Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nincs szükség másik emailcímre ugyan arra igényelhetsz minden hónapban kódot mielőtt lejárna az előző.
Közben találtam egy másik lehetőséget viszont ez korlátozott ideig szól. Ugyan úgy megadtok egy emailcímet és igénylitek a kódot viszont annyi hogy ez Orosz oldal és kell hozzá a google fordító de simán meg lehet érteni. 3Hónapra és 3 ezközre küldenek érvényes licensz kódot amit értelemszerűen a programon belül kell aktiválni.
Itt tudtok kódot igényelni 3 Hónapra: Ingyenes
ESET NOD32 Internet Security licenc
3 eszközre 3 hónapra
Próba képpen igényeltem magamnak de mivel nekem nincs rá szükségem aki jelzi felém privátban átküldöm és használhatja hogy ne vesszen kárba a 3 Hónap.
Üdv.: Kubu
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2020.04.17. 14:41:12
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
https://www.eset.com/fileadmin/ESET/HU/Fajlok/Web/PDF/Gamestar_REG_Help.pdf
A megadott Nod licensz igénylése emailcímre! szuperül működik.
1 percen belül megjött az email, a következő licenc-el 2020.május 16-ig érvényesítettem az ESET NOD32 Antivirus-omat:
BDKV-XB68-345P-HRFF-77R6
Nagyon szépen köszönöm önzetlen segítségedet.
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ez minek a kódja? Eset Internet Security? És ha aktiválom meddig érvényes? ☺️
Regisztráció
Kód:2FTHLTAH
Használtam kb. 2 hétig a G Data - t az itt közzétett kóddal, de ma leszedtem, mert elég jól lefogja az emígy sem erős gépet. Nem indul el bizonyos játék, van amiből kilép, szóval nem nyerő. Megpróbáltam most az ESS-t. Igényeltem hozzá licenc kulcsot, el is fogadta, de közölte frissíteni kell a programot. Engedtem is neki és ugyan úgy jártam mint a fórumtárs EIS lett belőle. Igaz megy tovább a kért licencel. Meglátom mi lesz majd egy hónap múlva, de maradni szeretnék Eset vonalon, nekem nagyon bevált.
Ürülök neki hogy hasznát veszed az itt megosztott kódoknak! :)
Javaslom hogy gmail.com-emailcímet használj ha esetleg nem ezt használnád a kód igényléséhez.
Utoljára szerkesztette: hpapagaj, 2020.04.13. 20:56:14
Egyúttal köszönet az eddigi kitartó munkádért, hosszú éveken át biztosított kódokért!<#awink>#awink>
https://www.kaspersky.com/free-antivirus
https://www.kaspersky.hu/free-antivirus
Mik a tapasztalatok? Van annyira hatékony mint a fizetős változat?
Utoljára szerkesztette: Karamellokri, 2020.04.13. 17:46:58
Örülök neki hogy sikerült!
Üdv.: Kubu :)
Az írásodból arra következtettem hogy az én általam posztolt eladóval jártál így.
Nos igen valóban így is lehet járni minden olyan licenszel ami nem a hivatalos forrástól származik ez sajnos 100% kivédhetetlen.
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2020.04.13. 12:09:30
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sose vásárolj úgy meg valamit ha nem vagy biztos benne 100% hogy ez az amit te megszeretnél vásárolni!
Ha valamiben nem vagy 100% biztos inkább kérj segítséget!
Az eladóval itt nincs semmi probléma még egy negatív visszajelzés sem érkezett hogy rossz lenne a licensz amit árul!
Itt maximum a vásárló figyelmetlensége lehet probléma!
Mindig légy körültekintő mielőtt vásárolsz!
Egyébként én jártam meg a hardveraprón vett licencel. Inkább megvettem a saját webhelyükön 50%-os kedvezményben.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Na srácok lenne itt akkor egy olyan lehetőség hogy emailcímre lehet trial kódokat igényelni a Nod hoz.
Sajnos abban nem vagyok biztos hogy ezek a kódok már előre aktiváltak vagy egyedileg aktiválhatók mint a CHIP-nél de úgy tűnik hogy működik. Nos a lényeg hogy megadtok egy tetszőleges nevet emailcímet kiválasztjátok hogy melyik vírusirtóhoz szeretnétek próba licenszt és végül ráklikkeltek a küldés feliratú ikonra mivel Angolul-van a SEND felirat lesz az és emailben megkapjátok az 1-hónapos kódot. Ha esetleg nem működne a kód csak igényeltek egy másikat és kész. Ez nem egy promóció és nem korlátozott időre szól tehát minden hónapban elvileg meg tudjátok újítani a licenszt. Ezt egyenlőre csak teszt jelleggel teszem közzé de ha pár hónap után is működni fog a dolog akkor álandó posztot kap a fórumon. Ha lehet minél többen próbáljátok ki és ha megkérhetlek benneteket egy visszajelzés is jöhet hogy működik e avagy sem!
Itt tudjátok igényelni a licensz kódot: Nod licensz igénylése emailcímre!
Az oldalon több előre aktivált kód is található ennek használatát nem javaslom de rátok bízom a döntést!
Ha menet közben kiderül majd a visszajelzés alapján hogy aktiválás után érvénytelenítették valamelyik kódot akkor ezt a megoldást nem fogom erőltetni mert úgy semmi értelme ha bármikor blokkolhatnak egy licenszt!
Ja és végezetül még annyit hozzáfűznék hogy ennek a témának semmi köze a CHIP magazinhoz tehát nem a magazin promó kódjait igénylitek hanem ez egy külföldi weboldal kimondottan Dod kódokra specializálódva.
Ezzel a posztal csak azoknak szeretnék segíteni akik nem szeretnének megválni a Nod-tól és persze azért is hogy ne keljen fizetni a kódokért azoknak akik nem engedhetik meg maguknak.! :)
Tehát akkor várom majd a visszajelzéseket remélem ez a módszer beválik hoszzútávon.
ESET NOD32 Smart Security
Username: TRIAL-0266222579
Password: p8247d34tk
Key: 7UBG-XV9T-XXXF-G483-4MMJ
Valid: 12-05-2020
ESET NOD32 Smart Security
Username: TRIAL-0266223526
Password: e3dv4m2u7s
Key: 53JB-X3S8-984W-RK55-JRAB
Valid: 12-05-2020
Hidd el nekem hogy pár hét és simán megszokod aztán meg már teljesen természetes lesz.
Árát nem nézem, nem az ára az érdekes. Venni kell kulcsot, hát venni kell...
Megszoktam már Eset-et. De így, hogy beszívattak minket... Akkor már vásárolok.
Táblázat alapján Kaspy jobb. De Eset-et már ismerem, megszoktam. (ikonja is jobban tetszik :P , meg a képek alapján látott kaspy kezelőfelülete se jön be annyira). De ha jobbnak titulálják...
Melyik érdemes akkor megvenni?
Ha esetleg valaki vásárláson gondolkodik annak ajánlom figyelmébe ezt az oldalt mielőtt bármien vírusirtó programot megvásárolna: Vírusirtó Programok Tesztje 2018-2020
Ez a weboldal vírusirtó programok elemzésével foglalkozik.
Köszönöm mindenki munkáját!
Nota bene, fura, hogy kötődik az ember egy szoftverhez. :D
Felraktam a G-Datát, de már az ikon miatt más. Lehet MS saját megoldásai lesznek. Vagy megveszem ESET-et, megérdemlik.
nem tartalmazza a ez a licenc?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(elsőre nekem sem fogadta el telepítést követően. Kell a gép újraindítása, ezt követően már elfogadja)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”