X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg meg nem vettem a datát,addig a BEMP-t és az AEMP-t csak úgy külömböztettem meg, hogy a raktérben/gyárban egyik S-es, másik L-es...
Kids, don\'t try this at home!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az állomás termelés a következõ léptekkel történik: elõször beállítod TS-eidnek a homebase-t...tehát a wheat farmot. Aztán bedokoltatod õket (fly home). Majd adsz a gyáradnat vagy 100ezer kredited (transfer cr). Aztán már elérhetõek lesznek azok a cmnd-ek, hogy buy ware for brest price---az kell neked. Minden ware-t hordania kell a hajóidnak a gyárba, anélkül nincs mûködés! A station tradereknek nincsen szintjük, tehát nincs fejlõdés rendszerük, mint az MK3-asnak!
Voltam nyitás után!
Vettem egy wheat farmot, de nem tudom hogy tunám beállítani a kereskedõimet, hogy az én gyáramnak dolgozzanak, vagyis hogy ezzel üzletlejenek, ha Sector Trade-re állítom akkor teljesen kihaggya az én gyáramat
A felsõ két opció miért nem érhetõ el? Pedig Trading Software 1-3MK-ig fennt van.... Meg van a gyárnál egy olyan funkció hogy owned ships, vagy vmi hasonló, de nem tudom a gyárnak hogy tudok saját hajót venni, ebben is elkelne egy kis segítség tõletek :S
Elõre is köszönöm a segítséget
Voltam nyitás után!
Egyszer régebben már megvettem, de csak kiadott Credit volt, mert nem találtam semmit sehol, ami hasznosnak bizonyult volna.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Am még valami....:
A "Complex Construction Kit" vezetékein át lehet menni hajóval??
elõre is köszönöm...
Thereshallbewings
Figyelj a két l betûre, néha csak egyet ír be. Akkor jó, ha beírás után a neved a régi marad, és látszólag nem történt semmi. Ezzel aktiváltad a szkripteditort, tudsz benne állítgatni is az opcióknál, ha akarsz.
Bocs a sok kérdésért <#szomoru1>#szomoru1> és köszönöm a segítséget
^^
http://www.suu-design.com/projects.html
Ezt rakd be, és lesznek BBS-en olyan üzik, hogy pénzért megadják a rendszerbe lévõ összes állomás koordinátát. A másik hogy felrakod a bonus package-t és abba van egy olyan nevezetü ware, hogy explorer software...de még nem próbáltam ki a software, szal...
Bedokkolsz a Trading Station-ba és ha mázlid van, akkor a BBS-ek között megtalálod az üzit, hogy eladják a szektor összes állomásának koordinátáit. Van ilyen üzi kapukra is.
Amúgy meg érdemes Triplex scannerrel felszerelni a hajót és azzal körberepülni a szektort.
Még kezdõ vagyok és nem tudom van-e arra valami megoldás, hogyha egy új szektorba érkezek akkor az össze ott lévõ gyárat, állomást stb-t egybõl ismerjem... Valami szkenner vagy hasonló van erre? Elõre is kössz, ez sok idõt spórolna nekem.
^^
Viszont, hogy kárpótoljanak, felhívták a figyelmemet egy remek(?) cheatcsokorra: LV cheats. Telepítettem, és kipróbáltam szinte szégyellem magam, mert a sok opció közül a "clone ship"-et próbáltam ki egy Sohnen M6-on (ott garázdálkodott, és a legutóbbi updét óta a Sohnenek nem Cappelhetõk), és elindultam felégetni az X-univerzumot.
Nem ajánlom senkinek, még jó, hogy vissza tudtam menni egy korábbi békés szévhez...
Az EVE online meg eléggé betöltötte a sci-fi mmo terét, nem hinném hogy lenne esélye egy x3 mmo-nak.
Remélem 3 dolgon javítanak a TC-ben:
1. komplexek
2. flották
3. hajó ágyúk (kilõhetõk legyenek, és mindegyik külön beálítható legyen, vagy akár csoportokra is lehessen bontani)
Ez a multiplayer nem is egy rossz ötlet, de csak neten. Elég nehéz lenne megfelelõ ellenfelet találni a közelben, nameg egy nem is elég. Sok kellene és akkor lehetne, mondjuk egy magyar csapat, akik lenyomják a belgákat DDD
XTM: a modderek sok játék esetében jobbak, mint a "profi készítõk", mert õk nem órabérért csinálják, hanem színtiszta fanatizmusból - respect.
Az új játékban pedig nem új hajókat kellett volna berakni,hanem a multiplayer opciót...
Ebbõl is látszik hogy nagy jövõje van a moddolásnak.
Az viszont nem tetszik, hogy nagyon az XTM-re halyaz -.- Bár igaz, hogy az XTM-esekkel eggyütt csinálják.
Én is az Egosoft hírlevelébõl értesültem, csak végig is olvastam, úgy tûnik, végre kiadják angolul is az X-könyveket, itt is az elsõ, a Farnham's Legend, meg is rendeltem, magyarul tutira nem fog kijönni (A német pedig egy fos nyelv).
Leviathan küldihez még ötletek??? (#12224)
Hiszen még csak egy videót láttunk. Majd, ha jön a játék, az jó lesz.
Bár szerintem ennek a témának kellene átnevezni a címét: X3: Reunion & Terran Conflict
Lehet hogy inkább várok erre a játékra, és erre csinálok majd egy oldalt...
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Azóta megint megpróbáltam, de most egy Titánnal és ott is az volt, ugy hogy szerintem is valami bug lehet a dologban, csak biztosra akartam menni, de ezt a rendes vásárlást is kipróbálom majd és meglátom.
Azért köszi mégegyszer.
Bár nem sok derült ke belõle, de lesznek új hajók, meg javított graf.
Naszóval, ha felvetted a küldit többször, akkor lehet, hogy annyiszor kell õket leszedni. És akkor talán összejön.
A több küldi is lehet hogy összeakad. Ilyen esetbõl is van tapasztalatom.
BBS-en hogy veszel hajót?
Egyszer én is "vettem", annyi volt, mint a gyárban, csak egy másik szektorban nekem kellett megyszereznem néhány kalóztól.
Szerintem akkor éri meg, ha nincs elég magas rangod, hogy megvedd, viszont pénzed van.
Van egy kérdésem.
Ha BBS-en veszek egy hajót pl. Colosust, akkor miért van az hogy pakolom ráfele a fegyvereket ahogy én akarom, a hajó egy másik szektorban van, de ha bele ülök a hajóba a hajó magától összevissza pakolja a fegyvereket, és nem engedi, hogy variáljak rajta, mert ugyanoda visszaugrik a fegyver, tény nem volt minden platformon fegyver.
Kérdés:
Valami kell hozzá venni, hogy ne csinálja ezt?
Pakoljam fel az összes fgyvert rá és ugy már nem fogja csinálni.
Vagy passz.
2: Argon Prime-be belépve senki sem törõdik velem, általános érdektelenség fogad, X-tended Comm-al is csak szórakoztató üziket kapok.
3: Az igaz, hogy több mint fél éve neveztem be a Levi Küldire, de csak akkor akartam megcsinálni, ha biztosra mehetek, ha már megvan a Flottám.
Több Spoiler-küldetést is csinálok egyszerre, külömbözõ stádiumban vannak, lehet, hogy összeakadnak?
4: még avégén Cappelnem kell, ha akarok egyet?
5😞Már régebb megvettem az OWP-ket, körülhinteni a Levit, de úgy döntöttem, nem használom fel õket, nehogy "túl könnyû" legyen.)