X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre jobban tetszik ez a játék! Tök értelmes az AI. benne. A köcsög kalózok (vagy a konkurencia) lelövöldözi a satelite-jaimat, fene esne beléjük. Ja a TL hajókat hol lehet megtalálni, mert bõvíteném a gyáram de se a teladiknál se az argonoknál nem találok egyet sem pedig keretem mûholddal meg mindennel mindenhol õket, hova tûnnek el csak nem egy pirat vagy xenon szektorban lófrálnak? 😄
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy merre van a Universe.xml? 😊
Szeretnék csinálni magamnak egy kis modot. Írják hogy azt átírogatva lehet faszán, de nem tudom hol van 😞. Hivatalos fórumon nem írták hol van 😞.
Nem tudja valaki?
THX!
Nem tudja valaki, hogy merre van a Universe.xml? 😊
Szeretnék csinálni magamnak egy kis modot. Írják hogy azt átírogatva lehet faszán, de nem tudom hol van 😞. Hivatalos fórumon nem írták hol van 😞.
Nem tudja valaki?
THX!
Jóvanna <#bee1>#bee1>, csak olyan jól nézne ki pl: Kazicorp HQ
Atyaisten! <#nyes>#nyes>
Az csak jó ha "szaporodik" <#nevetes1>#nevetes1> az már kellemetlenebb mikor egyszer csak eltûnik....
Skacok! Még a végén megrendelem eredetiben a game-et(ha megjön a diák hitel<#vigyor2>#vigyor2>), de addig is nyomtattam 1500 pénzé egy két excell táblát olyan cirka 70 oldal<#hehe>#hehe>, kis segítség gyanánt überfrankó mert mostmár mindent tudni fogok!
Egyet kivéve! Nincs olyan táblázat valahol ami azt mutatja, hogy melyik szektorban milyen állomások vannak? Egyet találtam de ott nekem kéne kitölteni, csak a szektor nevei vannak meg az állomásoknak helyek kitölteni. Kinyomtattam, de a 40. szektor után belefáradtam <#rinya>#rinya> az irkálásba.<#nyes>#nyes>
De ha nincs akkor ha meglesz minden szektor, felajánlom az új X3 játékosoknak 😄
Csakhát még jó sok van hátra, No meg a késõbbiekben változhatnak, hogy hol mi van, végül is láttam már hogy egyik percben még 3 SPP volt a Blue-ban mire viszamentem már egy XL es is ott virított és nem én tetettem oda sajna 😄
Egyet kivéve! Nincs olyan táblázat valahol ami azt mutatja, hogy melyik szektorban milyen állomások vannak? Egyet találtam de ott nekem kéne kitölteni, csak a szektor nevei vannak meg az állomásoknak helyek kitölteni. Kinyomtattam, de a 40. szektor után belefáradtam <#rinya>#rinya> az irkálásba.<#nyes>#nyes>
De ha nincs akkor ha meglesz minden szektor, felajánlom az új X3 játékosoknak 😄
Csakhát még jó sok van hátra, No meg a késõbbiekben változhatnak, hogy hol mi van, végül is láttam már hogy egyik percben még 3 SPP volt a Blue-ban mire viszamentem már egy XL es is ott virított és nem én tetettem oda sajna 😄
szegény asszonyaink... 😄DD
ez ok de a játék nem fogja a tiednek jelezni csak scriptel.
Végülis mi itt Terranok vagyunk, bár származás szerint már "vegyesvágott", mert Argon vér is csordogál szerencsétlen Julian ereiben.
Másik.Minek megvenni egy szektort?Van egy csomó üres, oda telepítesz amit csak akarsz, ha meg mégis kell egy saját, akkor szembefordulsz valamelyik fajjal és elveszed tõlük.Egy-két csatahajóval meg lehet oldani.
Amikor az X2-t már nagyon untam, elkezdtem bántani (enyhe kifejezés) a Spliteket. <#vigyor>#vigyor>
Másik.Minek megvenni egy szektort?Van egy csomó üres, oda telepítesz amit csak akarsz, ha meg mégis kell egy saját, akkor szembefordulsz valamelyik fajjal és elveszed tõlük.Egy-két csatahajóval meg lehet oldani.
Amikor az X2-t már nagyon untam, elkezdtem bántani (enyhe kifejezés) a Spliteket. <#vigyor>#vigyor>
hmmm érdekes
Sajna nem 😄 Már kipróbáltam, gondolván, hátha hozzám futnak be az ajánlatok, és 1-2 milliárd sose jön rosszul<#nyes>#nyes> De nem lett enyém a szektor. Szkripttel elvileg elérhetõ a dolog.
Update: este megnéztem, teladi szektor lett! Semmi más nincs benne, csak a trading station-öm, meg egy kisebb komplexem, még egy nyamvadt teladi hajó sincs ott: úgy vettem ki, egy idõ után átállítja a szektort arra, akiknél legjobban állsz. Ez szemétség, miért nem lehet a sajátom? Nem vagyok egy külön faj?<#felkialtas>#felkialtas><#nemtudom>#nemtudom><#awink>#awink>
Update: este megnéztem, teladi szektor lett! Semmi más nincs benne, csak a trading station-öm, meg egy kisebb komplexem, még egy nyamvadt teladi hajó sincs ott: úgy vettem ki, egy idõ után átállítja a szektort arra, akiknél legjobban állsz. Ez szemétség, miért nem lehet a sajátom? Nem vagyok egy külön faj?<#felkialtas>#felkialtas><#nemtudom>#nemtudom><#awink>#awink>
akkor ennyi erõvel lerakok, 1 trading stationt, 1 unknown sectorba, akkor onnantól aza az enyim?
Biztos egymástól.... az elsõ az ugye befoglalta, a többiek meg adják veszik 😊
Marha jó, azt az egy apróságot nem értem hogy kitõl veszik meg a szektort?
Igen, de ha megtudod majd azt is, hogy AUKCIÓ folyik a szektorért, akkor esik le az állad! Nálam már egy ideje szórakoznak, elõbb Argon lett, majd hosszú ideig Teladi, most meg asszem Split szektor lett.Nincs benne semmi egy Trading Stationt kivéve, de nem is költöznek bele.
A BBS-en olvasható az aukcióról.Most itt 1 milliárd 120 millónál tartanak.Licitálást nem leltem eddig.
A BBS-en olvasható az aukcióról.Most itt 1 milliárd 120 millónál tartanak.Licitálást nem leltem eddig.
Ilyet azért nem lehet kérni, mert az eredetinél kell a dvd-je is hozzá, hogy játszhass.Aztán meg nem nagyon unják meg az emberek...
Ajánlom, hogy rendeld meg az Egosofttól.Rajtam kívül egy páran tettek még így az itt hozzászólók között.
Ajánlom, hogy rendeld meg az Egosofttól.Rajtam kívül egy páran tettek még így az itt hozzászólók között.
Itt garantáltan nem nevet ki senki, mivel nem olyanok vagyunk.
A válaszom: is-is.Rábízhatod magad a kereskedõkre is, de szerintem jobb, ha besegítesz saját transzportjaiddal is.
Én az árakat általában az alapbeállítás szerint használom.Ha nem fogy csökkentem, ha még úgysem akkor elszállíttatom.Ha nagyon fogy akoor meg emelek.Most így hirtelen úgysem lehet megmondani, hogy mit mennyiért adj, mivel nagyon változó a világ.Majd alakul a gazdaság is késõbb, ez nagyon tetszik az X-ben.
A válaszom: is-is.Rábízhatod magad a kereskedõkre is, de szerintem jobb, ha besegítesz saját transzportjaiddal is.
Én az árakat általában az alapbeállítás szerint használom.Ha nem fogy csökkentem, ha még úgysem akkor elszállíttatom.Ha nagyon fogy akoor meg emelek.Most így hirtelen úgysem lehet megmondani, hogy mit mennyiért adj, mivel nagyon változó a világ.Majd alakul a gazdaság is késõbb, ez nagyon tetszik az X-ben.
nem hiszem hogy jelenleg végig lehetne játszani 😄DD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hello,
Ha esetleg valaki már végigjátszott a játékot és megvan neki a gyári eredeni, reális áron megvásárolnám tõle.
Köszi,
M.
Ha esetleg valaki már végigjátszott a játékot és megvan neki a gyári eredeni, reális áron megvásárolnám tõle.
Köszi,
M.
elméletileg van egy ilyen mod hozzá hogy a birodalmak ölik egymást ... de nekem elcseszte az egészet , random elkezdtek utálni a paranidok meg teladik 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy még az lenne nagyon érdekes ha a fajok egymástól is foglalnának területet.
ja télleg ez teljesen más, bocs ez automata müködésû és Ec-t használ, de ez se rossz (már amennyit megértettem a leírásból)
Ez ugyanaz? mert mintha más lenne a neve.
Képzeld ha még a szektorok is gyarapodnának maguktól, az lenne igazán érdekes. Látom magam 80 évesen, hogy x3-mat nyomok. <#buck>#buck>
Hát most döbbentem le igazán, már egy ideje nyomom a játékot, de ezen most nagyon meglepõdtem.
Montalar és New Income között van egy üres unknown sector.
Na ez már nálam nem üres és neve is lett.
ugy hivják: Avarice, a galaktikus térképen Teladi területnek jelzi, ami azért érdekes mert 1 argon trading station van benne.
Tiszta kész vagyok.
Montalar és New Income között van egy üres unknown sector.
Na ez már nálam nem üres és neve is lett.
ugy hivják: Avarice, a galaktikus térképen Teladi területnek jelzi, ami azért érdekes mert 1 argon trading station van benne.
Tiszta kész vagyok.
igen #3602-ben ott is van a pontos leirás
Nem szégyellem megkérdezni ha nem tok valamit az okosabbtól mindig lehet tanulni. És mivel kb 3 napja tolom fingom nincs melyik szektort hogy hívják pontosan ezért csak írok valami hasonlót 😄
Akkor a gyárat most hogy állítsam be vehessenek más fajok is tõlle vagy ne? CSak az én transzportjaim terítsék a cuccot? Szóval viszik vagy vigyem a készet? Na tudok én kérdezni, ha meg hülyeség valaki majd kiröhög! Sebaj 😛
Nyomom tovább! (nem a hülyeséget)
Akkor a gyárat most hogy állítsam be vehessenek más fajok is tõlle vagy ne? CSak az én transzportjaim terítsék a cuccot? Szóval viszik vagy vigyem a készet? Na tudok én kérdezni, ha meg hülyeség valaki majd kiröhög! Sebaj 😛
Nyomom tovább! (nem a hülyeséget)
Jáj, szédületes ez a játék, teljesen megfertõzött, és a szkriptek rettenetesen megdobják még plusszba. küldetéseket hol lehet elválallni?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Egy kis fejszámolás segít...általában.
A legegyszerûbb módja annak, hogy megtudd, mennyire éri meg, ha bizonyos idõn belül elkezdik vinni/venni tõled.Amennyiben nem veszik, drágan adod, ha meg fogy, akkor nagon jó.A nagyon fogy, feljebb tolod az árakat, de nem olyan igazi magyar módra mint a Balatonnál, hogy 5x annyiért adod vagy 10x annyiért! <#vigyor>#vigyor>
A legegyszerûbb módja annak, hogy megtudd, mennyire éri meg, ha bizonyos idõn belül elkezdik vinni/venni tõled.Amennyiben nem veszik, drágan adod, ha meg fogy, akkor nagon jó.A nagyon fogy, feljebb tolod az árakat, de nem olyan igazi magyar módra mint a Balatonnál, hogy 5x annyiért adod vagy 10x annyiért! <#vigyor>#vigyor>
Ezt próbálta már valaki?
Xai hull repair cucc
Xai hull repair cucc
"helion nebula" <#wow1>#wow1><#vigyor>#vigyor>
Oke reggel van kiélesedett a látásom megvannak a táblázatok is Amaro-nál 😊)
Szóval akkor ne fáradjatok! Köszi <#falbav>#falbav>
Szóval akkor ne fáradjatok! Köszi <#falbav>#falbav>
😊)) Hoppá! Én butus azt hittem a feiratok.hu után itt is rejti az e-mail címem a nevem(ugye az powered by sg.hu) No akkor legyen : [email protected]
És "verí tenk jú" 😊 Sokat segítetek így megy is a dolog!
Ja lepakoltam egy wheat farmot a "helion nebula"-ba mert ott van két Cahoona is, rendeltem hozzá két mercury-t , reméllem hozz is majd lóvét mert olvastam hogy valki belebukott a "parasztkodásba"
EC 13-14 ért vetetek velük a készet meg 43-45ért adom(54 a max) ezek kb jó árak?
Na köszike!
És "verí tenk jú" 😊 Sokat segítetek így megy is a dolog!
Ja lepakoltam egy wheat farmot a "helion nebula"-ba mert ott van két Cahoona is, rendeltem hozzá két mercury-t , reméllem hozz is majd lóvét mert olvastam hogy valki belebukott a "parasztkodásba"
EC 13-14 ért vetetek velük a készet meg 43-45ért adom(54 a max) ezek kb jó árak?
Na köszike!
Hoppá elkéstem. <#vigyor3>#vigyor3>
Nekem megvan, küldj egy email címet és elküldöm a táblázatot.
Bányatelepítés elõtt szkenneld le az aszteroidákat mineral szkennerrel.
Minél magasabb a yield, annál termelékenyebb lesz a bánya.
Ha megvan a szkennelés, a szektor térképen megadhatod a TL – nek, hogy hova tegye a bányát, a numerikus billentyûzettel
Bányatelepítés elõtt szkenneld le az aszteroidákat mineral szkennerrel.
Minél magasabb a yield, annál termelékenyebb lesz a bánya.
Ha megvan a szkennelés, a szektor térképen megadhatod a TL – nek, hogy hova tegye a bányát, a numerikus billentyûzettel
* megérkezett az adott szektorba...miket írok ! Jees ! 😊
Oké elküldöm, de akkor kellene az a bizonyos emilcím, mert annélkül nehéz lesz... 😊
Jól sejted elõször scannelni kéne azokat a fránya "kavicsokat" külömbön igen hamar csõdbe kerülsz ha egy szilicium aszteroidára kõbányát teszel...😄
Amikor megvan a scan és megvan a teherhajó a hasában a bányával és megérkezett az adott aszteroidára azt mondod neki,h 'drop your freight here'...ekkor megkérdi melyik gyárat. Mondod neki,h a bányát (ha többféle van akkor kiválasztod mondjuk az Ore Mine-t) szeretnéd...ekkor bedobja az összes aszteroida nevét mellette a rajta felfedezett ásvány tipusával és mennyiségével. Na itt kiválasztod a legigéretesebb aszteroidát függetlenül attól, h a szállítóhajó a közelében van-e v. sem és ekkor 1 rövid animáció után már kész is a bánya. Sima gyáraknál kicsit bonyolultabb a dolog, mert ott térben is lehet mozgatni a gyárat, mielõtt kirakatnád de hamar bele fogsz jönni...nem nagy kunszt 😊
Szóval kellene a mél...felõlem akár priviben is.
Jól sejted elõször scannelni kéne azokat a fránya "kavicsokat" külömbön igen hamar csõdbe kerülsz ha egy szilicium aszteroidára kõbányát teszel...😄
Amikor megvan a scan és megvan a teherhajó a hasában a bányával és megérkezett az adott aszteroidára azt mondod neki,h 'drop your freight here'...ekkor megkérdi melyik gyárat. Mondod neki,h a bányát (ha többféle van akkor kiválasztod mondjuk az Ore Mine-t) szeretnéd...ekkor bedobja az összes aszteroida nevét mellette a rajta felfedezett ásvány tipusával és mennyiségével. Na itt kiválasztod a legigéretesebb aszteroidát függetlenül attól, h a szállítóhajó a közelében van-e v. sem és ekkor 1 rövid animáció után már kész is a bánya. Sima gyáraknál kicsit bonyolultabb a dolog, mert ott térben is lehet mozgatni a gyárat, mielõtt kirakatnád de hamar bele fogsz jönni...nem nagy kunszt 😊
Szóval kellene a mél...felõlem akár priviben is.
Amaro-nal nem láttam excell táblát errõl(lehet vak vagyok) de megköszönném ha elküldenéd mail-ben.
Ja bányát hogy kell telepíteni? Oke elvitetem egy TL-el aztán valahogy a térképen rá tudom irányítani egy üres aszteroidára? Meg venni kéne "bánya" scant a gépre hogy tudjam melyik kavicsban mi van?
Ja bányát hogy kell telepíteni? Oke elvitetem egy TL-el aztán valahogy a térképen rá tudom irányítani egy üres aszteroidára? Meg venni kéne "bánya" scant a gépre hogy tudjam melyik kavicsban mi van?
Bevallom férfiasan nem is néztem meg, hogy melyik rang kell hozzá, de azt hittem ha Centaurt vehetek, akkor a következõ reputáció ugrásnál már Titán lesz. <#confused>#confused>
Nemhiába: zöldfülû kezdõ vagyok...<#zavart2>#zavart2>
Nemhiába: zöldfülû kezdõ vagyok...<#zavart2>#zavart2>
Te melyik játékkal játszol??? <#wow1>#wow1>
Nekem Protector of the Federation (utolsó elõtti)rang a követelmény M1-M2-höz...
Nekem Protector of the Federation (utolsó elõtti)rang a követelmény M1-M2-höz...
http://a-zcomp.eu/
a marsall még nem elég a titánhoz, még + 2 rang ha jól emlékszem
Már megint elakadtam.... <#falbav>#falbav>
Apámmal kijövök az aszteroidából, utána az öreg mondja, hogy menjek, szóljak Ban Danna-nak, de nem találom sehol. Az Argon Prime szektorban az Argon One-n nincs, pedig már az öregék is visszaértek Nyana's Hideout-ból.
Apámmal kijövök az aszteroidából, utána az öreg mondja, hogy menjek, szóljak Ban Danna-nak, de nem találom sehol. Az Argon Prime szektorban az Argon One-n nincs, pedig már az öregék is visszaértek Nyana's Hideout-ból.
http://a-zcomp.eu/
harmadik! én még az elején abbahagytam a sztorit, lehet, hogy végig sem csinálom :-D
Ja és argon marsall vagyok 26%-ban, tehát már régóta Titán tulaj lehetnék, csak a Centaurt most kezdem megszokni, kell a feeling, nehogy má Mambából Titánba szálljak.<#zavart1>#zavart1>
Viszont teladi, paranid és splitbõl elég gyengén állok.<#wow3>#wow3>
Ja és argon marsall vagyok 26%-ban, tehát már régóta Titán tulaj lehetnék, csak a Centaurt most kezdem megszokni, kell a feeling, nehogy má Mambából Titánba szálljak.<#zavart1>#zavart1>
Viszont teladi, paranid és splitbõl elég gyengén állok.<#wow3>#wow3>
Van rang táblázat is excelben. Most így hirtelen nem tudom,h az alap gyárakhoz is kell-e magasabb reputáció (nagyobb hadihajókhoz és komolyabb gyárakhoz tuti) vagy csak 1 szállító hajó, mindenesetre szerintem Amaro oldalán is fenn van a táblázat és abból ki lehet lesni,h mihez mi kell.. Ha mégsem, jelezz és akkor elküldöm mélben. Ha egy gyárhoz/hajóhoz nem elég a reputációd, akkor azt megtudod nézni,h mi kell hozzá a játékon belül is (csak azt nem,h ez a kövi rang v. még többet kell szintet lépned) mégpedig úgy,h rámész a pirossal jelzett nem megvehetõ cuccra. Ekkor a táblázat bal alján és jobb alján kiírja,h mi a jelenlegi rangod és mi az ami kellene.
Azt úgy próbáld hogy: köszönj egy Mammoth-nak, (vagy egyeb nagy transzporternek) kérda kapitánty, "Want to transport something", utána követni fog, te bedokkolsz a Shipyard-ba, és csak ekkor lesz vörös helyett kék az a gyár amire van pénzed. Egyébként nem, hiszen nincs ami szállítsa.
Ha megvetted, akkor a transzporterre kerül, odamész ahova akarod tenni, s szólsz a kapitánynak hogy tegye ki. A Numpad billentyukkel lehet elhelyezni a szektopr egy adott pontjára.
Ha megvetted, akkor a transzporterre kerül, odamész ahova akarod tenni, s szólsz a kapitánynak hogy tegye ki. A Numpad billentyukkel lehet elhelyezni a szektopr egy adott pontjára.
inkább igy:
kicsit nagyobb kép 😊
Vagy esetleg van valahol valami excell táblázat a rangokat illetõen? Hogy jönnek sorba és mihez mi kell?
Bocsánat!
kicsit nagyobb kép 😊
Vagy esetleg van valahol valami excell táblázat a rangokat illetõen? Hogy jönnek sorba és mihez mi kell?
Bocsánat!