X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudom nézni valahol, hogy milyen reputációm van Sohnen, Terran, Yaki, és "egyéb" fajokkal?
Hogyan tudok Sohnen hajót vásárolni? A neten látom, hogy az m5-m3 kisebb reputációtól megvásárolható már, de nem lelem a módját. Kb mennyit kell melózni a kis hajók megvásárlásának lehetõségéhez?
Lehet a Yakikkal növelni a reput?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Azt hogy kell?
Ha van nagyobb pajzzsal rendelkezõ hajód, akkor neki kell menni full sebességgel és lõni, mint állat. Még a Titan-nal is igy szoktam leszedni.
Egyedül a Galactica volt olyan, hogy az elsõ 16 GPPC kapásból leszedte.
Foglalni nem lehet.
2. várd meg míg elmegy mint mondtam. ez az XTM egyik újítása, sajna nem tehetsz másat. Volt amikor argon prime közepébe rakta be nekem, az állomásom mellé...
3. béta IRE, alpha PAC, mass driver.
2. Tényleg kivégzett. <#bdead>#bdead><#hehe>#hehe>
Hogy lehet egyáltalán elvontatni mellette a hyperiont?
3. Nem szívesen "csalnék". Melyik IREvel érdemes alfa vagy béta az esélyesebb?
2. várd meg míg elmegy, rögtön kivégez, még akkor is ha egy M6.
3. igen, egy script kell hozzá, asszem a "Higher chance ship bailing" volt a kedvencem, így már akkor ugranak általában ha a fele a hull. Továbbá, ha nem akarsz scriptekkel veszõdni, akkor a pajzsukat HEPT-el lõdd, a hullt pedig IRE-vel. Úgy már észre fogod venni ha ki akar ugrani.
És ha szabad feltennék még néhányat. <#circling>#circling>
1. Próbáltam elkezdeni a Sohnen 2 küldetést, de sehogy sem tudok velük kommunikálni. Itt azt írtátok korábban, hogy kijövet a gömbbõl lehet velük dumálni, de sehogy sem jön össze. Talán félreértek valamit...
2. Sohnen szektor elõtt, ahol a Hyperion-t kéne összeszednem, kószál egy unknow hajó, meglehetõsen pirosként. Én Sohnennek tippelem. Szabad õt ketté hajlítani? Esetleg elfoglalni? <#violent>#violent>
3. Van valami tuti módszer a "kis" hajók elfoglalására? Oly sokat olvastam már, de egyiket sem találtam tutinak... A gond az, hogyha nagy fegyverrel lövöm, akkor sokszor túl késõn veszem észre, hogy bekékül, és kivégzem. Ha meg kis fegyverrel kínálom a Hull-t, nem okozok elég kárt a berendezéseiben, hogy kiugorjon a pilóta, mielõtt teljesen lezabálom a "szerkezeti integritását"...
Érdeklõdnék, hogy a Treasurehunt script milyen változást eszközöl a játékban ?
Camouflage is benne volt már az X2-ben. Kb 3 féle scriptet írtak már hozzá ám azt hallottam hogy mind bugos, illetve csak annyit csinál, hogy az ellenség nem lát téged=nem lõ. Értelmetlen...
Jah, a pilótákat tényleg ne lõdd le, a 2.0 patch javítja hogy ne foglaljanak el dokkolási kampót. Ha mégis lelõnéd akkor esik a repu, ugyanis akkor már ártatlanok/fajt váltottak kalózról sima fajra. Inkább kapd el õket és add el õket 1000 cr-ért a kalózoknak :p
A kézikönyvben benne van, de nem játszható. Beletették a játékba, az adatbázisaiban benne is van, de nem írtak hozzá megfelelõ scripteket. Ezzel a moddal használható, ha igaz...
De azokat elvileg le kell lõni, hogy ne dokkoljanak be, nem?
Más: a kézikönyvben azt olvastam (alapjáték), hogy van Camouflage Device... Viszont sehol nem találok erre utalást a játékban, és a fórumokon is csak letölthetõ verzió van. Hazudik a kézikönyv?
Ha ezeknek nekimegy egy argon hajó és felrobban, vagy ezek valamelyike megtámad olyan hajót, ami az argonoké, esik a reputáció.
És azt különben is bemondják.
Köszi a segítséget. <#wink>#wink>
Amikor nézed a hajó parancsmenüjét, menj lejjebb, a tornyoknak kiadható beállítások alá. Ott van két slot, spéci "hajóparancsoknak", Valamelyikre ráböksz, nyit egy listát. Ott lesznek.
Itt kértféle parancsot találsz. Az egyik fajta "egyszer használatos", és általában a pilóta üzeneteiben találod meg az eredményét, a másik fajta fixen bekapcsol és látod a kijelölt slotban folyamatosan,míg ki nem veszed. Ilyen pl a MARS Auto Collect parancsa.
Feltettem a plugin managert, majd feltettem a 2 plugint, de custom menü nem jelenik meg, és a special alatt sincs plusz parancs a TSemen...
A Plugin managerben csak a 2 scriptet látom, semmi mást, pedig fent van az XTM és a bonus is. Vagy azokat nem is kell látnom?
Szóval valami ötlet, hogy mûködjön?
<#worship>#worship>
Eladtak nekem egy "kincs" koordinátát 42 ezerért. Erre a kincs 18 ezer pénz volt.
<#ticking>#ticking>
Egérrel tolom, semmi kiegészítõ.
A régi buster jól mûködött.
A saját sebességet mutató szám vagy kék (tényleges tempó), vagy sárga (beállított, elérendõ tempó). A valós sebességet a csík mutatja mindig.
Ha joysticckel tolod és a throttle nincs maximumon, az autopilota kikapcsolásakor arra akar beállni, amit az elõír...
Szereztem egy Argon Buster Vanguard-ot. A max sebessége 193. Az a fura, hogy ha bekapcsolom az auto pilot-ot, 193ról vissza esik a sebesség 80ra, viszont a kijelzõ csík szerint max sebességgel megyek...
Valami ötlet?
debris repair
Debris utilisation
Local trader plugin
Manage forbidden sectors
Product finder
Satelite Early Warning network
Scrap ship at HQ
Station/complex relocator
Station manager
Station trader
Treasurehunt
Xtended mod scripts
És amugy milyen scriptet/modot használsz, hogy ilyet írt neked? :o
Aszondja Grand ex.-ben elszórt némi cuccot és az enyém lehet....csak még nem találtam meg.
Azért ezek szerint még is csak hajó lenne ?
Tovbábbá, az nem MI, csak egyszerû script vitta a Talont a dragon mellé, teljesen véletlenül.
Próbálom követni a Talon-t, az alap küldiben, erre beugrik egy ancient dragon mellé!
Azért ennyi mesterséges intelligenciája lehetne a játéknak, hogy az elsõ küldetés tiknyó hajóját ne hozzák már össze a játék egyik legnehezebb ellenfelével! <#falbav>#falbav>
Komolyan elvette a kedvemet.
Éppen azon gondolkodtam, hogy ideje telepíteni az elsõ bányámat, és benéztem az egyik Teladi shipyardba, hogy akkor mi és mennyi,... de eltûnt a shipyard. <#wow1>#wow1>
Visszatöltöttem egy korábbi állást, és megnéztem mi történt, hisz pár órával korábban a saját szememmel láttam a bázist.
Kiderült, hogy egy Pirate Galeon rosszalkodik a szektorban, és módszeresen írtja a bázisokat, bányákat.
Namármost, én erre a shipyardra keresztet vethetek, vagy valamikor azért újjá építik? <#rinya>#rinya>