X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megha már van saját HQ akkor ahoz illik ellátókomplexumot is építeni, no ahhoz már tényleg kell saját TL, a hatékony építkezés, gyártelepítés miatt.
Így asszem most bevállalok néhány zsoldos küldetést, és veszek egy mamuszt. Vagy egy orkát.
Hívjál fel egy közeli TL-t és béreld ki....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A HQ is megvan, csak el kék szállítani, TL-em meg még nincsen.
Érdekelne hogy mibõl gyárt? pénzbõl?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
amikor én vettem 1 Valkirit akkor az nem jelent meg a dokkolt hajók listájában, viszont a saját tulajdon (own properyties-szabad fordításban) menü alatt ott volt.hátha így mûködik.
dokkolni én sem tudtam a Terran shipyardokba.
és majd nekem is jól jönne 1-2 EMP gyár (majd, ha lesz rá lóvé, egyelõre a Leviatanomat gyászolom).
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Most nyargalhoatok 230 kilómétert...
De lényeg, hogy van.
Ezt a két szektort mindíg keverem...
Persze, hogy jobb...
De nem is 28 millába kerül.
Hajót is tud asszem gyártani. Tényleg szép darab.
Ezt a product Findert meg felraktam, mingyá le is csekkolom. Köszi a helpet.
Mondjuk az Otas Castrum sem gyenge a 2*10GJ pajzzsal.
Amúgy Interworlds-ben van az EQ-ban tractor beam.
Amúgy meg van egy frankó script, az a neve, hogy Product Finder.
Mindenre rákereshetsz hol lehet kapni.
Aladna Hill mellett van jobbra.
Bemész, és megkérded az elsõ utadba akadó hajót, hogy hol a legközelebbi hajógyár. õ útbaigazít, kb. 230 Km re van Dél-Dél-Nyugatra. No, ott tudsz venni Otas hajókat. én most asszem egy elfogófregattra kezdek spórolni, mert az állítólag igen csak megéri a pénzét...
Traktor bímet meg nem találok sehol...
Annó Waistlandsben volt az Equitment dokkban mostan meg nincs.
Ti merre láttatok?
Mondjuk Xenon szektorban NVIDIUM-ot bányászni sem lesz egyszerû...
Van olyan M6- amire fLAK-ot rá lehet pakolni.
OTAS-t hol lehet venni?
Asszem ez az a beképzet Sohen figura, akinek kell hozni elsõ körben 2 szilkont, meg 15 Quantum tubot, aztán 7 nvidiumot, és végül plutóniumot...
Cserébe megkapod a Sohen állomás koordinátáit, meg ezt a küldetést azért is kívánatos megcsinálni, mert ez az ominózus yacht is ebben a szektorban van, és ha nem vagy jóban a Sohenekkel, akkor igen keményen megkergetnek...
miért?
Kérdést is tettem fel, amire természetesen nem kaptam választ.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az egy M7, csak a játék rosszul tudja sajnos. Asszem ígérték, hogy ezeket a hibákat majd javítják... Mindenesetre tényleg elég kemény az fix.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Szóval én egy picit elkalandoztam a jachttól, de majd visszagurulok.
Apropó Bala GI! Megcsináltam az alap sztorit, és mire végig értem meg lett az 5 milka és jött is az üzi.
X universe Home, sweet home
A scriptek pluszt adnak a játéknak (eszközök,fegyverek,stb),sok hasznos holmi közül lehet válogatni,mindenki egyéni izlése szerint.Persze ezek nélkül is érdemes belevágni,tanácsos a billentyûzet bemagolása,és egy pár irásos anyag kinyomtatása, amiket Amaronál megtalálsz,és a játék honlapján is érdemes nézelödni.
nem gyártottam õket.
midkettõt a küldiben szereztem meg.aztán a mai nap folyamán nekiültem (volna) játszani és amikor betöltött, akkor jött az üzenet (nem sokkal betöltés után), hogy a hajóknak kampec.
a Leviatan magában ácsorgott a nagy semmi közepén, a Hyperion meg be volt dokkolva az egyik állomásomra.
teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben, mert így elég gáz(nem volt olcsó mulatság az a Leviatan).
szintén improper (helytelen?) konstrukció miatt.
megsemmisült a Leviatan-om.
egyszercsak felrobbant, aztán jött az üzi a fõgépészemtõl, hogy "a hajó hibás konsruktció volt" vagy mi.
nálatok volt már ilyen?
Bigapo alkotta, #6239-es hozzászólás. A leírás után ( és ha az a pár milka már összejött ) könnyedén megcsinálható.
Mégegyszer kösz <#eljen>#eljen>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Szerencsére, még csak a két legközelebbi elveszett hajót gyüjtottem be, innen még nem gond újra kezdeni.
Köszi a segítséget.
Ja, egyébbként a keresõ néha nem mûxik. Másnál is volt már ilyen probléma, vagy csak én bénázok már megint?
Hajókat meg akkor gyárt ha vannak tervrajzaid, sok sok pénzed és megfelelõ mennyiségû alapanyagod. Ekkor alap, felszerelésektõl mentes hajókat gyárt le neked a megadott típusból, amiket aztán felszerelhetsz egy EQ dockban.
A 2.0-ás szériájú patchekkel együtt jött be ez a lehetõség és Bala Gi küldetései néven is ismeretes. Majd ha eleget játszottál és megvan minden szükséges feltétel teljesítve, akkor jelentkezik majd a manus egy üzenetben és lemondja hová menj, mit csinálj, stb.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
szeretnék Paranid reputációt gyúrni, eljututtam (közvetlen a küldisorozat befejezésével) a "Paranid Priest Confidante" rangig. Eljöttem kicsit felfedezni a távoli galaxist és egyszercsak üzenet: "you lost recognition" ... másodpercenként vesztem a reput egész az enemy-ig ... és nem tudom miért, az összes hajómat kivontam a paranid szektorokbol, csak a küldiben kapott gyáram és az azt kiszolgáló kereskedöhajó illetve a telepitett adv szatelitek vannak. egyszerüen nem tudom miért nem szeretnek a háromszemüek, ha valakinek van bármi ötlete szivesen venném, köszi
én nem találkoztam vele sehol.
még az X2-nél olvastam ,hogy valami 50%-al nagyobb hatékonyságot ad a fegyvereknek a vadászok ellen.