15641
-
pirobi #3769 én pedig használok,és jól müködik.Mert bizony tökéletes védelem nincs.Vagyis 100%-os védelem. Amire a Nod nem jelzett semmit,bizony a másik megtette.Igy a csomagolt fájl-t nem nyitottam meg,igy nem is kaptam fertőzést. Attól függetlenül 4 év után továbbra is a Nod 32 marad a gépen:))) -
#3768 Én semmi ESETre sem használnék két v. irtót együtt.
Azért a paranoiának is van határa aki ennyire fél az huzza ki a netkábelt a gépből.... -
#3767 igen, arra értettem.
Egyébként már majdnem ráfáztam a nod vs vb-re.
Felraktam (a nodot melléje), aztán a windózba való belépés után 10-15 mp múlva befagyott.
Aztán csak valami 7. restartnál voltam elég gyors, hogy kikapcsoljam mielött betölt rendesen xD -
#3766 Köszi a gyors válaszokat nekem is sikerült csak vak vagyok...!!! -
#3765 Pedig irva vagyon ott részletesen hogy ilyenkor mi van. Én úgy emlékszem azt olvastam hogy ha van v-kinek érvényes előfizetése az haszn álhatja az új termékeket is.
De ha gondolod irj a supportjukra én már többször megtettem, késségesen segitettek mindig. -
#3764 Én át tudtam...2009.01-ig érvényes a licensz. Elfogadta a user/pass-t. -
#3763 A nod32 nem használnám másik virusirtó mellett. (semmilyen két külömböző fajta virusirtót sem használnék egyszerre...)
Ha a terminátorra kérdezted az természetesen elvan mellette. -
#3762 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha rendelkezem 2009.ig érvényes előfizetéssel akkor is át tudok térni az uj 3.0-ra vagy penálnom kell érte,és ha igen akkor hogyan mert a nod32.hu-n nem boldogulok...
Előre is köszi a válaszokat -
#3761 Szerinted ez elfut virus buster mellet, nemfogja zavarni? -
#3760 Elvileg újra tudom majd rakni már párszor leirták itt a topikba hogy az új 3.0 is ujra rakható.
A triál verzió ugyanolyan mint a teljes verzió csak ez 30 naponta közli hogy lejárt. -
#3759 A nod sem egy csodatevő cucc mindennel az sem bir el . A trójaiakat meg amúgy is elvileg spyware irtóval kell "kezelni" bár a virusirtók is kinyirnak sokat. tedd fel ezt és próbáld meg. -
rochelle #3758 Szia!
De utána újra tudod majd telepíteni? és újra ad majd elvileg egy probaidót?
Mert én eddig kb 25naponta újratelepítem és úgy használom, de kérdés hogy az új is biztosan ilyen-e!
-
Orionk #3757 Sziasztok Barátaim!
SZal, vírusos a gépem. A nod32 mellett tettem le a voksom, hogy azt telepítem fel, és azt uszítom rá a vírusokra.
SEGÍTSÉGETEKET KÉRNÉM.
Feltelepítettem a legújabb nod32-ot(verzió: 3.0.650.0-magyar). Kírtotta a vírusokat, sokat talált. DE még mindig maradt a gépemen valami trójai, vagy féregszeruség, mert a következok történnek. A NOD32 gyakran egy hibaüzenetet dob fel, hogy vigyázat, szakítsam meg az internetkapcsolatomat, mert kártevot talált(win32/Ozdok trójai). Akkor észlelte a kártevot, amikor a C:\windows\system32\svchost.exe program a webhez próbált kapcsolódni.
Most mit tegyek? Ilyenkor csak megszakítani tudom a netet, nem kínálja a NOD fel, hogy írtja a vírust. A fenti programot meg nem törölhetem, mert azt a windows állandóan használja, amikor a nethez kapcsolódik.
Már csökkentett módban Ad-aware 2007 programot, és Spybot Search&Distroy programot használva próbáltam megtalálni a trójait, ami elbújt a gépen, valszeg a fent említett svchost.exe fájl mögé, DE SEMMIT nem találnak.
Mit csinálhatnék az újratelepítés helyett? Azt hittem, hogy a nod leírtja, de ezek szerint nem tud mindent leírtani?
Köszi elore is a segítséget.
Üdv. Orionk -
#3756 És ?
Amúgy 1 hónapos kb.... -
Apocalipto #3755 Ez már régi hír -
#3754 Nem adta alább a NOD32 víruskereső -
#3753 De sok szakember szerint jó. -
#3752 Spyware Terminator se az. -
Spyware terminator-t azért feltenném a helyedbe mellé
spybot S&D egyedül köztudottan nem nagy durranás....
-
#3750 De elvileg még két hónapig el lesz. Nekem amit letöltöttem csak 5ödik hónap 14én jár le. (nem buheráltam gyárilag ezt az időpontot adja.) -
#3749 Igen! Remélem nem kérdezik meg még 4232-ször újra ebbe a topicba. -
rochelle #3748 sziasztok!
Az új verziót is újra lehet telepíteni ha lejár a probaidőszak?
Úgy ahogy a régebbi verziókat?
Erről tud valaki valamit? -
#3747 Nálam még mindig a Comodo Boclean van fenn rezidensnek.
Mondják hogy kicsi az adatbázisa, de nekem fogott meg már ezt-azt az elmúlt 3 hónapban. Kb. 18 megát eszik - nem lassítja a gépet. -
#3746 nekem nemvolt rá még panaszom, aztán lehet hogy nem egy bajnok... -
#3745 az van, és annak van az a rezidense is az elég hatásos?
csak sajnos sok memóriát lefoglal... -
#3744 spybot S&D? -
#3743 nod 2.xx + comodo tűzfal mellé milyen anti spyware/trójai-t ajánlotok ami hatásosan helyettesíti a 3.0 anti spyware-jét? -
#3742 Nem láttam. Gondoltam bizonyitom. -
#3741 Oké, linkeltek már be képet erről, én elhiszem. -
Zsolt01 #3740 Pontosabban ez. -
Zsolt01 #3739 Ez talán segít. -
#3738 És mi lenne ha legálisan használnád?????
mellesleg a nyilvános crack kérést tiltja a fórum szabályzata
-
pirobi #3737 Sziasztok. Én is felraktam az uj Nod 32 3.0xxx magyar verziót. Ugy látom ennek nem 30 nap a próbaverziója. A lejárat 2008.05.14. Ettől függetlenül szeretnék tőletek kérni Cracket,illetve leirást hozzá hogy kell telepiteni./ a cracket /. Köszönöm. [email protected] ide kérném. Sziasztok -
#3736 -
#3735 vagy esetleg használd legálisan. -
balcsi70 #3734 Kösszi.Most kiprobálom a hun.-t aztán meg látjuk. -
#3733 Nem tudom! Használd mondjuk ezt az update servert és akkor nem kell baszakodni a crackekkel. http://www.nod32upd.do.am/v3/ -
#3732 Igen, működik. -
balcsi70 #3731 Hali.Pont ez az hogy megcsinálom,még a Antivirus,Antispyware Setup-ba is beraktam,Extension mappába+Real-time file system protection setup Exclusion mappába is,meg amit mondtál.És mikor másnap ujrainditom a gépet már elkapta és mindenhonnan ki van törlödve. hm.Mi a franc van? -
#3730 http://www.nod32upd.do.am/v3
ez a szerver müködik még,?
mert ha ezt beirtam és kitöröltem a jelszo és felhasználonevet akkor nem volt 30 nap