X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Én is feltettem a bétát és tényleg sokkal jobb. A UT-k még egyszer se panaszkodtak csak csendben hozzák a pénzt. A bázisaimat viszot lézertornyokkal kell bevédenem mert eléggé megugrott az ellenséges tevékenység, volt olyan hogy a xenonok ideiglenesen kitakarították az argonok Light of heart szektorát. Aztán az argonok meg visszavették, roppantmód látványos volt :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

<#falbav><#falbav><#csodalk> én meg most raktam fel a bétát. De számithattam volna rá, ilyen a szerencsém. Tuti nem lesznek kompatibilisek a mentések.

Egosoft 10 napon belül igéri az 1.4 peccset...mondjuk én 1.3-mal is élvezem a játékot, soha nem volt semmi hiba...még ore belt is teljesen oké
Párszor mér kibeszéltük: csak külföldrõl rendeléssel megy...

Én mindenhol keresem ezt a gamét, de kis hazánkban nem lehet kapni. Vagy lehet? Kérem, aki tudja, hogy hol lehet eredetiben megkapni, az jelezze!
[Jakuza]
Nem a kitartasssal van baj, hanem a jatek szinvonalaval.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hát igen akiben nincs meg a kitartás az igy jobban jár<#beka3>

[Jakuza]
Torlesre kerult. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nagy a csend, mindenki jáccik? <#email>

erdos
Nekem védd a hajót-ra van állítva abpac rajta és mesésen szerepel, ami mögöttem van kisebb vadász egyedül is szétkapja. Viszont elõre meg csak ahept meg apac megy fel, a b-t már nem engedi... :-(

[Jakuza]
Ha elhuzok a kis hajoval akkor sohasem lesz nagy hajom, mert nem engedik megvenni a nagyobbakat, ha nincs megfelelo reputaciom.
Ezek a kalozok meg fossak a raketakat, meg az M5s hajok is sorozatokat lonek vele nalam.

Én nova raider mániás vagyok, de azokon is mûködnek a hátsó turretek.

http://a-zcomp.eu/

nekem a nováimon amik járöröznek hátul bpac van missile defense-n és használják rendesen.

kis hajóval meg elkell huzni a rakéták elõl, ugyse éri utol, vagy venni kell nagyobbat.

Zsolo007
Akkor fasza, én csak Novát használok, mert Novabuzi vagyok 😄. Imádom azt a hajót. A Best 😊

nos hát tudomásom szerint csak a novákon van gond az ahept-el az nem aker a tornyokon müködni, nekem a centauromon apac-ok vannak missile defensen és müködnek, valamint md és apsg is mükszik rajta.

Zsolo007
A gond az, hogy a missile defence parancs nem mûxik. Sõt általában a hátsó turret parancsok nem mûködnek... Nekem egyedül az Attack Enemiesre csinál valamit. 1.3.2bétám van...

[Jakuza]
Na de ez akkor kilove, gondolom a kis hajokra nem lehet ilyeneket feltenni mint pl a Buster.
Tehat valami mas vedelmet kell kitalalni a raketak ellen.

nos hát bizonyos hajókon (pl nova, centaur) van az elõre nézõ fegyvereken kívül, hátra,oldalra, fel,le stb.. irányuló fegyverzet. ezek nem fixen hanem forgo lövegállásokban (turret) tornyokban vannak elhelyezve. ezeknek a tornyoknak a command menübõl parancsokat adhatsz hogy hogyan müködjenek, ezek között a parancsok között van rakéta védelem is. a toronyba helyezett fegyver méretétõl (sebzésétõl) függõen gyorsabban-lassabban mozog fordul a célra. röviden ennyit a turretekrõl.

[Jakuza]
Kifejtened ezt egy kicsit bovebben ?
Eloszor is hol lehet ilyen turreteket venni es milyen szoftver kell az uzemeltetesukhoz stb.

a_n_d_r_e_w
sokkal egyszerûbb ha egy toronyra raksz valami nagyobb hatótávolságú, gyors fegyvert vagy egy SG-t, majd missile defense, és el van intézve a rakéta probléma

One Vision. One Purpose.

[Jakuza]
Szoval azon filoztam, hogy nincsen ECM ezert, irni kellene egy scriptet hozza.
Lehetne csinalni raketaelharito utegeket, amik kicsi hokovetos raketaval uzemelnek es szoftverrel mukodnenek es kellene meg a hajora szerelheto fegyverzet formajaban (ertelemszeruen minnel nagyobb a szoftver es a fegyverzet, annak fuggvenyeben novekedne a betoltheto raketa,azok lotavolsaga, sebesseg stb, valamint a befogorendszer befogasi tavolsaga.)
Lehetne mondjuk ezekbol nagyobb automata (kozelbe er egy raketa akkor befogja es inditja a raketat)es kisebb kezi vezerlesu valtozat

[Jakuza]
Milyen tornyokon ?

ja persze meg infra csali <#circling>.
erre van kitalálva a tornyokon a missile defense parancs

[Jakuza]
Raketa elharito rendszerek.

1.3.2 bétát használok én is, de semmi bajom vele.
Nálam akkor fagyott ki a játék, amikor el kezdtem húzni a procit és a memória már nem bírta.<#gun>
Szóval jobb a játék azóta. Apropó: Biztos szó volt róla, de 1280-1024-ben nem a videókártya a minimalizáló tényezõ, de úgy veszem észre, hogy prociéhes a játék.
Szóval nem kareszre gyúrjatok, hanem procira...<#zavart2>
???? <#nemtudom>

nálam is van fenn script, semmi probléma velük. a dokumentumokba irja a save fájlokat, másold át öket valahova máshova, és akkor ha visszarakod az 1.3-t vissza másolod õket és kész.

[Jakuza]
ECM, staff nincs semmi ?
Nehogy mar nekem kelljen irni egy scriptet hozza.

erdos
jah és mirõl csináljak másolatot hogy vissza tudjam állítani az eredeti 1.3-at ha gáz lesz?

erdos
Köcce. Ahogy olvasom kijavították az állandó universe trader leállásokat energiahiány miatt benne, szal már megéri. Viszont nekem is vann fennt egy valag szkript, azokkal sem lesz semmi gáz, nem?

[Jakuza]
betolteskor

[Jakuza]
Tudom nekem alapbol az lett felteve. Pont ezert csodalkoztam, hogy miert panaszkodsz az allando fagyasra, mert nekem meg egyszer nem fagyott le jatek kozben.
Neha elofordul hiba abetolterkor amikor elszall a program de jateknal meg sohasem.
Kicsit paraztam, hogy nem fog vele mukodni a cockpit callback, de azzzal sem volt semmi gaz.

1.3.2 beta
az oldal közepén lehet letölteni

erdos
És hol van ennek az elérhetõsége? Bár még kicsit erõsödböm kellene mert sose állítok meg egy ekkora offenzívát...

[Jakuza]
1.3 beta 2 ?

no hát felraktam a bétát, néhány óra játék után állíthatom sokkal jobb. Aki estleg hezitál még, hogy felrakja e, arra biztatom hogy tegye meg. Azért én is csináltam egy másolatot a mentésekrõl biztos ami biztos. Az marha jó volt hogy ahogy elinditottam a mentésemet a Xenon szektorok okádni kezdték a vadászokat <#wow1>, ami érdekes hogy itt már nem állnak össze konvojba, hanem mindeggyik max sebességgel dönget. Így aztán jól szétszakadozik a menetoszlop 60-80 km hosszu xenon vonal végérõl elindulva néhány perc alatt 50-60 kill<#vigyor2>

a_n_d_r_e_w
én ugyan már rég nem játszom vele, de mikor felraktam az 1-es bétát, nálam sokkal-de-sokkal stabilabb lett. gyakorlatilag utolsó mentõövem volt, mert már szektorugrásnál is kifagyott, szinte játszhatatlan volt. persze lehet rajtad nem segítene de ki tudja.
Etele véleményével meg nem értek egyet, mert ugyan én is féltettem a mentéseimet, de aztán játszottam szépen, elértem célomat, megúntam, már nem játszok. hónapok teltek el, és az új peccs még sehol. ennyi erõvel akár újabb hónapokat lehetne várni egy 1.4-ig, addig meg csak szívni és szívni. ebbe persze benne van, hogy holnap kijön, de mit veszthet az ember maximum? legfeljebb nem rakja fel, és játszik tovább a bétával. ez az én véleményem

One Vision. One Purpose.

Ezzel én is tisztában vagyok, de lassan már azért nem fogok vele játszani mert élvezhetetlen. Peccset akarok!!!! <#felkialtas><#guluszem1>

Zsolo007
Szerintem nem úgy értette az életet....

Én a helyedben nem tenném...a játék korábbi részeiben is mindig gond volt azzal,h a kimentett állások nem voltak kompatibilisek az új verzióval. Ez egy bugos játék, trehány programozókkal...biztos vok benne,h marad hiba a következõ patch után is (talán még idén kijön) és lehet,h azt sem fogják megoldani,h aki a bétával játszogatott hetekig (hónapokig ha így haladunk) NEM BIZTOS,h tudja majd használni a kimentéseit...Ez mondjuk nagy öngól lenne, mert sokan nem folytatnák ezután a játékot több heti játékidõt kukába dobva de én ezen nem csodálkoznék...sõt én már semmin se csodálkozom.
Szóval ha rám hallgatsz maradsz a sima 1.3-nál mint ahogy én is...
egyébként meg tele van a hócipõm már ezzel a rohadt sok buggal. most már akkor is fagy a game ha egy kobor kalóz lõ rám eggyet psg-vel. aki bétával nyomja az mondjon már valami biztatót az stabilabb? mertv akkor lehet csak felrakom

nincs benne élet? ugorj be 1 khaak sectorba m5-el, rövid de eseménydus élmény lessz <#violent>

[Jakuza]
En sajnos igen, nem igazan erzem at a jatek hangulatat, valahogy uresnek tunik nekem az egesz, pedig szeretem az ilyen tipusu jatekokat.
Mar azon filoztam, hogy eloveszem a Star Wolves-t, pedig az alapbol egesz mas tipusu jatek.
De lehet marad az Elite 3.

akit érdekel van játszható demó demo

Én nem azt ajánlottam,h ne használj script-et hanem azt,h ezt ne...
(egyébként tényleg az a combat pilot-os és nem a TF)
Nézd meg,h én miket használok...én sem szoktam unatkozni 😊 #3829
persze azokban a szektorokban ahol a gyáraim vannak, ott patroloznak a vadászok. Pontosabban 1 attack all enemies, 3 meg aztat protecteli, van ahol 3 ilyen csapat is van.

[Jakuza]
A bulletin board system or BBS is a computer system running software that allows users to dial into the system over a phone line and, using a terminal program, perform functions such as downloading software and data, uploading data, playing games, reading news, and exchanging messages with other users. During their heyday (from the early 1980s to the mid 1990s), many BBSes were run as a hobby free of charge by the "SysOp" (system operator), while other BBSes charged their users a subscription fee for access.

[Jakuza]
Bulletin Board System.
Meglatszik nem voltal akkor modemes, amikor meg nem nagyon volt Internet. 😛

erdos
Jah és lõjetek agyon de minek a rövidítése a BBS? <#idiota>