15641
  • Alex2
    Szeretném kérdezni hogy nálatok is úgy van-e hogy bekapcsolom a gépet,belép a nod és az azonnali frissítést lassabban csinálja mint a többit,a frissítés után tovább ellenőrzi a fájlokat.Gondoltam arra hogy azért lehet lassabb mert ilyenkor a rendszer ellenőrzi hogy van-e windows frissítés.
  • nbs86
    Én úgy tudom, hogy nem kell érvényes licence, akkor is frissít, ha megadod a mappa elérési útvonalát, ahova kicsomagoltad, mint update hely.
  • tigerbácsi
    Isten vagy! :-)
    köszönöm!
  • Narxis
  • moonster
    Ehhez is kell, h "zöld" legyen a NOD ikon?
    Szóval, h a licenc érvényes kell, h legyen, vagy anélkül is frissít az offline helyről?
  • moonster
  • Coronita21
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
    2010. 01. 07.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
    http://data.hu/get/2054796/ess_ena_v30_20100107.zip

Nod32 2.7
    http://data.hu/get/2054798/nod32_v27_20100107.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • Alex2
    már segített nekem perelli,köszönöm neki és neked pirobi is
  • pirobi
    Szerintem, mindketten próbálunk neki segíteni:) ! !
  • perelli
    Szerinted mit írhattam neki pm-ben? :)
  • pirobi
    ha adsz egy mail címet akkor átküldöm mit kell tenned
  • perelli
    Pm ment.
  • Alex2
    értem,köszönöm a segítséget
    Nem ide tartozik de ha lejár a Winrar próbaverziója akkor azután is tudom használni normálisan mintha le sem járt volna?
  • Arkon
    Igen törölheted.
  • Alex2
    naprakész a vírusirtóm,és a windows rendszert is havonta frissítem
    elindítottam a letöltést de a nod a kezdésnél szólt,meg a temp mappában ami került azt is jelezte
    ez esetben törölhetem a karanténból?
  • Arkon
    Ebben az ESETben nem kell féned. Nem települt és nem fertőződtél meg.

Viszont van olyan ezekben és csak mint érdekességként megemlítve, bár elég ritka de bele lehet funi, hogy önkicsomagoló és a letöltés elindításakor máris futtatja önmagát miközben történik az önkicsomagolása is. Bonyolultnak hangzik, de megírható egy ilyen káros program. Ilyenkor - köszönhetően a vírusíróknak - amikor a tömörített állományt programmá alakítják, mely már képes önmagát kicsomagolni és azonnal a letöltés alatt már futtatni is. Nekünk nem kell tennünk semmit, csak óvatlanul elindítani a letöltést. A letöltést elindítva (ráklikkelünk)a fájlban lévő kód máris megadja a célkönyvtárat, ami többnyire az alapértelmezett C:\ szokott lenni, a többit meg már elvégzi a káros program. Persze ha naprakész a vírusirtónk adatbázisa és még fel is ismeri akkor noproblem. De ha nem akkor van a gond.
  • HJ
    Akkor nem.
  • Alex2
    szeretném kérdezni hogy ha letöltök egy fájlt és a nod jelzi a letöltés közben hogy kéretlen alkalmazás települhet és leállítja a töltés akkor nem települt a kéretlen alkalmazás?
  • Japep

Köszi szépen mindenkinek, pedig csak gyorsan összedobtam, nem gondoltam volna, hogy így fog sikerülni... :)
  • Narxis
    Azért szeretnék látni valamilyen Nod-os bannert.
  • Doomista
    De hát Narx, NoScript.
  • Narxis
    Szerintem bétát sose érdemes feltenni, csak annak aki türelmes.

Amit eddig összeszedtem az alapján ezek a főbb újdonságok:

-jelentősen javított, hatékonyabb tűzfal
    -Win 7-en is támogatni fogja a boot cd készítését
    -Thunderbird 3 támogatás

Ennél persze sokkal több újdonság lesz majd.
  • Narxis
    Szerintem jó ez, nem szeretem a flasht. :/ De persze nem én akarok dönteni benne, szavazzuk meg ha fontos.
  • moonster
    Köszönöm:)
    Öröm itt Házigazdának lenni.

Gondolkodom egy Flashes banneren, de lehet, h fölösleges csicsázni
  • Gary

moonster gratulálok a kinevezésedhez!
    Japep minden elismerésem, nagyon tetszetős lett a banner!
  • Zénó13
    Hello!
    A 4.2 bétát próbálta már valaki? Van benne valami lényeges újdonság, mivel tud többet? Érdemes feltenni vagy még nagyon béta?

Egyébként nagyon tetszik a banner! És a linkek is jók! Grat!
  • Alex2
    nagyon szép lett a forum
    tetszik a nod-os kép
  • me and a monkey
    Mivel tudtam, hogy húzni akarod "Moonster-t" ezért, hogy lebuktassalak az első olyan hsz-ed linkeltem be amira rábukkantam.
    Én ugyan nem is néztem mit is írtál éppen ott.
    A "beintős" smiley pedig annak szólt, hogy lóvá akartál tenni bennünket de lebuktál. Erre írtam, hogy ismerlek Téged.
    A franc se akarta kommentálni az Orwell-i idézeted.
    Ne igyál többet.
  • perelli
    Akkor elmesélem, ha kiragadsz egy mondatot, amivel minősíteni szeretnél, nézd meg mire írtam, pontosan erre az idézetre, méghozzá hatalmas szmájlival. Elismerem, a reggeli próbálkozásom gyenge poén volt, enyhén részegen vagy már inkább másnaposan sajnos, de csak erre futotta. Azért aki követi a topikot, találkozhatott a nevemmel, és nem hittem, bárki komolyan veszi, főleg, hogy moonster most tette ki fejlécre a magazinos kódot. Mea culpa, mea maxima culpa!;)
  • Wreck86
    Jó az új banner
  • moonster
    Orwell novellája nagyszerű, "állati" jó.
    Ha még nem volt meg, akkor ajánlom. Pár óra és rendkívül szórakoztató, tanulságos.
    Nyilván anno viccesen jegyeztem meg, és perelli is viccesen válaszolt.
    Nincs ezzel semmi gond.
  • me and a monkey
    Kicsit elvesztettem a fonalat a rébusz-rengetegben és az idézet sem ismerős nekem, sosem beszéltem róla.
    Úgyhogy nagyjából sejtelmem sincs, hogy miről beszélsz.
  • perelli
    Amúgy Te agyonművelt, a "mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek", idézet Orwell Állatfarmjából, ahol ugye a disznók lesznek a diktatúra vezetői, moonster idézte, ha a saját szavaira viccesen rákérdezek, az sértő, akkor fura világ...
  • perelli
    Csak gratulálni tudok, mégis honnan ismersz, neked is segítettem?:)
  • me and a monkey
    Ismerlek Téged.
    Ezért is fenyegettelek meg önmagaddal.
  • perelli
    Jaj, fiúk, nem ilyen komoly ám az élet, moonster vagy százszor olvasta a hsz-eimet, mint ahogy ti is megtehettétek volna, gondoltam, engem moderáljon először, de nem hagytatok lehetőséget.:(
  • Berzeviczy
    Buktavári.
    Nem szeretjük az ilyet!
  • me and a monkey
    Szia. Írj ennek az embernek privátot.
    De vigyázz vele.
  • perelli
    Sziasztok, új vagyok, nem tudtok kódot?