X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Kipróbáltam az x3 demót és érdekelne, hogy honnan tudnám megrendelni?
Annó az x2-vel rengeteget játszottam és most ismét kedvet kaptam hozzá, hogy elmerüljek egy jó kis ürszimulátorban.
Az általam ismert játékforgalmazóknál nem találtam listán az x3-at ezért ha tudtok egy cimet a rendelésre megköszönném
ty
Nemrég sikerült szert tennem az x3-ra , aminek nagyon örültem csak a telepítés során gondjaim léptek fel.Sajnos nem eredeti a játék és miután telepítem elkezd genyózni a védelmi rendszere.Kihúztam minden cd/dvd mehajtót, mindent megcsináltam ami a mellékelt leírásban szerepelt, de amikor próbálom elindítani felugrik egy ablak ami a cd-t keresi, majd kis várakozás után kiírja hogy nem tetszik neki a cd és írjak be egy cd key-t ( de a mellélelt kulcsot nem fogdja el).Valamelyikõtöknek volt hasonló problémája?És ha volt hogyan sikerült megoldani?Vagy mit lehet tenni ilyenkor?Sajnos az eredeti példány beszerzése egy ideig nem lehetséges de már nagyon szeretnék játszani ezzel a játékal.
Elõre is köszönök minden segítséget!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezt ti értitek ?
Jó ideje nem foglalkozom a játékkal, de lehet hogy egy kicsit visszatérek...
Alt-Tab should no longer cause a crash!
Freeze caused by story mission fixed
Freeze caused by Trade Command Software MK3 fixed <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://a-zcomp.eu/
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=129400
Töltögessétek lefele az 1.4-et, megjelent!
Apropó X2, egyik magazinom full játéka az X2 volt, azt is feltelepítettem, aztán közben megpróbálgatom. Ha az X3 interfészt sokan nehéznek találják, mit mondjak az X2-re ... sikerült hajó nélkül elhagynom egy urallomást, s félóra kellett amíg valahogy visszaevickéltem a Disco-ba. :)
GungHo: az ilyen 25 millas kuldiket milyen hajóval-hajókkal csináljátok ? M2 ? M1 ? M6 ?
Nem tudjátok, az az Ore Mine amit Priest Rings ben kapsz, tud termelni ? Mert odarendeltem egy Mercury-t, feltoltotte EC-vel de nem termelodik semmi.
Egy Xenonos küldetéssel baszakodtam 1 órán át (2 J, 1 K, csomó L = 25 milla), majd miután megkaptam a pénzt, jumpolnék át más szektorba, viszont jump után csak egy fekete képernyõ lesz, hangok vannak. Néztem a többi kimentett állásomat, ha a küldetés közben jumpolok, akkor is ugyanez van. A küldetés elfogadása elõtti mentett állások jók. Mit csináljak? Dokkolni, stb. mindent tudok, de jumpoli nem. Nem akarnám az egy órámat és a 25 millát eldobni.
Ja, még egy kérdés. Véletlenül kikapcsoltam azt a kamerát, amely ha kilõttem egy rakétát mutatta a becsapodásig egy kis ablakban a jobb felsõ részen. Mivel lehet visszakapcsolni?
Viszont elég szépen termelem a fedezetet a leendõ flottámra. Van 5 demeter meg 2 kajmán hauler UT-m, minden fajnál kajagyáram, két bofuüzemem, meg egy komplexem ore beltben:
5 kristályfab
1 SPP XL
2 72-es szilikonbánya L
1 64-es ore bánya L
3 Cattle ranch L
3 Cahoonah bakery L
1 Wheat farm L
1 rimes fact. L
2 Quantum tube fact
3 chip plant
Mindez persze egyben, remélem nem hagytam ki semmit. Jah és vam még Ore meg energia meg szilikon még felesleges, valamit még rá kéne dobnom, ötlet? :D
Azért nem írok mert nem igazán volt kérdésem vagy megosztani érdemes tapasztalatom.
Kaziking, Jakuza nehogy már összevesszetek ! :) Mindenkinek meg van a saját temperamentuma, van aki pergosebben szeret játszani, van akinek a Property menuben való tökölgetéssel eltöltött hosszú órák jönnek be. Van aki mindenevo, lényeg hogy az X3-ban úgy és azt játszol ahogy és amit akarsz. Lehetsz kalóz, kereskedo, viheted a küldetést, tápolhatsz script-tel vagy anélkül, vagy egyszeruen csak teszed ami jön, kutatasz, felfedezel, harcolgatsz, építgetsz.
Vindicator/Broker vagyok most
hajók:
M3
1 Nova Raider 50% Hull, egyébként fel van upgrade-elve, fegyverezve
1 Nova
1 Mamba Raider - ez az amit legtöbbet használok -tegnap pl. kaptam egy 1.2 milkas küldit amiben 3 Falcon-t egy Osprey-t meg egy Teladi M2-est (annak mi is a neve ? ) kellett kinyírni - csodásan teljesített !
1 Perseus - ez zsákmány, valami néhány százalék Hull-al, csak azért tartom mert szeretnék egy minden hajót tartalmazó parkot kiépíteni idovel, majd ha lesz pénzem, feljavítom, de ha kapok olcsóbban újat akkor majd eladom
1 Falcon - 125 MJ pajzzsal, ezt csak ezért tartottam meg, mert lassú; az egyik küldetésben foglaltam el
M4
6 Raijin Raider 2 x 25 MJ
1 Raijin Sentinel 4 x 25 MJ
2 Pirate Buster 2 x 5 MJ
1 Buster 3 x 5 MJ
M5
1 Discoverer 363 m/s
1 Raijin Raider 440 m/s
Kereskedok:
7 Mercury
1 Mercury Tanker
Állomások: