X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Ahogy fejlõdnek, úgy lehet õket nagyobb hajóba rakni.
Elvileg okosabbak, mint a szoftverek.
Sok idõ kell a fejlõdésükhöz. Hacsak nincs egy erõs M5-ösöd, amiben nem lövi szét az ellen az elsõ találkozásnál.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A te dolgod hogy bénázól a törésekkel, nem másé.
Ha fenn van XTM, akkor egyszerûen addig járod az állomásokat, mig nem kapsz egy olyan üzit, hogy tudsz adományozni a fajnak. Ez a leggyorsabb módja.
A másik, ha Priest's Pity-ben a kalózbázis körül várod a kalózokat.
És akkor a harmadik módja, hogy kereskedsz velük. De sokat!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Mielõtt kérdezed, Repair Debris Plugin.
Ha rákeresel itt a fórumban, többet is megtudsz róla.
BBS es nem ad kuldiket, az az 1-2 kaliz amit beverek edes keves.
(meg mindig 1.4 el mert nem talalok cracket a 2.0hoz)<#buck>#buck>
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Mindegy, megdöglött, remélem a hiba is vele halt. Veszek másikat, csak bosszant az idõ, és pénz veszteség.
Mérgemben most szétcsapok pár Xenon szektort a frissen beszerzett Aegirrel.
Eladtam az összeset, két HCF-el Scale Plate Green-ben foglalkozom a Xenon P Raiderekkel, 10-11 milla/db 10-15%-os árveszteség mellett. Jobban tejel.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Annyira nem lényeg, csak ha olyat adott volna, akkor a módositott BSG-m elég durva játékszer lett volna...
Csak mert, ha már használja a JumpDrive-ot, akkor biztos nem ugrik oda, ahol nem látja az árakat.
A kerhajók mindig biztosra mennek, ha egy állomással akarnak épp üzletelni.
Ráadásul nem vettem észre, és nincs mentésem. <#falbav>#falbav>
Ugyan már, csak 7 millió veszteség.
De tele van a butykosom, inkább dögöljön meg, elegem van, hogy pesztrálnom kell!
Amúgy én a sohnen pajzsot hiányoltam. <#hehe>#hehe>
Dehát megszoktam, hogy pofoz az élet...
De ha ennyire erre vágysz, ugorj neki a Mantisnak, és foglald el! <#beka3>#beka3>
Mit értelme van pilótát bele ültetni? Mik a tapasztalataid?
Ha hajó vásárlást ajánlanak fel, akkor nem véletlenszerûen adja a hajókat, hanem már az elérhetõ (státusz) hajók listájából szemezgethetünk.
Továbbá a nem létezõ Charion hajó szerencsére nincs benne ebben a listában.
Elég gyakori a felajánlás, viszont az ár borsos.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Meg is vettem mindkét jelenleg elérhetõ hajót. A Lilith elég jó M5-ös. Asszem pilótákat fogok bele ültetni.
Mondjuk kicsit lehangoló, hogy Sohnen Beam fegyver nem volt hozzájuk.
Gondolom a nagyokhoz sem lesz.
A script editor több irányból is elérhetõ.
Keresgélj!
<#crazya>#crazya>
kis enter - command console - s gomb - második választható panel: reinit script caches.
2.12-es Plugin Manager-t használok.
A MARS úgy mûködik, hogy a rendelkezésre álló (a hajóban lévõ) fegyverek közül, azt használja, amivel az általad beállított módot (védekezés vagy támadás) a legjobban tudja biztosítani. Alaphelyzetben a tornyokba csak 1-1 fegyvert tesz, amikor "béke" van, de harc közben aszerint váltogatja, hogy épp milyen hajóra vadászik, vagy milyen hajó ellen védekezik az adott torony.
Ha engedélyezed, az összes hajó használ MARS rendszert és ennek folyományaként drone-okat. Érdekes látvány, mikor egy xenon P-bõl 10-15 drone is kisorjázik...
Azt esetleg még tudnád, hogy miért rendezi at a fegyverzetet a MARS, ha én is szektoron belül tartózkodom. Kissé idegesít a dolog!
Xenon LX-re akartam rátenni ha menne, mert az jobban tölt lézert, mint a jelenlegi Pirate Kea, de 125-ös pajzsot nem cserélek le mezei 25-re.
Ahogy elnéztem a táblázatot az Otas Shield kizárólag a OTAS Custodian Shield Frigate képes használni... Persze lehet tévedek. <#wow3>#wow3>
Mercury SF-re nem engedte pedig az is mediumot visel, tettem vele egy próbát!
Elõre is kösz.
Nem baj, addig elvagyok az LX-el mint kis hajó. <#eplus2>#eplus2>
Mielõtt felvette volna a cuccot, amit be akart vinni a kalóz szektorba, kiadtam neki egy sector trader parancsot. Néhány sikeres tranzakció után kapott még néhány manuál parancsot, és közben töröltem, illetve újra beállítottam az ellenséges adatokat. Végül universal trader parancs, és most engedelmes. Eddig...
Ja és jelentem, végre egy Oriax büszke tulajdonosa vagyok. Megy is az üzembe sorozat gyártásra! <#finom>#finom>
Van a hajón fight 1/2, ráadásúl pont ECt szállít, tehát van belõle elég.
Nekem az a fura, még a riadó hang sem csendül fel. Csak a csaj dumál, hogy megtámadták a hajómat.
Megpróbálom a leírtakat, aztán ha nem megy, kigyomlálom a szektort, hogy ne legyen miért odamenni. <#violent>#violent><#idiota>#idiota>
A megoldás tényleg az, ha megválsz a pilótától. Esetleg raksz bele egy újat, hátha úgy megy. Vagy add ki neki újra a kereskedési parancsot.
Pedig direkt leszedtem a javítást! Na majd hétvégén kipróbálom úgy.
Komolyra forditva a szot, jo kerdes, ha nem akarsz tovabb senvedni vele akkor tenyleg add el a hajot, vesztessz vele egy kisebb osszeget, de megpotolod es felszerelsz egy masikat.
Atom király. És amikor elkezdik halomra lõni, ahelyett, hogy felcsendülne a riadó, és neki állna békésebb vizekre ugrani, õ "bátran" továbbra is leszállok a bázison paranccsal tûr, amíg ki nem hal. <#falbav>#falbav>
Most már tuti, hogy bug, de vajon mit lehet ellene tenni? <#rinya>#rinya>
Kár, már rég megcsináltam a Sohnen küldiket, és anno én is frusztrált voltam emiatt - persze most is az lennék...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Warecollector. Ts és M6-os, vagy nagyobb osztályú hajónak lehet kiadni a parancsot a command/additional menüpont alatt. De csak sugárban szedi össze õket, mozgatni kell a hajót a hatósugáron kívül esõkhöz! És ráadásul különbséget tesz a legális és illegális között! Nekem bejött. Remélem más is hasznát tudja venni! :D:D:D:D
A lényeg az, hogy egy jótét lélek kijavította az XTM bugját. Nevesítve amikor BBSen keresztül felajánl megvételre hajót, akkor valóban megvehetõ lesz. Íme: http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?threadid=14567
De ha nincs kedved olvasgatni, akkor töltsd le ezt: http://rapidshare.com/files/194288171/plugin.XTM.BBS.Offer.ShipsSale.Soh.xml
Másold be a script könyvtárba (azaz írd felül a rosszat)!
Majd nyomj egy "reinit script cache"-t a script editorban!
Bocsi az õskori linkekért, de van még 3 napom a noob flagbõl. <#sniffles>#sniffles>