X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 dolgot tud:
-buy and store: bedokkoltatod a tradert valahova, menübõl kiválasztod a parancsot, megkérdezi melyik szektorban melyik állomáson akarsz vásárolni (értelem szerûen ahol most dokkolsz), megkérdezi hogy milyen mennyiségben veszi. Ha 1et választasz akkor ha már 1egység lesz megveszi, amíg más parancsot nem kap vagy meg nem telik.
-supply hq:nem néztem még de valahogy így megy ez is, itt is bizonyos anyagot kell megadni, és ezt majd mindig elszállítja, ha saját a gyár értelem szerûen nem fizet
Este SETA-n hagytam a gépet, és reggel azt látom, hogy a többi komplexemhez rendelt teherhajó amiket Station Managerrel használok, mind ott csücsül a HQ-ban valamilyen anyaggal. Silicon, Ore, Energy stb. És a gyáram számlájáról elfogyott a pénz. Vagyis a megtermelt dolgokat a saját HQ-nak adták el.
Szerintetek mit csináljak? Azt kéne megoldanom, hogy csak a HQ melletti gyárból legyen áthordva a cucc, mert az minden szükségest megtermel. A bonuspack-ban van # Commodity Logistics Software MK1 Commodity Logistics Software MK2 is, aminek elvileg az lenne a dolga, hogy a saját gyárak közötti alapanyag elosztást biztosítsa, de nem tudom mûködésre bírni, mert a hajó pilótája azt mondja rá, hogy nincs elég tapasztalata hozzá.
Tippeket várnék.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
védi az M0-t..."
Mi az az AEGIS Weapon System ? Soha nem bírtam rájönni...
Alapvetõen argonok...
Hát nem egy Valhalla nyilván a Terranok nem akartak egy jobb hajót csinálni mint ami nekik van.
Bár az Argonoknak van egy másik M0ása ami sokkal erõsebb mint a Leviathan, és arra szinte mindent rá lehet pakolni, Otas Castrum a neve, és 6 M6ost is lehet bele dokkolni.
De persze ez sem ellenfele a jól ismert Terranoknak.
És azért megemlítem a másik 2 M0ást is, Paranid Olympos, és Goner Aran.
Sajna még a Levit nem tudtam megszerezni mert szétszedték a Titánomat, még nem volt rajta GPPC, de sajna még kicsi a repum hogy ilyen csodafegyvereket vásároljak. 😄
védi az M0-t <#vigyor>#vigyor>
Az a fajta, amikor a kilõtt hajók után fizetnek, szintén jó buli, de általában Mercenary Guild-es küldetés. Legjobban a Khaak elleni védelem vált be, mert a Kea ezzel a fegyverzettel, egy rohammal lenyom egy Clustert, még mielõtt "felébrednek" szétválás után és minden egyes hajóját külön számolja a megbízó...
Viszont tapasztalatlanságom miatt, nagy bátran én is belevágtam egy Xenon küldibe a Mambával. Éltem vagy 5 mp-et. Asszem kell egy jó M6-os, csak még a lé nem jött össze rá.
Tegnap bevállaltam Menelaus's Heaven(?)-ben egy Xenon invázió elleni bulit. Voltunk ketten egy inváziós flottára. Egy Teladi M6, meg én a kis Kea-mmal. A Xenonok 3 hullámban jöttek. mindegyikben 1-1 Q, egy P, pár L, LX és M. Meg az egyikben egy K.
Gyakorlatilag a Q-k kivételével mindegyiket leszedtük, a K-t is, különösebb gond nélkül. Igaz, a K-nak 3x kellett nekifutni, mert mire lelõttem róla a pajzsot, mindig odaéert 1 vagy 2 Q. A Q-kat nem sikerült leszedni, sõt az egyik még akkor sem szakadt le rólam, amikor a másik kettõ szépen kiballagott a szektorból, mert véget ért az akció...
Még egy darabig kergetõztünk, mert lõttem egy L-t meg egy LX-et, amiket össze akartam szedni, de mire odaértem, megint a nyakamban volt a dögje. ki kellett mennem a szektorból, megvárni míg elmegy és visszamenni a két sérült hajóért. Jó buli volt, összbevétel 8 milla fölött. 6,5 körül a harcért, meg a két hajó ára. Eltartott kb 2 órát és 4 mentésem ment el rá...
hamarosan meglesz a lé egy Terran Valhallára.
azt meg szerintem nem olyan könnyû kicsinálni (2x10G military pajzs+EMP).
ja és még 1 kérdés: a bérelt pilóták gépein is mûxik? (ezeknél csinálta ezt a mutatványt)
ha az RS turret.. scriptet használni akarom, akkor nincs más dolgom, mint a turreteket "Attack enemy"-re állítani? és akkor váltogatni fogja a fegyvereket? (a script már fel van rakva)
én találtam a combat alatt egy olyat, hogy Set turret anti-fighter és Set turret anti-capital.
ezeknek van köze a script-hez?
To: goyo2 :
Jaja, akkor mûködik ha a turreteket Attack Enemiesre állítod, viszont ha pl protect ship -en van, akkor nem cserélgeti a fegyókat, viszont lövi aki támad... 😊
Elvileg hétvége, de lehet 1-2 hét is. 😄
Én is erre gondoltam de nem volt ott semmi. Majd megnézem lehet egy mási script kavart be.
Valamiért nagyon nem szereti a Flaket, mert hiába van a raktérben nem cseréli le a PPCt, bár lehet nem is kéne. De a readmeben van valami hogy nem szereti mert sok energiát fogyaszt.
-energy cell
-teladianium
-cloth rimes
-rastar oil
-ore
-silicon
-crystals
-quantum tubes
-microchips
-computer components
Ezek az elsödleges szükségletei a hajógyártáshoz,ezek elöállitása fajonként változik.Én két XL-s SPP-t, két L-s Crystal Fabot raktam be, föként Argonoktól vettem a cuccokat, két Cahoona Bakeryt,ezek nagyon fogynak gyártás közben, és megtoldottam két Complex Warehouse-l, ez a EC raktárat növeli.A Sohnenek birodalmában épitettem fel,csak elég sötét a szektor.
To:Kalo71
A HQ-t nem lehet összekapcsolni semmivel.
Viszont létezik egy másik HQ is,a Cheatban mégnéztem "Julian HQ" néven,pöpecül néz ki,valószinû a két "Player" szektorhoz van valami köze.
X universe Home, sweet home
Tudod, ahol a navigation, trade, combat és a többi van...
Itt nem értem hol van az a general section amirõl beszél