15651
  • Alex2
    En is vasaroltam ebayrol hasonlo kodot de sajnos ket het utan letiltottak :(
  • gabo91
    ebay-en vásároltam kb 1900Ft-volt az 1éves ESET Internet Security kód. Spanyol eladótól vásároltam, 2012óta tag, több ezres értékeléssel. 2020. májusig írja érvényesnek a kódot, szóval két év az egy helyett. :)

majd jelzek később, hogy még mindig működik-e :)
  • halmost
    @Abrakadabra-55 Hálás köszönet! :)
  • cseko55
    Köszönöm a kódot Abrakadabra-55!
  • hodila
    Látjátok, hogy van újságos kód, csak a DVD n van rajta. Ez nem egyedi kód, mert működik !
    Aki tudja jővő hónapban is felteheti !

CHIP (ESET Mobile Security for Android) 2020/05.

Kód: b2pt89ff

Regisztráció : https://www.eset.hu/chip_mobile

Érvényes: 2020.06.30.
    Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.12. 12:26:19
  • gabo91
    Valakinek működött? nálam egyiket se fogadja el
  • bluwering
    Köszönöm a kódot! :)
  • ntex
    Sajna az ilyen kódokat pár nap alatt letiltják, mivel túl sok gépen lesz beaktiválva és 1 gépes liszensz ahogy látom... Ettől függetlenül köszi a megosztást, én is rápróbáltam :)
  • gabe paul logan
    Köszönöm szépen a kulcsot.
    És mindenkinek az eddigi kulcsokat. Nem kommentáltam már évek óta csak piócáztam a kulcsot :D
    De nagy hála mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vlali
    Próba-szerencse alapon aktiváltam az Eset mobil security programot Abrakadabra-55 kulcsával és sikerült, köszönet érte! Használhatom a lejártáig vagy amíg le nem tiltják!
  • Abrakadabra-55
    Kedves Mindenki!

Éveken át regisztrálatlanul használtam a licenc kódokat az oldalról, köszönöm ezt mindenkinek , aki feltette, megosztotta a fórumon!
    Sajnálattal értesültem ennek megszűnéséről!
    ...

Keresgéltem:

Key for Eset Internet Security

Key: MXBV-W33C-NRCW-W649-SFS9 (26/03/2021)

Köszönetképp az eddigi kódokért, 2021, márciusig állom az licencetek!
  • dimo1111
    Igen kampec.
  • zbeci
    Igen! Persze, hogy jártak itt , meg egyéb fórumokon is. Valamint a torrent sitekre is beregelnek. :-D Erre a komolyabb cégeknek külön csapata van. :-D Persze úgy "hagyják" vagy "nem hagyják" az újságos kódokkal történő kamu regeket, hogy ennek bizony üzleti, piaci oka van, elsősorban a fejlesztés szempontjából. :-) Mert ugye a fórumokon megjelennek , az alapvető felhasználói ismeretekkel rendelkező felhasználók probléma felvetései. Megjelennek részükről a "miért nem így van" felvetések, meg az "ez nem tetszik" felvetések. Bizony ez egy nagyon jó információs bázis a fejlesztések irányának szempontjából. Ez nem csak a biztonsági szoftverfejlesztés szempontjából igaz. Bizony a piac a legnagyobb úr :-D
  • HJ
    Így van! Komolyabb összeget is rá mernék tenni, hogy az Eset magyar munkatársai is jártak már itt a fórumon és pontosan tudták mi a helyzet :) De nincs ezzel semmi probléma. Azt is meg kell köszönni, hogy egyáltalán engedték eddig hogy használjuk az újságos kódokat. Lehetséges, hogy már több volt darabra pl. a chipes regisztráció, mint a megjelent újság példányszáma és már a központ felé nem lehetett tovább megmagyarázni az eltérést :) Most meg örülni kell az elmúlt orosz promóciónak, hogy legalább nyárig megvan a védelem :)
  • zbeci
    Más: Senki ne gondolja azt, hogy a komoly védelmi szoftver cégeknél (Eset, G-Data, Kaspersky) nem tudják azt, hogy ki használja megfelelő (fizetős) jogosultsággal a szoftvert. Az csak piacpolitika és piaci filozófia kérdése, hogy éppen melyik cég engedi "nagyobb szárra a gyeplőt". :-D :-D :-D
  • zbeci
    Kérdezte valaki az ESET Mobil Security-t. Igen, sajnos az is (magazinonkénti) egyedi regisztrációhoz kötött kódos lett. tehát maradt a G-Data. Régebben felvetette azt is valaki, hogy a G-Data hardver igényes eléggé. Én sem javasolnám (elsősorban a DeepRay miatt) 8 GB RAM alatt , mindegy, hogy ddr3 vagy ddr4. Mindegy mit írnak a tesztek és G Data párti vagyok. U.is Ők nem mentek abba bele, hogy elfogadják a patriot törvény elvárásait és így fejlesszék a védelmi szoftvert, ez windows OP. rendszereknél igen-igen fontos dolog adatvédelmi szempontokból.
  • Fecs
    zbeci-nek köszöntem meg a G-Data kódot. Vissza lehet követni a fórumon. Korábban írta valaki, hogy az O betű és a 0 szám miatt félreérthető a képes formula. Ezért írtam be segítségül a hozzászólásomban.
    ESS már nehezebb ügy, a két védelemnek nincs köze egymáshoz.
  • Bogyi6
    A felhasználó és jelszó sem működik már.

• Bogyi6
    Az orosz oldal már nem működik. nem értem a felhasználót és a jelszót. regisztálni nem lehet a https://www.eset.hu/chip oldalon vele.

Segítség:(
  • hodila
    Sziasztok !
    Akkor az ESET Mobile Security kód is egyedi kódos lett ? Eddig úgy volt, hogy az marad a régi ! ?
    Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.07. 18:38:21
  • Fecs
    Köszi zbeci!
    Akinek nem megy a beírás -> felhasználó: May4a0f829306 jelszó: Ag3OHphR
  • atesz1974
    Bocsánat, tévedni emberi dolog! Bár nem tudom még mindig, hogy nekem miért a másik linket dobta be tegnap!

A működő jó orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/

Ingyenes ESET NOD32 Internet Security licenc 3 eszközre 3 hónapra

Ja, most látom, hogy az ingyenes 3 hónapra ESET NOD32 SMART Security Family licenc járt le!
  • Puhos
    Az újságban. Egyedi kódok vannak.
  • dimo1111
    Mésolható szöveges formát szeretnénk kérni, a 0 es az O miatt pléne,tisztelettel balfék userek mint én is.Köszi.

Utoljára szerkesztette: dimo1111, 2020.05.06. 04:38:10
  • Fredi tata
    ESET Mobil Security CHIPes újságos kód hol lesz megtalálható ?
  • atesz1974

К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.

Eset Internet Security 3 hónapos free licenc
  • atesz1974

К сожалению, акция завершена - Sajnos a promóció befejeződött.
  • tejfog
    Nekem se megy. a 0 illetve O közötti különbségekre gondolok. Esetleg megírnád, neked h sikerült?
  • clublife
    Sikerült, valamit én rontottam el. Köszi szépen!
  • clublife
    Nálam valamiért nem működik. Valaki tudna erről mondani valamit?
  • Tian
    Köszönöm szépen hosszú évek óta kitartó munkádat! Kívánok minden jót!
    Remélem hamarosan újra közöttük :)
  • hodila
    Sziasztok !
    Az ESET Mobil Security CHIPes újságos kód az is az új rendszer szerint működik, vagy az maradt a régi ?
    Mintha valaki írta volna, hogy a mobilos marad a régi szerint, tehát ugyanúgy kell regisztálni mint eddig kellett !
    Valaki tud erről valamit ?
    Köszi !
    Utoljára szerkesztette: hodila, 2020.05.04. 14:29:47
  • AcelAngyal
    Köszi szépen zbeci!
  • zbeci
  • zpufi
    Nagyon köszönöm!!!
    zpufi
  • shalako
    dimo1111
    kőszőnőm műkődik
  • dimo1111
    Szivesen ,remélem 3 hónap múlva is müködik.
  • zolee75
    Működik!! Köszönet dimo1111
  • dimo1111
    Van egy jól müködö módszer Az eset is kod beszerzesere,(egyenlöre.) Van egy 10 percig tartó e-mail cim oldal,azt meg kell nyitni ,az ott kapott e-mail címet megadni egy orosz oldalon levö kod küldö oldalnak (google fordíto lefordítja),és az küldi a kodot 3 gépre 3 honapra a 10 perces email cimre, onnan kimásolni ,használni örülni.

A 10 perces email: https://10minutemail.net/?lang=hu
    Az Orosz oldal: https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/
  • zbeci
    Sziasztok!
    Én is megköszönném a májusi G-D IS kódot. Előre is köszi.