pagefile-t normális, hogy nem látja, az zárolt neki.

Fortuna fortes adiuvat.

Nekem a kezdetektõl ezt csinálja... szerintem egy bug lesz. Futtass le egy lemezellenõrzést.
Kettõs kettintás "Saját gép", "c lemez", jobb egér "tulajdoságok",
"eszközök", ellenõrzés. ha újrabootolsz, végigfuttat dos-ban egy teljes lemezellenõrzést, szektorokkal, mindennel.
Nálam semmit nem talált.

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok !

Ez mit jelent pontosan, a Nod32 írja :

Hiba történt a 1 fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tompie
Az is megoldás, ha a Hálózati kapcsolatok - Helyi kapcsolat - Tulajdonságok-nál a TCP/IP mellõl kiszeded a pipát.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Nagyon köszönöm!
Tomicsek
Hálózati kapcsolatok - Helyi kapcsolaton -Tulajdonságok -A következõ IP-cím használata 169.254.61.215
Alhálózati maszk: 255.255.255.0 modemes vagy ADSL kapcsolatnál.
NOD 32.hu ról idézve.

Szóval senkinek semmi ötlete, hogy nekem miért tart kb. 1 percig a NOD32 betöltése, mikor indul a gép? 2 héttel ez elõttig ez kb. 2-3 másodpercbe tellett, de azóta, egyik napról a másikra 1 perc lett, és nem tudom, hogy miért. Ameddig nem tölt be, addig nem is tudok mit kezdeni a gépemmel. (Outpost tûzfalat használok mellé.) Mi lehet? Próbál egybõl netre menni, vagy mi? Nekem dual-up-os, azaz betárcsázós netem van.
Nem akarok gyerekeskedni, hogy kinek mikor, hogy frissít - ez lámerség.
Viszont azóta OK az "update", amióta békénhagytam - teszi a dolgát elõírás szerint(quantum satis😊

Fortuna fortes adiuvat.

Nekem 5 perce auto 1.1463-ra! Ma már másodszor. Nekem is fixes..

Fortuna fortes adiuvat.

Srácok, csak nálam van 21-22-e óta a frissítési problémákon kívül olyan hiba a NOD-al, hogy mikor betölt az Windows, vagy 1 percig gondolkodik a NOD (kis ablaka), mire végre betölt maga a program, vagy ez most globális probléma???

Egyszerûen nem tudom, hogy miért, de elég idegesítõ, mivel amíg be nem tölt a NOD nem tudok semmit sem csinálni a géppel... 😞 Egész egyszerûen egyik napról a másikra lett ilyen, valaki, valami ötlet...?
precision
nekem most frissített 1.1462 -re, auto
ja és nem eredeti 😊

Bazinga!

Vigasztaljon mindenkit az a tudat,hogy az eredeti Nod 32 sem hajlandó még mindig automatikusan frissiteni.

Az imént frissített a 03.30-i verzióra (magától). Most éppen t-online proxyt használok, konzekvensen a NOD32 frissítése is így van beállítva. Eddig fényes gyõzelem!

Fortuna fortes adiuvat.

Nem trial-os.Most 12.30 kor sikerült frissiteni,de csak kézzel,tehát nem automatikusan,mint ahogy lentebb is leirtam.De ugy látom most vagy 4-napja ezt csinálja.(és látom nem csak nállam).Mi a rákért?