X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
The Matrix has you...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Pls help!!!
Amúgy van saját szektorom 😄 . Szkript kell hozzá, de a gép elfogadja mint a Te szektorodat. Telipakoltam állomásokkal, van Trading Station, Equipment Dock miegymás... Baromi jól néz ki ráadásul. A szektorkapukat Laser Tower-ekkel védem. 10/kapu így a beérkezõ kalózforgalom egyenlõ a 0val, mert mikor kiugranak a kapuból, már füstölnek is... Amúgy ez jó stratégia recognition-t szerezni. Fogod, raksz 5 lézerágyút egy Paranid szektorba ami mondjuk Split Fire alatt van és azok a bejövõ kalózforgalmat leredukálják. Téged meg istenít a Priest Duke. Mindenki ki akarja irtani szegényeket. <#confused>#confused> Én haver vagyok a 3 szemû arcoknál...
Visszatérve a saját szektorhoz, tehát van 3 csatahajóm (M2 osztályú )(Argon-Teladi-PAranid) 1 Teladi Condor (M1 osztály) meg 4 Centaur meg azok kísérete (4 nova, 4 buzzard). Van Hornet Missile, Firestorm Torpedo, meg Thypoon Missile gyáram.
Ja és mindezt Bala's Gi Joy szektor alattiban rendeztem be.
Egyszóval istencsászár az egész...de ennél a pontnál elkezdett uncsi lenni...
pár kérdésem azért lenne:
1: a FAQ-ban olvastam az universe traderekrõl. a sima sector trader-hez is kellenek ezek vagy csak érdemes már mindent megvenni bele az elején?
azaz mi a minimum amivel sector trader-t lehet csinálni? és ez mennyibe kerül kábé?
ööö... most nem jut eszembe több <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
The Matrix has you...
NEm hülyeség Amaro sitejáról letölteni a táblázatokat, baromi sokat segítenek...
The Matrix has you...
És mennyi a maximum?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És miko tudom megnézni?Mikor lerakom a bányát?
De alul keresõ.
Szaggatás: 1.4.02 óta nekem nem szaggatot igazán jelentõsen. Igaz, hogy egy 4.2-es X2-m van 2 giga rammal.
Sokadrészt meg: ha lehet egyben küld a Hsz-eket nem chat. thnx.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Este kicsit kiakadtam. Elfogtam 2 bustert egy falcont meg egy teladi harriert egy csatában, erre egy singli kis kalóz harrier lelõtt mielõtt bedokkoltam. Áááááá! Nem vetett szét az ideg.
leraktam korábban egy silicon bányát az ore beltbe, ment is minden jól jött a lé.
egy ideje észrevettem hogy nemnagyon hoz hasznot és hoyg a szállítóim csak kerülgetik nemszállnak le, a következõt vettem észre mikor én is megpróbálam bedokkolni:
a leszállást segítõ fénysor végéhez ahol az autopilota elkezdené a leszállást odakavarosott egy másik roid és ezmiatt semmi nemtud leszállni!!
Létezik megoldás erre? (tractor beamem és nagy hajóm a vontatáshoz még nincs)
köszi
Egy másik Mercuryt én beraktam a Home of Light szektorba, Trade Software MK3-al és tanusíthatom, hogy önti magából a pénzt 😊
Ennyi lenne
Üdv:Bonczi
Az egyetlen Frusztráló dolog nekem ebben az hogy A Trackir4 Pro-m Ki USA Oregonba és vissza 4 munkanap alatt megjárta és összesen 1000 HuF-ba került Priority-s airmaillel... Ez meg?? már 2 hete.. barátok közt is 10 nap.. ennyi idõ alatt Biciklivel hazahozom münchenbõl...
De miért nem steam-en keresztül vetted meg? Akkor egybõl letölthetted volna.
MIvel postázták azt a szart???? Feladták a gázolaj vezetéken vagy mit csináltak?? és még van pofájuk 5 euró postaköltséget felszámolni....
Én összefutottam egy kha'ak hajóval, egyedül volt, de akkora, mint egy argon trading station, és ha nincs rakétája a genyának, akkor a busterrel leszedem. A trükkje, hogy a hajtómûve mögé mész 6-700 méterre (ha közelebb mész elégsz, ha távolabb, akkor leszed), és csak a manõverezõ rakétákkal mozogsz mögötte, túl lassan fordul, hogy elkaphasson, csak marha türelemjáték.Az 5. rohamom után megunt, és rámlõtt egy rakétát, amitõl porrá estem. 😞 Azért tetszett ez a csillagokháborújázós taktika. Mintha x-wing-gel mentem volna a halálcsillag ellen... 😊
Jah! Bigapó! Miután vettem trading software MKIII.-mat, láttam, hogy bizony jár vele pilóta is, akinek neve is van. Hogy õ honnan jön? Gondolom dobozban adják a software-rel. 😊
Ehhez egy kérdés. A best sell/buy software is kell a sectortrader-hez? Csak mert én hiába adom ki az utasítást, megnézegeti mit adhatna/vehetne, aztán beáll standby-ba és nem csinál semmit. Ilyen best sell/buy sw-t hol kapok? A Boron és az Argon rendszerekben nem találtam...
The Matrix has you...
és még egy, mivel lehet növelni a lézerek energiáját? úgy értem az ami piros csíkkal van jelölve a fegyvereknél és csökken amikor lõdözök. valamilyen generátorral
The Matrix has you...
Ûrállomást nem lehet felfegyverezni? Még nem néztem miket tud, csak kíváncsiskodok...
Erre nem tudja senki a választ?
#4933: "Egy okos kérdés. Meg van valahol határozva, hogy a hajó melyik részén milyen egység van?"
ezután az a hajó a legnagyobb profitot fogja szem elõtt tartani az adott sectorban
One Vision. One Purpose.
na, akkor most regélje már el nekem valaki, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy valaki nekem "dolgozzon". azaz egy szektorban, mondjuk a herrons nebulában, vegyen space fuel-t és aztán adja el a trade station-ön?
mer tökjó lenne, hogy amíg én elmegyek felszerelést venni a hajóra, addig is jöjjön a lé😊)
The Matrix has you...
Mivel nincsenek ott "állami" szektorvédelmi hajók, neked kell gondoskodnod az esetleg megjelenõ khakkokról. Ha jól emlékszem 😊
Persze ha valami MOD-t használsz, az más...
Egy okos kérdés. Meg van valahol határozva, hogy a hajó melyik részén milen egység van? (Pl. hol a pajzsgenerátor...) Csak mert úgy vettem észre, hogy a pilóták csak akkor ugranak ki, és adják át a hajót, ha mind a fegyver, mind a pajzs kihalt, de a super freightereken nem tudom szétlõni a pajzsot. Már tele van velük a tö**m, pedig örülnék kettõnek, örökre ellátnának lével...
Én most tesztelem; összekapcsoltam 11 ûrállomást, amik egymás nyersanyagát állítják elõ.
Solar Power Plant - Crystal Fab - Silicon Mine - Cahoona Bakery - Cattle Ranch - Wheat Farm - Weapon Component Factory - Lasertower Factory - Ore Mine - Swarm Missile Factory
(van amibõl 2 is van, pl SPP)
Végtermékek: Lézertorony, Rakéták, meg Robbanófej (több termelõdik, mint amennyi a rakétákhoz kell)
Na srácok: eeeeez, aranybánya 😄