Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor beléptem ott az eszközkezelõ adatvédelem bövitmények és lent van olyan hogy kezelés ott átálitottam a exchange ügyfélbövítmények utána ugrás és ott levettem a pipát a nod32 emonrol.
Ma raktam föl a nod32 smart security 3.0 verziot és utána ezt irta ki.
---------------------------
Microsoft Office Outlook
A bõvítmény („NOD32 Emon” (C:\PROGRA~1\Eset\Emon.dll)) nem tölthetõ be, ezért az Outlook letiltotta. Kérje a bõvítmény frissített verzióját a rendszergazdától. Ha nincs hozzá frissítés, távolítsa el a bõvítményt.
OK
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Vagy ESET-ék is belerakják sunyiban a következõ frissítésbe, csak nem akarták elismerni, hogy nem õk reagáltak a leghamarabb. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Találtam egy érdekes fájlt a windows könyvtárban: ksjfxx.exe. Na mondom ez több mint gyanús, nod32 nem látott semmit rá. Mondom elküldöm ESET laborba. Visszaírtak, hogy nem található benne kártékony kód. Hmm, mondom jó. Elküldtem a Kaspersky-nek, azok meg visszaírtak, hogy új Virtumond variáns, köszönik a mintát, a következõ frissítésben elérhetõ lesz a szignatúra 😄😄😄😄😄😄😄😄. Na, most akkor mi van? 😄 Elküldtem még a Pandának, kiváncsi vagyok azok mit írnak rá. DE ez lolololol.
Most vagy az ESET-nél balfaszok, vagy a Kaspersky-sek néztek el valamit.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
De elõtte regisztrálnod kell,válasz levélben kapod meg a szükséges adatokat.Ha kell segítség,akkor priviben megtalálsz,csak már nem ma.
Küldtem email az eset.hu oldalon hátha ök tudnak nekem mondani valamit hogy mit csináljak
Ilyenkor mit csináljak te szerinted???
Elöre is köszi a válasz
esetleg lejárt a licenced
restart után is ezt csinálja?
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Mielött átléptem nodra lefuttatam a nortonon a keresést nem talált semmit.
Felraktam a nodot hát hagy ne mondjam vagy 5 virust talált.
Nekem ez vált be és nem igazán kapok be virust 3-4 éve használom és talán ez idõ alatt 2 szer kaptam virust
/me elveszi a söröd---><#pias>#pias>
😄
ámen.
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Angol nyelven már elérhetõ az ESET 4. generációs vírusvédelme és integrált biztonsági programcsomagja. A vírus- és kémprogramvédelmet nyújtó NOD32-t, és az ezen kívül személyi tûzfalat és levélszemétszûrõt tartalmazó ESET Smart Securityt még hatékonyabb vírusfelismerés, gyorsabb ellenõrzési sebesség és továbbra is alacsony rendszerterhelés jellemzi.
Mindemellett jelentõsen bõvült a szoftverek által nyújtott szolgáltatások köre is. Ezek közül a legérdekesebb a játékos üzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetõsége. Az elõbbi funkció segítségével teljes képernyõs használat esetén a szoftverek figyelmeztetõablakainak felugrása letiltható. Ennek elsõsorban a játékok és a prezentációk során van jelentõsége. A helyreállító CD segítségével pedig lehetõvé válik a fertõzött rendszerek külsõ forrásból történõ ellenõrzése. Így olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.
Eszközök
A 4. generációs ESET szoftverek azt is képesek érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról mûködik-e, és ennek megfelelõen idõzítik az ütemezett feladatok végrehajtását. Ez a funkció a notebookok esetében megnöveli az üzemidõt. A vállalati felhasználók számára ezen kívül jó hír, hogy az új termékekbe bekerült az eddig önálló szoftverként létezõ ESET SysInspector rendszerfelügyeleti alkalmazás, mely lehetõvé teszi az aktuálisan futó folyamatok és a rendszerösszetevõk elemzését.
Az új funkciók mellett az ESET szakemberei a programmodulok tökéletesítésén is sokat dolgoztak. „A folyamatos fejlesztésnek köszönhetõen a szoftverek új verziói a piacon jelenleg elérhetõ biztonsági szoftverekkel összehasonlítva kiemelkedõen alacsony rendszerterheléssel rendelkeznek, így gyors betöltést és zavartalan mûködést biztosítanak” - emelte ki Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetõje.
Az új szoftverek magyar nyelvû változatai néhány hónapon belül megjelennek. Az ESET üzletpolitikájának köszönhetõen azok a felhasználók, akik most vásárolják meg termékeket, vagy már rendelkeznek érvényes licenccel, egyaránt használhatják az aktuális magyar nyelvû változatokat, vagy a most megjelent angol nyelvû szoftvereket, és az új generációs programok magyar nyelvû változatára azok megjelenésekor ingyenesen áttérhetnek.
Az újdonságok részletes ismertetését a következõ oldalon találja: újdonságok
Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus fõbb újdonságai
Optimalizálás hordozható számítógépekre
Az ESET Smart Security és a NOD32 4-es verziója képes érzékelni, hogy a számítógép akkumulátorról vagy hálózatról mûködik-e, és ennek megfelelõen idõzíti az ütemezett feladatok végrehajtását.
Önvédelmi technológia
A technológia képes megvédeni a program saját rendszerfájljait és rendszerbeállítási bejegyzéseit a jogosulatlan hozzáféréstõl, így megvédi a vírusirtót a számítógép védelmi állapotát befolyásolni próbáló károkozóktól.
Helyreállító CD
A helyreállító CD létrehozásával lehetõvé válik a fertõzött rendszerek külsõ forrásból történõ ellenõrzése, így olyan esetben is könnyen megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.
Játékos üzemmód
A szoftverek korábbi verziójában is kikapcsolható volt a figyelmeztetõablakok megjelenítése, de ezentúl ez egyetlen kapcsoló bejölésével még egyszerûbbé válik. A funkció segítségével teljes képernyõs használat esetén a szoftverek figyelmeztetõablakainak felugrása letiltható. Ennek elsõsorban a játékok és a prezentációk során van jelentõsége.
Beépített rendszerfelügyelet
A szoftverekbe integrálásra került a SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz, amely lehetõvé teszi az aktuálisan futó folyamatok, a rendszerösszetevõk és a különbözõ alkalmazások elemzését.
Külsõ adathordozók letiltása
Az új programváltozatok segítségével ellenõrizhetõvé válik a külsõ adathordozók használata, és a rendszergazda akár le is tilthatja a külsõ adathordozókon található fájlok futtatását. Vállalati rendszerek esetében a külsõ adathordozók ellenõrzése a távadminisztrációt megvalósító ESET Remote Administrator szoftver segítségével is szabályozható.
Az ESET Smart Security fõbb újdonságai
A tûzfal tanuló üzemmódja
Az új üzemmód segítségével saját magunk „taníthatjuk” a tûzfalat az új kapcsolatok kezelésére. Amennyiben ezt az üzemmódot használjuk, a szoftver elõször minden folyamatot automatikusan engedélyez, majd a szabályszerkesztõben történõ finomítással szigorítható a szabályrendszer. Az elkészült konfiguráció egyszerre alkalmazható a hálózat összes munkaállomásán.
Továbbfejlesztett levélszemétszûrõ
Gyorsabb és hatékonyabb levélszemétszûrés a kéretlen és veszélyes üzenetek kiszûrése érdekében.
Nekem van olyan problémám hogy állandoan azt irja ki hogy egy cinficker.AA féreg akar a gépemre telepedni de a nod 32 csak a megszakitást ajánlja föl. de az a baj hogy naponta többször adja be ezt nekem és kezde már unni nagyon.
Találtam az eset.hu-n egy olyan progit ami kiirtja de nem segitett semmit.
Elöre is köszönöm a segitséget
A régiben sikerült beállítani úgy hogy a web browser résznél piros "X"-et tettem eléük.
Fontos lenne mivel így ha megy a torrent egészen meghal a böngészõ.
Ki szokta felrakni a kódokat a CHIP magazinból?
kitöröltem az update cache-t, aztán még 1x kidobott egy hiba üzenetet, míg végül magától frissített.
Nem tudom mi okozhatta . ? :S
Na mind1. Amúgy szerintem rendkívül jó, gyors és teljesen megbízható cucc lett.
ESS 4.0 van fennt.
Ma vhogy nem akar frissíteni, chipes kóddal használom, az 04.15ig jó.
5let? hasonló probléma?
2009. 03. 04.
Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/205126042/ess_ena_v30_20090304.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/205137992/nod32_v27_20090304.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Az a nod32õt uninstaláld
Helyette rakd fel Ezt
Felhasználónév:
EAV-01671760
Jelszó:
7ase8h88vc
Van egy problémám.Ma raktam újra az xp-t és a telepítõ lemezen van rajta a nod32,úgy megcsinálva,hogy mindig frissíti saját magát.NA most az a gond,hogy a rendszere elavult,és kézi vezérléssel nem tudom frissíteni,mert azt írja ki,hogy a legfrissebbet használom.Mi lehet a gond?mit tegyek?köszi
Am. szerintem nem lehet ma már lépést tartani a kártevõkkel, annyi új jelenik meg a neten naponta, hogy szakértõ legyen a talpán aki követni tudja. A NOD32 anno az évezredforduló tájékán egy új és üde színfolt volt a piacon, betöltött egy üres rést. Kis gépigénye volt és cserébe viszonylag jó vagy jobb detektálást nyújtott, a gépigény akkoriban még többet számított, ma már alap a 2 magos, 2GB RAM, erõs GPU ha valaki gépet vesz. A versenytársak is behozták a lemaradást gépigényben és kialakult egy patthelyzet, nagyjából egy szinten vannak a jobb vírusirtók és egy szinten kevésbé jobbak. Kaspersky, Avira, NOD32, Norton, BitDefender, F-Secure, G-DATA, meg még 1-2 a jobbak, többi az valamilyen oknál fogva a kevésbé jobbak közé tartozik.
szvsz