Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
En is pozitivan tudom ertekelni az ESS 4.0-t.
Lenyegesen gyorsabb vele a netezes, mint az elozo valtozattal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hûha, jó sokáig fordítgatnak...
Igen ,kb. május.
Hello!

Lehet tudni hogy a ESS 4-bõl mikor lesz magyar?
Köszi
ESS 4

Kipróbáltam az új stuffot elõször x64 xp -n majd x86 vista-n is és azt kell modjam erõsen pozitívan fejlõdött. Értem ezt a tûzfal részre, a torrent jól megy melette és érezhetõen gyorsabban reagál. Szóval eggyenlõre marad.
Narxis
http://www.virustotal.com/sv/analisis/9a24ff047c597f7a7a34f0230a5db7f9

hmmm

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

köszi
Chip kód: rnvb28 próbáld meg,asszem ez lesz
sziasztok
meg tudná adni valaki a márciusi pcworld-kódot

köszi

semoce
Lenne egy problémám, a nod bejelentkezõ képernyõje túl sokáig látható bekapcsoláskor, megpróbáltam egy IP címet beállítani a hálózati interfészre, ahogy a hivatalos honlap írja: http://www.eset.hu/segitseg/gyik/bejelentkezokep , de ilyenkor nem tudok internetezni.
Nincs esetleg valami ötletetek?
Már megint az a fránya Mebroot.Szóval a gép bekapcsolásakor,a háttérben rendszerindításkor futtatott víruskeresés feldobja a figyelmeztetést a Mebrootra.Az elõre definiált mûvelet megtisztítás - ez a mûvelet nem alkalmazható ilyen típusú objektumokra sikertelen.Logikus lépésnek tûnik,hogy akkor alkalmazom az egyéni ellenõrzés futtatását a C:meghajtón és kiválasztom az Automatikus megtisztítási módot.Gondolom egy másik vírusirtó is a meghajtókon végzett kereséskor fogja megtalálni,törölni és megtisztítani és nem akkor amikor bekapcsoljuk a gépet és betöltõdik a vírusvédelem.

Hát ismered azt a mondást ugye, hogy -: "... a hazug embert elõbb utolérik mint a ... .
Hát a sok reklám, ami többnyire az öndícséretrõl zengett most visszaütött. Kezdi a NOD elfoglalni azt a (valós) helyét az antivírus szoftverek között ahol valójában is lennie kell. Az erõs középmezõnyben mert oda való. VB 100 gyõzelmek ide VB100 gyõzelmek oda.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
egyre többen jönnek azzal a panasszal,hogy nodnál megkapnak valamit,és nem tudja leirtani sem...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Narxis
Másik virusirtóval, Kaspersky vagy Avira.

Helló!

A következõ üzenetet adta a Nod32

2009.03.14. 14:31:20 Rendszerindításkor futtatott víruskeresõ rendszerindítási szektor az egyik fizikai lemez (Lemez 1) MBR szektora Win32/Mebroot.K trójai hiba a következõ során: megtisztítás - ez a mûvelet nem alkalmazható ilyen típusú objektumokra

Hogy tudom ezt megtisztítani?

Köszi!
[Jakuza]
Thx.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

megnéztem, igen.
[Jakuza]
Masnal is ez a technikai problema blabla van az Eset oldalan, ha letolteni akarjatok a virusirtot vagy megadni a chipes kodot ?

Amikor utoljára akartam laszadni az ESS-t akkor nálam is volt egy ehhez hasonló jelenség. Én úgy tudtam leszedni, hogy elõször is újra telepítettem mert a fele,egy rész még fent maradt. Telepítés után kikapcsoltam a védelmét (jobb klikk satöbbi) majd a Revo-ban kivettem az automatikusan induló programok közül. Egy Újraindítás és ezek után már le tudtam szedni maradék nélkül a Revo Uninstaller-el.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pano
Rendszergazdai fiókkal vagy bejelentkezve, amikor törölni akarod? Csökkentett mód alóli eltávolítás?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

hali.
a gépemen most fentvan egy próbaverzió viszont lejárt és törölni szeretném de nemtudom mert a törlésnél hibát észlelt:
Nem lehet megnyitni a következõ kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.
Ellenõrizze, hogy van elegendõ jogosultsága a kulcshoz, vagy lépjen kapcsolatba a supporttal.
Mi ilyenkor a teendõ?
lécci mielõb válaszoljatok nem szeretném, hogy vírusos legyen a gépem.
elõre is köszi.
Narxis
*nem mindegyik.

Narxis
Na oké, de mindegyik.

Pano
a megnevezésekbõl

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Gen,Generic,Suspicius.

Narxis
Hogy látod a képbõl, hogy heurisztikusan jeleztek? Mert szerintem nem.

Pano
Nem szoktam ilyen témákban nagyon a NOD32 mellett felszólalni, de most szerintem ez kivételesen nem tekinthetõ a hibájának, mert ha megnézed, szinte az összes másik motor heurisztikusan jelzett rá, tehát nem úgy, mint egy ismert kártevõre, hanem LEHETSÉGES károkozóra, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy ártalmas a felküldött fájl.

Narxis
:S

Hogy lehet törölni szöveget?
szerintem ezt jól benézte a nod is
http://pirobi.extra.hu/benezte.jpg[/img]
qetuol
vedd meg!

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

slime001
Nudista!:)

AVIRA - \"More than security.\"

Narxis
A modulok is folyamatos fejlesztés alatt állnak. Teljesen normális. Pl. ESS-nél a spamszûrõ modult szinte majdnem annyiszor kell frissíteni mint az adatbázist, a mocskos a spammerek mindig új módszereket találnak ki.

Narxis
Reinstall.

[Jakuza]
Nalatok is naponta tobbszor frissitti mostanaban a program osszetevoket a Nod32 ?
Kicsit furcsalom, mert regebben nem csinalta ennyiszer.

CharrDen
Aha, oks köszi, és ha a karanténban jobb gombbal rákattintok a vírusra, és az eltávolításra kattintok, az letörli a géprõl, vagy a karanténból szedi ki? "Hozzáadás", "Visszaállítás", "Visszaállítás" (vastag betûvel) és "Eltávolítás DEL" lehetõségek vannak.

Sajnálom akkor mert több ötletem nincs. Talán egy aktív nodista majd ha erre látogat, akkor tud ötletet adni, hogy mi a teendõ ilyenkor. Lehet, hogy csak egy újra telepítés lesz a megoldása a problémádnak. Persze csak lehet.

CharrDen
Köszi, de megpróbáltam, megcsináltam ugye amit írtál, újrainditottam gépet is, de ugyanazt írja ki...

Próbáld meg a Frissítési Gyorsítótárat üríteni, majd beírni újra a kulcsot és ezek után egy manuális frissítést elindítani. Régen használtam már nodot, de hasonló hibüzenetkor ez a megoldás (általában) segített nekem. De volt, hogy újra kellett telepítenem.

CharrDen
Sziasztok!

Akarom frissiteni, hisz megadtam a márciusi kódot, de ezt irja ki:

"Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során, a vírusdefiníciós adatbázis nem frissithetõ" ez miért van? eléggé zavaró

Narxis
:S reinstall?

grebber
Beörült a nodom! :(
Vírus és kémprogram védelem le lett tiltva és sehogyan sem tudom visszaállítani ilyenkor mi van?

Next PC upgrade: 2022

Narxis
-.-

Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

qetuol
az enyém 55 MB-t összesen

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Narxis
Nagyjából ugyanannyit.

Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy a ESS 4.0 mennyi memóriát foglal?
Csak mert nekem az ESS 3.684 egui+ekern kb 50 megát.
Köszi!
Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 03. 09.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/207109804/ess_ena_v30_20090309.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/207112139/nod32_v27_20090309.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.