Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenyegesen gyorsabb vele a netezes, mint az elozo valtozattal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lehet tudni hogy a ESS 4-bõl mikor lesz magyar?
Köszi
Kipróbáltam az új stuffot elõször x64 xp -n majd x86 vista-n is és azt kell modjam erõsen pozitívan fejlõdött. Értem ezt a tûzfal részre, a torrent jól megy melette és érezhetõen gyorsabban reagál. Szóval eggyenlõre marad.
hmmm
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
meg tudná adni valaki a márciusi pcworld-kódot
köszi
semoce
Nincs esetleg valami ötletetek?
Hát a sok reklám, ami többnyire az öndícséretrõl zengett most visszaütött. Kezdi a NOD elfoglalni azt a (valós) helyét az antivírus szoftverek között ahol valójában is lennie kell. Az erõs középmezõnyben mert oda való. VB 100 gyõzelmek ide VB100 gyõzelmek oda.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
A következõ üzenetet adta a Nod32
2009.03.14. 14:31:20 Rendszerindításkor futtatott víruskeresõ rendszerindítási szektor az egyik fizikai lemez (Lemez 1) MBR szektora Win32/Mebroot.K trójai hiba a következõ során: megtisztítás - ez a mûvelet nem alkalmazható ilyen típusú objektumokra
Hogy tudom ezt megtisztítani?
Köszi!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
a gépemen most fentvan egy próbaverzió viszont lejárt és törölni szeretném de nemtudom mert a törlésnél hibát észlelt:
Nem lehet megnyitni a következõ kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.
Ellenõrizze, hogy van elegendõ jogosultsága a kulcshoz, vagy lépjen kapcsolatba a supporttal.
Mi ilyenkor a teendõ?
lécci mielõb válaszoljatok nem szeretném, hogy vírusos legyen a gépem.
elõre is köszi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

http://pirobi.extra.hu/benezte.jpg[/img]
Kicsit furcsalom, mert regebben nem csinalta ennyiszer.
Akarom frissiteni, hisz megadtam a márciusi kódot, de ezt irja ki:
"Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során, a vírusdefiníciós adatbázis nem frissithetõ" ez miért van? eléggé zavaró
Vírus és kémprogram védelem le lett tiltva és sehogyan sem tudom visszaállítani ilyenkor mi van?
Next PC upgrade: 2022
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Olyan kérdésem lenne hogy a ESS 4.0 mennyi memóriát foglal?
Csak mert nekem az ESS 3.684 egui+ekern kb 50 megát.
Köszi!
2009. 03. 09.
Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/207109804/ess_ena_v30_20090309.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/207112139/nod32_v27_20090309.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.