Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Pandát díjazták 😊 - földhöz baszom magamat - Panda fõnök haversrác megbizásábul.
/Legnagyobb gépigényér - biztoss./
Narxis
Jó hát nem látunk a színfalak mögé, de azért bízom a lelkiismeretükben. 😄 Egyébként a PCWORLD-ben meg vagy 4-5 vírusirtót díjaztak, ott pl. figyelembe vették az árakat is. Díjazták a Nortont, Kaspersky-t, ESET-et meg még asszem a Panda-t, mindegyik külön kategóriában, pl. Kaspersky a leghatékonyabb, Norton a legjobb ár/érték arányú, ESET a legkisebb rendszerterhelésû, Panda-ra már nem emlékszem. Jó sok pénzt kaphattak. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Kaspersky a 2. XD lehet h ott is van lefizetés.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Itt most nem a NOD-ot díjazták hanem a magyar supportosokat. Nem hiszem, hogy itt bármilyen "lefizetés" lett volna ha erre gondolsz. Régen csak NOD reklám volt a CHIP-ben, de pl. a legutóbbi számban már láttam Panda, Kaspersky, Norton hirdetést is, a legutóbbi tesztjükben pedig a Kaspersky-t ajánlották, sõt már Kaspersky-hez is adnak 1 hónapos kulcsot.

L7wy
Meg a táááávirányííítóós segítségnyújtás XD, windowsban is van ilyen szolgáltatás😄 minek még telepíteni az ESET "távirányítóját" is??? XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Ne értsd félre, de ki más nyerte volona a chip magazin tesztjét

Narxis

Pano
Arról nem is beszélve, hogy egy több mint 2 év hosszú licensz, ráadásul Business 5000 ft-ért.... nekem enyhén sántít a dolog. Még kedvezménnyel is volt jó esetben 30 ezer és aprópénzért dobálgatjuk....

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nekem is addig jó a licenc...mire jók a fórumok... 😛
Am reklámozni nem itt kéne.
Eladó Nod32 Antivírus Business Edition Vírusírtó + Jogtiszta Licenc!!!
A licenc érvénnyességi ideje: 2011.03.18-ig van!

Nekem már nincs rá szükségem ezért adom tovább!!!
Az eladási ár: 5.000.- Forint !!!!
Igen! Ilyen olcsón! Hát ez van ha már nem kell, amúgy úgysem tudnám annyiért eladni amennyiért vettem! Nem? 😊

Átvehetõ személyesen Budapesten elõzetes egyeztetés alapján illetve postán elöre bankszámlára utalva.
Érdeklõdni, hogy megvan-e még :
06-30/839-7564
[email protected]
További szép napot!
Narxis
Szerezni egy újat.

Freddycom
Mégse... Mit lehet csinálni, miután lejárt a key?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Narxis
Spyware Doctor-al próbáltad már?

Az a gondom hogy ujra raktam az Xp és amikor a másik vinyot irtózom ezt irja hogy valami: Win32/HackTool.Patcher alkalmazás

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Eddig igen, remélem nem lövik majd ki
mükszik ?

Prájvit messzídzs ment
Freddycom
Nekem most azt írja, h 2010.01.31-ig frissít. Az a fura, h én semmit nem állítottam át, nem írtam át az user/pass-t(még mindig az updv4 van) még csak hozzá sem nyúltam a progihoz.

Narxis
Igen, a 3901-es adatbázis problémákat okozott, ezt javították.

Csá!

A ma reggeli infó szerint amely a Sicontact Kft-tõl származik, a frissítési problémát valamilyen szerverhiba okozta.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

kõakód?:d

xNoodlex
No de honnan, mennyit és mit? Ez a nagy kérdés... <#vigyor2>

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

jee<#eljen> nemolyan rég közzé lett téve itt egy kód (már nem emlékszem hogy ki irta) ami 2011-ig érvényes. nekem elfogadta, frissit vele.<#eljen>

😊
Narxis
Elindult a frissítés!

Narxis
😄

Írtam, hogy lekapcsolták a frissítést, nem a programmal van a baj.

Ezt akkor is végrehajthatom ha nem észlelek semmi problémát a rendszeremmel? Találhat akkor vírust?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

csodás, én is feltettem, mem frissített, visszaraktam a 3.0.684-est, erre az sem...
Csip kóddal összejött a letöltés <#vigyor>
Linket a népnek de ízibe!
Narxis
Igen, kikapcsolták a frissítést az óriási érdeklõdés miatt, nálam az eset.com is alig jött be. 20kbyte/sec-el jön a telepítõ.

"Hello,
the updates were stopped about 1,5 hours ago to minimize the impact on our users. Unfortunately, an issue seems to have occurred even if the transition to v4 update files was staggered to several days."

Ja már felraktam.De kár volt,mivel nem hajlandó nálam frissíteni:Kép.

Narxis
Tölthetõ a végleges angol 4.0! Klikk!

Pano
Hát az nagyon nem jó. Akkor a következõt kell tenned.
1.- Töltsd le az Avira Rescue System progit.
2.- Csinálj vele egy bootolható CD-t.
3.- Indítsd újra a gépet, miközben benn a lemez és bootolj be róla.

Így elindítod az avira keresõt op rendszeren kívûl, ami hozzáfér minden fájlhoz majd, mivel nincs használatban az op rendszer semmilyen módon.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Eladó Nod32 Antivírus Business Edition Vírusírtó + Jogtiszta Licenc!!!
A licenc érvénnyességi ideje: 2011.03.18-ig van!
További infó: http://nod32business.atw.hu/

Nagyon megéri!Csak nézd meg!
Megcsináltam de semmi.Ugyanúgy nem tudja letörölni csak azt ajánlja fel hogy kihagyás.És ha beállítom a menübe hogy az akcióknál törlés akkor sem.Ez nem azon a vinyon van ahol az XP. ez egy másik.És manuálisan sem tudom megkeresni és letörölni mert nem találok ilyen mappát.

Narxis
Igen úgy, de elõtte kapcsold ki a rendszervisszaállítást.

Ugy érted hogy próbáljam meg ugy leirtózni?Csökkentett üzemmódban? A windows eredtei.

Pano
Egy újabb érv az eredeti windows mellett <#vigyor2>

Amúgy az elõttem szólónak van igaza, rendszer visszaállítás off és csökkentett módban írtás.

Narxis
Kapcsold ki a rendszervisszaállítást és csökkentett módban indítsd a Windows-t.

Sziasztok.Az a gondom hogy csináltam virus irtást és ennál pontnál nem tudok törölni vagy átnevezni.Csak azt irja hogy kihagyás,vagy karanténba helyezés.Megcsinálom a karanténba helyezést és utána mégis ott marad az erdeti helyén a következõ irtásnál.Mit lehetne ilyenkor tenni?

F:\System Volume Information\_restore{B9C596C0-1287-4132-96C5-BCDBD5BE8571}\RP12\A0000959.exe »ZIP »AutoPlay/Docs/patcher-Windows Validation Crack.exe - Win32/HackTool.Delf.NAA trójai

Ezt irja ki nem tudom se átnevezni se törölni.

Pano
a 4.0 már a thunderbird-öt is

Freddycom
Még a Windows Live Mail-t is.

xNoodlex
Az ESS csak a MS Outlook és a Windows mailes leveleket tudja ellenõrizni?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Freddycom
A Nod32 4.0-nak van olyan funkciója, amivel a Windows Defender is bír?

Jajám.<#nevetes1>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
De még mennyire.

Doomista
Hát jah.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Hát jah.

RAZOR27
Annyira túlbonyolítjátok ezt a frissítés témát...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"