Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már megvan a hiba.
Amikor beléptem ott az eszközkezelõ adatvédelem bövitmények és lent van olyan hogy kezelés ott átálitottam a exchange ügyfélbövítmények utána ugrás és ott levettem a pipát a nod32 emonrol.
Narxis
Próbáld meg a 4.0-át.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

megcsináltam de ugyan ugy beadja
Narxis
Telepítsd újra.

Az outlokot elinditom és ezt irja ki hibának mit csináljak ilyenkor.
Ma raktam föl a nod32 smart security 3.0 verziot és utána ezt irta ki.

---------------------------
Microsoft Office Outlook
A bõvítmény („NOD32 Emon” (C:\PROGRA~1\Eset\Emon.dll)) nem tölthetõ be, ezért az Outlook letiltotta. Kérje a bõvítmény frissített verzióját a rendszergazdától. Ha nincs hozzá frissítés, távolítsa el a bõvítményt.
OK
Denisse91
köszönöm a segítségeteket megtudtam csinálni 😊

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Pano
jah 😄😄😄 Bár, volt rá alkalmuk, mert nekik küldtem el elsõnek, csak a negatív válasz után küldtem tovább 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
LOL

Vagy ESET-ék is belerakják sunyiban a következõ frissítésbe, csak nem akarták elismerni, hogy nem õk reagáltak a leghamarabb. 😄

Pano
Gyerekek....ha ez nem velem történik el se hiszem, komolyan mondom nektek. Még most se értem, hogy most mi a franc van.
Találtam egy érdekes fájlt a windows könyvtárban: ksjfxx.exe. Na mondom ez több mint gyanús, nod32 nem látott semmit rá. Mondom elküldöm ESET laborba. Visszaírtak, hogy nem található benne kártékony kód. Hmm, mondom jó. Elküldtem a Kaspersky-nek, azok meg visszaírtak, hogy új Virtumond variáns, köszönik a mintát, a következõ frissítésben elérhetõ lesz a szignatúra 😄😄😄😄😄😄😄😄. Na, most akkor mi van? 😄 Elküldtem még a Pandának, kiváncsi vagyok azok mit írnak rá. DE ez lolololol.
Most vagy az ESET-nél balfaszok, vagy a Kaspersky-sek néztek el valamit.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ilyen nekem is volt, hiába indítottam újra a gépet, nem volt jó. Nekem a NOD reinstall megoldotta a gondot.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Mikor raktad újra?Esetleg akkor próbáld meg még egyszer újra rakni,de elõtte az eset oldaláról szedd le az ESET Smart Security 3.0.
De elõtte regisztrálnod kell,válasz levélben kapod meg a szükséges adatokat.Ha kell segítség,akkor priviben megtalálsz,csak már nem ma.
Sajnos ez sem segitett már a újra raktam a gépet is és akkor sem csinált semmit ugyan ugy elöjön.
Küldtem email az eset.hu oldalon hátha ök tudnak nekem mondani valamit hogy mit csináljak
Narxis
Innen töltsd le a Conficker Removal Tool-t: Klikk!

megcsináltam ahogy mondtad.talált is és felajánlotta hogy törlöm e és én töröltem de utána is beadta hogy a coficker.aa féreg be akar lépni a gépbe és csak a megszakitást ajánlotta föl.
Ilyenkor mit csináljak te szerinted???
Elöre is köszi a válasz
moonster
lehet, h bootolásnál nem indult el rendesen
esetleg lejárt a licenced
restart után is ezt csinálja?
Denisse91
sziasztok! kellene egy kis segítség... nod-om kiírta, h a vírusvédelem le van tiltva és én nem csináltam vele semmit és a kis ikonja is piros, nem zöld... vki tudna nekem segíteni?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

én is a nodra esküszöm elötte norton volt állandoan kaptam a virusokat.
Mielött átléptem nodra lefuttatam a nortonon a keresést nem talált semmit.
Felraktam a nodot hát hagy ne mondjam vagy 5 virust talált.
Nekem ez vált be és nem igazán kapok be virust 3-4 éve használom és talán ez idõ alatt 2 szer kaptam virust
Narxis
harr harr grrrrrrrrrr de akkoris a nod a lekjob!!!

/me elveszi a söröd---><#pias>

😄

Doomista
este van már,sorry...mielõtt holnap rám pattogna pár itteni nodos,nem,nem,nincs bajom a nodddal,se senkivel itt. mindenkit szeretek és tisztelek.
ámen.

<#pias><#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én tegnap raktam fel a véleges 4.0-t és a 3890-es verzióról nem akar frissíteni 😞 Néztem mrá trial-al meg elvileg jó seriallal de sehogy sem. Szeinte a legfrisebb hát remélem ahogy többeknek nekem is elkezd mrá vgre frissíteni.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Narxis
lol

Doomista
értem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Közérdekû információ volt.
Doomista
és ?

Az otthoni felhasználók számára játékos üzemmódot és helyreállító CD készítésének lehetõségét, a vállalati rendszergazdák számára pedig beépített rendszerfelügyelet tartalmaz az ESET termékeinek 4. generációja.

Angol nyelven már elérhetõ az ESET 4. generációs vírusvédelme és integrált biztonsági programcsomagja. A vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó NOD32-t, és az ezen kívül személyi tûzfalat és levélszemétszûrõt tartalmazó ESET Smart Securityt még hatékonyabb vírusfelismerés, gyorsabb ellenõrzési sebesség és továbbra is alacsony rendszerterhelés jellemzi.

Mindemellett jelentõsen bõvült a szoftverek által nyújtott szolgáltatások köre is. Ezek közül a legérdekesebb a játékos üzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetõsége. Az elõbbi funkció segítségével teljes képernyõs használat esetén a szoftverek figyelmeztetõablakainak felugrása letiltható. Ennek elsõsorban a játékok és a prezentációk során van jelentõsége. A helyreállító CD segítségével pedig lehetõvé válik a fertõzött rendszerek külsõ forrásból történõ ellenõrzése. Így olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.
Eszközök

A 4. generációs ESET szoftverek azt is képesek érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról mûködik-e, és ennek megfelelõen idõzítik az ütemezett feladatok végrehajtását. Ez a funkció a notebookok esetében megnöveli az üzemidõt. A vállalati felhasználók számára ezen kívül jó hír, hogy az új termékekbe bekerült az eddig önálló szoftverként létezõ ESET SysInspector rendszerfelügyeleti alkalmazás, mely lehetõvé teszi az aktuálisan futó folyamatok és a rendszerösszetevõk elemzését.

Az új funkciók mellett az ESET szakemberei a programmodulok tökéletesítésén is sokat dolgoztak. „A folyamatos fejlesztésnek köszönhetõen a szoftverek új verziói a piacon jelenleg elérhetõ biztonsági szoftverekkel összehasonlítva kiemelkedõen alacsony rendszerterheléssel rendelkeznek, így gyors betöltést és zavartalan mûködést biztosítanak” - emelte ki Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetõje.

Az új szoftverek magyar nyelvû változatai néhány hónapon belül megjelennek. Az ESET üzletpolitikájának köszönhetõen azok a felhasználók, akik most vásárolják meg termékeket, vagy már rendelkeznek érvényes licenccel, egyaránt használhatják az aktuális magyar nyelvû változatokat, vagy a most megjelent angol nyelvû szoftvereket, és az új generációs programok magyar nyelvû változatára azok megjelenésekor ingyenesen áttérhetnek.

Az újdonságok részletes ismertetését a következõ oldalon találja: újdonságok
Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus fõbb újdonságai

Optimalizálás hordozható számítógépekre
Az ESET Smart Security és a NOD32 4-es verziója képes érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról mûködik-e, és ennek megfelelõen idõzíti az ütemezett feladatok végrehajtását.

Önvédelmi technológia
A technológia képes megvédeni a program saját rendszerfájljait és rendszerbeállítási bejegyzéseit a jogosulatlan hozzáféréstõl, így megvédi a vírusirtót a számítógép védelmi állapotát befolyásolni próbáló károkozóktól.

Helyreállító CD
A helyreállító CD létrehozásával lehetõvé válik a fertõzött rendszerek külsõ forrásból történõ ellenõrzése, így olyan esetben is könnyen megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.

Játékos üzemmód
A szoftverek korábbi verziójában is kikapcsolható volt a figyelmeztetõablakok megjelenítése, de ezentúl ez egyetlen kapcsoló bejölésével még egyszerûbbé válik. A funkció segítségével teljes képernyõs használat esetén a szoftverek figyelmeztetõablakainak felugrása letiltható. Ennek elsõsorban a játékok és a prezentációk során van jelentõsége.

Beépített rendszerfelügyelet
A szoftverekbe integrálásra került a SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz, amely lehetõvé teszi az aktuálisan futó folyamatok, a rendszerösszetevõk és a különbözõ alkalmazások elemzését.

Külsõ adathordozók letiltása
Az új programváltozatok segítségével ellenõrizhetõvé válik a külsõ adathordozók használata, és a rendszergazda akár le is tilthatja a külsõ adathordozókon található fájlok futtatását. Vállalati rendszerek esetében a külsõ adathordozók ellenõrzése a távadminisztrációt megvalósító ESET Remote Administrator szoftver segítségével is szabályozható.
Az ESET Smart Security fõbb újdonságai

A tûzfal tanuló üzemmódja
Az új üzemmód segítségével saját magunk „taníthatjuk” a tûzfalat az új kapcsolatok kezelésére. Amennyiben ezt az üzemmódot használjuk, a szoftver elõször minden folyamatot automatikusan engedélyez, majd a szabályszerkesztõben történõ finomítással szigorítható a szabályrendszer. Az elkészült konfiguráció egyszerre alkalmazható a hálózat összes munkaállomásán.

Továbbfejlesztett levélszemétszûrõ
Gyorsabb és hatékonyabb levélszemétszûrés a kéretlen és veszélyes üzenetek kiszûrése érdekében.
Pano
Na, most frissített az újra a nod! Van ám reakció idõ, pff :S

Narxis
Csökkentett módban kell irtani. Rendszervisszaállítást kapcsold ki.

zomgzerg
nod 3.0-ban a "web access protection" is okozza, ezek szerint az újban is megmaradt a gond.

Sziasztok
Nekem van olyan problémám hogy állandoan azt irja ki hogy egy cinficker.AA féreg akar a gépemre telepedni de a nod 32 csak a megszakitást ajánlja föl. de az a baj hogy naponta többször adja be ezt nekem és kezde már unni nagyon.
Találtam az eset.hu-n egy olyan progit ami kiirtja de nem segitett semmit.
Elöre is köszönöm a segitséget
Narxis
Az inkább ettõl, van, nem? Klikk!

Omega888
Tud valaki segíteni abban hogy ez az új smart security 4-ben hol tudom állítani hogy melyik adatforgalmat ne figyelje.
A régiben sikerült beállítani úgy hogy a web browser résznél piros "X"-et tettem eléük.
Fontos lenne mivel így ha megy a torrent egészen meghal a böngészõ.

Narxis
:S

Na, többszöri frissitésre nyomva 3913 verzió<#wow3>
Nekem is 3911
Pano
nekem úgy se.. még mindig 3911-em van :S S továbbra is azt írja h ez a legújabb.

Narxis
Most a 3913-as adatbázis nekem se akart lejönni, de nyomtam egy Clear update cache-t és egybõl lejött.

Pano
nem, valami gubanc van, mert nekem se akar frissíteni az újabb 20090306 adatbázisra, a tegnapi legutolsóval megy. Ha ráküldöm a frissítésre azt írja, h nincs újabb.

KÖszi.Közben már kaptam máshonnan is segítséget.ESET Smart Security 3.0 raktam fel.Eset magyar oldaláról töltöttem le.
Ki szokta felrakni a kódokat a CHIP magazinból?
Köszi.
kitöröltem az update cache-t, aztán még 1x kidobott egy hiba üzenetet, míg végül magától frissített.
Nem tudom mi okozhatta . ? :S
Na mind1. Amúgy szerintem rendkívül jó, gyors és teljesen megbízható cucc lett.

Narxis
Clear update cache, Advanced setup, Update részénél. Nálad van valami gubanc, nálam épp most frissített és az adatbázis mellett a System status modult is updatelte.

Sziasztok!

ESS 4.0 van fennt.
Ma vhogy nem akar frissíteni, chipes kóddal használom, az 04.15ig jó.
5let? hasonló probléma?

kosz a linket!

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 03. 04.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/205126042/ess_ena_v30_20090304.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/205137992/nod32_v27_20090304.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Használj jogtiszta oprendszert.
Az a nod32õt uninstaláld
Helyette rakd fel Ezt

Felhasználónév:
EAV-01671760

Jelszó:
7ase8h88vc

HI!

Van egy problémám.Ma raktam újra az xp-t és a telepítõ lemezen van rajta a nod32,úgy megcsinálva,hogy mindig frissíti saját magát.NA most az a gond,hogy a rendszere elavult,és kézi vezérléssel nem tudom frissíteni,mert azt írja ki,hogy a legfrissebbet használom.Mi lehet a gond?mit tegyek?köszi
Narxis
Norton-nak lett egy új GUI-ja, kisebb gépigénye, többi része ugyanaz mint volt.

Am. szerintem nem lehet ma már lépést tartani a kártevõkkel, annyi új jelenik meg a neten naponta, hogy szakértõ legyen a talpán aki követni tudja. A NOD32 anno az évezredforduló tájékán egy új és üde színfolt volt a piacon, betöltött egy üres rést. Kis gépigénye volt és cserébe viszonylag jó vagy jobb detektálást nyújtott, a gépigény akkoriban még többet számított, ma már alap a 2 magos, 2GB RAM, erõs GPU ha valaki gépet vesz. A versenytársak is behozták a lemaradást gépigényben és kialakult egy patthelyzet, nagyjából egy szinten vannak a jobb vírusirtók és egy szinten kevésbé jobbak. Kaspersky, Avira, NOD32, Norton, BitDefender, F-Secure, G-DATA, meg még 1-2 a jobbak, többi az valamilyen oknál fogva a kevésbé jobbak közé tartozik.

szvsz

DjDano
A Norton sose volt szar védelmi rendszer, viszont hihetetlenül lassította a rendszert. Most nem tudom mi a helyzet, de tutira senkinek nem ajánlanám hogy Nortont telepítsen...

DjDano
Szerintem te nem tudod mit beszélsz már ami a NOD32-t illeti, épp az ellenkezõje igaz amit leírtál, egy fapados NOD32-bõl, ami még a 2.xx verzióról is elmondható volt, egyre professzionálisabb védelmi rendszerré nõtte ki magát! Kapott egy 21 századinak megfelelõ dizájnt, kismillió szempontból védi a rendszer, mindezt úgy, hogy nem fogja a gépet, gyors és kevés memót eszik!

Udv, erdekelne hogy lehet net nelkul, csak az update fajlokkal frissiteni a nodot.....

Pano
Ez szimpla marketing és kereskedelem: egyszer kell csak kiemelkedned, jól megcsinálnod a programot, amibe a legtöbb tõkéd van és magadhoz csábítani az usereket. Onnantól kezdve már rohadtul mindegy mit fejlesztesz, mert a már meglévõ ügyfelek megszokásból megújítják a licenceket, hiszen belefektették bizalmukat és még új ügyfeleket is hoznak, hiszen az elkötelezettségükben ajánlgatják úton útfélen. Ez olyan, mint a mai magyar zenei pop piac: csinálj csak egy db elfogadható vagy jó lemezt, add ki és az abból befolyó maniból örök életedre elleszel. Vagy butítsd meg az embereket egy kicsit (lásd Pákó, Kelemen Anna és társaik), hogy "befogadják" azt ami nincs úgy, hogy az a "semmi" egyedi és felülmúlhatatlan. Erre legjobb példa a Korda György: évtizedekkel ezelõtt elõrukkolt egy olyan zenével, ami nagyon jó volt a kornak megfelelõen és abból él már generációk óta, abból az egybõl! Az már senkit nem izgat, hogy azóta semmit nem mutatott fel a pofázáson kívül, mégis eszik. Nincs ez másképp a szoftverekkel sem, a mostani nod32 se rossz, de nyomába se ér a régi klasszikus igazi nod32-nek, amivel megalapozta a nevét és elismerését, mégis továbbra is az eladási listák élén áll. A múlt nagy alkotásából élnek, mondhat akárki akármit. Ez ugyanúgy igaz a többi antivirus legtöbbjére, egyedül talán a Norton kezdte megtörni kicsit a jeget, hogy jelentõsen, áttörõen újított, jobbított. Azelõtt a lehetõ legszarabb védelmi szoftver volt, mégis vette a nép.