X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Bocs a több postért.
Más:
2 távoli hajó között lehet árukat pakolgatni menübõl, hogy ne kelljen oda mennem?
#8459 Thx, megnézem.
Elõre beállított paraméterekre indul például a HQ megszerzése. Sok pénz, saját állomás megléte, bizonyos minimális óraszámnyi játék és megadott fajokkal történõ jó viszony esetén elindul Bala Gi küldetéssorozata a HQ megszerzéséhez. Errõl kapsz egy üzenetet, így érdemes olykor odafigyelni az ezt jelzõ hangra meg olvasgatni az üzeneteket amiket kapsz a personal menüben.
Az a paranid kereskedõ aki el akar adni koordinátákat az is egy beépített sztori. Csak ez konkrétan a Sohnen fajhoz köthetõ.
A BBS hírekben is vannak olykor elrejtett információk, sztorikkal kapcsolatos hírek, érdekességek amik sokat dohatnak a játékélményeden ha utánukjársz. Szóval ezernyi leehtõség van felvenni ezeket a feladatokat, csak figyelni kell a környezetedre, a hírekre és az üzenetekre.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A yacht Bala Gi küldetése, azt az X3 2.0.02 patch tartalmazza. Ha jóba vagy minden fajjal és van 5 milliónyi kp-d, jön egy üzenet, valamelyik (bármelyik) szektorba belépéskor, hogy menj el Bala Gi-hez, a Kingdoms End shipyardra. Ha csak a pénzed van meg, de a reputációd nem jó, akkor ilyen tartalmú üzenetet kapsz, azzaol kiegészítve, hogy javíts a viszonyodon a megfelelõ fajokhoz és utánna menj oda. Ez is egy hosszú sorozat.
A többi küldetés BBS-eken jön. Azt nem tudom, hogy melyik mikor (mármint, melyik tartozik az alapjátékhoz, melyik modokhoz). A Bonus Package is tartalmaz kiegészítõ küldetéseket, állítólag az XTM is, meg van egy enhanced bbs küldetés csomag is. Ezen kívül a Race invasions is folyamatosan ad feladatokat (különbözõ szektorokat kell megvédeni a megszállástól), a Guild modok szintén ilyen felvehetõ küldetéseket tartamaznak, csak ezekhez be kell lépni az adott Guildbe. Ezt a HQ-kon lehet megtenni és pénzbe (3-500k Cr) kerül.
Az alapjátékban olyanok szoktak lenni, hogy vigyél valakit gyorsan valahova, illetve ha már elég magas a harci rangod, akkor a különbözõ titkosszolgálatok adnak "betrayal" küldetéseket...
Dimre! A gyárakat hozzá tudtad kapcsolni a HQ-hoz? Vagy nem lehet?
Az én koplexem ami a HQ kiszolgálására épült, eddig tartalmaz:
1.db Ore Mine L
1.db Silicon Mine L
2.db Chelt Space Aquarium L
2.db Rastar Oil Refinery L
2.db Chrystal Fab
1.db Teladianium Foundry
1.db Cloth Rimes Factory M
1.db Wheat Farm M
1.db Quantum Tube Fab
1.db Chip Plant
1.db Computer Plant
1.db Solar Powerplant XL /ha rosszul irtam bocsi<#vigyor4>#vigyor4>
Eddig. De valószinüleg még teszek hozzá Chip Plantot, mert nagyon kevés Microchip-et gyárt. Ja és még Silicon Mine L -bõl hordják a Silicon Wafer-t a hajóim, mert abból is sok kell. Hát egyenlõre ennyi. Van egy másik komplexem is, ami fõként fegyvereket meg egyebeket gyárt. /5GJ pajzs, 125MJ pajzs, Advanced Satellit, Laser Tower/
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
mivel az prototype ship, így korlátozva van a max(1) darabszám a játékban (a Leviatan nevû M0-ásból is csak 1 darabod lehet).
de van 1 script amivel ezt meg lehet szüntetni.
A Hyperion bontási ideje kb egy nap (játékidõ), az épitése is ennyi, és sok credit. A HQ veszteséges amig bontasz és épitesz, nyeli a milliókat rendesen.HQ Complex
X universe Home, sweet home
Szükségem lenne egy kis segítségre !
Megpróbálom megszerezni a Tractor beamet a vontatáshoz(hq küldi), de csak az Akeela's Beacon rendszerben az Otas hq-n találtam. Leszálltam, megvettem, és jön egy üzi hogy érdekelne-e egy küldi. Elfogadtam - mi baj lehet alapon, és elküldenek a Two Grandi Teladi trading stésõnbe 😮) ahol további infókat kapok. Nyana's Hideoutban egy otas gép küld egy infót, és Scale Plate Greenben felveszek egy astronautát, aki elmeséli hogy szabadították meg a kalózok a hajójától, és megkér hogy tûzzünk el xy sectorba a trading stationba. Leszállok a kért helyen, megjön az üzi, hogy "readtext17xxx - 24xxx.
Szal hálás lennék ha valaki ki tudna segíteni, hogy itt mit akar közölni, és hova kell menni, ill mi lesz a buli vége.
Energy Cells:8314 Teladianium:259 Cloth Rimes:86 Rastar Oil:173 Ore:346 Silicon Wafers:259 Crystals:86 Quantum Tubes:86 Microchips:86 Computer Components:86 Cr:2452973
Az eredeti ára: 9,3 mill cr. Ha mindezt én termelem meg, egész jól járok. Lehet hogy visszafejtem a Yacht-ot is.<#vigyor4>#vigyor4>
megvan a kalóz galleon és blokkolom is, de a mellém adott OTAS hajók szétdurrantják.
utána meg kapom az üzenetet, hogy menjek a jó búsba, mert ilyen béna voltam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Talált valaki olyan hajógyárat ahol Argon Eclipse-t lehet venni? Az XTM elõtti három Argon gyárban nem találtam...???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
To: Bucser:
Szerintem nincs, mert én még nem találkoztam vele egy shipyardban sem, és ez a térképezõ prog sem látja... Persze ettõl még lehet! 😊
át kell nevezni a dat és cat filet a következõ sorszámúra, és akkor az is betöltõdik.
De csak összeférhetõ modokat használj így.
Más:
Próbáld ki az Argon Cerberust! 😊 Igazán jó hajó az is!
Csak akkor nem találsz ott semmit, ha arra kóricált egy kisebb Khaak tisztogató csoport és elsöpörte az útból. Máskülönben az összes, alapjátékban meglévõ kalózbázis ugyanazon a helyen található ahol mindig is volt.
Aztán vettem Mass drivert 2-t, elõre a 2 PAC helyett. Majd itt-ott sikerült venni Alfa Kion Emittereket (elõször 3-at, majd még 4-et. Most elõre van 6 emitter, hátra egy, meg egy BPAC, meg elõre még 2 mass driver. Ezeket akkor használom, ha mindenképp el akarom tüntetni a kiszemelt áldozatot. A 6 db emitter meglehetõsen meggyõzõ, bár közel kell vele menni...
Egy bbs overtune ment még rá, így 191 a végsebessége, utánégetõ nélkül...
Más:
Kaptam egy Federation Betrayal feladatot a Paranid kormánytól, valamelyik bbs-en. Szarul fizetett (fél milla, a hajóm javítására ráment majdnem a háromszorosa), de megérte, mert a Paranidoknál 3 egész szintet ugrott tõle a reputációm. Addig minden szektorukban azonnal lõni akartak, azóta meg már Police Licencet is adtak... Egy 5 hajóból álló csoportot kellett érte kinyúvasztani: 3 M6, 1 M3 és egy TL. Jó buli volt...