Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a sok éves munkádat, 2008 9 óta használtam a kódokat. Most 30 adikáig jó a legutóbbi, nem tudom mi lesz utána. Az internet security kódja is megszűnt a korábbi formában? A gond hogy full egyedül élek, és minimálbérből megélni sem tudok, így magazint venni sem.
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Üdv.: Kubu
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Többünk nevében is szeretném megköszönni, akik hosszú időre visszanyúlva használják a kódjaitokat Eset Nod32 IS terén.
A megadott kódok tökéletesen működtek, soha nem volt gond velük!
Köszönjük a munkáitokat! 😊
Viszont véleményt is szeretnék kérni a G-Data IS progiról.
Mennyire lehet átállni rá?
Köszi,
M.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Minden friss kód a fórumon megtalálható!
hangacsi.blog.hu
Azt hiszem itt az ideje, hogy megvegyem az Internet Security-t 1évre. 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2020.04.04. 22:38:53
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utoljára szerkesztette: stormEAgle, 2020.04.04. 21:47:40
Persze nem tartom magam szakembernek, de 10 éve ezt csinálom. Rendszerfelügyelet win 7 és win 10-es gépek, mindegyiken ESET.
Alap esetben bármilyen külső védelmet telepítesz, a defender lekapcsol.
Utoljára szerkesztette: JackOneill7, 2020.04.04. 21:37:30
katt és lőn felvilágosodás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: stormEAgle, 2020.04.04. 21:13:22
Ajanlottam a Kaspersky free-t. Tuzfal es halozatvedelem kivetelevel minden benne van.
Az aktuális egészségügyi helyzetre való tekintettel minden pedagógus és diák számára 3 hónapig ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk
link
Kubu-nak pedig millió köszönet, hosszú évek óta lesem innen a kódokat!
Utoljára szerkesztette: zjuhasz, 2020.04.03. 22:22:26
Május 1-től újra a windows defender szárnyai alá bízom magamat, aztán remélem a legjobbakat, innentől kezdve max óvatosabban látogatok, "bizonyos" oldalakat *khm* 😄
ui szerk: nekem ez a g-data nagyon ilyen lehúzósnak érződik és műanyag hatást is kelt (kívül szép csillivilli, de legbelül romlott), nekem már maga a weboldal is ezt sugallja valamiért. Ha már valami minőségi fizetős kell, akkor inkább egy Kaspersky vagy továbbra is Eset.
Utoljára szerkesztette: stormEAgle, 2020.04.03. 20:09:53
Bízunk benne hogy még egy jó darabig kitart és nem fogja a magazin ezt is kaszálni mint a Eset Smart Security-t. 😊
Csak miatta regisztráltam újra az SG- re, hogy fel tudjak kerülni a listájára, na de nem is ez a lényeg.
Nem akarom hosszúra nyújtani, mivel mindenki inkább a kódokra kíváncsi, de a G Data mindenképpen megér egy próbát, főleg akinek nincs semmi takargatni valója (van olyan? <#vigyor>#vigyor>). Aki beállításként az interaktív módot választja az készüljön fel, hogy az elején annyit csesztet, hogy már majdnem kidobtam a fenébe. Nagyon okos kis program, néha túlokos is, még olyan fájlokban is megtalálta a turpisságot, amiben az Eset nem pedig több, mint 10 évig volt esetem az Esettel.
A tűzfala sajnos eléggé buta, amit már jóváhagytam számtalanszor, hogy pl. az Opera böngésző nyugodtan végezheti az automatikus frissítést, nem hajlandó megtanulni. Én még ismerkedek a programmal, de lehet a végén A Zone Alarm lesz a befutó tűzfal vonalon. Egy laptopon próbálkoztam vele és elég neki egyszer megmondani mit csináljon és a továbbiakban nem abajgat, csak azért, hogy vedd már meg légyszi a pro verziót.
Kellemes tapasztalást kívánok mindenkinek és kitartást a G Datához, hátha sikerül megszelídíteni és hangsúlyozom, aki csak addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér az nyugodtan használja őt nem fogja az őrületbe kergetni.
Le van értelmesen írva minden itt a fórumon is és körlevelet is küldtem minden feliratkozónak de ahoz képest még most is folyamatosan jönnek az üzenetek.Én csak azt nem értem meg hogy hogy a fenébe nem lehet megérteni azt amit leírtam szerintem világosan fogalmaztam na de mindegy is.
Tehát a lényeg:
Már ne kérjetek privátban kódot sem feliratkozási lehetőséget a privát listámra mert senkinek nem küldök privátban sem máshogyan.
Leírtam mindent részletesen hogy mégsem lesz privátban kód küldés mert sokan kértétek és itt a fórumon egyszerűbb a megosztás.
Tehát minden kód ami még szerepelni fog vagy szerepel a CHIP magazinban ide kerül ki a fórumra tehát itt találjátok meg.
Már nincs több Eset Internet Security sem Antivírus kód. Előbbi egyedi regisztrációhoz kötött tehát egy magazin kóddal egy aktiválás lehet csak ezért a kód megosztása értelmetlen,. Utóbbinál megszünt a promó kód aktiválási lehetőség.
Csak is kizárólag G-Data Internet Security és ESET Mobile Security promó kódok lesznek ezek után!
Jelenleg is van friss kód mind a két verzióból amit megtaláltok a régebbi hozzászólásomnál.
Kérlek szépen benneteket ne legyetek lusták elolvasni a fórum tartalmát mielőtt kérdeztek!!!
Nekem is vannak szar napjaim sajnos ma az enyém is ilyen nem csak a tiéd. Már 3. Napja körmölök és próbálok mindenkinek segíteni de sajnos még mindig akadnak szép számban olyanok akik le tudnak fárasztani és a mai napon már szellemileg le is vagyok de majd csak túl leszünk ezen az egész vírusirtó váltáson aztán megszokja mindenki és máris gördülékenyebben mennek a dolgok.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2020.04.01. 11:27:00
Egyebkent meg nem rossz a win sajat vedekme sem, de inkabb a Kaspersky-t ajanlom. Teljesen rendben van a free verzio, megfelelo vedelmet ad,majdnem tokeleteset,max a tuzfal, amit hianyolok, de hat free verziorol beszelunk, ne akarjunk mindent. Kaspersky oldalarol letoltheto az ingyenes termekek resznel. Vagyis nehogy a 30napos probat szedjetek, hanem az ingyenes free verziot. Egy My kaspersky fiok sem art, de nem kotelezo. Evente kell megujitani a free licence-t.
Azt telepítettem drága barátom.
Havi 720 Ft-ja (napi 24 Ft), ha nincs valakinek erre, azt csak sajnálni tudom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nincs regisztrációs link mert ezt a kódot nem kell külön regisztrálni ez nem úgy működik mint a Nod. Az itt megadott kódot a letöltött és feltelepített G-Data.IS aktivációs felületén kell beaktiválni tehát maga a programon belül.
De hol a regisztrációs link ahová ezt be kell írni??
Nem igazán úgy működik mint az ESET-nél, nem tudom próbaváltozatról hogy kell normál licenszre váltani.... 😞
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2020.04.01. 07:05:23
Valaszolva egy kollega kerdesere, hogy mire valtottam, en most Kaspersky free-t tesztelek eppen es eddig tetszik. A tuzfal kivetelevel minden fontos dolog benne van.
"Mia teendő?"m hogy a klasszikust idézzem, és fordulok reménykedve errefele, odafelé, hozzátok.
kérek segítséget az eligazodáshoz,
KÖSZÖNÖM
Felhasználó: April9212
Jelszó: cB3ZbGnG
Az itt közétett kód csak is kizárólag az Internet Security-vel használható!
Mivel megszünt a lehetőség a Eset Smart Security regisztrációs kód továbbadásának így maradt a G-Data.IS alternatív lehetőségnek és jeleztem mindenki számára akit érdekel a dolog felírom a privát listámra és elküldöm havi rendszerességgel az éppen aktuális kódot a programhoz. Viszont nagy meglepetésemre amire bevallom őszintén én sem számítottam közel 2 nap alatt majdnem 100 feliratkozó jelezte hogy igényt tartana a havi kódra. Mint tudjátok ez a szám azért nem kevés 2 nap alatt és még közel sincs vége a hónapnak sőtt az eleén tartunk ( itt kövi hónap ra gondolok) tehát ez a szám csa nőni fog a közel jövőben. Idő közben tehát moonsterral is egyeztettünk aki ugyebár a nod fórum házigazdája és arra az elhatározásra jutottunk hogy létrehozunk inkább egy fúziót a két vírusirtó között ezáltal mind a G-Data mind a Nod mobilos kód is egy és ugyanazon fórumon kap helyet.
Tehát a lényeg tömören!
Ezek után mindenki egy helyen találja majd a magazinos kódokat minden hónapban vagy is a régi nod fórum átalakul nem privátban kapjátok majd a kódokat hanem a régi megszokott módon a forumon.
Remélem így mindenki számára egyszerűbb lesz!
Sajnálattal olvasom, hogy a számítógépes Eset kód megosztása továbbra nem lehetséges. Így váltásra kényszerülök én is. Aki használja ezt a G-Data IS-t attól kérdem:jó védelem ez? Megpróbálkoznék vele. Köszönöm Kubu az eddigi kódokat, mindjárt írok privátot a g-data kódért. Viszont a mobilos Esetet továbbra is használom, tehát ha lehetséges akkor itt várom a további kódokat.
Üdv!