Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztonságos tanulás otthonról, most 3 hónap ingyenes vírusvédelemmel!
CSAK MÁRCIUS 31. ÉJFÉLIG
A gyerek diákigazolványa kell csak hozzá és az ő nevére rendeld, de a saját email-edre.
Utoljára szerkesztette: moonster, 2020.03.31. 17:42:47
CSAK MÁRCIUS 31. ÉJFÉLIG
A gyerek diákigazolványa kell csak hozzá és az ő nevére rendeld, de a saját email-edre.
Utoljára szerkesztette: moonster, 2020.03.31. 17:42:47
Gdata-ra váltottam , idáig jol müködik , könnyen licencelhetö.
Sziasztok!
Szomorúan olvastam, hogy pont ebben a vírusos időben szűnik meg a kedvenc vírusirtóm PC-s használata ily módon. 😊
Nagyon köszönöm annak, aki idáig megosztotta velünk ezt a lehetőséget!
Aki nem akarja minden hónapban megvásárolni a Chip magazint, annak milyen alternatívát javasoltok?
Többet is kipróbáltam másik gépeken, de nyilván az ingyenes verziók közel sem ilyen praktikusak és kényelmesek, mint eddig ez a lehetőség.
Ti mire váltotok?
Szomorúan olvastam, hogy pont ebben a vírusos időben szűnik meg a kedvenc vírusirtóm PC-s használata ily módon. 😊
Nagyon köszönöm annak, aki idáig megosztotta velünk ezt a lehetőséget!
Aki nem akarja minden hónapban megvásárolni a Chip magazint, annak milyen alternatívát javasoltok?
Többet is kipróbáltam másik gépeken, de nyilván az ingyenes verziók közel sem ilyen praktikusak és kényelmesek, mint eddig ez a lehetőség.
Ti mire váltotok?
szia irtam pm ha nem baj!
Igen.
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
CHIP-ben a PC-s kód 2 hónapos? Annak is május 31 a lejárata, mint a mobilos verziónak?
Ok srácok akkor innentől aki itt kéri nem kerül fel a privát listára mindenkit felvettem aki kérte eddig innentől csak privát üzenetben kérhető a felvétel.
Szépen kértem mindenkit hogy privátban írjon G-Data.IS-vel kapcsoladban de úgy látom ez sajnos nem megy egyeseknek.
Szépen kértem mindenkit hogy privátban írjon G-Data.IS-vel kapcsoladban de úgy látom ez sajnos nem megy egyeseknek.
Heló!
A G-Data listádra engem is vegyél fel légyi. Köszi!
A G-Data listádra engem is vegyél fel légyi. Köszi!
Sziasztok!
Akik eddig kérték felvettem őket a privát listámra és a legfrisebb kód is kiküldére került viszont annyit szeretnék kérni tőletek hogy G-Dat.IS-vel kapcsolatban ne ide írjatok hanem pü. hogy ez a fórum ne legyen tele az ide nem illő témával.
Köszönöm!
Üdv.: Kubu
Akik eddig kérték felvettem őket a privát listámra és a legfrisebb kód is kiküldére került viszont annyit szeretnék kérni tőletek hogy G-Dat.IS-vel kapcsolatban ne ide írjatok hanem pü. hogy ez a fórum ne legyen tele az ide nem illő témával.
Köszönöm!
Köszönöm a mobil kódot! Kérlek vegyél fel a G-Data listádra! Köszönöm! <#worship>#worship>
Köszönöm a mobilos kódot, én továbbra is szerettnék itt kapni.<#worship>#worship>
Kérlek, vegyél fel a listádra! Köszönöm!
Tehát csak az kérje hogy vegyem fel a privátlistámra akinek G-Data.IS vírusirtóhoz kellenek kódok havonta.
Tehát csak az kérje hogy vegyem fel a privátlistámra akinek G-Data.IS vírusirtóhoz kellenek kódok havonta.
Ment az ismételt válasz
Írtam pü.
G Data Internet.Security vagy GDATA_INTERNETSECURITY_BASE_HUN?
Köszönöm!
Ha megvásároltad a magazint a 3. oldalon találod.
Az Internet Security kódot hol találom, amiről a hsz végén teszel említést, köszönöm ?
Sziasztok ismét!
Többen megkerestetek privátban és a félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni a dolgokat.
Privát üzenetben csak a G-Data.IS kódokat küldöm el minden hónapban. A NOD mobilos kód továbbra is ide a fórumra posztolom ki ha lesz rá igény mivel a pc-s verziót már nem fogom tudni megosztani ahogyan az előző hsz-ban leírtam.
Többen megkerestetek privátban és a félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni a dolgokat.
Privát üzenetben csak a G-Data.IS kódokat küldöm el minden hónapban. A NOD mobilos kód továbbra is ide a fórumra posztolom ki ha lesz rá igény mivel a pc-s verziót már nem fogom tudni megosztani ahogyan az előző hsz-ban leírtam.
Írtam neked privit. Előre is köszönöm ha írsz.
CHIP.Pc.2020
Kód: További megosztás nem lehetséges!!
CHIP.Mobil.2020/04
Kód: xh4uu35d
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2019.05.31.
Sziasztok!
Sajnos egy elég szomorú hírt közlök veletek ugyan is a CHIP magazin és az Eset szigorított az üzlet politikáján és bevezetésre került a virtuális letölthető dvd ami egy egyedileg aktiválható kód segítségével lehet megszerezni amit regisztrációt kövezően lehet elérni. Mivel minden magazinban egyedi kód található így egy felhasználó csak egy aktivácót tud végrehajtani ami érvényes az Eset Internet Security-re is így ezáltal kizárva a töbszörös aktiálási lehetőséget amit ugyebár eddig megosztottam veletek. Továbbá megszűnik az Eset Antivírus aktiválási lehetősége viszont a mobilos verzió továbra is változatlan marad vagyis csak az Internet Security és a Mobilos verzió kap ezek után promó kódokat.
A G-Data.IS havi kódok is változatlanul maradnak akik korábban kérték tőlem azoknak ugyan úgy havi rendszerességgel elküldöm privát üzenetben.
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2020.03.29. 17:13:31
Köszönöm a kódot !!!<#worship>#worship>
Beállítások - További Beállítások(jobb lent) - Felhasználói felület - Felh.felület Elemei - Állapotok - Szerkesztés - Licencelés
Itt pipa ki ami nem kell.
Itt pipa ki ami nem kell.
Azt szeretném megtudni, hogy hol lehet kikapcsolni azt a figyelmeztetést ami 10 vagy 14 nappal a licenc lejárta előtti naptól folyamatosan figyelmeztet, hogy beavatkozás szükséges.
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
Kubu for prezident! 😊
Nagyon köszi a kódot!
<#taps>#taps>
Nagyon köszi a kódot!
<#taps>#taps>
KÖSZÖNÖM A KÓDOT!
Nagyon köszönöm a kódot !!!
Köszönöm szépen a kódot.
Köszönöm!
Szia Kubu86. Köszönöm a kódot
Kedves Kubu! Ebben a rendkívüli helyzetben különösen is köszönöm a "védelmi" kódot <#circling>#circling>
Kedves Kubu!
Köszönöm a kódot és kérem vegye úgy, hogy minden alkalommal újra megköszönöm a Fórum császárának a segítségét! Mint a jogászok mondják, a határidő azonnali és folyamatos minden alkalommal! István
Köszönöm a kódot és kérem vegye úgy, hogy minden alkalommal újra megköszönöm a Fórum császárának a segítségét! Mint a jogászok mondják, a határidő azonnali és folyamatos minden alkalommal! István
Köszi! <#worship>#worship>

Kubu, köszönöm a kódot! <#worship>#worship>
Köszönöm a kódot Kubu86!<#worship>#worship>
Nagyon szépen köszönöm a kódot!
Köszönöm!!!!
köszönöm szépen a kódot<#worship>#worship>
Köszönöm a kódot!
Nagyon köszönöm!
köszönöm!!!
Ez "jól esett"! Kisegített egy ideiglenes telepítésnél: köszönöm!
<#eljen>#eljen>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Köszi
Köszi!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Köszönöm a kódot.A copy-paste kód nálam a mobil oldalon nem működik, kézzel kell beírni!
Köszönöm a kódot!