15651
-
Alex2 #14791 En is vasaroltam ebayrol hasonlo kodot de sajnos ket het utan letiltottak :( -
ebay-en vásároltam kb 1900Ft-volt az 1éves ESET Internet Security kód. Spanyol eladótól vásároltam, 2012óta tag, több ezres értékeléssel. 2020. májusig írja érvényesnek a kódot, szóval két év az egy helyett. :)
majd jelzek később, hogy még mindig működik-e :)
-
halmost #14789 @Abrakadabra-55 Hálás köszönet! :) -
cseko55 #14788 Köszönöm a kódot Abrakadabra-55!
-
hodila #14787 Látjátok, hogy van újságos kód, csak a DVD n van rajta. Ez nem egyedi kód, mert működik !
Aki tudja jővő hónapban is felteheti !
CHIP (ESET Mobile Security for Android) 2020/05.
Kód: b2pt89ff
Regisztráció : https://www.eset.hu/chip_mobile
Érvényes: 2020.06.30.
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.12. 12:26:19 -
Valakinek működött? nálam egyiket se fogadja el -
bluwering #14785 Köszönöm a kódot! :) -
ntex #14784 Sajna az ilyen kódokat pár nap alatt letiltják, mivel túl sok gépen lesz beaktiválva és 1 gépes liszensz ahogy látom... Ettől függetlenül köszi a megosztást, én is rápróbáltam :) -
Köszönöm szépen a kulcsot.
És mindenkinek az eddigi kulcsokat. Nem kommentáltam már évek óta csak piócáztam a kulcsot :D
De nagy hála mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vlali #14782 Próba-szerencse alapon aktiváltam az Eset mobil security programot Abrakadabra-55 kulcsával és sikerült, köszönet érte! Használhatom a lejártáig vagy amíg le nem tiltják! -
Abrakadabra-55 #14781 Kedves Mindenki!
Éveken át regisztrálatlanul használtam a licenc kódokat az oldalról, köszönöm ezt mindenkinek , aki feltette, megosztotta a fórumon!
Sajnálattal értesültem ennek megszűnéséről!
...
Keresgéltem:
Key for Eset Internet Security
Key: MXBV-W33C-NRCW-W649-SFS9 (26/03/2021)
Köszönetképp az eddigi kódokért, 2021, márciusig állom az licencetek!
-
dimo1111 #14780 Igen kampec.
-
zbeci #14779 Igen! Persze, hogy jártak itt , meg egyéb fórumokon is. Valamint a torrent sitekre is beregelnek. :-D Erre a komolyabb cégeknek külön csapata van. :-D Persze úgy "hagyják" vagy "nem hagyják" az újságos kódokkal történő kamu regeket, hogy ennek bizony üzleti, piaci oka van, elsősorban a fejlesztés szempontjából. :-) Mert ugye a fórumokon megjelennek , az alapvető felhasználói ismeretekkel rendelkező felhasználók probléma felvetései. Megjelennek részükről a "miért nem így van" felvetések, meg az "ez nem tetszik" felvetések. Bizony ez egy nagyon jó információs bázis a fejlesztések irányának szempontjából. Ez nem csak a biztonsági szoftverfejlesztés szempontjából igaz. Bizony a piac a legnagyobb úr :-D -
HJ #14778 Így van! Komolyabb összeget is rá mernék tenni, hogy az Eset magyar munkatársai is jártak már itt a fórumon és pontosan tudták mi a helyzet :) De nincs ezzel semmi probléma. Azt is meg kell köszönni, hogy egyáltalán engedték eddig hogy használjuk az újságos kódokat. Lehetséges, hogy már több volt darabra pl. a chipes regisztráció, mint a megjelent újság példányszáma és már a központ felé nem lehetett tovább megmagyarázni az eltérést :) Most meg örülni kell az elmúlt orosz promóciónak, hogy legalább nyárig megvan a védelem :) -
zbeci #14777 Más: Senki ne gondolja azt, hogy a komoly védelmi szoftver cégeknél (Eset, G-Data, Kaspersky) nem tudják azt, hogy ki használja megfelelő (fizetős) jogosultsággal a szoftvert. Az csak piacpolitika és piaci filozófia kérdése, hogy éppen melyik cég engedi "nagyobb szárra a gyeplőt". :-D :-D :-D -
zbeci #14776 Kérdezte valaki az ESET Mobil Security-t. Igen, sajnos az is (magazinonkénti) egyedi regisztrációhoz kötött kódos lett. tehát maradt a G-Data. Régebben felvetette azt is valaki, hogy a G-Data hardver igényes eléggé. Én sem javasolnám (elsősorban a DeepRay miatt) 8 GB RAM alatt , mindegy, hogy ddr3 vagy ddr4. Mindegy mit írnak a tesztek és G Data párti vagyok. U.is Ők nem mentek abba bele, hogy elfogadják a patriot törvény elvárásait és így fejlesszék a védelmi szoftvert, ez windows OP. rendszereknél igen-igen fontos dolog adatvédelmi szempontokból. -
Fecs #14775 zbeci-nek köszöntem meg a G-Data kódot. Vissza lehet követni a fórumon. Korábban írta valaki, hogy az O betű és a 0 szám miatt félreérthető a képes formula. Ezért írtam be segítségül a hozzászólásomban.
ESS már nehezebb ügy, a két védelemnek nincs köze egymáshoz. -
Bogyi6 #14774 A felhasználó és jelszó sem működik már.
-
Bogyi6 #14773 Az orosz oldal már nem működik. nem értem a felhasználót és a jelszót. regisztálni nem lehet a https://www.eset.hu/chip oldalon vele.
Segítség:( -
hodila #14772 Sziasztok !
Akkor az ESET Mobile Security kód is egyedi kódos lett ? Eddig úgy volt, hogy az marad a régi ! ?
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.07. 18:38:21 -
Fecs #14771 Köszi zbeci! 
Akinek nem megy a beírás -> felhasználó: May4a0f829306 jelszó: Ag3OHphR -
atesz1974 #14770 Bocsánat, tévedni emberi dolog! Bár nem tudom még mindig, hogy nekem miért a másik linket dobta be tegnap!
A működő jó orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/
Ingyenes ESET NOD32 Internet Security licenc 3 eszközre 3 hónapra
Ja, most látom, hogy az ingyenes 3 hónapra ESET NOD32 SMART Security Family licenc járt le!
-
Puhos #14769 Az újságban. Egyedi kódok vannak. -
dimo1111 #14768 Mésolható szöveges formát szeretnénk kérni, a 0 es az O miatt pléne,tisztelettel balfék userek mint én is.Köszi.
Utoljára szerkesztette: dimo1111, 2020.05.06. 04:38:10 -
Fredi tata #14767 ESET Mobil Security CHIPes újságos kód hol lesz megtalálható ? -
atesz1974 #14766 Ingyenes ESET NOD32 Internet Security licenc 3 eszközre 3 hónapra
К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.
Eset Internet Security 3 hónapos free licenc -
atesz1974 #14765 Ingyenes ESET NOD32 Internet Security licenc 3 eszközre 3 hónapra
К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött. -
tejfog #14764 Nekem se megy. a 0 illetve O közötti különbségekre gondolok. Esetleg megírnád, neked h sikerült? -
clublife #14763 Sikerült, valamit én rontottam el. Köszi szépen! -
clublife #14762 Nálam valamiért nem működik. Valaki tudna erről mondani valamit? -
Tian #14761 Köszönöm szépen hosszú évek óta kitartó munkádat! Kívánok minden jót!
Remélem hamarosan újra közöttük :) -
hodila #14760 Sziasztok !
Az ESET Mobil Security CHIPes újságos kód az is az új rendszer szerint működik, vagy az maradt a régi ?
Mintha valaki írta volna, hogy a mobilos marad a régi szerint, tehát ugyanúgy kell regisztálni mint eddig kellett !
Valaki tud erről valamit ?
Köszi !
Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.04. 14:29:47 -
AcelAngyal #14759 Köszi szépen zbeci! 
-
zbeci #14758 -
zpufi #14757 Nagyon köszönöm!!!
zpufi -
shalako #14756 dimo1111
kőszőnőm műkődik
-
dimo1111 #14755 Szivesen ,remélem 3 hónap múlva is müködik.
-
zolee75 #14754 Működik!! Köszönet dimo1111
-
dimo1111 #14753 Van egy jól müködö módszer Az eset is kod beszerzesere,(egyenlöre.) Van egy 10 percig tartó e-mail cim oldal,azt meg kell nyitni ,az ott kapott e-mail címet megadni egy orosz oldalon levö kod küldö oldalnak (google fordíto lefordítja),és az küldi a kodot 3 gépre 3 honapra a 10 perces email cimre, onnan kimásolni ,használni örülni.
A 10 perces email: https://10minutemail.net/?lang=hu
Az Orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/ -
zbeci #14752 Sziasztok!
Én is megköszönném a májusi G-D IS kódot. Előre is köszi.

Igen kampec.