X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Hát ez a centaur elég nagy csalódás. Olyan lassan fordul hogy m4-m5-öt eltalálni nem lehet vele, az m3-at elég combos, viszont az oldalsó ágyúin ha APAC vagy BPAC van az találni talál csak nincs benne elég kraft. Van valami ötlet a felfegyverzésére? 4 buster meg egy m3-as bolondot csinált belõlem, vissza is pattantam a novába gyorsan...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Próbáld meg itt: http://www.egosoft.com/shop/default.asp?lang=44&cat=0
Nos tehát 1.4 patch, gondoltam mi zsír biztos a gyár összekapcsolásos fagyást is orvosolták, de <#shakehead> nem eszik olyan forrón azt a kását. szóval úgyanugy kifagy, csk most van kb 30 mp fekete képernyõ is mielött az "x3 exe hibáz ászlelt és leált" nevû jól ismert ablak megjelenne. talán a következõ patch (már ha nem ez volt az utolsó)

Zeenoo
Hmm ...

Estleg egy linket vagy egy konkrét oldalcimet tudna valaki?

Zeenoo
Yess ...

Miért van az, hogy meg sem lepödök ...

Köszi :)

Amaro
MO-n senki nem forgalmazza... No komment. Próbáld megrendelni neten az Ego-tól, eddig mindenkinek megjött, ha jól emlékszem 2 hét volt a leghosszabb várakozási idõ.

Zeenoo
Hi all !

Kipróbáltam az x3 demót és érdekelne, hogy honnan tudnám megrendelni?
Annó az x2-vel rengeteget játszottam és most ismét kedvet kaptam hozzá, hogy elmerüljek egy jó kis ürszimulátorban.
Az általam ismert játékforgalmazóknál nem találtam listán az x3-at ezért ha tudtok egy cimet a rendelésre megköszönném
ty

akor ez a baj kérd el töle vinyón vagy próbáldj meg más formátumú képet csinálni róla
a kép amit használok egy sráctól kaptam dvd-n és a képet dc-rõl töltötte le...
esetleg még az lehet a probléma hogy a file amit használsz az lemezrõ készítet kép vagy alapbó vinyón van mert havernak odatam lemezen és amikor kép filet készítet róla úgy nem mûködöt de elvite utána vinyón és már ment is neki
próbáltam... próbáltam úgy hogy csak 1 daemonos van.. aztán azt leszedtem, próbáltam alcohollal, azzal is hasonló erdeményt értem el és most visszatértem az 1 daemonos verzióhoz
Köszönet...ennyire még nem hiányoztam sehonnan sem... <#vigyor>

más virtuális meghajtó sem lehet, csak a daemoné abból is egy, tehát optikai meghajtó csak egy legyen, így próbáltad már
Na igen.. mindenki ezt mondja... nálam is fent van a daemon 4.03, le vannak húzva a meghajtók és mégsem megy.... kezdek már lassan nagyon mérges lenni :)
erdos
Nem is emlékszem hogy kell hozzá cd kulcs. úgy emlékszem hogy daemon tools 4.x kell hozzá, meg le kell szedni a meghajókat és mûködött. asszem.

erdos
fasza :-) Már a béta is nagyon jó volt, elõrelépés az 1.3 hoz képest. Ma veszek egy centaurt, ideje komolyabban harcolgatni. Nagyon remélem hogy hálás kis paripa lesz.

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nemrég sikerült szert tennem az x3-ra , aminek nagyon örültem csak a telepítés során gondjaim léptek fel.Sajnos nem eredeti a játék és miután telepítem elkezd genyózni a védelmi rendszere.Kihúztam minden cd/dvd mehajtót, mindent megcsináltam ami a mellékelt leírásban szerepelt, de amikor próbálom elindítani felugrik egy ablak ami a cd-t keresi, majd kis várakozás után kiírja hogy nem tetszik neki a cd és írjak be egy cd key-t ( de a mellélelt kulcsot nem fogdja el).Valamelyikõtöknek volt hasonló problémája?És ha volt hogyan sikerült megoldani?Vagy mit lehet tenni ilyenkor?Sajnos az eredeti példány beszerzése egy ideig nem lehetséges de már nagyon szeretnék játszani ezzel a játékal.
Elõre is köszönök minden segítséget!
nos én olyan nagyon sok külömbséget nem látok a betahoz képest, mûködik a task váltás, ez tuti új <#vigyor2>

Én a Xenonos küldiket egy Nova Raiderrel csinálom. A J-k amikor bejumpolnak megjegyzem a koordinátáikat, visszatöltés unknown object nekik jó közelrõl, majd jön az élvezetes rész, vagyis az L-ek lavadászása.
BEAST
mondjuk lehetne több Xenon és mégkevesebb Kha'ak :D ... mocskok pillanatok alatt megeszik a gyakorlatozó M5,M4 hajóimat :)) ... persze a Combat Tour alatt meg minden ellenségesnek nekimennek , legyen az 2-3 Nova/Falcon vagy egy Kha'ak Cluster :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aha...hát én örültem volna ha ilyeneket látok, de nálam éppenhogy erõsebb pajzsaik voltak mint az Inváziós küldetéseikben olyan 4-5 unknown rakéta kellett, hogy egyet elpusztítsak, és volt a szektorban vagy 5-6 + a J-k. Pucoltam is onnan...
Ha jól emlékszem a Gamestar következõ számában is az X2 lesz a teljes játék.
egen a xenon szektorok tele voltak eddig olyan K-val amin nics pajzs, ezt javították. (ha jól értem)

"Newly built Xenon M2 ships are properly equipped with shields"
Ezt ti értitek ?
Ó mester <#worship><#worship> térj vissza hozzánk! <#vigyor2>

"Number of Xenon ships roaming the universe has been reducedegen" hát ennek én se nagyon örülük, bár nálam amugy se nagyon van idejük mozogni sehova, mert az összes utvonaluk be van mûhodazva, és a szektorba lépésük után nem sokkal odaugrok és aprítok.

Na, most nézem, hogy végre-valahára megjelent az 1.4-es peccs.
Jó ideje nem foglalkozom a játékkal, de lehet hogy egy kicsit visszatérek...

BEAST
Number of Xenon ships roaming the universe has been reduced <#rinya>

Alt-Tab should no longer cause a crash!
Freeze caused by story mission fixed
Freeze caused by Trade Command Software MK3 fixed <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

és kompatibis a betaval <#vigyor2><#taps><#taps><#nyes> azért én még nem kapkodom el, várom a tapasztalokat

Egy jól felszerelt M3-assal is megoldhatóak.

http://a-zcomp.eu/

Az alább linkelt egofórum elsõ hozzászólásában megtaláljátok a patch leírésát, és az összes letöltési linket is:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=129400

Jó reggelt hétalvók!!!
Töltögessétek lefele az 1.4-et, megjelent!

én speciel 1 M6 Centaurral csinálom õket. megosztod velünk hogy melyik magazin melyik számában volt az x2? hátha be lehet szerezni valahonnan.

Én nem tettem fel a betákat mert az a kis idoveszteség is sok ami az esetleges inkomptaibilitás okozna. Amikor napi 20-30 perced van rá akkor másképp gondolkozol ... :) De az 1.4 híre biztató, báe X2-nél is az volt az utolsó patch, lehet itt sem lesz több ...

Apropó X2, egyik magazinom full játéka az X2 volt, azt is feltelepítettem, aztán közben megpróbálgatom. Ha az X3 interfészt sokan nehéznek találják, mit mondjak az X2-re ... sikerült hajó nélkül elhagynom egy urallomást, s félóra kellett amíg valahogy visszaevickéltem a Disco-ba. :)

Köszi, közben nekem is beindult !

GungHo: az ilyen 25 millas kuldiket milyen hajóval-hajókkal csináljátok ? M2 ? M1 ? M6 ?
Én végigcsináltam anno...tud termelni, bár nálam elég soványka hasznot hozott. A Paranid-oknak van közel több bányájuk, úgyhogy nagyon nem ugrik fel a keresett ore ára...bár te nem erre voltál igazán kíváncsi. :) Szóval nálam termelt rendesen.
Fog termelni.
Valaki csinálta végig a küldetéseket ?

Nem tudjátok, az az Ore Mine amit Priest Rings ben kapsz, tud termelni ? Mert odarendeltem egy Mercury-t, feltoltotte EC-vel de nem termelodik semmi.
ez engem is érdekelne

hát erre passzolok, valami bug lessz, bátran mondhatom a játékban található bugok nagy részével már találkoztam, de ez teljesen új. Nekem csak olyan volt jump után fekete képernyõ majd az "x3 exe hibát észlelt és leált".

Valaki járt már így:
Egy Xenonos küldetéssel baszakodtam 1 órán át (2 J, 1 K, csomó L = 25 milla), majd miután megkaptam a pénzt, jumpolnék át más szektorba, viszont jump után csak egy fekete képernyõ lesz, hangok vannak. Néztem a többi kimentett állásomat, ha a küldetés közben jumpolok, akkor is ugyanez van. A küldetés elfogadása elõtti mentett állások jók. Mit csináljak? Dokkolni, stb. mindent tudok, de jumpoli nem. Nem akarnám az egy órámat és a 25 millát eldobni.

Ja, még egy kérdés. Véletlenül kikapcsoltam azt a kamerát, amely ha kilõttem egy rakétát mutatta a becsapodásig egy kis ablakban a jobb felsõ részen. Mivel lehet visszakapcsolni?
jó a rakétagyár is, de az én tapasztalatom az hogy a termelt rakétáimból jó ha 10 db-t felhasználtam a többit mindet eladom. a csaták után mindig annyi rakéta van az ürben hogy mostanában már azt csinálom, hogy ezeket összeszedni van 1 külön mercurym amit odaugrasztok ha biztonságos a környék. kiadom neki a parancsot én meg ugrok el onnan, pár perc mulva ránézek és ha végzett bedokkoltatom valahova.

Sajna én meg 2 hete nem jáccottam vele. Szerintem az ego is tudja hogy majdnem mindenki feltette a bétát, és nem akar elveszetni 8 millió rajongót.

99% esélyt adnak az egosoftosok, arra, hogy kompatibilis lesz.
erdos
pénz van rá, szépen termelnem a dolgaim.

erdos
Köcce az ötletet, asszem van is ore, cahoonah meg energy hozzá. Mit gondolsz, nem járnék jobban egy missile factoryval? Az mindig kell és asszem még szilikon kell hozzá, abból meg rogyásig vagyok. Egy jó kis tempest missile, vagy valami ami hasznosabb, nem is tudom.

hát ha tudnék feltölteni képet csinálnék prt.scr-t a statisztikámról de legépelni tuti nem fogom hogy mim van összesen, legyen annyi elég hogy most 160M van kp-ben

mindenképp valami komoly fegyver vagy pajzsgyárat ajánlanék. egyrészt mert a késöbbiekben nagy szükséged lessz saját részre is másrészt pl egy ahept üzem elég jól termel. vagy egy gppc is (de az 15 milla)

erdos
No akkor nekem van egy Novám, saját vétel, meg egy elfoglalt busterem :D
Viszont elég szépen termelem a fedezetet a leendõ flottámra. Van 5 demeter meg 2 kajmán hauler UT-m, minden fajnál kajagyáram, két bofuüzemem, meg egy komplexem ore beltben:
5 kristályfab
1 SPP XL
2 72-es szilikonbánya L
1 64-es ore bánya L
3 Cattle ranch L
3 Cahoonah bakery L
1 Wheat farm L
1 rimes fact. L
2 Quantum tube fact
3 chip plant
Mindez persze egyben, remélem nem hagytam ki semmit. Jah és vam még Ore meg energia meg szilikon még felesleges, valamit még rá kéne dobnom, ötlet? :D

Sajnos mostanaban nagyon keves idom van játszani, de az a 10-20 perc, max egy óra amit minden második harmadik nap kiszorítok magamnak az is nagyon élvezetes.
Azért nem írok mert nem igazán volt kérdésem vagy megosztani érdemes tapasztalatom.

Kaziking, Jakuza nehogy már összevesszetek ! :) Mindenkinek meg van a saját temperamentuma, van aki pergosebben szeret játszani, van akinek a Property menuben való tökölgetéssel eltöltött hosszú órák jönnek be. Van aki mindenevo, lényeg hogy az X3-ban úgy és azt játszol ahogy és amit akarsz. Lehetsz kalóz, kereskedo, viheted a küldetést, tápolhatsz script-tel vagy anélkül, vagy egyszeruen csak teszed ami jön, kutatasz, felfedezel, harcolgatsz, építgetsz.

Vindicator/Broker vagyok most

hajók:

M3

1 Nova Raider 50% Hull, egyébként fel van upgrade-elve, fegyverezve
1 Nova
1 Mamba Raider - ez az amit legtöbbet használok -tegnap pl. kaptam egy 1.2 milkas küldit amiben 3 Falcon-t egy Osprey-t meg egy Teladi M2-est (annak mi is a neve ? ) kellett kinyírni - csodásan teljesített !
1 Perseus - ez zsákmány, valami néhány százalék Hull-al, csak azért tartom mert szeretnék egy minden hajót tartalmazó parkot kiépíteni idovel, majd ha lesz pénzem, feljavítom, de ha kapok olcsóbban újat akkor majd eladom
1 Falcon - 125 MJ pajzzsal, ezt csak ezért tartottam meg, mert lassú; az egyik küldetésben foglaltam el

M4

6 Raijin Raider 2 x 25 MJ
1 Raijin Sentinel 4 x 25 MJ
2 Pirate Buster 2 x 5 MJ
1 Buster 3 x 5 MJ

M5

1 Discoverer 363 m/s
1 Raijin Raider 440 m/s

Kereskedok:

7 Mercury
1 Mercury Tanker

Állomások: