Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freddycom
Köszi, bár újratettem már.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Pano
hát, igazuk van.. egy komplett operációs rendszer (pl az XP) nincs annyi, mint az 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Úgy néz ki, hogy változni fog a SysRescue a 4.0-ban. Mindenki panaszkodott, hogy sok adatot kell letölteni hozzá ha csinálni akarunk egy boot CD-t/DVD-t. Eleinte azt mondták, hogy ez technikailag nem kivitelezhetõ(hogy sokkal kisebb adathalmazra legyen szükség) viszont annyian panaszkodtak a fórumjaikon és szerintem Feedback-ben is, hogy tegnap azt írták, kivizsgálják a problémát.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Írd vissza:

user: updv4
pass: upd4test

Freddycom
Kellett nekem játszanom... Most nem frissít...
De hát csak magamat okolhatom...

xNoodlex
téháiksz

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Pano
minek, ha kapsz legális teszt kulcsot hozzá?😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
hát eléggé, mert van köztük olyan amit a nod32 is beenged.

Freddycom
Értem, bár átírtam. Télleg nem változott semmi, bár azt nem látom, h meddig érvényes.

Egyelõre nekem nagyon bejön az új 4.0-ás, szép modern az ikonja <#vigyor2>

moonster
freddy: nem jó elméletileg: csak
ESET Smart Secur1ty
ESET N0D32 Antivirus v3.0
ESET N0D32 Antivirus v2.7
Freddycom
Ezek a magazinos kódok jók a 4.0-hoz?

Köszi !
<#smile>
moonster
Örök hála, köszönjük
Narxis
Attól még lehetett bug.

Nekem is az van fent, de nem írt hibát az Eset oldalára...

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Köszönöm!!<#wave>
Köszönöm!😊
Narxis
Hmmm, most már nekem se, lehet böngészõ bug volt. 3.1 beta2-õt használom...

Nekem nem.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Narxis
Másnak is figyelmeztetést ír ki a Firefox www.eset.com-ra?

Narxis
Köszönjük!

Aki esetleg nem tudná, itt érvényesítheti: Klikk!

Itt a legújabb Chip kód: rnvb28
elég durva😊

Azon gondolkodom,hogy van e haragosom,akinek el tudnám küldeni a Linket. Csak nehogy utána megverjenek😊) Mennyire veszélyes ez az oldal?
<#eljen><#eljen>

Pano
Ha nagyon tesztelni akarsz, akkor ezzel tedd:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.malwaredomainlist.com/mdl.php?inactive=&sort=Date&search=&colsearch=All&ascordesc=DESC&quantity=100&page=0

Narxis
<#hawaii>

unalmamban kicsit teszteltem a nod32-õt. Gondolkodtam honnan kéne szert tenni egy jókis trójára vagy féregre, találtam egy fasza kis torrent oldalt a torrentreactor.net-et, leszedtem egy kaspersky IS.-t, elég jó esélyem volt arra hogy tele van a telepitõje féreggel. Igazam is lett, virusos volt, de a nod32 egybõl megfogta, a gép továbbra is tiszta! szóval nálam átment a vizsgán😊
kép

Hogy ez a téma még mindig elõjön....
Narxis
<#eljen>

moonster
köcce, de ezt már lentebb kitárgyaltuk.
Ezek a user-pass-ok elõbb utóbb blacklistre kerülnek.
A Ch1p kóddal mindenki saját user-pass-t generálhat
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

moonster
Elméletileg ma jelenik meg az Új Ch1p Magaz1n, ha valakinek megvan, vagy munkahelyen, esetleg könyvtárban hozzáfér, akkor a N0D kódot kopizza már ide plz.
Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 02. 25.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/202275874/ess_ena_v30_20090225.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/202277060/nod32_v27_20090225.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Narxis
Ezen még javíthatnak a végleges változatig.

Pano
Meg ha a NOD32 nem csak a gyorsaságával adná el magát mindenhol, akkor nem kötnék bele, de így bele kötök <#buck>

Pano
Igen, ez így van, csak nem érted a lényeget, amit ki akartam hangsúlyozi 😊
Itt a lényeg az, hogy ha a v3-ban nem nagyon vehetõ észre ha bekapcsolod a kiterjesztett heurisztikát, akkor egy újabb generációs szoftverben, had ne keljen megérezni, mivel "elvileg" javított teljesítményû szoftverrrõl lévén szó.

Narxis
Nem szükséges bekapcsolni, elegendõ védelmet nyújt anélkül is. Amúgy figyelmeztet is, hogy befolyásolhatja a géped teljesítményét, mikor bekapcsolod.

Pano
Feltettem a Smart Security RC-t és amint a real-time alatt bekapcsoltam a kiterjesztett heurisztikát érezhetõen lassult a gép, fõleg a fájlmûveletek. Hármasnál ilyen gond nem volt, de ez azért sztem gáz.

Narxis
Angol vagy szlovák nyelven érhetõ el a beta és az RC is. Mindkettõ egy speciális kulcsot használ amit telepítéskor automatikusan felhasznál, neked nem kell beírnod semmit, bár ha nagyon akarod átírhatod, de felesleges. Jelenlegi állás szerint ez a beta/RC kulcs március 17-ig fog frissíteni, de nekik ezt a központban 1perc átállítani. Én nem tapasztaltam különösebb problémát és mivel többnyire Vistat/Win 7-et használok ezért jobb is mint a 3-as, jobban együttmûködik az UAC-cal és a többi Vista/Win 7 feature-rel.

Na én megvárom a hivatalos végleges változatot
RC magyar?😊 Gondolom, addig frissít, amíg ki nem jön a stabil.
És legalább magyar? Aki már próbálta,az leírná hogy müködik,legalábbis a frissitése? A Licenszkulcsra gondolok. Vagy ez egy 30 napos verzió?
Narxis
<#eljen>

Megérkezett az ESS 4.0 kiadásra jelölt változata - nod32.huTudom hogy volt, csak ez mégis hivatalos <#vigyor>
Narxis
Teljesen feleslegesek az ilyen rescue cd-k, Windows Complete PC backup aztán szevasz. Bár én nem élek ilyenekkel, elég durva ha valaki olyan fertõzést kap amitõl nem indul a Windows, szerintem azt már a Defender is megfogja mielõtt bármit csinálhatna.

Na olyan fertõzéssel még nem találkoztam,amit Windows alól nem tudtam volna törölni.Ettõl eltekintve biztos hogy van ilyen is szép számmal.Minden esetre érdekes elgondolásnak tartom,hogy ha az adott vírusirtó mellet lefertõzõdõm,utána majd a saját adatmentõ lemezével fogok ügyeskedni.Akkor már egyszerûbb az Avira megoldása: Avira AntiVir Rescue System.Csak egy 47 MB-s lemezképet kell cd lemezre kiírnom,ami mindig tartalmazza a legfrissebb adatbázist.Errõl a Linuxos adatmentõ lemezrõl fogom indítani a rendszert és a mentesítést elvégezni.És akkor nem kell 863 MB-s Automatikus telepítési csomagokkal fárasztanom magamat,hogy elkészíthessek mondjuk egy 231 MB lemez képet.

L7wy
"Ha netalán a Smart Security mellet olyan súlyos fertõzést sikerülne reprodukálnom,hogy a rendszer nem lenne elindítható,akkor valószínûnek tartom,hogy nem a saját katasztrófaelhárító lemezével fogom menteni a menthetõt."

Helyes feltevés, de szerintem a boot cd-s megoldások arra vannak, hogy ami a windows alól nem törölhetõ, azt törölje. Ha jól látom itt van egy tesztecske ism, igen kevés mintával, de talán iránymutató lehet.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Kipróbáltam az egyik új szolgáltatást,az Eset SysRescue-t,amellyel bootolható katasztrófaelhárító-lemezeket tudunk készíteni.Egy varázsló lépésenként vezet végig malyd bennünket.
Elõször is le töltette velem a Windows automatikus telepítési csomagot(Windows AIK),amely 863MB méretû.Link.Malyd a már feltelepített telepítési csomagot kellet megadni neki.A következõ lépésnél kiválaszthatjuk,hogy a rendszermentõ lemez iso,cd/dvd lemez,vagy USB meghajtó,USB merevlemezre készüljön el.Én iso-t szerettem volna amit majd utána cd lemezre kiírok,ezért ezt az opciót választottam.Rövid szöszmötölés után elkészült a lemezkép fájl,amely 231 MB méretû lett.Ezután kiírtam cd lemezre és újraindítottam a rendszert.Beléptem a BIOS-a és kiválasztottam,hogy cd,/DVD olvasóról szeretném a rendszert indítani.Majd mentés,kilépés.
Ekkor kicsit meglepõdtem,mert a rendszermentõ betöltés közben azt írta ki,hogy Windows is loading files.Késõbb megjelent egy zöld színû betöltõ csík Microsoft corporation felirattal.Eme mozzanatok kísértetiesen emlékeztettek a Windows Vista telepítésére és elõször azt hittem hogy összecseréltem a lemezeket.Késõbb megjelent egy szürke Aero háttérkép is.Aztán végre fel tünt a Smart Security kezelõfelülete.Betöltötte a legfrissebb adatbázist,és lehet futtatni a víruskeresést.A paraméterek részletesen itt is beállíthatóak,akárcsak a telepített vírusirtonknál.
Ha netalán a Smart Security mellet olyan súlyos fertõzést sikerülne reprodukálnom,hogy a rendszer nem lenne elindítható,akkor valószínûnek tartom,hogy nem a saját katasztrófaelhárító lemezével fogom menteni a menthetõt.