X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.) Ha a pccenter féle univerzumtérképet nézegeted (download: Amaros X3 Site), akkor azokban a szektorokban kapsz TSMK3at, ahol X-et látsz, ugyanis az Xel jelölt szektorokban Terracorp üzemek vannak és azok szívesen adnak.
2.) Minden Teladi Space Equipment Dock árulja, ugyanis a Teladiék a profit szerelmesei...
3.) Ez már kevésbé valószínû, de mintha úgy rémlene, hogy a paranidok is árulják, de ezt a lehetõséget csak akkor ellenõrizd, ha az elsõ kettõ nem jött be.
Good Luck! <#integet2>#integet2>
Nemrég kezdtem el a játékot. Megtudja mondani valaki, hogy hol tudok Trading Softwawre MK III-ast venni?Argon Primeban nem volt.
Elörre is köszi a választ
Halihó
War. War never changes.
Ha teheted ramot vegyél a gépedbe, minél több annál jobb.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Athlon XP 2,2+
Gef 6600 256MB
768MB RAM
1024x768-ban full graf (tényleg minden AA+FSA is) és csak 10x-es idõgyorsításnáll szaggat be... (de annál rendesen)
Sajnálatos problémám adódott a végigszenvedett nehézségek után... Egyedi játékot kezdtem, nincs pénzem, csak egy kacsat kis busterem, keresztülverekedtem magam vagy 15 kalózon (nem leszedtem õket, elbújtam), aztán elfogtam egy kereskedõhajójukat. Benn is van a statomban, hogy captured ship : 1.
Sajna azonban nem tudok beszálni. A pilóta kiugrott, le is szedtem, odamegyek ûrruhában, de nem kínálja fel a beszállás lehetõségét. A comm néma, elvileg üres a hajó. Valaki adhatna tippet. Pls!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tudtok mondani egy boltot ahol ehhez a programhoz idehaza hozzá lehet jutni? Illetve milyen áron lehet megvenni ezt a programot?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az miért lehet hogy a kuldetés leírásnál nagyon bele szaggat..????
lehet hogy codek hiba?
vagy a kártyám gyenge?
mindenkinek a wincsirõl töltöget folyamtosan vagy csak nekem?
A repülés alatt nem szaggat csak az intronál és az eligazításnál....
ASUS septron 3000+
ATi Radeon 9600 xt
1GB ram
Köszi a tippeket.
Jah még valami az nem lehet gond hogy nem az elsõdleges partícióra telepítettem?
Üdv
2: Ha nincs Trading Extensionöd, akkor se vagy gondban, csak megnézed az állomás adatait és ott ugyan számokkal nem jelzi a cuccok árait, de azt igen, hogy nagyjából mennyire van tele. Ha egy termékbõl sok van akkor abból vásárolj és ahol egy nyersanyagból kevés van, ott adj el belõle.
3: Semminek. Fejlõdj.
4: Hát éppenséggel van benne pénz.
5: Úgytudom igen, de ezt a részt még nem "derítettem fel".
6: Gondolom nincs hozzá elég raktered, megitélésed, vagy csak egy állomásról egy nyersanyagot próbáltál felvásárolni (a termelõ üzemek kizárólag a terméket adják el, nyersanyagot nem).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
próbálgatom a gémet, de vagy én vagyok láma vagy nehezebb az átlagosnál a játék:
1: alapból a történet-orientált verzióval kezdtem, de azt hamar felejtõnek tituláltam, mert engem abszolút nem fogott meg a sima lõdözés fél órán keresztül.
2: szóval kezdtem egy történet nélkülit, average fokozaton. alapvetõen az lenne a kérdésem, hogy mit tudok én itt kezdeni? pénz az nemsok. próbáltam venni egy-két cuccot, de nemtom hol tudnék rajta túladni, mert szektoron belül ugyanannyit adnak érte. a faq-s herrons nebulát még nem próbáltam, de jónak hangzik.
3: a kezdeti nagyon gyér hajóval minek lehet nekimenni? én próbáltam egy kereskedõt vagy kit, de én hamarabb szétrobbantam, pedig próbáltam kitérni a lézerek elõl, de elég nehéz manõverezni úgy, hogy engem se találjanak el és ne is ütközzünk össze.
4: venni vagy lopni érdemesebb hajót? a lopni alatt persze az ûrben átugrásos dolgot értem.
5: ha már lesz több hajóm, akkor rendesen flottában is lehet hajókázni? meg harcolni?
6: volt párszor olyan, hogy akartam venni valamit, de nem engedte, pedig pénzem és rakterem is volt hozzá. ezmiértvan?
elõre is kösz. csá.
The Matrix has you...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
köszi még1x
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
Átmész az északi kapun, odamész a Delta járõr vezetõjéhet, követed, lenyomtok egy csapat khakot, át a következõ szektorba, megint egy csapat támad, és ezután jön a harmadik kapu, amin szintén át kell menni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most kezdtem (volna) el a játékot, de hmmm, hát elakadtam már a legelején. Quickstarttal kezdtem, a legelsõ rendszerben a mission szerint a 3 térkapuhoz kell menni, ha minden igaz járõrözni.
Igen ám, de mikor megérkezem a "North" gate-hez, nincs ott semmi, nem történik semmi.
Tehát az a kérdésem, hogy mit is / hogyan is kell csinálni ?
Bocsánat a lámaságomért és elõre is köszi a segítségért! <#confused>#confused>
Kösssz!<#worship>#worship>
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Most raktam fel a xai fleet support scriptet de a parancsok neve helyett ilyen szövegek vannak hogy readtext511-123 meg ehhez hasonlók. Ugyanilyeneket kapok az üzeneteknél is miután kiválasztom az egyik ilyen parancsot. Valaki tapasztalt hasonlót? Egyébként a 2.9 est használom script managerrel. A legújabb patch van fent. Ezt leszámítva a script mûködik.
Lenne még egy kérdésem azokhoz akik használják a scriptet. Ha kijelölök egy hajót hogy "supportáljon" egy másik hajót majd azzal a hajóval elugrok a világ végére a support hajónak nem kéne használnia a jumpdrive-ját hogy kövesse a másikat? Mert nálam nem használja hanem elkezdi követni a jumpgateken keresztül aminek kalózszektors halál lesz a vége.
Megoldás: a koordináták alapján a Z síkon 2 kmrel lejjebb repülsz a hajóval, majd kiugrasz szkafanderbe, kb 1 kmrig mmegközelíted a hajót, majd gyökkettõvel (leginkább oldalazva) közelíted meg a Mambát, de ha túlzottan felgyorsulsz akkor robbansz.
Ha beültél akkor 'S'-sel elkezdesz lefelé menni, hajtómûvek off, vagy különben repülsz, lemész kb 1-1,5 km-t és tied a gép. Kalózba meg ne köss bele, amíg fel nem turbózod, mert szétszednek darabokra <#violent>#violent>
szóval van egy elhagyatott hajó LooManckstrat's Legacy-ban amit szeretnék megszerezni magamnak. (két szállítóhajót már sikerült) Tehát mikor a közelébe repülök akár hajóban akár szkafanderben felrobbanok. Tudtok erre valami megoldást? Kb olyan mintha aknamezõbe mennék be, de nemlátok semmit. Aszteroida sincs a közvetlen közelében.
köszi
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Régebbi hozzászólásokban többen is ajánlották a Station Trader szkriptet, ami tényleg jónak is tûnik a leírás alapján, bár még nem próbáltam ki. Viszont találtam egy másikat, a Station Managert, ami még jobban látszik. Próbálta már valaki közületek? Esetleg mind a kettõt, hogy melyiket érdemesebb használni?
Bocs ha olyan témát feszegetek ami már volt, de nem volt erõm átolvasni az összes hozzászólást, csak a nagyját!
Cseréld le a kodekjeidet. Lehet segít. Nem biztos, csak egy 5let.
Nem tudom ujra életre kelteni a játékot, mióta ujratelepitettem.
Már a gépet is ujrahuztam, de nem jó.
A jelenség. Miután betölt kb 15-30 másodperc mulva lemerevedik.
Ezeket próbáltam, és nem megy sehogy.:
- teljesen friss telepites, az összes pecs( darabonként, nem egyszerre), minden script. (plusz xtended mod, mert elottes is volt rajt.)
- a régi telepités tartalmával kicseréltem a friss telepitést.
Mindegy hogy crekkel, vagy nem. U.a. a jelenség.
<#rinya>#rinya>
(nem elõször csinálom, és nem is vagyok kezdõ, de ez betett)
Nekem egy olyan elég zavaró problémám van, hogy pl a simulátor menüponton belül a 2. küldetést elkezdi loadingolni, majd kiír egy olyan hibaüzenetet, hogy vmilyen memória címre hivatkozott, és ott nem sikerült a "read", aztán kidob. Ugyanezt csinálja sztorimódban is, amikor át akarok lépni egy bizonyos gate-t. A game nem eredeti, v1.4.03 patch-et és az ehhez tartozó cracket használom. Uninstall, install se segített. Lehet hogy csak rosszul jött le, és töltsem le megint? <#szomoru1>#szomoru1>
az lenne a kérdésem hogy milyen progik kellenek a hajo modok készitéséhez pontosan mert
szeretnék én is késziteni maga a hajo modelek készen vanak 12 ezen dolgoztam az elmult
2 honap ban csak nem tudom mivel kell a reunionba beépiteni mert a modelek 3ds és lwo modban
készülnek a Tensins XSP Rebalanced Ships hajoit nemtudom mivel készitik és rakják össze
szeretnék erõl többet meg tudni kérem segitsen valaki ha tud.
Rohadjon meg, most hagyta, hogy elhozzam a Mambát aztán, a hazafele úton fagyott ki...
mindjárt kiderül... <#email>#email>
Kössz a helpet! 😉