X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért fontos nekem, mert mindenképpen újra akarom kezdeni az XTM-et amint lesz gépem ugyanis elfüstölt az elõzõ... A Terran Conflict meg bizonyos fokig kiábrándulás számomra.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Már a második dokkoláskor megvehettem a BBStõl.
Letöltötted a megfelelõ javítást?
Nyomtál reinit-et?
Egyébként ha jól emléksze a Split Mercenary Outpostot, nem nagyon emlegetitek itt. Pedig 5 000-be sem kerül, és gyorsabban termelõdik! kb 200 elég is egy Xenon P Raider ladikhoz.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A levelem persze eltûnt kezdhettem elölrõl, megint.
Bocs, én is felkaptam a vizet.
Közben megoldódott a script kb 5km sugarú gömbben minden felszed pillanatok alatt. Tippeltem, mert én a Keámban csücsültem a Teladi M7-esem szedte õket. Leírása szerint Tractor beam kell hozzá, de lehet hogy kutyulom valamivel, minden esetre volt a hajón. Nem vagyok ám ilyen feledékeny, csak játék közben, még vagy háromfelé figyelek ezért nemtom pontosan!
Jó hosszú lett, Sorry!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Collector script? Mire gondolsz? o.o
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
De ha ilyen kicsiny dolgokat magadra veszel, akkor tévedtem veled kapcs.
Ha valikit érdekel találtam egy Terran ODIN-t Rolk's Legacy-ban, 94milla + nyersanyag (26 0 7) a helye!
Tud valaki egy jó kis Collector scriptet?
A masik meg szerintem mindenki mast elvez a jatekban. En pl szeretnek eleg nagy iparositast vegigvinni. Alapbol a kedvenc jatekaim is a Sim city, Galactic civilization meg hasonlok, nemeppen az a hu de nagyon hentelesre orientalt gamek<#violent>#violent>. Tomoren ennyi. <#vigyor4>#vigyor4>
ui.: imadom ezeket a kis fejeket <#taps>#taps>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Nekem is volt olyan egerem, ami kibillentette a képernyõkimélõt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én is csináltam ezt, de én egy aszteroida közvetlen közelébe repültem. Ha jól emlékszem President's End-ben.
Senki meg nem zavart.
Ez a mocskos dog allandoan kikapcsol. Elmegyek meloba, hazajovok, kikapcsolt, elmegyek kabatot venni, hazajovok, kikapcsolt.
Gondoltam ra hogy scannelnek a fakabatok vagy valami, elhuztam a halal f*szaba 100km-re lefele, meg az allomasokat se lattam meg hajokat se meg semmit, hat nem kikapcsolt ez a nyavaja mikor megint hazaertem. Nagyon idegesito.<#conf>#conf>
Valakinek sikerült már vezetnie Sohnen hajót? (Cheat nélkül persze)
Koszi az otleteket.<#worship>#worship>
Ez mindig változik illetve más más fõ szektorokban más a felhozatal.
Amúgy az S nem fapados. Szépen beállsz az EQ-ba és feltuningolod.
25MJ-os pajzsokat Cloudbase South East-ban juthatsz hozzá.
Hát ja, warez idem nem jöhet. Had örüljön Tomonor <#eplus2>#eplus2>
Nem rossz az Ore mine, fõleg ha komplexeket épit az ember.
Én SPP-t raktam Argon Prime-ba (legvédetteb szektor) és Home of Ligth-ba, meg Ore Belt-be raktam Sat-okat. meg érdemes a többi környezõ szektorokba is pakolni. Nekem elég jól bejött.
Az Ore Mine is úgy jó, ha Home of Light-ba és Argon Prime-ba raksz Satokat és oda szállitanak a futárok.
Persze azt is érdemes biztosítani, hogy ahova viszed az árút, onnan is fogyjon a cucc, és ismét kelljen nekik a silicon.
Visszaterve a Reunionra, little problem akadajoz a gep parkom boviteseben. Argon primeban a shipyardbol eltuntek az M,L osztalyok, vagyis nincs belolluk egy sem, csak ilyen fapados S, ugye abba meg csak nem ultetem a pilotaim <#vigyor2>#vigyor2>
Warez problemam is van, de azzal majd Tomonor-t boldogitom priviben<#eplus2>#eplus2>
Majdnem elfelejtettem, little problem 2: ore mine annyira nem jott be, nem hozza ugy a zsetont ahogy kellene, szoval most kellene valami jo kis gyar lerakohely ami jovedelmez is. Probalom atnyalazni kulfoldi forumokat, meg irtam is postot, hatha valaki megszan, de kb mint tut keresnek a csendesoceanban, es meg vihar is van meg aramlatok, es a labamat leharapta egy capa, a zacsira meg meduza ragadt volna. Szoval kicsit remenytelen. A vegere kicsit offra sikeredett, de csak nem lessz torolve <#vigyor2>#vigyor2>
Az irányitás teljesen más, más a kezelõfelülete is kicsit.
Rengeteg küldi, meg új hajó, miegyéb. Ba*i nagy állomásokkal.
ellenben mielõtt telepítesz egy bányát egy aszteroidára érdemes megnézni hogy mennyi a Yield-je. Minnél nagyobb annál jobban fog menni a kitermelés.
Eddig 1 Wheet farm+2 teherhajoval, 1 buster, es egy sajat teher amivel csencselek. <#alien>#alien>
Probaltam utanna olvasni/keresni a hozzaszolasokban, de nem talaltam a kerdesemre valaszt.
Nagy hajóval azért viszonylag gyorsan el lehet intézni egy állomást.
Még a Hyperionnal is, de az baromi soká tart.
Azóta találtam még egyet a Pirate Kea személyében.
Viszont lehet, hogy ez valami tûzfalbeállítás. A hivatkozók tiltására tippelek. Nem baj kibírom. <#gonosz1>#gonosz1>
Köszi a Xenon tippeket. Apropó, akkor is megkapom a küldetésre a zsetont, ha nem vagyok a szektorban, és nem én lövöm ki?
De tény, hogy én 8800 GTvel küldöm.
pontos link az X3-TC bannerjában van.