X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá frissítsd a linkeket, ugyanis Vitéz oldala már mióta elköltözött...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
szerintem valamelyik image fájl összekeveredett a kurzor képével. Ne telepíts hozzá semmilyen modot egyelõre
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nekem Win 7 alatt simán fut és nem is raktam fel hozzá drivert, mindent a rendszer intézett, úgyhogy fogalmam sincs milyen driver van most fenn.
De gond nélkül fut.
Ha más nincs, telepítsd újra a játékot. Ha nem, akkor lehet próbálkozni mégegy rendszerrel.
állítottam a játék beállításokat is, de semmi...:(
A Main-ek asszem süketek maradnak.
Ha kimész a szektorból, akkor textúrát nem kezel, igy csak annyit fogsz látni a szektor mappon, hogy áll a hajó, az állomás pajzs, hullja meg csökken. (Ilyenkor persze már kiadva a támadási parancs)
Ez igaz hajó-hajó elleni csatára is. Nem mozognak, csak a csikokat látod a listában, hogy épp ki áll nyerésre.
Hátha ott van valami rosszúl beállitva.
Firefox alatt nekem tökéletesen mûködik.
A táblázat pedig ugyanaz.
Ja, a letöltés még üres, de nem sokáig...
A kalózokkal haverkodás: amikor az alapjátékkal játszottam, a kalózbázison simán tudtam küldetést felvenni, illetve csempész árút eladni. Igaz, ez nem jelentette azt, hogy a többi kalóz ne támadott volna meg. Nincs betyárbecsület. <#whatever>#whatever>
A Yakiknál nem is találtam olyan bázist, ahol le tudtam volna szállni.
Ellenben, ha letöltöd az XTM-et, akkor akár kezdhetsz is Yakival, és megnövelt lehetõségeid vannak a kalózkodásra.
most már angol nyelvü az nvidia vezérlõpúlt, de így se nagyon látom azt a kurzoros valamit...
úgy emlékszem új driver van fent, meg tudod mondani hol tudom megnézni?mert most nem ugrik be:)
nvidia geforce 8600 gts 256 mb a videókártya.
Milyen kártya, milyen driver?
van egy kis problémám, tudnátok-e segíteni?
felraktam a játékot, 2.5-ös patchet felraktam, elindítom, minden OK, bejön a fõmenü, itt csak nyilakkal tudok mozogni, mert az egér körül megjelenik egy monitor képernyõnyi valami, ami mozog az egérrel ahogy mozgatom.aztán elindítok a nyilakkal mondjuk egy normal játékot, de másnál is csinálta, hogy a töltõképernyp bejön és itt megáll.nyomhatok akármit, nem reagál.ezután RESET.
ötlet?
Volna két kérdésem:)
A játékban 5.1es hangbeállítást hol tudok elvégezni? Se ingame, se a menübe, sem pedig az indító ablaknál nem engedte, Valahogy tuti lehet. Csúnya volna, ha nem engedné.
Másik: Hogy tudok sunyorogni?:) Úgy értem, hogy csempészni és kalózokkal haverkodni? Esetleg Yakikkal? Van rá mód az alapjátéknál is, vagy script?
Meg még ide tartozik: Nincs rá mód, hogy valahogy megússzam a scannelést? Smugglers guild scriptem fönt van, de még nem használtam. (Õket egyébként merre találom?:P)
Mondom a hajóimnak, hogy hajlítsák ketté az elõttem álló Xenon bázist, mégse csak egyedül lõjem. Erre nekimennek... <#falbav>#falbav>
Kiadom a Hyperionnak, hogy támadja meg a bázist, hogy ne száradjon le az ujja, a tûzgombon, erre ez is nekimegy. Próbálom kihozni, de beszorul a textúrába, és felrobban. <#ijedt>#ijedt>
Én valahányszor kattintok egy-egy linken, egyel több reklám sávom lesz... <#nezze>#nezze>
A letöltés üres.
A hajók leírásában (ahogy az angol fórumon található excel táblában is) a Hyperion fegyver lehetõségei hibásak.
Köszi
Tetü atw...
És Saga viccét félretéve, egy vagy több script hiba eredményei, amelyek "ott maradtak" script, vagy .job fájl futtatása nélkül. Ne érj hozzájuk. Mindenesetre, ha zavarnak, betöltöd LV's csaló scriptjét, és Destroy object - majd kikapcsolod a csalást.
Bugos a kódolás :S
Viszont kitalálhatod az alapján, hogy melyik küldetést adja be neked:
10 - mission 2
11,12 - mission 2 or mission 1
13 - mission 3
14-16 - mission 2 or mission 3
17,18 - mission 3 or mission 4
19-21 - mission 5
22,23 - mission 5 or mission 7
24,25 - mission 7
26-28 - mission 9
over 28 - mission 10
reinit: ezt megtalálod, ha megnyitod a script editort... én megcsináltam, de nem tudom, hogy sikerült e <#bee1>#bee1>
a Dupla ár: ez a hajó átlag árának a duplája... ebbõl avultat akkor is ha eladsz egy ilyet.
És a státusz az mi?
Vagyis hol lehet nézni?
Elolvasgattam a forumot, de arra nem tér ki, hogy lehet reinitelni a scriptet.
Ötlet?
Nem feltétlenül kapunk Sethet, ha már megvan a 28 státusz, csak az is bele kerül a "lehetõségek" közé. Tehát akár Lilith-et is felajánlhat magas státuszon.
Ha jól értem véletlen szerûen felajánlanak (BBSen keresztül) megvételre hajókat, dupla áron. Hogy milyen hajó az a státusztól függ.
Seth >= 28
Zephar >= 23
Oriax >= 16
Charon >= 12 <Nem létezõ hajó>
Lilith >= alap
Nem enged URLt beszúrni, úgyhogy õskor bekapcs:
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?threadid=14567
Meg úgy, hogy nem kapsz semmit, mert nem fejezték be rendesen a küldisorozatot. Legalábbis a 7.3-nál még ez volt. Nemtom, hogy javitották-e az újabban.
Van mód a Yaki repu növelésére?
Ha mégis, az engem is érdekel!
Yakikkal reput növelni?
Kereskedéssel biztos. Meg ha irtod a területeiken más fajok hajóit. Paranidokat nem szeretik.