X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
ezenbelül a 440001.xml ezt kell forditani csak ha minden igaz remélhetõleg
több nincs belöle edig ezt találtam itt minden bene van ami fontos nekünk.
én még nem probáltam de azt már megnéztem hogy átlehet irogatni a szövegeket vhol máshol is tárolja még sajnos
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
texts loaded in memory cannot be modified.
open the appropriate file and edit them there.
ez magyarul igy néz ki.
memóriában terhelt szövegek nem változhatnak meg .
nyisd ki a megfelelõ adatállományt , és átdolgozd õket ott .
valami mást kel keresni de meg lehet csinálni de lesz vele munka bõven
a rangok a hejség nevek meg vannak a dialogus meg van
a hajok neve gyárak a fõmenü is meg van továb keresem mivel lehet megnyitni és menteni segitsen ki tud valami jo tipet kõszi
1. Mivel is lehet ezeket a szövekeget "megtekinteni"?
2. Hányan lennénk rá?
(én besegítek, májusra nyelvizsgázni óhajtanék) egy kis angolozás nem árt.
De hogy hatékony legyen, kéne még pár ember, mert egyedül ez irgalmatlan sok.
ezt ami itvan még kihámozni is nehéz nem leforditani nem tudom érdemes e neki álni itt aztán van minden majd meglátom mit tudok csinálni.
Odamégy Argon One-hoz, beszélsz Ben Danával, és jön az újabb küldi.
Asszem egy konvolyt kell elkísérned Ore Belten keresztül, ami a perenideknek szállít Nvidiumot.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Srácok tudna valaki segíteni egy küldetésben?
Ott mit kell csinálni, mikor megnyered az ûrversenyt Freedom Reach-ben
az ürge elmondja hogy Ore belt-ben találom a fickót, beszélek vele és hogyan tovább??
Köszi!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
mondanom sem kell elég szépen termel 2 .s ként az egész complexet az látja el siliconnal :D
http://www.f1-info.hu/
-Preacher's Refuge- Én innen indulnék. A szektor szinte sosem szaggat,lehet benne építkezni. Két szektoron belül három idegen faj is van, tudsz velük kereskedni és folyamatosan nõ mindháromnál a reputáció. Van benne egy 45-ös szilikon és több 32-es ore aszteroida is, ezekbõl elõször egyet-egyet be lehet lakni.
A környezõ szektorokban nagyon nagy az igény a soja husk-ra (Paranid és Boron szektorok), a hiány miatt áll a termelés, ezért én másodszorra egy Sojery komplexumot építek. Az elõállításhoz Soja beans-re és Energy cellre van szükség,az alapanyagokat nagyon olcsón lehet hozzá beszerezni. A Soja beans-t a környéken 14 creditért lehet megvenni, ennyiért mindig van. Az Energy cell-t szintén be lehet szerezni 12 creditért.
Ha kész a komplexum, és az idegen gyáraknak eladogatod a soja husk-ot, beindul náluk a termelés. Elõször elfogy náluk az Energy cell, majd miután elfogyott, a gyárak ismét leállnak. Ekkor kell építeni az elsõ Solar Power Plant-ot. Ha nem pótolod az energiahiányt, a gyárak leállása miatt Soja Husk-ra sem lesz kereslet. Crystal-t szintén olcsón lehet beszerezni a környezõ Crystal gyárakból, illetve Paranid Trading Stationok- ól, hiszen az eddigi kereskedelemmel biztosítottad (a Crystal gyártáshoz szilícium, energia és soja husk kell) az alapanyagok folyamatos ellátását.
Innentõl szabad a pálya, a környezõ szektorokban a kereskedelem automatikusan beindul. A gyárakat alapanyaggal látod el -haszonnal-,az általuk elõállított késztermékek egy részét (Soja beans, Crystal) nagyon olcsón megvásárolod, majd felhasználod. Így ezeknek a gyáraknak mindig szükségük lesz alapanyagra, amit te adsz el nekik, kialakul egy rövid kör...
Hmm... A Paranid Sojery-k szintén állnak, de ezeket nem látom el alapanyaggal, hiszen levernék az áraimat<#wink>#wink>...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
De visszatérek szívesen, ha kellek és segítek.Csak már nagyon el vagyok maradva az X terén.Én anno azért hagytam abba, mert elértem célomat a játékban, de az igazság, hogy valahogy vonz vissza, csalogat, hogy folytassam.
Hülyén hangzik, de rám komoly lelki hatással volt az X3.A magányomat próbáltam elfeledni a nagy világûrben.
És hozzá az a szívbemarkoló zene...Ha jól emlékszem a "Getsu Fune" szektor zenéje volt a kedvencem, már csak emiatt vissza kéne raknom.
Elképesztõ játék ez.Ha valaki fantikusan játszotta, akkor én az voltam.Csak félek, ha visszarakom, megint nem lesz idõm másra mert egyfaja drogként hat.
Háát ez így elég brutál, fõként karácsony idején, tudom, de õszinte gondolataim.Mindannyiotoknak kívánok sok pihenést, boldog Karácsonyt.
Karácsony van, úgyhogy segítek, vagy legalább is megpróbálok.
1. én a búzafarmra megpróbálnék ráépíteni vagy egy whiskeygyárat, (SpacefuelDistelery) vagy egy "szövetgyárat" (RimesFact) és azt eladni. Hacsak, nincs irgalmatlan búzahiány a környezõ szektorokban. Ha hiány van, akkor elvileg venni kéne a gépi kereskedõknek is, mint a cukrot, ha nem veszik, vidd lejjebb az eladási árat, és próbálj meg minél olcsóbban ECt venni. (Gondolom EC gyárad még nincs, abból az M-es is elég drágba kb 4.5 Milla.)
Én a kezdetekben mindíg magam szereztem be az ECt a gyáraimhoz, így próbáltam meg a profitot maximálni.
"Nem csinálnak semmit."
Hûûû na hogy is volt?
Hombase kijelöl, és utána add meg hogy mittomén Buy ware for best price, utána kiválasztod a vásárolandó alapanyagot (jelen esetben ez csak EC lehet).
Elvileg ekkor el kéne indulnia beszerzõkörútra.
Hacsak....
Be lehet állítani, hogy mennyiért vegye max az ECt. ha túl alacsonyra állítod a beszerzési árat, és a megadott kaputávon belül nem talál olyan PowerPlantot, ahol a megadott áron, vagy az alatt áruljaák az ECt nem fog elindulni a beszerzõ hajó. Vagy állítsd magasabbra az EC beszerzési árát, vagy növeld a távolságot, ameddig a beszerzõhajód elmehet ECt venni.
Pl. Ha a távolság 2re van állítva, és két szektoron belüln lincs Powerplant, vagy ha van, de azok épp magasabb áron árulják az ECt mint amit te a saját gyáradnak megadtál, akkor természetesen nem fog beszerzõkörútra indulni a hajód.
MKIII. csak akkor kell, ha UTt akarsz képezni (Univers Trader). a gyárakhoz rendelt TS hajókra teljesen felesleges.
Kb ennyi.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!
Megleptem magam karáconyra egy ATI X1950PPRÓVAL,
Mostan nagyon boldog vagyok!
kisviku: nem hiszem hogy a spacefuel fogyasztása jó ötlet lenne <#vigyor2>#vigyor2>
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Tessék sok Spacefuel-t inni és aztán lehet rá elropogtatni egy kis Meatsteak Cahoona-t.<#vigyor>#vigyor>
jah és persze elõtte is már meg volt lõve a hajóm, úgy hogy még 200k-ba került megcsináltatni, még pénzem se nagyon maradt...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
attól függõen, hogy milyen géppel mész be lehet állítani, hogy a hátsó ágyú mit lõjön. a kijelölt célpontot, mindenkit stb. vagy a rakétákat. azt, hogy ide neked, kell-e rakni fegyvert vagy itt mindig van azt nemtom. nekem is volt olyan, hogy követett a rakéta, de aztán egyszercsak eltûnt, gondolom lelõtte, de én nem hallottam lövéshangokat. mindegy.
apropó, a rakétákról van valami táblázat vagy hasonló? melyik milyen sebzésû stb.?
The Matrix has you...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
egyébként ha beállítod a gyár vételi illetve eladási árait, akkor a többi kereskedõ is jönni fog. lentebb le van írva, de a lényeg, hogy ha az átlag ár alatt adsz el 1 kredit-tel és felette veszel 1-el, akkor már profitot termelsz nekik is és magadnak is. de elég, ha veszel szerintem, aztán majd eladod idõnként. nézz szét ehhez kapcsolódó script-ek után, van menedzselõ is. könnyebb az ilyet beállítani.
The Matrix has you...
A lelövés elleni megoldás a gyakorlás. Tessék sûrûn használni az oldalra csúszásokat és szinte érintetlenül át lehet vészelni a harcokat. Meg persze egy jó joystick sem fog ártani a túlélés érdekében. De hidd el nem lehetetlen még átirkálások nélkül sem. Majd beletanulsz, rájössz milyen ellenfélnél mire számíts, milyen géptípus mire képes, milyen fegyverrel miként harcolj és így tovább.
majd kiderül, hogy megmarad-e a patch után a mentésem.
The Matrix has you...
A mentések nem tudom változna vagy sem, de szerintem nem piszkál hozzájuk.
TL, M1 és M2 hajókat az alapjátékban szerintem nem lehet kilövéssel megszerezni. Legalábbis még hallottam ilyen cselekedetrõl script és egyéb módosítások nélküli játéknál. Ha ilyen gépet akarsz, akkor venned kell.