X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
most töltöttem le az egosoft-ról a 2.0-át. nevében azt írja, hogy 1.0-ról upgrade-el. most ehhez az kell, hogy újra felrakjam az alapjátékot, mert most 1.4 vagy ilyesmi van fent. így viszont elvesznek a mentéseim is, nem? mármint a 2.0 felrakása után.

The Matrix has you...

bigapó
tegnap sikerült összefutnom egy Óriás-sal, egész pontosan egy TL-es állomáshordóval, egy Split Elephant volt. szépen nekimentem annak rendje és módja szerint, de nem akart "behódolni". ilyen hajót így nem lehet szerezni vagy csak nekem nem sikerült?

The Matrix has you...

Dave000
Vegyél energy cell-t, ugrás elõtt ahol kiválasztod, hova akarsz ugrani, ott van hogy mennyi energy cell kell hozzá, én általában 200-300-at szoktam tartani a hajón, így még sosem ért olyan meglepetés, hogy 7 sectorral arrébról ne tudtam volna haza ugrani.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Jumphoz nem árt ha van a raktérben jó sok energiacella. Ezt használja ugyanis a gép ugráskor.
Amúgy meg nézd meg a hajódon a felszereléslistát. Ha rajta van a gépeden, akkor a listádon is rajta lesz mint installált eszköz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hi most ott tartok hogy vettem egy jumpdrive-ot de nem tudom atrakni a mercurymra azaz hogy átraktam mert a bustenél nincs de amikor jumpolni akarok a mercuryval nem ír ki semmi olyat hogy ezt meg lehetne vele csinálni. Szoval hogy kell átrakni hogy mûködjön is????????????
Hi most ott tartok hogy vettem egy jumpdrive-ot de nem tudom atrakni a mercurymra azaz hogy átraktam mert a bustenél nincs de amikor jumpolni akarok a mercuryval nem ír ki semmi olyat hogy ezt meg lehetne vele csinálni. Szoval hogy kell átrakni hogy mûködjön is????????????
Nem rossz terv. Épp most jött össze a zseton egy farmra nekem is. De sztem a vásárlás elõtt összeharácsolok még egy Mercury-ra.
Dave000
A küldiket szerintem hagyjad a fenébe... én el se kezdtem, csak régebben, de ott is csak az elsõ négyet csináltam meg, most tiszta lappal kezdtem kereskedéssel összeszedtem 800k-t vettem egy wheat farmot meg még1 mercury-t és most valamilyen szinten termel, bár nem túl gyorsan, úgyhogy majd jönnek a bõvítések 😊 Aztán majd ha elég sok zsetonom lesz, megcsinálom a bustert, fasza pajzsokkal meg fegyverekkel és büntik lesznek 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Kösz szépen! Ha majd a kereskedõ életmódom kezd egy kicsit az agyamra menni <#wow1>, akkor neki is állok a küldetéseknek újra.
Remélem hamarosan beindul az önálló kereskedõ, termelõ "vállalatom". Akkor talán lesz idõm kicsit jobban körbenézni az X univerzmunban<#wow1>
Hellósztok most kezdtem egy quickstartot.Abszolút kezdõ vagyok néztem már a F.A.Q.ot is de még mindig nem tudom mit kell csinaálni és fõleg hogy hogy kell kereskedni. Segítségeteket megköszönném.
ja még kérdés az x2 hol lehet modokat letölteni?

valaki nem tud egy X2 The Threat-hez egy Trainert?

sziasztok.
Szeretnék segitséget kérni. Nincs valakinek egy olyan magyar weboldala ahol le vannak a játék alapjai irva .?

Segitséget elöre is köszi.
Nézegessed bõszen az üzeneteidet. Abban mindig ott fog szerepelni a dolog.
Amint teljesítetted az elsõ, kísérgetõs/patrol feladatot, bejelentkezik rádión egy köpenyes fõszer és elmondja hová kell menni és mit kell tenni. Ahogy Dave000 mondotta, menj el a megadott rendszerbe és dokkolj be a megadott állomáson, majd ott kresd meg és beszélgess el a delikvensel (bedokkolás után az állomás opciói között megtalálod az állomáson lévõk listáját és ott válaszd ki a delikvenst).

mano1b
pedig a x2 volt legaláb azt rakták volna bele kicsit hüjén óldoták meg ezt igy egy fekete kép át menetel.

Dave000
ha még nem voltál el kell menni cloud base south westbe, a gonert temple-ben beszélni, és onnan lesz majd egy küldi

Hi! Nemrég kezdtem el az X3-mal "komolyabban" foglalkozni. Quickstarton indultam, kereskedem a Mercuryval minden OK.
De a sztorit nem tudom vinni. Az elsõ küldetésben leírtakat megcsináltam s visszatértem az Argon Prime-ba. De semmi! Mit tegyek ,hova menjek a köv küldetésért?
Nem nem jó, hanem nincs. Nincs benne a játékban az ugráshoz semmilyen átvezetés. Tehát nem hibás, hanem egyszerûen hiányzik.

mano1b
nekem az lene a kérdésem mért nem jó az ávezetõ anim még a X3Update2.0.01_to_2.0.02 sem mikor átmész egy kapun

Dave000
Köszi, pénz van a gyárban azzal nincs gond, valószínûleg homebase-nek nincs beállítva a Mercurynál. Megnézem, köszi.

Beállítod neki home base-nek az állomást. Aztán kiadod neki, hogy best sell vagy sell product(nem tudom melyik pontosan) és ráböksz a gyárra. Ekkor megkeresi a beállított távolságon belül a legjobb beszerzõhelyet és megveszi onnan a szükséges alapanyagokat, majd eladja ezeket az állomásnak. De úgy emlékszem, egyszerre csak 1 alapanyagot fog venni. Ja és a gyáradnak adjál pénzt. Anélkül bajosan fog normálisan üzemelni.

Sziasztok!

A CD Galaxisban kapható az X3 v2.0.0.1-es verziója DVD-én (Év játéka kiadás), bár a dobozra az van ráírva, hogy csak az 1.4-ig van és hogy csak CD, de ez nem igaz. Én megvettem 3990 Ft-ért és kellemesen csalódtam, mert azt hittem, hogy ez a 2.0 elõtti kiadás. Csak azt nem értem, hogy miért csak most hozták be az országba ezt a jó játékot. Persze letölthetõ Warez oldalakról, de nekem ez kell eredetiben.
Üdv: t00kalmi
Dave000
Most vettem meg az elsõ gyáram, wheat farmot, kérdésem hogy hogyan lehet elküldeni a Mercuryt, hogy automatán hozza-vigye a cuccokat amiket kell?

Alwares
Én most raktam fel a 2.0-ás változatot még mindig kicsit laggolós volt és sokat töltött. Egyébként tetszik, csak elég nehézkes az irányitás... Bár kezdem megszokni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bigapó
tegnap eljátszogattam a gammával, már régen volt ilyen😊

szóval elugrottam az ûrben üresen ácsorgó mamba raider-ért, de mit mondjak, nem volt egyszerû elhozni. biztos bennem van a hiba, de jó 2 órát sz*ptam vele. a végén rájöttem, hogy a kalózok kiraktak egy lasertower-t és az lõtt szét mindig. sajna a buster-em odalett, de megérte a cserét.

most viszont az lenne a gondom, hogy egy másik hajót is szereztem, de ahhoz, hogy haza tudjam vinni, át kell mennem paranid területeken, akikkel nem túl jó a viszonyunk, mikor belépek hozzájuk rögtön küldik az üzit, hogy jó lenne, ha nem itt lennék😊
nálam nincs is gond, mert elég gyors a hajóm és nem támadnak meg, de a másik, azt már igen, szét is lövik szépen. hogy lehetne megoldani eztet kérem szépen? várjak kalózokra vagy kha'ak-okra és lõdözzem õket, hogy nõjön a repu?

The Matrix has you...

Dave000
Biztos ismeritek, meg fejbõl vágjátok a gyárakat, de nekem kezdõnek ez nagyon hasznos kis táblázat:

Gyárak, mit termelnek, mi kell nekik, hol lehet venni táblázat

Most meg nem mondom hol lehet pontosan kapni, de rémlik, hogy InterWorlds equipment dockjában akad belõle.
A használatához meg simán csak be kell vágni egy fegyver helyére a beam-et. Meglõni vele a célpontot és már vontatod is. Ha rákapcsolódtál, onnantól akár meg is fordulhatsz, nem számít merre néz a fegyver helye ahová a beam fel lett téve. Te csak mozogj és megy utánad a vontatni kívánt cucc. Már ha a saját tulajdonod.

Semleges célpont esetén támadásnak veszi a dolgot, mivel magad felé rántod a sugárral. Ellenségesnél is ez a szitu. Ilyenkor nem vontatás van, hanem egy pillanatnyi rántás.

Aki feltette a 2.x patchet az meg úgyis kénytelen lesz megtanulni a használatát, ha meg akarja szerezni majd az M7-es hajócskát és az új, M3+-os vadászokat.

Dave000
akkor inkább jól megfontolom, hova teszem 😄

erdos
rablók ezek... <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

letezik script ra: factory reloaction a neve asszem. ilyenkor szetszedi az allomast es bepakolja egy tl-be. aztan ujra kirakhatod. valami penzbe is kerul. talan az uj allomas felebe.
erdos
van valamelyik peccstõl valami vonósugárféle, tractor beam asszem, azzal tudsz vontatni gyárakat, de fingom sincs hogy kell használni meg hogy hol lehet kapni <#szomoru2>

Dave000
És ha van egy gyáram kitelepítve, azt késõbb nem lehet arréb rakni? úgy ahogy elhoztam a shipyardról pl.?

erdos
még annyi ha bõvíteni akarsz (sok emberkének van itt már száz gyár felett is egybekötve) akkor ha
komplex-szingli állomás a komplex bõvül
komplexet komplexxel akkor amit elõször jelölsz ki az marad meg, a másik dokkolója elveszik.
A dokkolókat lehetõleg közel tedd a kapukhoz hogy a kereskedõk jól tudják használni. A beállított áradid minden egyes bõvítésnél visszaállnak alapra asszem, ezt újra be kell lõni.

Dave000
ok, köszi

erdos
Így-így, ha a két gyárad megfellõ közelségben van (asszem 4-5 km) Akkor a kit telepítésénél kijelölöd az egyik gyárat, aztán a másikat, majd el kell helyezned egy dokkolóállomást vagy mi a szöszt ami az új kompexed dokkolója lesz, innentõl nem a gyárakba állnak be a hajók hanem ide.

Dave000
Nah, a hangkártya drivere nem volt az igazi, a legfrisebbet feltéve jó lett a game.

Egy kérdés: mi az a complex construction kit??? ezzel közvetlenül össze lehet kötni két állomást? mondjuk egy gyárra, rákötök egy power plantot vagy ilyesmi, és akkor egybõl onnan kapja az energie cell-eket

Dave000
Hali! Volt egy kényszer winreinstallom és az új win óta, állandóan kidob az X3 hogy valami rossz memóriacímre hivatkozott hibaszöveggel, nem tud errõl valaki valamit?

Tudomásom szerint 1024x768 a legkissebb felbontás, ami választható. Legalább is nekem 6600-on és X800GTO-n ezeket adta/adja...

http://a-zcomp.eu/

800x600 ban eléggé érdekes a játék képe 😄 márha elbirod inditani mert nekem nem engedi amiota felismerte a monitort 😄 pedig 800x600 ban még kicsit többet is kibérnék sajtolni a kariból complex befejezésre

én saját belátásom szerint a celeront semmiképp nem vettem volna meg anno de azt a core 2 öt sem amd párti vagyok vhogy nekem ez jobban bejött

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ezt magyarázza meg valaki.

Irtam magamnak egy scriptet, következõ indításnál elveszett az utolsó módosítás. No gondoltam biztos elfelejtettem menteni. Megirtam a javitast ujból. Ma el akartam inditani, hát nem az alap jött megint be?! Mintha mindig visszaálna a legutolsó verzióra. <#falbav><#falbav><#falbav>

Nem lehet leszallni. Majd az Elite 4 ben.
Xsxxsx
+ le lehet szállni a bolygókon?

Xsxxsx
+ le lehet szállni a bolygókon?

Xsxxsx
800x600-ban lehet játszani vele?

LegionarR
Ezen meg egy trainer sokat segített 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Nos akkor csak a celeron és a Pentium 4 D Core 2 között van ekkora külömbség 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

azokról a terran tervekhez anynit füznék hozzá hogy én ilyet csak ugy láttam hogy adott egy nagy halom hajo nevet és árat hozzá egyre rányomtam és adott koordinátákat és sector nevet én csak ilyet kaptam bbs en nem pedig terveket mondjuk beküldöm a hajot és ha vettem ha máshogy szereztem akkor is terv lesz belöle csakhát napok alatt

de most nem játszok vele mert feltételezem hogy a videokari driver miatt akad ki folyton a játék de sajna amelyikkel eddig játszottam asszem 6.10 es catalyst az nem hajlando feltepülni sajnos ugyhogy megvárom a januári drivert hozzá addig meg még tán kijön a .7 es XTM is

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

öööö hát a celeron procin akad azt nem csodálom de én nem vette észre jelentös változást söt szinte semmit amikor az én athlon 64 3500+om ment a gép az uj videokarival meg egy x2 es 4200+ al memoriát és a videokarit jobban szereti

Nem tudja valaki véletlen, hogy a BBS-en megvett terran terveket hogy lehet hasznosítani?

http://a-zcomp.eu/

Amiga
Köszi, tényleg jó.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.