X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
ugyan ez kérdés is x3-ra vonatkozoan
a 2.0 egész jól fut de tényleg kell neki gép rendesen pár giga ram két csucskategoriás videokari azt mindjárt élvezhetök a oriási csaták pár száz hajoval
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Akinek meg annyira szükséges a cockpit nézet (ami még többet kitakar a látképbõl), annak ott van az Egosoft oldalán a letölthetõ mod direkt erre. Betesz néhány pilótafülke nézetet az X2-bõl.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
http://www.f1-info.hu/
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
hajót fel tudsz így szerelni.
A nagy hajók, mint a TL, M1, M2 nem tudnak bedokkolni akárhová. Shipyardra és equipment dockokba (meg a HQ-dba) dokkolhatsz. Szóval ha venni akarsz valamit, akkor küldj be egy kisebb hajót és abba pakold be a cuccost, majd hozd át a nagy hajódba. Ekkor fel tudod majd szerelni. Csak figyelj arra, hogy megfelelõ méretû raktere legyen a kérdéses gépnek és tudja fogadni a megfelelõ méretû tárgyakat (vadászokat felejtsd el a nagy és extra nagy méretû cuccok hurcibálásánál).
Hmmmm....
Nekem egy Ati 9800 Pro-m van 128 MB rammal nem mondom hogy egy mai darab, de még nem nagyon volt vele gondom, bár az X3 1280x1024ben fút és rajta van az élesség és a max grafika is, eddig csak ritkán szaggatott.
Tudom sajnos elkerûlhetetlen lessz a szaggatás ha már szép kis seregem lessz!<#gonosz3>#gonosz3>
videokártya mizéria: a karácsony elõtti diliben a kártyák széles választéka felvonult az asztalomon, és meglepõ következtetésre jutottam: a videókártyán helyet foglaló memória a lényeges. Teszt: Ore Belt bányakomplex körül egy szép kûr, szerény flottám jelenlétében. A saját 1800XT-m 256 DDR3-mal rendelkezik, ugyanez a kártya 512-vel 18 fps-t ver rá, az 1950XT 256-os verziójára pedig 10-et - ha ehhez hozzávesszük a 8800 rövid, de látványos vendégszereplését, és a rápakolt 768MB DDR3-at, akkor meg is alkothatjuk az egyenletet, melyben a videómemória mérete, sebessége és sávszélessége adja ki a complex gördülékenységét vagy elakadását. Értendõ persze mindez egy bizonyos GPU szint felett, de 512-es vagy nagyobb kártya az úgyis ebbe a kategóriába esik.
Amire nagyon kiváncs leszek, az az XTM új effektjeinek szereplése, volt néhány látványos dolog a trailerben, remélem optimalizálták.
A space weed alapanyag, a Teladiknál lehet beszerezni,de Argon,Boron szektorokban illegális!
viszont maikor kimegyek abbol a sectorbol olyan sebessége lesz a játéknak hogy helyben gyorsan megtudom forditani a hajot a tengelye körül akár többször is bolygora nézve és akadás nélkül elég szép sebességgel jeleniti meg de azé két 1950 est vagy egy uj atit majd elfogadnék 4 giga rammal hozzá mert inkább már az a baja hogy kevés neki az 1 giga ram
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Mint említettem volt, nem szeretnék "feleslegesen" kidobni kb 50ezret az ablakon.
Végül is tudok várni. Így is elég élvezhetõ a játék, bár Ore Beltben... Hááát... azért elég szaggatós.
Ha szereted az olyan ûrhajós játékokat, amiben VEZETHETSZ és BIRTOKOLHATSZ csatahajókat, anyahajókat meg ûrállomáskat, akkor feltétlen.
A játék végtelen hosszúságú, izgalmas vagy olyan amilyenre alakítod.
Gépigény: hááát....szóval nem árt egy nagyon komoly videókártya, min.1 giga ram,stb,stb.Kicsit el van k*va a gém, olyan gépekre fejlesztették, amik még abban az idõben nem is léteztek, ma meg eszméletlenül drágák. (már akinek)
Viszont természetesen kárpótol mindenért az elképesztõ világ, amiben játszódik, a fenomenális, könnyfakasztó zene, a részletes grafika és az élvezet.
Mint ahogy a Rome:Total war -véleményem szerint- a legjobb stratégiai játék az elmúlt években, úgy nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az X3 az ûrhajós+sci-fi kategóriában a király.
2: arra elég hogy játsz de néha belassul, sõt diavetítés is lesz, de addig jó sokat kell játszanod <#hehe>#hehe>
Ez az a játék amihez talán(!) elég lesz az új masinám, 3500+ procival 2 giga rammal meg egy 8800 GTX-el... <#falbav>#falbav>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
2 kerdesem lenne:
1) jo -e a jatek, ha igen, adjatok plz okokat. kiprobaltam es az mar latszik hogy idoigenyes jatek, kivancsi lennek ra hogy megeri e a raszant idot
2) milyen geppel erdemes elkezdeni, mikor kiprobaltam szaggatgatott kicsit, viszont konstataltam hogy gyonyoru a gfx amibol sajnaltam levenni. a gepem a64 3000+ 1024ram 6600gt.
marha jól megy ez a videokari nade a 900 gyárnak összekötésnélkül egg kicsit lefogja 😄 de minden más sectorban kitünöen fut
KeeF
Mellette meg 7 db UT kering szerte a játéktéren. Hogy elkerüljem az általad említett beakadást, az UT parancs kiadása elõtt szétküldtem õket távoli szektorokba. Aztán mind megkapta a parancsot és azóta is megállás nélkül mászkálnak. A pénzt meg hozzák szépen a konyhára.
ez kellene igazán ehez a játékhoz 😄 billentyûzetet meg az egeret el lehetne felejteni mert van rajta mini egér 😄
Egyébként egy UT-m van. Tényleg õk hozzák legjobban a pénzt. Egy UT simán eljárkál minden beavatkozás nélkül. Amikor kettõ volt, akkor néha már le-leálltak. Háromnál gondolom még többet gondolkodnak. Szal nekem egy elég belõlük. Pont azért kell felraknom a station managert is, hogy ne kelljen állandóan manuálisan beavatkoznom.
A Station manager helyett (de akár mellette is) meg vedd vissza egyszerûen 2-re az eladóid számát és mindjárt jobban jársz. Két super freighterbe belefér majdnem a teljes termelése egy L-es SPP-nek. Ami idõbe beletelik míg elpasszolják az árut, annyi idõ alatt meg úgysem telik meg. De 4 esetén csak ácsorogni fognak teljesen feleslegesen a gépeid. A másik két gépet meg dobd be sector trader-nek vagy fejleszd fel universe tradernek. Sokkal több pénzt fognak neked hozni, mintha csak állnának vagy egy állomásnak a cuccait akarnák értékesíteni.