654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • Szabi84
    de elindul? szóval nem olyan szopatós mint az előzőek?
  • Zealot
    THX
  • ForRedGlory
    Ehhez már nem kell registryzni
  • Zealot
    Heló. Ezt a verziót találtam a neten:
    GTR FIA GT Racing Game [Multilenguaje][2CD][www.pctorrent.com] - ehhez ugye már nem kell a registry-t buzerálni???
    Letöltöttem már 1x, de csak aztán vettem észre hogy az német, és nem nagyon tudtam elindítani.
  • CodeRed
    És miben másabb az 1.4?
  • ForRedGlory
    Ezt hol vetted? Neked a magyarosítás se megy
  • [HUN]FaTaL
    nekem az angol változat 1.4gyel is működött
  • Duddits
    Ha felrakod az 1.4-est nem fog elindulni a játék sehogyse! Az 1.3-ra meg már nem emlékszem.
  • Lacika 79
    nekem anno az RBR nem ment az omegával. ennyit az "optimalizált" driverekről
  • panizzi
    nos, a hiba a következő volt : Omega driver, ezt lepucolva és official ATI Catalystot felrakva prímán működik, 1.3-1.4 + oval is

most megyek, és kimotorozom magam
  • Szabi84
    Én már feladtam a warezzal való próválkozást!STARFORCE
  • panizzi
    nincs itt senki, akinek van 5lete erre ?
  • panizzi
    1.3-al is ugyanaz, elindul és fagy
  • panizzi
    eddig ment, és játszottam is vele elég jóóóól

most így pár hónap kihagyás után sz@raxik
  • Lacika 79
    gyári példány megvétele?

[csak kötekedik, ötlete nincs] :P
  • panizzi
    felrakom a game-t + a patcheket (1.2-ig)

elindul a játék, a védelem kiiktatva

de kifagy a szemét, mikor az 5 modus közül választok (training, online stb.)

valaki mondjon megoldást lécci
  • ForRedGlory
    Akinek van rá pénze, jóhogy megveszi... De nem mindenki engedheti meg magának....
  • gstyle
    Szerintem ez az a játék, ami megérdemli, hogy otthon a polcon eredetiben vigyorogjon.
    Én is megvettem,méghozzá a magyar verziót, és nagyon jó vele játszani.
    Nézni szoktam a GT versenyeket, és tényleg a játék közben az autó teljesen úgy viselkedi, mint a versenyeken a belsőkamerás felvételeken.
    Lehet hogy nem a legpontosabban fogalmaztam most:)))))
  • CodeRed
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem a v 1.2.3.0-ra felpatchelt warez verzió van fennt és működik faszául....kérdésem az lenne, hogy minden gond nélkül felmehet az 1.3.0.0 és az 1.4.0.0 , vagy gányolni kell valamit? És érdems e ezeket a javításokat feltenni....előre is thx!
  • ForRedGlory
    A neten nem lehet, de direkt-ip-val lehet... Ha az legalább az 1.3-as van fent neked, akkor szedd le a lanfixet, és akkor megy ip-vel is.
    1.2.3-ig megy direkt-ip-vel is, oda nem kell lanfix.
    A hsw.hu-ról leszedheted a lanfixet
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

A warez verzióval nem lehet neten játszani ???
    S hálóba ???
  • KulacsKa
    Ugy van vedd meg megéri nagyon jó kimagasló a szimálotorok között dehát láttad a demot nincs mit dicsérni beszúrok néhány képet delután hogy egy kis nyálcsorgatás legyen még.Egyébként megvetettem tesommal is és neki nincs kormánya ahoz képest tök tuti időket megy ugy hogy annak is ajánlom aki kormány nélkül vág neki ennek a remek szimulátornak és rááldoz a sok letöltés mellett egy istenverte eredetire máá végre .
  • Lacika 79
    megrendelődött tegnap :)
  • Szabi84
    Úgy néz ki ez lesz a 1.EREDETI játékom remélem megéri.
  • KulacsKa
    Vegye meg mindenki aki itt van gyerekek ne tököljetek mert jó :()
  • Lacika 79
    ehh, már asszittem azt az - amúgy egyik kedvenc pilótámról elnevezett - autós izét vetted meg. már csak a topicból kiindulva :D
  • ForRedGlory
    Championship Manager 3 ;-)))
  • Lacika 79
    CM3? oszt azt minek? :P
    inkáb RBR.

[és felnéz a polcra, elégedetten bólogatva]
  • ForRedGlory
    Én a CM3 óta nem vettem semmit eredetiben, de psszt :)))))
  • Lacika 79
    WoW óta nem vettem semmi game-t, így az ezzel foglalkozó oldalakat sem böngészgettem nagyon. köszi az infót
  • ForRedGlory
    Igen már kapható. Például CD-Galaxis.
  • Lacika 79
    kapható magyarhonban, vagy kintről van? mert engem is érdekel, nem akarom szátfákkolni a gépem :P
  • Duddits
    Nah, asszem ez a topik is zárható nálam. Megvettem eredetibe.
  • Audi20V
    Sziasztok'
    Lenne egy pár hónapos logitech momo racing szettem eladó' Kb 10 alkalommal volt használva,mivel nincs időm vele játszani. Tökéletes állapotú, nincs szétbarmolva. Ha esetleg vkit érdekelne akkor privátban szivesen válaszolok a kérdésekre. Budapesten
  • ForRedGlory
    Nem lehet választani. Vegyesen indul, de tudsz választani NGT vagy GT kocsit is, viszont nem lehet csak GT vagy NGT futamot indítani. Indul mindenki aki számít :)
  • loser
    Okés elindult a 2005 mod csak amikor valasztani kéne hogy milyen csoportban akarok indulni GT vagy NGT illetve autoval ott nincs semmi amit választhatnék az mitöl van ?
  • ForRedGlory
    A főkönyvtárban van olyan file, hogy "fiagt2003.exe" Elindítod és kész..
  • loser
    Sziasztok.
    Skacok a FIA GT 2005 MOD-ot,hogyan lehet leszedni hogy a gtr ne keljen uninstalálni?
  • fistin
    én nem tom hogy kell warezessel neten játszani, de ha lesz szerver benn vok!!
  • Shadi
    Szasztok!

Lenne lehetőség egy warez szervert indítani (GTR).

Tudja valaki hogy kell-e külön progi hozzá, vagy elég a játék hozzá?
    Ha a játék kell hozzá akkor csak lanfix-el megoldható?