X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NONPLUSZULTRA
Baromira érdekel, hogy melyik (hányas) XTM-et használod, mert ez egy alap bug volt, senki sem kapta meg az ajcsi hajókat korábban, és a legutóbbi XTM ben már állítólag az ilyen hibákat kijavították...

Azért fontos nekem, mert mindenképpen újra akarom kezdeni az XTM-et amint lesz gépem ugyanis elfüstölt az elõzõ... A Terran Conflict meg bizonyos fokig kiábrándulás számomra.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Naszóval... megvan az elsõ Lilith hajóm. <#hawaii>
Már a második dokkoláskor megvehettem a BBStõl.

Letöltötted a megfelelõ javítást?
Nyomtál reinit-et?
maniac78
Lool bocsesz Tomonor, most olvastam újra a válaszod én voltam.
Egyébként ha jól emléksze a Split Mercenary Outpostot, nem nagyon emlegetitek itt. Pedig 5 000-be sem kerül, és gyorsabban termelõdik! kb 200 elég is egy Xenon P Raider ladikhoz.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Na basszus linkelni akartam a Warecollector nevû scriptet, de azt írta, hogy biztonsági okokból 30 napig ezt nem tehetem!
A levelem persze eltûnt kezdhettem elölrõl, megint.
Bocs, én is felkaptam a vizet.
Közben megoldódott a script kb 5km sugarú gömbben minden felszed pillanatok alatt. Tippeltem, mert én a Keámban csücsültem a Teladi M7-esem szedte õket. Leírása szerint Tractor beam kell hozzá, de lehet hogy kutyulom valamivel, minden esetre volt a hajón. Nem vagyok ám ilyen feledékeny, csak játék közben, még vagy háromfelé figyelek ezért nemtom pontosan!
Jó hosszú lett, Sorry!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Kockalovag
Ilyet en is szeretnek talalni <#rinya>

Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb

azok nincsenek alapba ott, valszeg elfogadtál egy keresõ küldit, és odaspawnolta azt.

Collector script? Mire gondolsz? o.o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

bocsánatot kértem. Ebben neked mi a MAGAMRAVESZEMAZEGÉSZETMERILYENNOOBVAGYOK??! -.-'''

...

maniac78
Most regisztráltam, és minimum 24 órának el kellett telnie, hogy hozzászólhassak. Kipróbáltam, sikerült, így már tiszta?
De ha ilyen kicsiny dolgokat magadra veszel, akkor tévedtem veled kapcs.

lol bocsi, hamarabb töltöttem be az oldalt mint amikor írtad a félrenyúlást xD

spam?

maniac78
Félrenyúltam bocsesz!
Ha valikit érdekel találtam egy Terran ODIN-t Rolk's Legacy-ban, 94milla + nyersanyag (26 0 7) a helye!
Tud valaki egy jó kis Collector scriptet?

maniac78
212

Kockalovag
Gondolom az, hogy nekem pl napi 2-3 oram van (vagyis szanok) gep elott kockulasra, filmnezes nincs benne. Ezt az idot nem arra akarom forditani, hogy varjam 2 farmombol mikor jon ossze 100k Cr vagy valamennyi. Ha majd jobban iparosodott leszek nem kell majd annyi SETA sem, mert tobb gyar->jobban jon a penz, konnyeben megtudom venni amit akarok. Most is amikor jatszom Sat-ot telepitek, pirate-ra vafaszom, felterkepezek hasonlok. Bar ez a nyeszlett kis Buster mar kezd kikopni alollam <#alien>.
A masik meg szerintem mindenki mast elvez a jatekban. En pl szeretnek eleg nagy iparositast vegigvinni. Alapbol a kedvenc jatekaim is a Sim city, Galactic civilization meg hasonlok, nemeppen az a hu de nagyon hentelesre orientalt gamek<#violent>. Tomoren ennyi. <#vigyor4>

ui.: imadom ezeket a kis fejeket <#taps>

Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb

Úgy õszintén. Ennek mi az értelme? A hosszú seta közben zuhan a szinted mindenben, meg a játékok célja nem az, hogy a gép játszon és mindenáron nyerjen, hanem az, hogy Te töltsd vele az idõdet, amikor épp ráérsz...

RJoco
Kikapcsnál leállhat a SETA. Elõfordúl, hogy küld egy jelet.
Nekem is volt olyan egerem, ami kibillentette a képernyõkimélõt.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Kockalovag
Eleg messzire elhutztam szoval a scannalest kizarhatom, az eger meg radios, 5 perc utan meg kikapcsol ha nincs mozgas and/or kattintas. Majd meg kideritem <#falbav>

RJoco
Az egérre figyelj, mert ha mozog a ház, mozoghat az egér is. Vagy a macsak vadászta le billen keresztül 😊

Én is csináltam ezt, de én egy aszteroida közvetlen közelébe repültem. Ha jól emlékszem President's End-ben.
Senki meg nem zavart.

kis mozdulásra illetve rendõri szkennelésre kapcsol ki. Ha egy nyugalmas helyet akarsz, ahol lehet setazni naphosszat, az Light of Elysium. A rendõrökhöz ne repülj közel.

Kockalovag
Ujjab oriasi problemam merult fel, a neve: SETA
Ez a mocskos dog allandoan kikapcsol. Elmegyek meloba, hazajovok, kikapcsolt, elmegyek kabatot venni, hazajovok, kikapcsolt.
Gondoltam ra hogy scannelnek a fakabatok vagy valami, elhuztam a halal f*szaba 100km-re lefele, meg az allomasokat se lattam meg hajokat se meg semmit, hat nem kikapcsolt ez a nyavaja mikor megint hazaertem. Nagyon idegesito.<#conf>

RJoco
Csinálom a Sohnen küldiket és már elérhetõ a Lilith, meg az Oriax, viszont nem kapok belõle egy darabot sem. Creditet sem von le, viszont a BBS üzi eltünik.
Valakinek sikerült már vezetnie Sohnen hajót? (Cheat nélkül persze)

RJoco
Kieg.: És a gyárak is figyelembe veszik az ottani árukat eladáskor, vételkor egyaránt. Ha elég nagy Jump távolság be van állitva, akkor a hajók arra is kereskednek.

Satelite, azaz mûhold. Amelyik szektorban van, azzal a szektorral távolból is tudsz kereskedni, és a best buy/sell lokátor is rajta van az advanced satokon.

Ore Mine akkor kell, ha valami olyasmit akarsz termelni, aminek alapanyaga. Kereskedni a silicon sokkal jobb, de ha bányát építesz, keress egy legalább 64-es aszteroidát, rakj mellé egy crystal fab-ot és egy SPP-t. Kereskedj a kristállyal és az EC-vel.

Kockalovag
Noob alap kerdes: mi az a SAT?
Koszi az otleteket.<#worship>

RJoco
Elõfordúl, hogy nincs M, L osztály.
Ez mindig változik illetve más más fõ szektorokban más a felhozatal.
Amúgy az S nem fapados. Szépen beállsz az EQ-ba és feltuningolod.
25MJ-os pajzsokat Cloudbase South East-ban juthatsz hozzá.
Hát ja, warez idem nem jöhet. Had örüljön Tomonor <#eplus2>
Nem rossz az Ore mine, fõleg ha komplexeket épit az ember.
Én SPP-t raktam Argon Prime-ba (legvédetteb szektor) és Home of Ligth-ba, meg Ore Belt-be raktam Sat-okat. meg érdemes a többi környezõ szektorokba is pakolni. Nekem elég jól bejött.
Az Ore Mine is úgy jó, ha Home of Light-ba és Argon Prime-ba raksz Satokat és oda szállitanak a futárok.

Silicon mine a legjobb.
Persze azt is érdemes biztosítani, hogy ahova viszed az árút, onnan is fogyjon a cucc, és ismét kelljen nekik a silicon.
Kockalovag
Latom valakit nagyon megfogott a meret... <#nevetes1>
Visszaterve a Reunionra, little problem akadajoz a gep parkom boviteseben. Argon primeban a shipyardbol eltuntek az M,L osztalyok, vagyis nincs belolluk egy sem, csak ilyen fapados S, ugye abba meg csak nem ultetem a pilotaim <#vigyor2>
Warez problemam is van, de azzal majd Tomonor-t boldogitom priviben<#eplus2>
Majdnem elfelejtettem, little problem 2: ore mine annyira nem jott be, nem hozza ugy a zsetont ahogy kellene, szoval most kellene valami jo kis gyar lerakohely ami jovedelmez is. Probalom atnyalazni kulfoldi forumokat, meg irtam is postot, hatha valaki megszan, de kb mint tut keresnek a csendesoceanban, es meg vihar is van meg aramlatok, es a labamat leharapta egy capa, a zacsira meg meduza ragadt volna. Szoval kicsit remenytelen. A vegere kicsit offra sikeredett, de csak nem lessz torolve <#vigyor2>

RJoco
Hát sztem a graf kicsit feltupírozottabb.
Az irányitás teljesen más, más a kezelõfelülete is kicsit.
Rengeteg küldi, meg új hajó, miegyéb. Ba*i nagy állomásokkal.

Kockalovag
Benne van a latokoromben, de anno reunional jatszottam, gondolom grafikailag ugyan az csak a palya mas, meg par uj cucc van benne.

nem ide tartozik, ám X3-Terran Conflictról hallottál már? >.<

Kockalovag
XL? <#wow1> Addig kell meg kuporgatnom, jelenleg egy kis Kaahk raj ver le allandoan az uj Ore banyam mellet, a kis dogok, nemtudok eleget kilon idoben...de muszaly less megoldani mert a kapu korul rajzanak es leverek a mercurym.

spp argon prime-ban nem rossz befektetés, ám ahhoz hogy jól mûködjön, oda érdemes egy L vagy XL méretüt venni. Elõször M-est vettem és mindig ki volt fogyva a készlet.

Kockalovag
Ertem. Talaltam a neten egy flash alapu mapot, ott kerestem egy jo szaftos kis kavicsot, meg par ora es megszallom 2 mercury tarsasagaban. 60 Yield-es a kicsike, ez nemtudom mit takar de jo soknak tunik. A masik terv amin gondolkodom Argon Prime-ban egy Solar Power Plant telepitese. Bar kicsit meg messze van, de nem tunik rossz befektetesnek. Esetleg valami tablazat kering a neten hova milyen gyarat erdemes telepiteni? Ha olyat kerdeztem ami mar itt van a forumon bocsi, rag at magam csak hat 2 eve nem jartam itt <#guluszem1>

nem merül ki

ellenben mielõtt telepítesz egy bányát egy aszteroidára érdemes megnézni hogy mennyi a Yield-je. Minnél nagyobb annál jobban fog menni a kitermelés.

Kockalovag
Banyaba mennyire eri meg befektetni? Gondolom az is kimerul egy ido utan. Puhatolozom, mert meg nincs annyi tokem, hogy csak ugy szorjam.
Eddig 1 Wheet farm+2 teherhajoval, 1 buster, es egy sajat teher amivel csencselek. <#alien>

Kockalovag
Hmm...koszi. Ez most kicsit rosszul erintett profit ugyileg, nem baj, majd kevesebb bert kapnak a Wheet farmban dolgozok es elfelejthetik a 13. havi fizut is. <#vigyor3>

egy univerzum azért él és lélegzik, mert folyamatosan változásban van. Tehát igen, NPC-k beugorhatnak és elpusztíthatják a gyárakat, sõt szektorokat is. Késõbb az NPC-k pedig újratelepítik ezeket a gyárakat, néha láthatsz TL-eket menni ide-oda gyárakat szállítva.

Kockalovag
Olyan lehetseges banyak tunnek el, es allomasok epulnek egy ido utan. Persze a sajatjaimon kivul.
Probaltam utanna olvasni/keresni a hozzaszolasokban, de nem talaltam a kerdesemre valaszt.

Pedig ez inkább a windows, vagy a videokártya hibája, mint a programé...

A win7 magára húzza az október környékéi nvidia vagy ati drivert, ha hagyod, hogy frissítse magát...

RJoco
Nem, ott kell lenned és benne kell ülnöd a támadó hajóban (lõnöd is (vagy a hajónak) kell), hogy teljes legyen a küldi tudtommal.
Nagy hajóval azért viszonylag gyorsan el lehet intézni egy állomást.
Még a Hyperionnal is, de az baromi soká tart.

A táblázattal kapcsolatban csak arra céloztam, hogy az eredeti is hibás.
Azóta találtam még egyet a Pirate Kea személyében.
Én is Firefoxot használok...
Viszont lehet, hogy ez valami tûzfalbeállítás. A hivatkozók tiltására tippelek. Nem baj kibírom. <#gonosz1>

Köszi a Xenon tippeket. Apropó, akkor is megkapom a küldetésre a zsetont, ha nem vagyok a szektorban, és nem én lövöm ki?
Én is XP sp2-vel nyomom, és kifogástalan.
De tény, hogy én 8800 GTvel küldöm.
patch az nem mod

blogspotra

pontos link az X3-TC bannerjában van.

mármint a játékot újrarkni, a windowst nem hiszem hogy újra kellene
windows xp sp2 van a gépemen.most megpróbálom újrarakni.a patch modnak számít?mert patchen kívül nem raktam fel semmit...
Majd kitesztelem, de az elsõ próbánál nem ment...mondjuk az elején a Mafiánál sem ment ,aztán 1X csak jó lett...