X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Láttam belõle pár képet, szerintem EVE online szerü lehet, nah mindegy majd a profik megmondják olyan-e.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bigapó
kössz közben megvan az oldal, de nekem IE-m van és azalatt nem jön be tökéletesen. segítenétek megtalálni azokat a táblázatokat? hogy hol keressem. nekem olyan menüpont (semmi menü nincs egyébként) nincs, hogy letöltés vagy táblázatok.

The Matrix has you...

Ebbe az ûrhajót úgy irányítjuk,hogy oda kattintunk ahova menjen,vagy mintha egy szimulátorral játszanánk,nyilakkal,mint a freelancert?

Alwares
Ez a játék hasonlit a Darkstar One-hoz nem?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

kilyking
Ebbe a játékba le lehet szállni a bolygókon?

!!!HALA MADRID!!!

http://x3reunion.fw.hu/news.php
bigapó
kösssz😊)

az azelõtti kérdésre tudsz valamit?

The Matrix has you...

Gooogle a barátod! Beírod: 'Amaro X3' Hajrá 😉
Már kérdeztem egyszer, de nem hiszem el, hogy senki nem tudná. Hogyan tudok vadászpilótát ültetni az M5 vagy M4 vagy M3 vagy M6 vagy M2-es hajóimba?

Pls help!!!

Amúgy van saját szektorom 😄 . Szkript kell hozzá, de a gép elfogadja mint a Te szektorodat. Telipakoltam állomásokkal, van Trading Station, Equipment Dock miegymás... Baromi jól néz ki ráadásul. A szektorkapukat Laser Tower-ekkel védem. 10/kapu így a beérkezõ kalózforgalom egyenlõ a 0val, mert mikor kiugranak a kapuból, már füstölnek is... Amúgy ez jó stratégia recognition-t szerezni. Fogod, raksz 5 lézerágyút egy Paranid szektorba ami mondjuk Split Fire alatt van és azok a bejövõ kalózforgalmat leredukálják. Téged meg istenít a Priest Duke. Mindenki ki akarja irtani szegényeket. <#confused> Én haver vagyok a 3 szemû arcoknál...
Visszatérve a saját szektorhoz, tehát van 3 csatahajóm (M2 osztályú )(Argon-Teladi-PAranid) 1 Teladi Condor (M1 osztály) meg 4 Centaur meg azok kísérete (4 nova, 4 buzzard). Van Hornet Missile, Firestorm Torpedo, meg Thypoon Missile gyáram.

Ja és mindezt Bala's Gi Joy szektor alattiban rendeztem be.

Egyszóval istencsászár az egész...de ennél a pontnál elkezdett uncsi lenni...
bigapó
az hol is van? link?

The Matrix has you...

bigapó
elolvastam a tippeket, köszönöm szépen.

pár kérdésem azért lenne:

1: a FAQ-ban olvastam az universe traderekrõl. a sima sector trader-hez is kellenek ezek vagy csak érdemes már mindent megvenni bele az elején?
azaz mi a minimum amivel sector trader-t lehet csinálni? és ez mennyibe kerül kábé?

ööö... most nem jut eszembe több <#idiota><#nyes>

The Matrix has you...

Az egyik Xenon vagy Unknown szektorban van egy 102 es yieldes szilikon aszteroid.
NEm hülyeség Amaro sitejáról letölteni a táblázatokat, baromi sokat segítenek...
bigapó
nekem AMD3000+, Geforce6600 256MB, 1 GB Ram és minden maxon, vígan megy. asszem 4x-es antialiasing is van. néha akad, de az nem zavaró és leginkább akkor, ha benyomom az idõgyorsítást. csata közben még nem volt gond, mondjuk nem is voltam Yavin-4 szerû csatákban (SW rulez)<#nevetes1>

The Matrix has you...

Oks, köszi.
És mennyi a maximum?
Bucser
yield hozam. Azt mutatja, hogy mennyire lsza produktív a bánya amit rá raksz legyen az Ore vagy Silicon.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Oké akor megvan a problémám.....mi az a yield? 😊
És miko tudom megnézni?Mikor lerakom a bányát?
Az normális amúgy, hogy feltettem a 1.4.0.3-mat és 0.2-nek írja ki?
ja és köszi, jo ötlet.
azt a mining drillt megprobalom majd... elméletileg attol szétesik a roid?
Nem, csak nagyobb ûrcsatáknál egy picit. Nyugodtan nekiállhatsz.

Bucser
nincs.

De alul keresõ.

Szaggatás: 1.4.02 óta nekem nem szaggatot igazán jelentõsen. Igaz, hogy egy 4.2-es X2-m van 2 giga rammal.

Sokadrészt meg: ha lehet egyben küld a Hsz-eket nem chat. thnx.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Van benne földközeli repkedés?

Szaggatna a játék a gépemen?(Geforce 6600 GT,1 gb ram,2.8 ghz processzor)

erdos
szétlõni nem lehet? ezt még nem próbáltam...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Bucser
és ha Mining drillerel szétvered az asteroidát??? vagy csak kisebbekkel mûködik?

erdos
nem tudom hogy kell-e hozzá, de sztem nem mert akkor hibaüzenetet adna és nem is indulna el a szektortréder. valszeg rossz a szektor amiben próbálod, a Home of lightet teszteld meg. Aztán ha elérte a lv8-as szintet akkor kinevezed universe tradernek és ömleszti a zsetont. Nekem a gyárak mellett 25 UT-m van és csak úgy döntik a manit, el sem tudom költeni pedig most komoly flottaépítésben vagyok és a csatahajók nem olcsók...

Én vagy négy-öt szektorban próbáltam, de sehol semmi. Neked van hozzá best sell/buy sw-d?

Este kicsit kiakadtam. Elfogtam 2 bustert egy falcont meg egy teladi harriert egy csatában, erre egy singli kis kalóz harrier lelõtt mielõtt bedokkoltam. Áááááá! Nem vetett szét az ideg.
erdos
elõtte megnézted hány yieldes?

Lenne egy kérdésem megint:
leraktam korábban egy silicon bányát az ore beltbe, ment is minden jól jött a lé.
egy ideje észrevettem hogy nemnagyon hoz hasznot és hoyg a szállítóim csak kerülgetik nemszállnak le, a következõt vettem észre mikor én is megpróbálam bedokkolni:
a leszállást segítõ fénysor végéhez ahol az autopilota elkezdené a leszállást odakavarosott egy másik roid és ezmiatt semmi nemtud leszállni!!
Létezik megoldás erre? (tractor beamem és nagy hajóm a vontatáshoz még nincs)
köszi
Nah, vettem egy Silicon bányát, de nagyon lassan jön a pénz...nagyon de nagyon... Nem tudtok vfalami orvoslást rá? 2 Mercury van hozzárendelve, az eggyik eladja a silicont, másik emg hozza az EC-t. Az EC-et már leállítottam, mert tele volt a bánya ECvel, viszont nagyon lassan termel...
Egy másik Mercuryt én beraktam a Home of Light szektorba, Trade Software MK3-al és tanusíthatom, hogy önti magából a pénzt 😊

Ennyi lenne

Üdv:Bonczi
erdos
ha standby-ban van akkor nincs már jó biznisz a szektorban. Próbáld a Home of Light szektort, ott jól szokott menni. Én az összeset ott tréningeztettem majdnem, aztán meg mentem szektorról szektorra amikor már megállt és nem kereskedett, ez gyorsabb csak macerás.

Bucser
Tudod a tok meg a dvd a kézben mindent megér😄 Meg steam nincs fent nekem😄 lévén semmilyen valve játékkal nem játszom az elsõ Half-Life rész óta😄

Az egyetlen Frusztráló dolog nekem ebben az hogy A Trackir4 Pro-m Ki USA Oregonba és vissza 4 munkanap alatt megjárta és összesen 1000 HuF-ba került Priority-s airmaillel... Ez meg?? már 2 hete.. barátok közt is 10 nap.. ennyi idõ alatt Biciklivel hazahozom münchenbõl...

én is sokat vártam rá....el fogják küldeni.

De miért nem steam-en keresztül vetted meg? Akkor egybõl letölthetted volna.
Bucser
pedig kapható hisz én vettem mind argon mind teladi rendszerekben.. Az egosoft meg bassza meg... 2 hete nem küldik a csomagomat pedig már ki van fizetve a játék.... Úgyhogy írok supportra hogy fizessék vissza a pénzemet...

MIvel postázták azt a szart???? Feladták a gázolaj vezetéken vagy mit csináltak?? és még van pofájuk 5 euró postaköltséget felszámolni....

Õõõõ! Az egyik kérdésem megoldottam, bizony nem mindegy, hogy hova lövök, fogtam is egy alig sérült super freighter-t 😊))

Én összefutottam egy kha'ak hajóval, egyedül volt, de akkora, mint egy argon trading station, és ha nincs rakétája a genyának, akkor a busterrel leszedem. A trükkje, hogy a hajtómûve mögé mész 6-700 méterre (ha közelebb mész elégsz, ha távolabb, akkor leszed), és csak a manõverezõ rakétákkal mozogsz mögötte, túl lassan fordul, hogy elkaphasson, csak marha türelemjáték.Az 5. rohamom után megunt, és rámlõtt egy rakétát, amitõl porrá estem. 😞 Azért tetszett ez a csillagokháborújázós taktika. Mintha x-wing-gel mentem volna a halálcsillag ellen... 😊

Jah! Bigapó! Miután vettem trading software MKIII.-mat, láttam, hogy bizony jár vele pilóta is, akinek neve is van. Hogy õ honnan jön? Gondolom dobozban adják a software-rel. 😊

Ehhez egy kérdés. A best sell/buy software is kell a sectortrader-hez? Csak mert én hiába adom ki az utasítást, megnézegeti mit adhatna/vehetne, aztán beáll standby-ba és nem csinál semmit. Ilyen best sell/buy sw-t hol kapok? A Boron és az Argon rendszerekben nem találtam...
Igy van, az nem attól függ hogy S/M/L verziót veszel, hanem attól, milyen tipust.

Bucser
Típusfüggõ.

bigapó
jah, értem. kösssz.

és abban is, hogy mekkora lehet mondjuk a max pajzs?

The Matrix has you...

alapfelszerelésben különböznek... minden paraméterük azonos, kivéve hogy milyen pajzsot/fegyvert kapsz rá alapból.

bigapó
a hajók között van ugye s,m,l típus. mi közöttük a fõ különbség? egyre több a raktér? egyre több a felrakható fegyver? több a fejleszthetõség?

The Matrix has you...

Én Sharehole rs Fortuneban találkoztam egy bazinagy Kha'ak flottával. Volt ott valami cirkáló féleségük és az azt csinálta a szemem elött, hogy oldallal nekiment egy Solar power plantnak, és az felrobbant 😛 A hajó pajzsának meg a fele ment csak le. Viszont jó ideig nem mentem vissza oda😊
A hajót jó öreg microsoftos pc vezeti, ha nem ülsz benn 😊)) A fegyverek energiáját, és hogy milyen gyorsan töltõdik fel, úgy tudom hajófüggõ, még nem találkoztam fejleszthetõséggel... (sajnos)
bigapó
no és az aki a hajót elvezeti? vagy az automatikusan jön?

és még egy, mivel lehet növelni a lézerek energiáját? úgy értem az ami piros csíkkal van jelölve a fegyvereknél és csökken amikor lõdözök. valamilyen generátorral

The Matrix has you...

Hááát! Elena's fortune-be jöttek vagy 30-an, elhúztam, mire visszamentem kha'ak-ok sehol, és egy állomást sem lõttek szét. Nem tudom mennyire kell megvédenem, hisz ha a kereskedõhajóm szétszedik, max elveszek egyet a paranid-ektõl (akik nekem jelenleg nyílt ellenség...).

Ûrállomást nem lehet felfegyverezni? Még nem néztem miket tud, csak kíváncsiskodok...

Erre nem tudja senki a választ?
#4933: "Egy okos kérdés. Meg van valahol határozva, hogy a hajó melyik részén milyen egység van?"
a_n_d_r_e_w
trade software mk3 és start sector trader parancs
ezután az a hajó a legnagyobb profitot fogja szem elõtt tartani az adott sectorban

One Vision. One Purpose.

bigapó
hali!

na, akkor most regélje már el nekem valaki, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy valaki nekem "dolgozzon". azaz egy szektorban, mondjuk a herrons nebulában, vegyen space fuel-t és aztán adja el a trade station-ön?
mer tökjó lenne, hogy amíg én elmegyek felszerelést venni a hajóra, addig is jöjjön a lé😊)

The Matrix has you...

A President Ended csak akkor népesitsd be, ha meg is tudod védeni amit odaraktál 😊
Mivel nincsenek ott "állami" szektorvédelmi hajók, neked kell gondoskodnod az esetleg megjelenõ khakkokról. Ha jól emlékszem 😊
Persze ha valami MOD-t használsz, az más...

Ennyire ne nézz lámának. Azt viszont senki nem írta, hogy a claim gombot az identeléssel tudom elõcsalni, azt hittem, ennek is lesz egy gyorsmenü, ha már ott vagyok mellette. Azóta fogtam két boron dolphint, 4 vulture-t, egy harriert, 2 L-es Mercurt (ennek nem tudom mi a neve) 2 falcont, és ma fog felépülni ezek árából az elsõ ûrállomásom, úgy döntöttem újra benépesítem presidents end-et. Csak kell még kereskedõt fognom, hogy legyen aki dolgozik is... 😊 El nem fogom adni ezt a kis bustert, már úgy megszoktam.

Egy okos kérdés. Meg van valahol határozva, hogy a hajó melyik részén milen egység van? (Pl. hol a pajzsgenerátor...) Csak mert úgy vettem észre, hogy a pilóták csak akkor ugranak ki, és adják át a hajót, ha mind a fegyver, mind a pajzs kihalt, de a super freightereken nem tudom szétlõni a pajzsot. Már tele van velük a tö**m, pedig örülnék kettõnek, örökre ellátnának lével...
Lehet persze hatalmas önellát komlplexumat csinálni, végtermékként a drágább fegyvereket pl:ppc érdemes gyártani mert a nagyobb hajokra nem fogsz tudni eleget vásárolni. igy saját magadnak is megtermeled a szükséges fegyvereket meg jo pénzt is kereshetsz vele. igaz mire önelláto a komplex az benne van minimum 70M ba 😊

Szerintetek lehet önellátó komplexumot létrehozni???

Én most tesztelem; összekapcsoltam 11 ûrállomást, amik egymás nyersanyagát állítják elõ.

Solar Power Plant - Crystal Fab - Silicon Mine - Cahoona Bakery - Cattle Ranch - Wheat Farm - Weapon Component Factory - Lasertower Factory - Ore Mine - Swarm Missile Factory
(van amibõl 2 is van, pl SPP)

Végtermékek: Lézertorony, Rakéták, meg Robbanófej (több termelõdik, mint amennyi a rakétákhoz kell)

Na srácok: eeeeez, aranybánya 😄