Számítógépeket vásárolnak a szegényeknek Brazíliában

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GulaSoft
Ha az ország mostani szegényei okosabbak lesznek, akkor majd lesz pénzük kajára. Egyébként ha nem vetted volna észre, ha gépezel, nem érzed, hogy éhes vagy.
Egyébként meg szerintem amilyen gépekre pénz lesz, azon a mai csilivili windows progik nem fognak futni, a linux meg vidáman.
Mellékesen a linuxra igen csak jó gamék vannak, fõleg hálózatosak.
inkább kaját adnának nekik.....
azon csodálkozom, miért nem nevezték el a kezdõ windowst marketingfogásból microsoft windows xp limited edition -nek 😄

Hát, nem semmi, magyar mentalitás...
Aki azt mondja, hogy linux fagy, az sztem még nem használt win-t... Linux se tökéletes, de messze kevesebbet fagy. Nekem itthon egy jó öreg 300-as gép van berakva szervernek (netmegosztás és társai), viszont nem tudom, win mikor lenne képes arra, hogy hónapokig menjen fagyás nélkül úgy, hogy csinálnak valamit. Persze picit puritán néha, de az új kde már nem rossz.
Egyébként a gépemen én is wint használok, mert ugye tényleg szegényes a linux programellátottság (én pl. még külsõ audigy nx-emhez se találtam normális drivert, meg ugye a megszokott utilok). De senki ne nézze le a linuxot! Általában úgyse asztali gépeken használják, bár egyre többen, és free. Aki meg játszani akar, az felejtse el, nem arra való, de pl. openoffice.org ingyenes, és annyit tud, mint az MS féle aranyárban mért office...
Ki mire használja a gépét, de aki szerint linux kevésbé stabil, mint XP, az sztem csak nem ért hozzá.
Coornail
Hát abszolult és nagyon nem értek egyet.
1részt nagyon örülök, hogy Brazília fordít figyelmet a lakosság számítógéppel való ellátására. Remélem követendõ példa lesz.
Másrészt, ajánlom hogy olvassátok vissza, hogy mit tud az a "Starter Edition"!
Emberek! 3 programot lehet egyszerre futtatni! Most nézd meg szépen nálad hány program fut! És aztán gondolj a linuxos terminálablakokra! Most gondolj bele, ha programozó vagy, és egy honlapot készítesz, hány ablakod lesz úgy kb?
Gondolkozzatok el ezen, mielött még elítélitek a linuxot!

mousee
Teljes mértékben eggyet értünk, sajnos én is kénytelen vagyok ezen dolgokat elviselni... de fogjuk rá, hogy még csakcsak talán belefér...

Blúgoldnak csak annyit, hogy ha õ szereti a fagyásokat, meg a jó öreg vírusok is jóljönnek neki, hát váljégegésségére...

Robin: Nekem minden programom megvan ami kell 😊
Firefox
XMMS
aMsn
acidrip a dévédéknek...sötöbö...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Laci73
BlueGold: Ennyire nem ismered a Linux/Unix rendszereket? Tudod, majd amikor elmész Blackeagle-höz munkát keresni, jössz majd rá, talán nem az Act of War-al kellet volna tölteni a idõt.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Bár jobb a linux (igaz nem mindenben, pl. hálózati jogosultságkezelésben nem), a hozzá írt alkalmazások szerény száma miatt még nem jött el az ideje. Fõleg az otthoni gépeken leginkább használt játékok hiányoznak (az 1-2 mutatóban elõforduló konverzió inkább csak kivétel). De talán a mikorszopsz folytonos szivatásai, felhasználó zaklatásai miatt egyre inkább a linux felé fordulnak majd a fejlesztõk is, aztán ha meglesz a kritikus tömeg, a windowsnak reszeltek.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Mike at home
latom vannak azert itt szep szammal olyanok, akik nem tudnak kilepni a Wintel vilagabol. ok mar rabszolgak maradnak egesz eletukben. lelkesedesukbol meg kiri, mennyire atmostak az agyukat. olyan nekik ez mar mint a hit. az ostobasag diadala az ertelem folott. grat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Akkor csak "Renderelgess" én addig inkább játszom az "Act of War"-al. Neked valószinûleg valami csoda Lindux-od ami alapból felismeri az újabb Video/Audió kártyákat stb... Elárulok két titkot neked: 1. szõlõbõl is lehet bort készíteni. 2. Win-re is léteznek ingyenes programok.
Hát szar is az a linux. Én se érzem jól magam linux alatt , olyan rossz hogy nem kell semmivel se törödnöm csak azzal ,hogyan nyúzzam szerencsétlent. Csak nem kapok semmi negativat a netrõl ( virus ,féreg ,betõrés ,stb .. ) . Rossz is kettesével írkálni a dvd-t miközben renderelek heteket egyfolytába. Az meg végkép kiakaszt mikor el is felejtem hogy bedobtam egy korongot ,anniyra a háttérbe elintézem és arra riadok mikor a tálcán kilöki. Utálom mikor nem fagy ki a rendszer és nem kell mindenféle segédpogikkal ,tweakekkel tökölnöm. Rossz is hogy a hw-t kérdés nélkül felismeri és még a varázslót se látom ,pedig olyan jó lenne elvarázsolni magam egy kicsit. Az meg még rosszabb ,hogy minden free és nem kell ellopnom ,mint sokan mások m$st.
Tudom vannak negativumok ,de azok engem valahogy elkerülnek és hát jó magyar szokás szerint ajándék lónak csak a fogát nézzük és belekötünk mindenbe ami nem olyan mint ahogy billi boy megálmodta.
Ez a cikk meg szánalmas ( mármint a tartalma ) . Hogy jön egy butitott m$ egy linux distrohoz ? Még egy teljes értékü m$-t se veszek rendszerszámba ,nemhogy butitottat.
Igen, igen, egy tenyekkel jol alatamasztott velemenyt hallottunk. A suxx meg 2x

ReTeK
ez 1értelmû !

amúgy ez kinek a "Hirdetés"-e ?

hát a Windows lenne az értelmesebb

Linux sux!
← ElőzőOldal 2 / 2