Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki másra esküszik, és ez így van jól.
Tényeket közlök.
Virus Bulletin (www.virusbtn.com) a legmérvadóbb tesztmûhely.
A tesztjeikbõl egyértelmûen kiderül, hogy két prímás van:
Symantec : 32 Success / 6 Failure / 7 No Entry
Eset(NOD32) : 37 Success / 3 Failure / 5 No Entry
Annyi kiegészítést érdemel, hogy 1999 novemberétõl folyamatosan 100%-os teljesítményt
csak a Symantec nyújtott,
az Eset (NOD32) kétszer elvérzett.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
De az Ewido Utilities (qrvajó, agresszív komplex progi, több angol nyelvû biztonsági fórum ajánlja) 1598!! tracking cookiet talált a rendszeremen. Kicsik voltak, alacsony fokú veszélyességi fokozattal, de NNNAAA!
Mindezt állandó Windows Defender védelem mellett, Spywareblaster használata melett, alkalmankénti CounterSpy, YahooAntispy, Spybot, és AdAware használata mellett.Mindegyik frissítve...
Ja, Firefoxot ÉS updatelt HOSTS filet használok.Na ennek megkoronázásképpen, a Topikcímadó odab@szta, hogy 'Nem lehet kommunikákni a kernellel". És qrt frissíteni az utóbbi idõben. Így hát kiirtottam. Ha lejár az Ewido, felrakom az Avastot - csókolom.
Uraim, npo commnet... ennyit a "Ghostbusterekrõl".
Fortuna fortes adiuvat.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Nos itt a Bronson nevü emberke legutóbbi hsz -ét nézegessétek mindig. Aktuális, MÛKÖDÕ felhasználónév/jelszó párosokat szokott beírni, amivel én eddig mindig tudtam frissíteni a jelszavas szerverekrõl...
Bazinga!
a nav meg lehet hogy jó antivirus, de a nod sokkal jobb...és nem csak én mondom ezt, hanem a már lentebb említett szakértõk
Bazinga!
veletek már elõfordult, hogy indítás után olyan ablak jelenik meg, hogy : "nod is currently up to date, no update necessary"? Nekem már márc. 22-e óta nem tudja frissíteni, pedig eddig minden simán ment.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Befizettem 5800 Ft-ot, diákkedvezménnyel, jogtiszta és semmi probléma nincs vele egy teljes évig!
Jön a húsvét, a locsolópézbõl vegyetek egy nod32 öt😄 és ne foglalkozzatok a józansá ellenlábasával KO-val😄
Azzal mit lehet csinálni, ha a NOD32 minden egyes Windows indulásnál ezt írja ki(kb. 3 perc gondolkodás után) :
Hiba történt a NOD32 Kernel szolgáltatásával való kommunikáció során
Ui.: próbáltam újratelepíteni, az nem jött be!
Fortuna fortes adiuvat.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hetek óta figyelem ezt a topicot.
Nem fogok NOD32-t telepíteni.
Itt naponta ugyanazok a problémák kerülnek terítékre. Vélhetõen, nem azért mert mindenki lama.
Itt 2006. márc. 19. -én volt az utolsó írás. Vajon mért?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082118210
Üdv. KO
Uninstall > install (fixesváltozat) > frissítés több kattintással.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Kíváncsi vagyok,hogy ezentúl ezt minden nap végig kell-e játszanom ezentúl...?
Aztán próbáld frissíteni, ha nem csinálja kattints újra és újra és így így tovább.
Elég fapados módszer de nekem mûködött.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Fortuna fortes adiuvat.
Ha visszaolvasok ebben a topicban akkor meg tudom oldani ezt a problémát (átlagos értelmi színvonallal rendelkezem)?
Bár!
Szerintem a Cunterspy mellett bõven elég egy Ad-Aware SE Personal (free).
Egyet beraksz figyelõbe, a többit néha ráengeded. Nálam a Counter figyel, Windows Defender besegít, és néha átfuttatom Spybottal, és Ad-Aware-rel. Amit ezek nem találnak meg, az nincs. De vigyázz: Az Ad-Watch (Lavasoft kegészítõ a pro verziónál) NEM kémprogi figyelõ, hanem teljes rezidens. Csakúgy, mint a Spybot Tea-timer-e.
Azt nem is mondom, hogy biztonságom ékköve a Diamond ProcessGuard😊
Fortuna fortes adiuvat.
Utólag kiderült,hogy formáztam és telepítettem úgy, hogy kevés lehetett a Táp az új Gainward 6600 GT 256 Mb -vel ! És ez lehetett az oka ennek:
"Hiba történt a 1 fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során." Most újra csináltam és renben van.
Fortuna fortes adiuvat.
Nekem is ilyen problémám van!Márc 21-én frissített utoljára.Ti mrlyik szervert használjátok frissítésre??Nekem nod32.com/eval van beállítva és már egy hete azt írja hogy a legfrissebbet használja.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Fortuna fortes adiuvat.
Hiba történt a 1 fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során.
Megkerestem a nemzetközi fórumon a választ. Jól sejtettem, hogy ez egyfajta "bug".
Már sokan felvetették, a lényeg a következõ: A Windows nem engedi ellenõrizni a boot-szektort, és ez a "feature" olvasási hibát generál. Ez teljesen rendben van így. Ami a fizikai lemezeket illeti, a NOD 32 az installálási jellemzõk miatt hadd diszknek gondol helyi meghajtókat (pld. optikai meghajtók, DVD-RAM stb.)Ezért jelez hibát Itt a részletes magyarázat angolul:
1.Boot sector: It is not bug, it is feature. Under Windows operating system, does not allow access to MBR. NOD32 can not access the sector and generates read error. It is pretty normal. Maybe confusing but still normal.
2.Fizikai lemez: This is not something to worry about. Some drives (e.g., DVD-RAM or other optical drives) can be misidentified as local hard disk drives by Windows - it is a 'feature' of the drivers installed. NOD32 then tries to access the drives and displays the errors you noted.
To see if this is the case on your machine, right-click My Computer and select Properties. Then, on the Hardware page of the System properties box, click on the Device Manager button. Then expand the "Disk drives" branch to see what local drives are present. You'll probably find your real hard drive, plus two other entries.
Fortuna fortes adiuvat.
This is a heuristic detection {"possible virus .."} and may be something NOD32 is triggering on, as TH unpacks files to a temp directory. I would disable AMON while running a manual TH scan, were I you ..
Válasz:
Your right, when I disable AMON there are no problems while running TH. Just wondering if this is conflict between TH and nod32 or if I actually have a virus. Is the temp folder that TH unpacks the files to located under the windows directory or is located somewhere else - because as soon as the alert appears I can't seem to locate the exe its referring to using windows search.
Also when using a full scan with NOD32 there are no alerts.
Fortuna fortes adiuvat.
DE! A legújabb Trojan Hunter 4.5 -öt lefutatva a rendszeren, Õ nem talál semmit, de minden alkalommal kivált a NOD 32-bõl (AMON) vírusriasztást, a következõ bejegyzéssel:
Idõ Modul Objektum Név Vírus Akció Felhasználó Információ
2006.04.02. 1:10:19 AMON fájl C:\DOCUME~1\DR7D03~1.MAT\LOCALS~1\Temp\CE1OkQ.exe valószínûleg ismeretlen STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER vírus karanténba helyezve - törölve MATRIX-4QJ01EH2\Default User A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-létrehozás): C:\Program Files\TrojanHunter 4.5\TrojanHunter.exe. A fájl karanténba helyezve. Zárja be ezt az ablakot.
2006.04.01. 0:02:53 AMON fájl C:\DOCUME~1\DR7D03~1.MAT\LOCALS~1\Temp\hkNO.exe valószínûleg ismeretlen STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER vírus karanténba helyezve - törölve MATRIX-4QJ01EH2\Default User A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-létrehozás): C:\Program Files\TrojanHunter 4.5\TrojanHunter.exe. A fájl karanténba helyezve. Zárja be ezt az ablakot.
2006.03.31. 23:12:13 AMON fájl C:\DOCUME~1\DR7D03~1.MAT\LOCALS~1\Temp\EbMt4Cwl.exe valószínûleg ismeretlen STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER vírus karanténba helyezve - törölve MATRIX-4QJ01EH2\Default User A riasztást kiváltó alkalmazás (mûvelet: fájl-létrehozás): C:\Program Files\TrojanHunter 4.5\TrojanHunter.exe. A fájl karanténba helyezve. Zárja be ezt az ablakot.
Most a Trojanhunter a túlérzékeny (vagy a NOD), vagy mindig beveszi magát vmi az ideiglenes mappába??
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Kettõs kettintás "Saját gép", "c lemez", jobb egér "tulajdoságok",
"eszközök", ellenõrzés. ha újrabootolsz, végigfuttat dos-ban egy teljes lemezellenõrzést, szektorokkal, mindennel.
Nálam semmit nem talált.
Fortuna fortes adiuvat.
Ez mit jelent pontosan, a Nod32 írja :
Hiba történt a 1 fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Alhálózati maszk: 255.255.255.0 modemes vagy ADSL kapcsolatnál.
NOD 32.hu ról idézve.
Viszont azóta OK az "update", amióta békénhagytam - teszi a dolgát elõírás szerint(quantum satis😊
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Egyszerûen nem tudom, hogy miért, de elég idegesítõ, mivel amíg be nem tölt a NOD nem tudok semmit sem csinálni a géppel... 😞 Egész egyszerûen egyik napról a másikra lett ilyen, valaki, valami ötlet...?
Fortuna fortes adiuvat.