654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • JuanG
    akko' nem tudom...én így tettem fel, akkor jegyeztem így le :))
  • Piko888
    És ha igy se?
  • JuanG
    igen csak ott mindíg kell start.bat-ot indítani...meg nekem csak úgy megy a GTL, ha minden optikai meghajtót fizikálisan lehúzok...
  • JuanG
    GTR_CD1.mdf
    GTR_CD1.mds
  • Stöndykoma
    na eddig minden überfasza meg szép meg jaó, csak az a köcsög mini image hiányzik....

eztet honan lehetne lekaparni?
    eddig is örök hálám
  • macleod2005
    Nekem szerencsére a gtr siman elindult de a gt legends-el szopok mint a boci:D Hasonlóan sőt majdnem ugyan igy kell megcsinálni de az istennek sem indul el pedig probáltam 1000xer.Amikor ellenörzi a lemezt tölt egy jó ideig aztan kidobja hogy error.aztmondja rossz a cd kulcs
  • JuanG
    na akkor a lényeg...olyan hogy nocd crack, olyan nincs...a cd key-ed jó...a baj azzal van hogy buzerálni kell a gépet rendesen...ill:

- feltelepíted a játékot
    - elindítod a GTR-t, és kiírja hogy újra kell indítani a gépet, megteszed
    - miután újraindítottad a gépet, szedd le ezt az exe-t és indítsd el:
    http://www.fszek.hu/~miklancs/gtr/SFNightmare.exe

- ha elindítottad, a listában ráböksz erre: Disable CD, és vársz addig amíg felül a "processing" után megint kiírja hogy Starforce Nightmare...ha ez megvan akkor rákattintassz a Disable node-ra is, és ezt is megvárod míg megcsinálja
    - ezután daemon tools-al bemountolod a mini image-t (remélem megvan)
    - aztán elindítod a 3Dconfig-ot majd elindítod a GTR-t, és ha kéri beírod a CD key-t :
    F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

...és akkor el kell indulnia!
  • Stöndykoma
    aham, na akkor lécike lassan, magyarul és nagybetűvel, mert úgy tűnik hülye vagyok mint a sejhajom :)
  • Lacika 79
    és igen ! :D
  • Marco
    Most erre mit mondjak? Utalni akartam valamire, csak nem vetted a lapot. ;)
  • Piko888
    Hogy tudok új kódot beírni?
  • Stöndykoma
    ha a cd nem irott volna akkor meg is nézném...
  • Marco
    Nem kell hozzá link, a CD kulcsot megtalálod a játék belső borítóján.
  • Stöndykoma
    tiszteletem mindenkinek!

valaki egy olyan linket mutasson már nekem ahonnan lehet vagy no cd vagy cd key-t levakarni, mert beirtam egy megjelenitett kódot és a gyökér kiirja hogy error.

köszcsike előre is
  • Paparazzi20
    sehol senki???
  • Paparazzi20
    és akkor mi lehet a gond,ha a kettes CD-t nem tom mountolni,legújab daemonnal???szóval az első cd felrakás után megette az egészet a fene???
  • Lacika 79
    semmiképpen nem warezra. ha már nem veszed meg eredetiben, akkor olvasgass sokat, legalább ennyi fáradtságodba kerüljön, hogy jáccani tudj vele.
  • ToMy_
    SFnightmare-ben ne a cd-t disable-zd le, hanem azt az ide-portot, ahol az optikai drive-ok vannak
    disable cd-vel nekem sem ment
  • jani3793
    nekem senki se segít?
    akkor mire való ez a fórum?
  • Toni2
    Felraktam a GTR-t, ment is szépen, aztán elinditottam a Sfcleant, az leszedte a starforcet, ezután nem indult a GTR, ez rendben is lenne, csak az a baj, hogy sehogyan nem tudom újból felrakni a GTR-t. Állandóan az eredeti cd-t kéri, bármelyik módszert is csinálom. Tud vki segiteni?
  • Tomo15
    Ok köszi akkor megveszem:)
  • zoltang
    Van egy lanfix, ami az 1.4 esetén a direkt ip kapcsolatot nem gyárival is lehetővé teszi. Neten tudtommal nem tudsz kapcsolódni különböző szerverekhez, ahhoz már eredetit igényel.
  • Tomo15
    És igy lehet a neten is játszani?
  • Paparazzi20
    Ja,és én a GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone* változatot használom,az egyes cd mds-es, a második bin-cue-és!!!És ez utóbbit nem nyeli be a daemon!!!!
  • zoltang
    Nem ezt a GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone* változatot használom, hanem a régebbi GTR MI AlcoholClone-t.
    Nálam ezzel a mini imagéval, ezzel a F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N kóddal megy (1.4-es javítással is). Az mini-imagét emulálom a Daemon Tools 3.47-be (minden emuláció bekapcsolva), majd a StarForce Nightmare 1.12-el disable cd, és node. Nálam ezzel megy. Nem írtam ki a cdképeket.
  • Paparazzi20
    Skcok tud valaki segíteni???Bemountoltam az 1es cd-t feltette simán,aztán kéri a 2es cd-t és a daemon tools-al már nem tudja azt bemountolni,hibát ír ki:unable to mount image!!Szóval nem tudom tovább telepíteni...A legújabb dameon van fenn!!!!Szóval mi a problem??
  • Tomo15
    Ja, és muszály kiirnom? vagy image fileba is tudom futtatni?
  • Tomo15
    Nos mivel eddig nekem nem sikerült elinditanom, és nem is akartam elrontai a gépet akkor talán ez nekem egy uj remény:)).De most akkor ki kell irnom, és utána egy nem dvd, vagy cd-iróba kell bepörgetnem?valaki segitsen pls:)
    köszi.
  • zoltang
    Eddig sem kellett a regben matatni.
  • djcom
    Volt értelme mert nem kell mini image-t használni,meg a regisztrit matatni:)
  • [HUN]FaTaL
    ennek sok értelme volt hogy ezt kiadták 500 éve tolom már a játékkal:D
  • zoltang
    GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone*

nfo
  • jani3793
    Sziasztok!
    Amd Sempron 2800+
    Asus K8n
    radeon 9200SE
    700mb ram
    Win XP SP2
    Nem tudom úgy megcsinálni,hogy menjen.Feltettem a két cédét daemonnal.Utána Starforceban disable cd és node,Miniimage kód és nem indul(insert cd?!)lehúztam a dvd-ről az adatkábelt biosban se volt benne.nem tudok rájönni miért nem akar menni.Az a poén,hogy p4-es gépen semmi problem nem volt ugyanezzel a videokarival,tehát vmi alaplap nemtudommi lehet.azon ment.de az enyémen és a hasonló konfigurációjú amd-s gépén haveromnak se megy.Aki tud segíteni annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
  • HG
    Sziasztok!

Amikor ki akarok lépni a főmenübe, lefagy. Amikor feltelepítettem, folyton fagyott, leszedtem az Ace Mega Codecs pack -ot, és azóta csak kilépésnél.
    Tudja valaki miért lehet?
  • HG
    Szia jakewyler!

Telepítsd a Daemon tools 3.7 -et ( a legújabbat, azt hiszem 3.7 )
    Telepítsd a játékot a teljes Image file -segítségével.
    Ha kész, indítsd újra a gépet
    Ezután indítsd el a Starforce nighmare progit, (Egy exe file az egész)
    Bökj a "disable CD" és a " disable node " gombokra. ( A disable CD végrehajtása eltart pár percig, várd meg türelmesen)
    Ezután bezárhatod az exe filet.
    ezután használd a daemon tools -al a miniimage filet.
    indítsd a játékot.
    Használd a: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N serialszámot.

Nekem így megy, bár előfordul, hogy kiírja, hibás cd, de akkor újból letiltom a Cd-t meg a NODE -t, és megy.
  • jakewyler
    na etz le írnád hogy kell csinálni??
  • Mustang2005
    LÉTEZIK MAGYARÍTÁS !!!!
  • Mustang2005
    SEHONNAN CSAK STARFORCE NIGHTMAREREL MÜKÖDIK!!!!
    GTR FIA GT Racing Game

Game with cars and racing.

Running it:

* mount the full image and install
    * reboot
    * run starforce nightmare and press the following buttons:
    1. disable CD
    2. Disable node
    * mount the miniimage
    * run it
    * use serial:F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    * play the damned game finally

If you have manually blacklisted virtual drives in the registry previously, undo those before running starforce nightmare.

Starforce Nightmare is found at:
    http://starf.bestmedia.kiev.ua/download/sfn.rar
  • jakewyler
    honnan tok letölteni a gtr-hez cracket?
  • ForRedGlory
    De szoptatós :)
    Csak nem úgy szopsz, hanem máshogy. A legtisztább, ha lerántod az optikai meghajtókat, és akkor nem kell a starforce