X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Terran teherhajó az a készitõk szerint inkább M0/TL kategória.

Kézenfekvõ megoldás, csakhogy én a Light of Hart és New income közötti Unknown szektorba akarom a HQt felhúzni, és mivel a hülye TL nem képes ugrani (mármint nem saját TL) így elég sokáig tartana míg odaérne.

Megha már van saját HQ akkor ahoz illik ellátókomplexumot is építeni, no ahhoz már tényleg kell saját TL, a hatékony építkezés, gyártelepítés miatt.

Így asszem most bevállalok néhány zsoldos küldetést, és veszek egy mamuszt. Vagy egy orkát.

Bucser
"A HQ is megvan, csak el kék szállítani, TL-em meg még nincsen"

Hívjál fel egy közeli TL-t és béreld ki....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nos megvan a Yacth, el is adtam gyorsan kb 25 milláért, mert csak elõl és hátul vannak ágyúsorok. Az meg úgy gagyi.

A HQ is megvan, csak el kék szállítani, TL-em meg még nincsen.

Gyártott már valaki hajót XTM hajóval? (levi, aran...)
Érdekelne hogy mibõl gyárt? pénzbõl?

erdos
Megoldható lenne lehet, de a Terran teherhajó 130 millánál indul, azon lehetne venni egy jópár mammutot az tuti...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

úgyértem, hogy a Terran shipyardnál veszed meg és nem dokkoltatod ki, hanem megveszed az ûrállomaást a hajó menüjébõl.
amikor én vettem 1 Valkirit akkor az nem jelent meg a dokkolt hajók listájában, viszont a saját tulajdon (own properyties-szabad fordításban) menü alatt ott volt.hátha így mûködik.
úgy már próbáltad, hogy veszel elõtte 1 nagy rakterû hajót (amiben elfér az ûrállomás)és utána a gyárat?
dokkolni én sem tudtam a Terran shipyardokba.
és majd nekem is jól jönne 1-2 EMP gyár (majd, ha lesz rá lóvé, egyelõre a Leviatanomat gyászolom).
erdos
Hmm, érdekes, de hiába dokkolok be a TL-lel a Terran shipyardra, nem lehet se hajót, se gyáraket venni csak úgy mûködik mint egy equipment dock. Ha távolról veszek (van adv szat a szektorban) akkor vehetek hajókat, persze kivéve m1-m2, de gyárakat nem mert nincs mibe pakolni. Persze ezt akkor is csinálja ha egy mammuth ott dekkol. Egy BEMP gyár mellesleg majdnem 50 milka és csak m-es 😄

Talált nekem ez a scirpt 2 darabot, de csak az Otas HQban.

Most nyargalhoatok 230 kilómétert...
De lényeg, hogy van.
"Amúgy Interworlds-ben van az EQ-ban tractor beam."

Ezt a két szektort mindíg keverem...
Jó, jó!
Persze, hogy jobb...
De nem is 28 millába kerül.
Hajót is tud asszem gyártani. Tényleg szép darab.

Ezt a product Findert meg felraktam, mingyá le is csekkolom. Köszi a helpet.
Otas Custodian?? Elég barátságos kis hajó.
Mondjuk az Otas Castrum sem gyenge a 2*10GJ pajzzsal.
Köszi! :-D

Amúgy Interworlds-ben van az EQ-ban tractor beam.
Amúgy meg van egy frankó script, az a neve, hogy Product Finder.
Mindenre rákereshetsz hol lehet kapni.

OTAS Shipyard, Akelas bacon vagy mi a neve a szektornak...
Aladna Hill mellett van jobbra.

Bemész, és megkérded az elsõ utadba akadó hajót, hogy hol a legközelebbi hajógyár. õ útbaigazít, kb. 230 Km re van Dél-Dél-Nyugatra. No, ott tudsz venni Otas hajókat. én most asszem egy elfogófregattra kezdek spórolni, mert az állítólag igen csak megéri a pénzét...

Traktor bímet meg nem találok sehol...
Annó Waistlandsben volt az Equitment dokkban mostan meg nincs.
Ti merre láttatok?
Csak ezért kérdeztem, kíáncsi voltam mi lesz a vége.
Mondjuk Xenon szektorban NVIDIUM-ot bányászni sem lesz egyszerû...
M2?? Még egy M6-ra sincs lóvém, mert minden 2 órában felkenõdik valamelyik UT25-ösöm valamelyik kavicsra vagy valami gyárra.
Van olyan M6- amire fLAK-ot rá lehet pakolni.
OTAS-t hol lehet venni?
Én már be is fjeeztem. meg itt elég sokan.
Asszem ez az a beképzet Sohen figura, akinek kell hozni elsõ körben 2 szilkont, meg 15 Quantum tubot, aztán 7 nvidiumot, és végül plutóniumot...

Cserébe megkapod a Sohen állomás koordinátáit, meg ezt a küldetést azért is kívánatos megcsinálni, mert ez az ominózus yacht is ebben a szektorban van, és ha nem vagy jóban a Sohenekkel, akkor igen keményen megkergetnek...
igen és be is fejeztem.
miért?
RJoco
Igen és nagy nehezen be is fejesztem.
Kérdést is tettem fel, amire természetesen nem kaptam választ.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Lockheed
"...Csak a pirate Reiven, vagy valami ilyesmi jelent kihívást (M2)..."

Az egy M7, csak a játék rosszul tudja sajnos. Asszem ígérték, hogy ezeket a hibákat majd javítják... Mindenesetre tényleg elég kemény az fix.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Háát én is itt tartok, én nekindultam egy Otas izével, (Castodom, vas costadam,) az összes toronyban Flakkot nyomtam, és nekiindultam... A gond az, hogy annyira belejöttem, hogy meg sem álltam, és egészen Lumánksztráclegásziig irtottam a kalózokat. Most épp a déli kalóz szektorokat írtom. Csak a pirate Reiven, vagy valami ilyesmi jelent kihívást (M2). Neki kb 2x kell nekirugaszkodnom. Ez az Otas Midium Shield irgalmatlan hatékony dolog. Marha erõs, és nagyon gyorsan tölt.

Szóval én egy picit elkalandoztam a jachttól, de majd visszagurulok.
Hát pl. egy M2es hajó megteszi. 😄

Valaki elkezdte már azt a küldit, amiben egy hajót kell kisegíteni Maelstromben?
Bala Gi küldetéseknél, amikor vontatni kell a yachtot Grand Excjange-be, hogy védtétek meg a kalózoktól?
Apropó Bala GI! Megcsináltam az alap sztorit, és mire végig értem meg lett az 5 milka és jött is az üzi.
Nagyon köszönöm!

Lockheed
Érdekes kérdés... Nem tudom. Egyszercsak már nem lõttek rám, viszont dokkolni még nem tudtam. Azonnal beraktam a szektoraikba pár patrol groupot, akik lõtték náluk az NMY -t, míg késõbb már engedtek dokkolni. Onnan már könnyen ment.

dimre
Egy kérdés: Warlord-ként, hogy sikerült a papoknál a repud növelése?

X universe Home, sweet home

dimre
Elölször érdemes megnézni Amaro oldalát,jóformán mindent megtudsz,és tölthetsz is.
A scriptek pluszt adnak a játéknak (eszközök,fegyverek,stb),sok hasznos holmi közül lehet válogatni,mindenki egyéni izlése szerint.Persze ezek nélkül is érdemes belevágni,tanácsos a billentyûzet bemagolása,és egy pár irásos anyag kinyomtatása, amiket Amaronál megtalálsz,és a játék honlapján is érdemes nézelödni.

Leviatant tudsz szerezni megint. De elvileg másnak is volt ilyen bug, és ki lesz javítva.

Sziasztok! Most jutott el hozzám ez a játék, pár órán belül belekezdek. Néhány oldalt elolvastam a topicból és lenne pár kérdésem. Mik ezek a scriptek? Ezek nélkül is jó játszani? Vagy ez alap hogy be kell szerezzem? Esetleg még valami? Hogy érdemes kezdenem?

mire gondolsz?
nem gyártottam õket.
midkettõt a küldiben szereztem meg.aztán a mai nap folyamán nekiültem (volna) játszani és amikor betöltött, akkor jött az üzenet (nem sokkal betöltés után), hogy a hajóknak kampec.
a Leviatan magában ácsorgott a nagy semmi közepén, a Hyperion meg be volt dokkolva az egyik állomásomra.
teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben, mert így elég gáz(nem volt olcsó mulatság az a Leviatan).
Ügye ezeket nem a HQban csináltad?

dimre
A navigációs képességen is javíthatnának a készitõk.Ma két tuti TS-t vesztettem, az egyik bénázott egy sort és nekiment a Complexemnek, a másiknak meg utban volt egy kavics.Lassan rosszabb lesz a baleseti statisztikám mint Budapestnek.<#falbav><#falbav><#falbav>

erdos
Az fasza... <#wow1>

most meg a Hyperion-omnak lett annyi.
szintén improper (helytelen?) konstrukció miatt.
basszus.
megsemmisült a Leviatan-om.
egyszercsak felrobbant, aztán jött az üzi a fõgépészemtõl, hogy "a hajó hibás konsruktció volt" vagy mi.
nálatok volt már ilyen?
Ok, megtaláltam a leírást a HQ küldetéssorozatról.
Bigapo alkotta, #6239-es hozzászólás. A leírás után ( és ha az a pár milka már összejött ) könnyedén megcsinálható.

Mégegyszer kösz <#eljen>

Nem kell sztori mód hogy elõjöjjön a HQ megszerzésére irányuló leehtõség. A feltételek adottak, ha azokat teljesíted akkor mindenképpen megkapod az üzenetet, lényegtelen, hogy sztori módban játszol vagy azon kívül.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ups, akkor gáz van, én küldik nélküli játékot választottam, az explorert.
Szerencsére, még csak a két legközelebbi elveszett hajót gyüjtottem be, innen még nem gond újra kezdeni.
Köszi a segítséget.

Ja, egyébbként a keresõ néha nem mûxik. Másnál is volt már ilyen probléma, vagy csak én bénázok már megint?

Nem veheted meg, majd megszerezheted. Olvass vissza vagy használd a lap alján a keresõt. Az elmúlt napokban is többször volt róla szó.

Hajókat meg akkor gyárt ha vannak tervrajzaid, sok sok pénzed és megfelelõ mennyiségû alapanyagod. Ekkor alap, felszerelésektõl mentes hajókat gyárt le neked a megadott típusból, amiket aztán felszerelhetsz egy EQ dockban.

A 2.0-ás szériájú patchekkel együtt jött be ez a lehetõség és Bala Gi küldetései néven is ismeretes. Majd ha eleget játszottál és megvan minden szükséges feltétel teljesítve, akkor jelentkezik majd a manus egy üzenetben és lemondja hová menj, mit csinálj, stb.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hol a csudába lehet kapni a HQ-t, amirõl irtok, és mennyibe kerül? Ez hajókat gyárt? Próbáltam visszaolvasni, de csak olyanokat találtam, akik már kiépítették.

Amit linkeltem az is ilyen, de ott nem kell fizetni ha saját a gyár és a HQis.

A Commodity lodgistics 1 kell neked. A hajókar hozzárendeled ahhoz a gyárhoz (home), ami a megfelelõ alapanyagot gyártja, majd megadod az anyagot és az árát, meg a célállomást. Azt nem tudom, hog y0 r-t is elfogad-e ár gyanánt, valamit mindenképp fizetni kell érte...

kétségbe vagyok esve ...
szeretnék Paranid reputációt gyúrni, eljututtam (közvetlen a küldisorozat befejezésével) a "Paranid Priest Confidante" rangig. Eljöttem kicsit felfedezni a távoli galaxist és egyszercsak üzenet: "you lost recognition" ... másodpercenként vesztem a reput egész az enemy-ig ... és nem tudom miért, az összes hajómat kivontam a paranid szektorokbol, csak a küldiben kapott gyáram és az azt kiszolgáló kereskedöhajó illetve a telepitett adv szatelitek vannak. egyszerüen nem tudom miért nem szeretnek a háromszemüek, ha valakinek van bármi ötlete szivesen venném, köszi

Emeld meg a HQ-ban az anyagok árát maximumra, akkor nem viszik oda. A cuccokat meg saját gyárból hord, akkor nem számít az ár.

nem is tudtam, hogy az X3-ban is benne van.
én nem találkoztam vele sehol.
Az AEGIS az egy nagyon durva rendszer volt az X2-ben.
még az X2-nél olvastam ,hogy valami 50%-al nagyobb hatékonyságot ad a fegyvereknek a vadászok ellen.
Lockheed
Próbáld csak ki az AddWare cheatet! 😊 Igaz, hogy nem segítségre használom, csak mielõtt vmit megveszek szeretem kipróbálni azt... Na ott benne van az AEGIS Weapon System. 😊 Én azért kérdeztem.

Feltettem, nagyon jó! Beállitottam egy teherhajót, kiadtam a SupplyHQ parancsot neki, aztán ki kellett jelölni a gyárat ez a komplexem amit építettem, és a HQ-t. Hordja a cuccot rendesen, mindent ami kell a hajó építéshez.