X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autopilótás problémát már én is tapasztaltam, asszem ez egy ronda bug. De nálam speciel magától szokott kikapcsolni. Ilyenkor lekapom a sebességet felhívom az állomást, leszállási engedélyt kérek és bedokkolok manuálisan. Gyorsabb így, mint ha az automata csinálná. Az van olyan hülye, hogy kimegy a leszállófények végéig, manuálisan meg elég ha megközelíted a zöld csillagot ami a "parkolóhelyedet" mutatja és máris bedokkoltál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
egyszer csináltam olyat, hogy dokkolás közben véletlenül kinyomtam az automata pilótát, erre a hajó átment a falakon, a végén meg beleütközött egy üvegfalba. ez biztos az átlátszó alumínium volt. alig tudtam visszavergõdni a biztonságosabb ûrbe😊 ez bug? vagy csak sima grafikai hiba?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Személyszállítást BBS-en tudsz vállalni.
fontos lenek...thx
amint látható, a discover Alpha illetve Beta Impulse Ray Emitter-t tud hordani. nos én ezekbõl egyiket sem tudtam megvenni. további "indulatfokozások" elkerülése végett megnézem majd otthon hétfõn mégegyszer és azután nyilatkozom ismét😊)
más: vannak személyszállító hajók. ezekkel egyik rendszerbõl lehet a másikba "embereket" szállítani? és hogy? gondolom pénzért. ha igen, mennyiért?
The Matrix has you...
amit jano1 írt, lehet, hogy jó, de akkor nem értem, hogy miért jelzi megvásárlhatóként? ja, pénzem az lett volna rá😊 argon-éknál próbáltam venni, gondolom ott magas a reputációm. az a furcsa, hogy mindent meg tudok venni (ûrhajót, software-eket), de ezt nem.
apropó, lehet, hogy shield-et sem tudtam venni. ennek is van valami "követelménye"? mer ugye elvileg a discover 3 db-ot tud használni, nekem meg még csak 1 van.
The Matrix has you...
Elvileg fel kellene mennie, biztos nem nézted el a fegyver nevét?
Ha meg csak protect me a parancs, de nem wingman a kísérõ, akkor csak úgy jön a vezér után és védi ha megtámadják. Nem alakzatban jön, hanem valahol a védendõ célpont körül röpköd.
a sajátról le tudtam szedni és eladni, de ezt vissza már szintén nem tudtam vásárolni.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
http://bonczi.atw.hu/x3reunion.xls
Itt van a nagy X3 táblázat 😊
megkérnék nagyon szépen valakit, hogy legalább egy nyomorult excel táblázatot dobjon fel egy másik oldalra, mert nekem az itteni rákos gépen állandóan kifagy az oldal. elõre is köszönöm szépen.
The Matrix has you...
valaki help please! már vagy a harmadik boron tradert robbantottam frl...😞 valahogy nem akarnak kiugrani a hajójukbóül! why???
vagy ha tudtok olyan helyet ahol érdemesebb hajók után kutatni az is jó, de valami közelit mert nincs kedvem átutazni a fél univerzumot egy hajóért😄
Jah és én pl úgykezdtem, hogy elmentem megkeresni néhány elhagyagyatott hajót. Azoknak a koordinátáit is megtalálod Amaro oldalán. Szerintem töltsd le onnan a Nagy X3 táblázatot, abban benne van minden 😊
viszont olvastam, hogy 500ezer egy ilyen TS MK3. ez igaz? mer akkor kell repkednem space fuel-ért pár kört, ráadásul egy idõ után full-on van és már nem veszik meg, muszály várni, idõm az meg nemsok😞
ja és teladi rendszerekben van, faq szerint, de azok hol vannak, fent, lent balra jobbra? eddig csak argon és boron rendszerekkel találkoztam.
The Matrix has you...
x:43, Y:-7, z: 35
Itt egy kisebb teherhajót találsz majd amit felszedhetsz (1000 körüli raktérrel). Na ezzel már el lehet kezdeni kereskedni.
A sima trade-nél kell megadni home base-t ha van saját gyárad. Ekkor a hajót hozzá lehet kapcsolni egy ilyen gyárhoz (innen viszi az árut vagy ide hozza az alapanyagot ahogy beállítod neki). De a sector trade-hez nem kell.
felteszem a kérdést bár Kondor lehet, hogy megválaszolta.
szóval sikerült vennem és felszerelnem Discoverer Hauler-t. ez volt a legolcsóbb és lényegében a minimális kereskedelem elkezdésére pont elég. ami van benne: Fight Command Software MK1 és MK2, Trade Command Software MK1 és MK2, Trading System Extension.
tehát még nincs Trade Com.Soft. MK3. ez lehet az oka annak, hogy nem tudom rávenni sector trade-elésre? mert a menüpont már látható a command console-ban, de mindegyik opció szürke. se eladni se venni nem tudok vele. egy help már elõjött, amiben azt írja, hogy elõször homebase-t kell neki megadni. na, én próbáltam, de mikor bejön a sectortérkép, akkor nem tudok kijelölni semmit. ha átmegyek egy másik sector-ba, akkor ott meg ezt írja: only stored object information available.
plíz help, mit tegyek?
The Matrix has you...
célozni.Itt még nem próbáltam.
A rakétákkal én úgy birkóztam meg eddig, hogy a hajómmal manõvereztem egy kicsit, utána meg gyorsan befogtam a rakátét és kilöttem normális fegyverrel. Jah és én manõverezés közben kilöttem az ellenséges hajót, nehogy küldjön még egy rakétát.
De jobb módszert én is szivesen fogadnék 😊
Még egy kérdésem akadna. Van valami mód a rakéták elkerülésére vagy hatástalanítására? Elég zavaróak ezek az intelligens rakéták, amivel mindenki puffogtat (elsõsorban a kalózok).
Van valami módja annak, hogy aktiválni tudjam a különféle guild scripteket, amik fenn vannak Amaro oldalán (plusz a kérdés vonatkozna a BBS extrákra, a Military és a Race response fleet srciptekre is)?
Ezekhez van egy installer, ebben aktiváltam is õket, majd megpróbáltam a script editorban is megtenni ugyanezt a játékon belül. Viszont ezekhez nincs egyetlen starter vagy más jellegû script sem, amivel elindíthatnám. 😞
Akkor miként kell belõni ezeket? Vagy elég mindössze a script installerrel enabled-be tenni és hajrá?
Wingman-eknek kiadtam a parancsot protect me, odarepültem...claim...és van egy Xenon P-m <#idiota>#idiota> Beraktam a Condoromba és elküldtem Seizewell-be javítani. És most nekem is örül a fejem 😄
HA 'Core' (security level) szektorban indítod kereskedni akkor elég az 1 MW pajzs (S felszerelés) neki, ha 'Border' szektorban, akkkor érdemes 3x5 MW pajzsot (M felszerelés) rátenni.
Universe tréderhez is kellenek a Trading Software-ek, plusz a szállítóhajóra érdemes komolyabb pajzsrendszert rárakni. Super freighter típusú szállítóhajóra tán a 125Mwos pajzs is ráfér, de a minimum a 3x25MW (L felszerelés). Továbbá érdemes a Best Buy és Best Selling projectorok rápakolása az UT-ra, egy triplex scenner (mert így a különbözõ szektorokat frankón felfedezi neked.
HA van elég zsebpénzed, akkor nem hülyeség lézert pakolni a gépre, mert faszán megvédi magát. A kalózok meg biztos rámennek, ha látják, hogy mondjuk 5000 egység EC-t szállít...
Jah és Amaro oldalán van egy szkript amivel tilthatod a különbözõ szektorokat, hogy oda ne menjen. Ezt is érdemes beüzemelni, mert így nem fut bele kalóz meg xenon szektorokba a szállítóhajó.
Fontos még, hogy az UT-re pakolj Jumpdrive-ot, anélkül talán útjára sem indíthatod, mindenesetre a JD biztosít affelõl, hogy az UT-d nem haverkodik Xenonokkal...
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kis történet: Kicsinyke is Busteremmel nekirontottam egy Pirate Novának meg a kiséretének (1 buzzard hauler+1 falcon), elösször leszedtem a kíséretét, ami könnyen ment, de mikor nekirontottam a Novának szinte az életemért küzdöttem, és akor jött egy Argon csapat ami kirántott a csávából, sõt mi több, amint az Argon hajók elkezdték lõni a Novát, a pilótája ejectelt, így gyors megszereztem a Novát és innentõl egybõl egyszerübb lett az ûrcsata 😄 Gondoltam leírom, mert virul a fejem 😄
De ha belevágsz Amaro oldalán fennt van. Csak a neve nem jut eszembe :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Utólag deritettem ki, hogy hornet rakétával is szétlehet küldeni a roidokat.
kösz, majd ha lesz otthon netem megkukkantom, itt melóba örülök, ha nem fagy ki 3 oldal egyszerre történõ futtatása során...ja és maaaarha gyors. bár lehetne rosszabb is, úgyhogy nem szóltam semmit😊
on:
The Matrix has you...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
The Matrix has you...