X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó reggelt, jó munkát mindednkinek ! 😊
Azt elfelejtettem mondani,h elég érdekesen van a script megírva. Amikor javítani akarod a hull-t, ne legyél semmilyen állomás közelében (mintha az autopilot-ot akarnád aktiválni). Ekkor a bájos nõi hang azt mondja,h : command accepted...látszólag nem történik semmi csak picit nõ a hull. Én minden 2. kisérletre láttam látható növekedést. Valami miatt autopilot módba teszi a gépet ezt se értem miért (király mikor javítgatás közben megtámad egy xenon horda. Alig gyõzöm az escape-t és u-t nyomni,h visszakapjam az irányítást.)
Szektoronként ? Nem lehet szépen, szektorról szektorra ? 😊
Jó lenne a tuningolt cuccokat grafikailag is megkülönböztetni, jelenjenek meg plusz kütyük, szín, stb.

Lesz amit betenni a kiegészítobe, mert az lesz ugyebár. Játékos fohadiszállás, landolható bolygók ... 😉 Ez mind jó lenne, nem ?
Szerintem ha már ennyi pénzed van akkor elfogadható, hogy olyan tunning gépet épitesz, amilyet akarsz. Ha gazdag vagy, megteheted. Meg legalább van egyel több dolog amire költheted a zsét...

Szerintem csak akkor megy a dolog ha lakott szektoronként rendelkezel 3-4 m2-vel, amiket egyszerre támadásba indítasz, próbáld ki <#nyes><#taps>
csak elöbb nem árt kiszámolni a költségeket <#vigyor2>

Nos akkor ki lett beszélve. 😊 Menedzselos scrip-ekkel nincs is bajom. S amint kiderült, a tunning drága ... bár ugye egy adott pillanatban a pénz csak dol, akkor meg tökmindegy mennyit fizetsz.

Kérdés: Ki lehet irtani teljesen az összes fajt ? (Adolf megszólalt bennem ... 😄)
szerintem se csalás az én centaurom most kb 25 millában !!!! van, (felraktam az 1.2 overtune-t) az alapárhoz képest ez nagyon durva.
Etele a parancsot megtaláltam, de csak annyit ir ha rányomok hogy command rejected <#nemtudom>

A script csalásokhoz hozzászólva: embere válogatja, hogy ki mit tekint csalásnak. Én se teszek fel olyan scriptet ami csinál x milla pénzt vagy ad 100 ûrhajót. A tunning script szerintem korrekt, naggyonn dráááágaaaaa (olyan 25% növelésért kapásból elkéri majd a hajó árának felét vagy valami hasonló összeget, és utána exponenciálisan megy fel az ár), kétszer is meggondolja az ember hogy befektessen-e. Viszont megvan a lehetõség...
Soxor a scripteket keményen megkritizálja a publik, és emiatt nagyon rövid idõn belül kiegyensúlyozódik a cucc, ráadásul sokkal-sokkal változatosabbá teszik a játékot.

Maradok az 1.21-nél 😊

Ja azt akartam kihozni a boost extension-ból, h ha olyan lenne mint régen, akkor inkább nem is használnám az overtune-t.
Ahogy elnézem ez az 1.4-es verzió nem lesz a kedvencem...lehet,h még valószerûbbé teszi az egészet, de én inkább kihagyom.
Ha a boost extension az lenne mint a korábbi részekben, h a hajód a max. sebesség fölé pörgeti a hajód és ott fogy a pajzs arra azt mondom oké mert az valóban nagy sebesség volt (Xenon szektoron is simán átvágtam csak nem volt szabad megállni mert pajzs nélkül kampec), de így,h jó ha 1/3-val tuningolod a haszonûrjármûvet és akkor is csökken a pajzs...öngyilkosság. Akkor minek az egész ? Így már olyan mintha 1 módosított afterburner script lenne magyarul csak rövid ideig, inkább csak menekülésre használnád...ehh
Én a J-s XI küldetésemen jöttem rá hogy mükxik az az izé mert az Osprey-emet rendszeresen feldarabolták alig bírtam elugrálni 1 másik kapuhoz (ezután fogtam hozzá inkább Nova-val). Lényeg,h még az M6-osnál volt ilyen hull repair vackom, amit valahol vettem. A Special parancsok között van a hull repair parancs...azt kell kiválasztani kismilliószor. Egészen addig míg újra full nem lesz a pajzs. Szerintem 1 ilyen hull repair elég lehet kb: 100 repairra mert nekem 1 sem fogyott belõle pedig vgy 3x javítottam vele az Osprey-t 60% körüli értékrõl.
a_n_d_r_e_w
Örülök hogy végre más is megtapasztalta, hogy milyen is istennek lenni 😊))
Csak néztem mikor kb 1-2-pár hete valaki utolsó helyre rangsorolta fõnixet mint használható hadihajót - gondolom csak a statokat nézte. Én meg csak nevettem magamban, mert már rég tudtam mi az igazság 😄D két hónapig gurcöltem azért a dögért, de megérte. sajnos élvezni már nem tudtam igazán, hisz õ vet véget a játéknak, onnantól kezdve nincs ellenfél a pályán, mindenkit lemos 😊
Kis Teladi barátaink azért tudnak hajót is építeni. Nameg még szép is
(Alieneken nevelkedtem 😊)

Gyerekek, csak annyit tudok mondani, mint már 1 hónapja: Phoenixre fel! 😊

One Vision. One Purpose.

ilozÁ
A tuningolós témához egy kis adalék, azaz itt a frissített verzió:

Name: X3 Overtune BBS
Version: V1.40
Author: Cycrow
Updated: 08/02/2006

V1.40
* Adding shield draining when too fast

V1.21
* Fixed pricing of extra overtuning

V1.20
* Increased price each time you add tunnings to the same ship
* Fixed pricing to be dependant on ship
* Added Rudder tunnings to BBS

nekem most 1 K volt + 2 J, ebbõl az eggyik J-t tudtam lelõni, és rendkívûl szidtam a Xenonok processzorait, az volt a mérgesítõ hogy ahogy bejumpolt a J a kidobott vadászok állandóan csak engem támadtak, pedig ott volt 1 M2 meg vagy 4 M6.

valaki mesélje már el hogy ez a hull repair system hogy birható müködésre. a BBS-en kéne valami KIT-et venni hozzá (de az mi?). van egy nagy kupac elfogott vadászgépem amit meg kéne reparálnom (így sokkal olcsóbb lenne)

Mióta Crusader lettem, azóta a XI küldetésekben 2 J jumpolgat be...
Feltünt nektek is, hogy a rangok fejlõdés függ attól is, hogy milyen hajóval írtod az ellent?! Egy alkalommal kilõtték alólam a Mambámat, ezért vissza kellett töltenem az állást, de utána már Albatros-szal aprítottam a vadászokat, és a csata végeztével kevesebb volt a fejlõdés, mint amikor a Mambában csücsültem. Pedig akkor még vagy egy tucat kalóz hátra volt.

http://a-zcomp.eu/

Hát ez tényleg gusztustalan, kisviku... 😊
hát fujj...
félre ne érts! Én örülök az örömödnek...de azért fújj ! 😊)))
Viszont asszem megtaláltam a Nagy Õ-t...mármint az X3 hajói közül és ez a Teladi Phoenix!<#vigyor>

Ez...ez a hajó fenomenális, nagyszerû, csodálatos, szavakba nem lehet önteni...
Olyan iszonyatosan nagy hogy nem látom az elejét.Lemértem, a parancsnoki híd és az elsõ lövegtornyok között több mint 4 KILOMÉTER távolság van!!!
De nem ez a fõ szépsége, hanem hogy olyan hihetetlenül jól vannak az ágyúk elhelyezve, amilyet még nem láttam.Még félig sincs szerlve fegyverzettel, és 10 mp alatt HÁROM Xenon K-t zúztam le vele.Szinte egyszerre! Nem tudom, hogy mondjam, de csak áradozni tudok róla.
Az hogy lassú, mint a tetû nem is érdekel...Viszont olyan jól kiválasztottam a fegyverzetet, hogy ilyenekre képes voltam. Alapos tanulmányozás, meg körberepülés után rájöttem a legjobb konfigurációra.
Elöl,oldalt PPC, oldalra 7-7 PPC+1-1 BPSG. Alsó-felsõ ágyúsor AHEPT+BPSG, hátulra amit akarsz, de BHEPT vagy BPPC.Olyan frankók az ágyúk helyei, hogy pl a felsõ négy közül kettõvel egy bizonyos szögben csak HEPT, a másik részt pedig a BPSG tölti ki.
Aztán ez a pajzs...hihetetlen!A 10 Gj-nyi pajzsot elõbb tölti fel, mint a Titán 9-ét.Rendklívül gyorsan regenerálódik, szinte sebezhetetlen.
Egyedül akkor tudtak megfingatni, amikor négy K lõtt egyszerre.És mondom, nincs full fegyverzeten.Mit fogok vele mûvelni késõbb?
Beugrottam a Khaakokhoz is látogatóba, csak annyit hogy szánalmasok.Nevetségesek.Már a Titánnak is és a Colossusnak is könyyû falat volt egy Khaak Destroyer vagy Carrier, de ezt meg sem tudják sebezni.
Csak ajánlani tudom.
Habár az Odysseus-t még nem láttam, de ha még az is tud nekem ettõl többet mutatni...

Igen, tényleg összekevertem, annyira egymás mellett vannak.Szorri.
De a lényeg, hogy ott lehet jó kis komplexumokat létrehozni.

1ébként megnéztem,h végül is nekem most melyik verzió van meg az overtune scriptbõl. Mint kiderült ezt nem frissítettem mert nem pak telepítõje van, hanem csak simán bemásoltam anno a megfelelõ könyvtárakba. Sajnos félrevezettelek benneteket, mert ezt nem Valen scriptgyûjteményébõl másoltam be (az csak 1.1-es) hanem Cyrow-éból, ami már 1.2-es...nekem ezért volt manõver tuning és nektek ezért nem. Emiatt elnézést kérek, láma voltam 😊
Talán igazad van abban,h a script-ek nem igazán sprotszerûek de akkor kérdeznék pár dolgot a teljesség igénbye nélkül...
1. Az sportszerû,h a XI küldetésekben a többi "segítõd" simán beugrik a szektor közepére és máris szedi elõled a killeket ? Bár a J-s küldetésekben már nincs jelentõsége de a K-s hajóknál még volt mert mire a dög lassú hajóddal odaértél egy nagyobb szektorban a K-hoz addigra a többiek kifingatták...nekem sajnos volt ilyen.
2. Ugyanitt...a gépi segítõk, fõleg a Flak Artilerry-s nagy dögök perverz módon n direkt azokat a vadászokat kezdik el lõni, amiknek te már legyengítetted a pajzsát elhasználva a fegyverzet energiád?
3. még 1x ugyanitt...Ha téged szarrá lõ a baráti tûz (mert lassú a hajód v. gyenge a fordulékonysága) az kutyát nem érdekli, de te 1x próbálj meg véletlenül baráti hajót kereszttûz alá venni...
4. de nézzünk mást... BBS küldetés: jó magas trade skillnél bedob olyan M3-as hajónak való küldetést,h 23 mizura alatt 6 rendszernyire ugorj el (ez még nem probléma), de szállj el olyan gyárba ami a szektor nagyon kiesõ részében van (rosszabb esetben még nem is fedezted fel, pedig a szektorban már jártál) persze dög messze a legközelebbi kaputól...érj el ide a lassú M3-asoddal mert nem mindenkinek van Mambája.
Szóval én használom ezt a scriptet...és igen is szívom a fogam,h számomra az M6-os Osprey-em tuningolása hiú ábránd mert nincs sokmillám erre. Pedig erre alapozva vettem meg,h na majd gyorsan ezt is tuningolom és jó gyors lesz...aha. 800 ezer helyett 6 milla 1 tuning. Nem érzem csalásnak azt a script-et, ami jó lenne de egyenlõre elérhetetlen számomra.
Köszi kisviku, megvettem a Colossust és felszereltem ahogyan kell.. van benne egy rakás- még a story közben a Yakiktól zsákmányolt- Raider és Sentinel (ezeknek nagyon erõs pajzsuk van, a sentinel pl. 400+valamivel megy és közben 2x25-ös a pajzsa!! - okosan sokat eltettem belõlük, mert ilyeneket csak a storyban láttam.) Továbbá Pegasusok és Novák... remélem megteszik a magukét 😊
Most pedig beküldöm ezt a bandát az X101-be, de csak kívülrõl fogom nézni, mert a képregényekbõl kinõttem... <#vigyor3>
a_n_d_r_e_w
Szerintem kevered Savage Spurral. Ocracoke kicsi, viszonylag kevés aszteroidával. Ocracoketól nincs délre szektor.

deph: Yaki terület, de ez néhány vadászon kívül, amit kb 10 perc alatt el lehet takarítani, semmi másra nem kell számítani (és a Yakik sem térnek vissza). Én ott kezdtem el viszonylag hamar GPPC-t gyártani, mert gondoltam a pár M1-M2-mre akiket felszerelni elég nehézkes lett volna. Egy teljesen önellátó komplexem van itt, igyekeztem a lehetõ legnagyobbra kiépíteni, ami még elfér. két GPPC gyár mûködik szakadatlanul és melléktermékként rengeteg szilikon és egy kevés energia termelõdik. Saját célra tökéletes szektor, nem kell tartani semmiféle ellenséges tevékenységtõl. Másrészt mivel dögmessze van mindentõl, ezért eladásra szánt termékeket nem itt gyártanék.

One Vision. One Purpose.

Az 1GJ-os gyár önmagában nem túl nagy biznisz, több mint két óráról indúl a számláló, mire elkészül egy. Szerintem inkább csak saját részre érdemes telepíteni.

Nekem is itt van a saját szektorom...Egyelõre egy ore és egy silicon mine van benne, erre van rákötve egy komplex ami HEPT-et PSG-t és PAC-ot gyárt.A szilikonbányára egy XL-es SPP+ 3 Crystal Fab.
A kajagyártó komplexum ezektõl északra KÜLÖN van, hogy ne legyen óriáskomplexum, mert nemcsak lassít, hanem nehéz lerakni, átlátni, és kezelni.
Három faj kajáját gyártom eddig (Argon,Boron,Paranid), de hamarosan berakom a SPlit és Teladi kajagyárakat is. A PPC-k gyártása nemrég kezdõdött el, itt még le kell telepítenem egy AFAA és egy Firestorm Torpedo gyárat is, amik már megvannak, csak nem volt még idõm lerakni.
A pajzsok máshol "gyártódnak" (magyartalan), de nemrég jutottam egy szinttel feljebb a Boronoknál, így meg tudom venni az 1 Gj-os pajzsgyárat is, kérdés, hogy megéri-e majd...

Nagyon jó szektor az Ocka...vagy Ocracoke Storm!
Mindjárt visszalépek a játékba és megmondom a koordinátáit a nagy érc és szilicium tartalmú aszteroidáknak, mert végigszkenneltem a háromnegyedét az és van benne 70-es Ore, 51-es Ore, 64-es Silicon, stb aszteroida, és több is!

A Yaki kalózoké a szektor, de nálam õk semlegesek és nem bántanak.Ráadásul békés is, nincs Xenon, sem Khaak, szép a "háttér", jó a zenéje (<#vigyor> ), és óriási szektor.Ettõl délre van még egy Yaki szektor, ami jóval üresebb,de van egy-két hasznos aszteroidája.

Colossus volt az elsõ nagy hajóm és a mai napig örök kedvencem.
A taktikám az lett végülis, hogy nagy hajók ellen PPC, kicsi vadászok ellen pedig FAA és/vagy AHEPT.Az összes toronyra PPC-t raktam, az alsó és felsõ lövegekre FAA (itt csak az Alpha jó, de nem is kell több) vagy AHEPT esetleg BHEPT.
Megpróbálhatod még azt is, hogy a PPC-k MELLÉ az oldalsókra besuvasztasz egy-egy FAA-t, így azok mindig lõnek EGYÜTT a PPC-kkel, de az elõnye az lesz hogy a PPC nagy hatótávra,de lassan, az Alpha Flak meg gyorsan de a hajód közeli körzetéd védi és veszedelmes a vadászok ellen!
Szoktam azt csinálni, hogy ha vadászok ellen megyek, akkor harc elõtt lecserélem a fontos pontokon az ágyúkat a fent említett gyorsabb Alpha és BHEPT-re vagy Flak Artillery-re.

De az igazi erõssége a Colossusnak majd a hasában rejlõ vadász flottád fogja jelenteni.De készülj fel, hogy 10-15 hajónál már beszaggat.Tegnap 34 hajómmal támadtam egy Xenon P-t, kíváncsi voltam, mennyi idõ alatt intézik el.Nem az ügyetlenségük miatt tartott egy fél órát... 😞
Ajánlom, hogy úgy rakjál hajókat a Colossusba, hogy vegyesen legyenek minden osztályból, mert így egészítik ki majd a legjobban egymást! A gyenge kis M5-ket pedig nagyszerûen fogod használni szektorok felfedezésére.

Taktikám M1-nél:
Ha gáz lenne, van egy saját hajóm (most már egy Nova Vanguard), amivel kirepülök csata közben a Colossusból, az ellenfél meg tovább támadja pár percig az M1-et, de indul a riadójelzés a dokkban és jönnek ki a vadászid.Alap parancsuk a "Kill all enemies and land", így szó szerint kicsalom a flottámat az anyahajóból és mindennek vége....senkit nem hagynak életben!

Valaki emlékszik, hogy kell kihozni a Mambát a Squash mine-ok közül ?
Hmm. Ezek a sebességnövelo script-ek sportszeruek szerintetek ? Ugye a játékot ezek nélkül tervezték nem ad pl. nagyobb sebesség olyan elonyt ami a játékot túl könnyuvé teszi ? De nem is ez a bajom hanem az hogy gondolom a különféle hajók speckói, meg a küldetések biztos be vannak love a sztenderd speckókra, s akkor ugye az egyensúly felborulhat.

Egyébként jól el lehet lenni a 125-ös sztenderd Nová-val is, egész jól belejöttem, bementem többször egy Xenon szektorba, volt vagy 4 db K, meg egy rakás kisebb, néhány N, M, L-et leszedtem, aztán elspuriztam. 😊 Unknown objject egy K-nak kb. negyede pajzsát veszi le ...

Amúgy vannak még dolgok amit hiányolok ... pl az hogy a MI álta vezérelt hajók is használjanak Mass Drivert ! 😊
Ne is mondjátok, tudom hogy ezt azért vették ki mert úgyis mindenki újratölt ha sérül a hajó, s akkor meg minek. 😊
A három közül egyikben sem...😊 ez persze egyéni vélemény... Ha csak a saját hajóidnak akarsz fegyvert gyártani, akkor irány a "legkeletibb" Unknown szektor, Zyrt's Dominion mellett. Teljesen üres, de vannak benne 30-as Silicon és 64-es Ore aszteroidák. Na itt aztán nem fog szaggatni a gép.

Én is csak ott építettem komplexeket, ahol Silicon és Ore ast. is van egymás mellett, jó a yieldjük és alacsony a beépítettség, ill. nincs nebula. Pl: Preachers Refugee, Pontifex Seclusion, Rhy's Desire, meg a jóég emlékszik mindre... 😊
Már cak kisvikuban bízhatok, mert tanácsot kértem, de senki nem válaszolt:
Ha tudtok segítsetek...
Hol jobb szerintetek a három hely közül fegyver komplexet építeni? Emperor-s Wisdom vagy Family tkr esetleg Mines of fortune.
Ore Belt kiesik, mert nagyon beszaggat a gép (8-9 fps). Estelg még olyan hely, ahol van legalább 1-1 db 40-es yield-es silicon és ore aszteroida?
Ocracoke Storm milyen hely? Eléggé kiesik, jó bázis lenne, ritkán lakott. De yaki terüelt...

Elõre is kössszzz...
Szeva kisviku, van ötleted hogyan szereljem fel a Titánomat, hogy a kis vadászok raja ne kapja szét lassan de biztosan? Más szóval: mi a taktika M2-vel kis hajók raja ellen??

Tegnap összegyûlt a lóvé a titánra, ma meg már van 104 millióm, kár hogy nincs meg a rangom csak Argon nagy hajókhoz... majd veszek Colossust... 😊
Nna, végre megvan a Phoenix is.Hát asszem megérte, mert el-el játszogattam már "néhány" órát a játékkal.Erõfeszítéseimnek köszönhetõen meglesz az Odysseus is...még ma.
Ez a Phoenix ez tényleg ku*va nagy hajó.De pont ezért vettem.Kicsit csûnya, bár ízlés kérdése, amint említettem vala a Teladi Albatrossnál.Melléálltam a Titánhoz és lám vagy 3x akorra.A felszerelése jelenleg folyamatban...

Elég rossz hetem volt,de olyan, amit nem kívánok senkinek sem.Ezért jelentkeztem régen.Látom még mindig sokan nyomják.Valaki itt felvetette egy újabb béta pecss megjelenését, ha lenne szíves ide linkelni, mert megnézném.Igaz, nálam az "egyes számú" béta sem okozott változást, de reménykedem, mivel az Egosoft most már biztos kurv*ra élvezi a sok befolyt euro milliót és ezért szarik a játékos körére, akik tûkön ülnek, hogy a rég áhított peccsük megjelenjen.

Vissza a játékhoz.A Paranidoknál nehéz a reputáció növelése, mivel nincsenek Xenon szektor közelében, így sok értékes százaléktól illetve pénztõl esik el az ember.Egyetlen megoldás, ami nekem nemcsak hogy az egyik legjövedelmezõbb, hanem a legtöbb százalékot is hozza, hogy komplexum a Paranid szektorokba, mégpedig ahol nincs ÉLELEM.Igen, szerintem még midig a kaja és az alapanyagok hozzák a legtöbb lóvét.Ráadásul gyorsan és sokat lehet termelni.

Itt vagyok, itt vagyok csak én közben dolgozom is 😞
Este 9-re érek haza, akkor majd megnézem,h nekem melyik verzió van fenn az overtune script-bõl, de az biztos,h én rendszeresen frissítgetni szoktam, tehát valószínûleg a legújabb verzió.
Egyetértek Etele1-el. Hiába a celeron 3gHz-s órajele, sajna akkor is a low-end kategóriába tartozi, ezért a grafikai beállításokat célszerû a minimum irányába állítgatni. Tapasztalatom szerint, a húzosabb alkalmazásokban akár 50%-al is képes gyengébben muzsikálni, mint a hasonló kategóriájú P4, vagy AMD.

Tényleg, Demonstrators-om nekem is van a rakteremben, mi lehet az, tudja valaki?

Nekem is meglett tegnap este az elsõ XI-J küldetésem, igaz a felét érdeklõdés hiánya miatt kihagytam.

Kb 1 órán át abároltam a L-M támadóhullámokat. Direkt meg is vettem vagy félmilla értékben rakétákat, mert a centaurral nem szeretem az M-eket kergetni, túl nehézkes. Az L-eket viszont simán leszedem.

Szóval egy óra múlva már ásítoztam, gondoltam elég volt ennyi ,a többivel elbánik a birodalmi védelmi osztag.

Elkezdtem a Pilot Projectes bandámat menedzselgetni, össze is jött pár szintlépés. A nagy flottafegyverkezés közepette a centaurommal betévedtem talán ore beltbe, ahol 2 db. teli FAA gyárat találtam. Jó sok profit volt rajta, nem volt szívem otthagyni, flvásároltam az egészet. Pont black hole sunban találtam olyan EQ dockot, ahol az egész FAA készletet egyszerre el tudtam sózni. Megnéztem egy kalap alatt, hogy hogy áll a nagy Xenon invázió. Hát a J épp kifogyott az ugrándozós kedvébõl, ott nézte, ahogy a L és M sereg két M6-ot kerget. A többi része elkopott a védõ flottának.

Egy hammerhead missile letörölte a J-t a térképrõl, aztán leradíroztam a többit is, és 12 millió plusz apró lett a vége még így is, hogy a két órából egyet eltávozáson töltöttem.

Ilyenkor nem sajnálok félmillányi rakétát ellõdözni az M-ekre, mert ha meg sok összegyûlik belõlük, akkor a BPAC-cal mindig eltalálnak és leszedik a Centaurom pajzsát se perc alatt, és lehet trükkös ugrós setás idõhúzással bíbelõdni.
grebber
Ha felrakom az 1.3-as patchet az elég van kellenek az 1.3 elõttiek is?

Next PC upgrade: 2022

Üdv mindenkinek!
Ha hajót foglaltok el, akkor mindig nézzétek meg a rakteret, nekem volt, hogy egy novában 4 db Unknown Object volt!
Találtam egy olyan konténert,amiben Damonstrators volt( 3 db ). Ez mi lehet?

ilozÁ
Errõl beszélnék én is, de még én sem találkoztam vele, csak sebesség növelõt kaptam...<#shakehead> És emlékeim szerint az 1.20-as van fent...

Izé... annyi a gond, hogy az 1.20-as verzióban jelent meg a manõverezõképesség tunning....

V1.20
* Increased price each time you add tunnings to the same ship
* Fixed pricing to be dependant on ship
* Added Rudder tunnings to BBS

De van... kétféle tunning ajánlat van a BBS-eken, az egyik a sebesség, a másik a manõverezõképesség....

1.1 Cycrow féle owertune scriptben szó nincs fordulékonység tuningról, neked is ez van fönn?

BEAST
eszméletlen milyen idegesítõek az M5ös kis izék ... vicces volt nézni hogy 3 Xenon N és 2 Nexon M jelent meg egy Argon járõrökkel teli szektorban , gondoltam megyek leölöm õket , jól jön a reputation ... a 2 M hamar meghalt , 2 N is viszonylag gyorsan ... de az utolsó N-t egyszerüen képtelenség volt eltalálni , össze vissza cikázott , egy egész szektor üldözte ... beálítottam hogy az autopilota tûzeljen elmentem táplálkoztam egy jót kb 10 perc elteltével még mindig kergettük 😄 ... fogtam magam és mentem tovább 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor itt valami nem kóser, nekem csak sebesség tuningot ad (minden dokkolásnál nézem a BBS-t) és mindíg ugyanannyi az összege akárhányszor kérek 1 hajóra. A centauromra a 3. is 6M <#nemtudom>

Az overtune script tartalmazza a sebesség és a fordulékonyság tuningolhatóságát is. Kisebb hajóosztályokon ez olcsóbb is mint a sebesség tuning. pl: a Nova-mnál a 2. tuningért 600 ezer körül kért a manõverezésre és 800 körül a sebességre. 3. körben 800 a manõver és 1.2 milla a sebesség de azt már nem kértem. Felváltva dobálja be a két tuningolási lehetõséget, úgyhogy szerintem sûrûbben nézzetek BBS lehetõségeket és találni fogsz ilyet is.
Hubert: Én egy kalóz Nova-t vezetek ez alapban 115-el ment és most megy 160-al. Nem szokásom harci gépeket vásárolni 😊
eddig mindig csak sebesség növeléssel találkoztam <#szomoru2>
pedig nem ártana neki egy kis + még

ilozÁ
Sebesnek sebes de a hogy fordul...az katasztrófális. Ha jól emlékszem elvileg a tuning scriptben mintha lett volna olan rész, hogy technikusok javítják a fordulékonyságot is, találkoztál ilyennel???

nekem a centaurom 145-el dönget, 2* 6M tuning. igy egész korrekt a kicsike.