X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy amint belépsz az Argon Prime-ba, pár másodperc elteltével meg kellene hogy keressen rádión a szenátor. Sehova nem kell leszállni, dokkolni, megközelíteni, stb, mert nincs is rá idõd. Valószínûleg többször vehetted fel a küldetést, vagy nem öltél meg valakit (habár akkor nem szólt volna a Levi. kapitánya), esetleg egy csúnya nagy bogár mászott a játékodba. Szerintem vegyél egy nagyhalom lézerágyút, vagy 100 db ot, és gyakori mentésekkel szórd ki a Levi körül, a megfelelõ helyekre. Ezek (persze ha benn vagy a szektorban) szépen leszednek mindenkit. "próbáld meg újra, próbáld meg még egyszer. A reményt soha ne add fel..."
Bár én a Leviathan-ig sajnos nem jutottam el, mert mire olyan flottám lett amivel esélyem lenne, a Lev teljesen mellõz, hiába próbálok bármit, csak áll ott magába.
De talán tud olyan segíteni aki eljutott eddig.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem akartam arcoskodni, de Két Aegirt vittem be egy Asgardon, és két Colossust egy másikon. Kétszer nyomtam le velük egymásután a xenon+khaak hullámot, mert egyszer már visszamentem A.P.ból, most A.P.ben koslatok némi elismerés után, ha visszaugrok a flottámhoz, tuti megint jön az áldás...
Kids, don\'t try this at home!
Másik igen az Aegir jó kis hajó. Nade ha veszel egy Terran TL-t és beledokkolsz 2db Aegirt, nah az már egy igen szép tömegpusztítás. 😄
Tuti, hogy elkúrtam valahol, kíváncsi lennék szerintetek hol. Meddig kell keresgélni a szenátort, ill. hány enemy hullám van).
Más téma: egyszerûen zseniális ez a játék, már hetek óta rendületlenül gyártom a saját EMP-komplexumomban az Unknown Object-eket, az AEMP-t és a BEMP-t csak úgy tudtam megülömböztetni, hogy egyik S-es, másik L-es...most meg felajánlottak megvételre némi titkosszolgáõlati infót 670000-ért egyik állomáson és láss csodát, szépen kiírja a játék az összes Terran Unknown Object rendes nevét. Ami eddig fejlesztõi hiányosságnak tûnt, kiderült, hogy egy remek flöffös húzás.
Megint más: a nap sztárja nálam az Aegir, amit csak azért vettem, mert "olyan szép", A fegyverek és a pajzsok száma cseppet sem nyûgözött le. Élesben viszont hasít. Xenon-t, Khaak-ot, mindegy csak nagy legyen. Eddig nem vettem komolyan ezt a hajót, de félelemmel vegyes tiszteletet ébresztett bennem (és az enemyben).
Sok jót hallottam a játékról és nem tudom eldönteni melyik verziót vegyem meg:
1: X3 Reunion: Game of the Year(Deep Silver)
2: X3 Reunion 2007 Game of the Year Edition - ez csak áprilisban fog kijönni, igaz pont 2X anni lesz mint az 1-es de így se kerül többe 4000 Ft(átszámítva)
És persze semmit nem találok a honlapon.
köszi a választ
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
nekem ez van ha érdekelne: AMD 3.0 GHz proc ATI Radeon 9600Pro (128M😎
2GB RAM
Jah meg végre öszejött az h egy ufót elfogtam azt be is tudtam volna vontatni igaz h lasan de beértem volna de sajna a rendörséget rámküldték azt h az ufó befogása v mi miatt azt nem tom de inkáb eleresztette azt bocsánatot kértem a zsernyákoktol
ÉRTÉKELÉS (általam): tudás/minõség/szavatosság
XTM: 60%/70%/90%
Roguey: 40%/80%/80%
Remélem segítettem...
A sebessége viszont a legjobb.
meg aszidtem h a Hyper... egy M1 v. M2 es hajo lessz de h egy M6 osztáju meg h m6 létére ijen erös pfffu nem egyszerü
A játék ujra telepitését próbáltam, de valami nem stimmelt mert ahogy betöltöttem a custom game-t és elindult volna a játék egybõl kilépet és igy muszály volt formázni.
Ashley modjával tudsz venni olyan gyárat, amivel tudsz kyonfegyvereket gyártani...
Vazze! Ennek az 1. felét csak én nem értem tisztán??
Azt nemtod hogy kompatibilis-e a BALA GI 2.0 Roguey 3.00 modjával, mer én msot aztat nyûzöm. (csak még az elején járok)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
I can now restart my production and start making credits again. You have earned the information you required. I remember the pilot of the jacht, he brought me great profit. The only thing I know is that he wanted fly through the wastgate of Maelstrom into the UNKNOWN SECTOR and from there FURTHER SOUTH searching for another unknown sector.
Enyit értek belöle h mit kell csinálni: menjek el Maelstromba ott menják át a nyugati kapun majd aban az iseretlen szektorbol menjek továb a déli kapun keresztül a következö ismeretlen szektorba azt inen meg nem tom h mit kéne csinálni
Légyszi segitsetek eben a kis forditásban
v ha lehetséges az akor viszamondom a küldit ha meg lehet azt csinálni
Ja kérdésem kyon emitert akkor lehet venni mert a kalóz hajógyárban csak a hajót lehet megvenni semmi felszerelést nem lehet választani, hogy megvegyem rá.
Elõre is köszi.
PL Xenon Grid2-ben lebeg egy gazdátlan P Raider, de az istennek sem tudom Cappelni, Lehet, hogy valami küldi része?
mer ha az aszteroida falán át tok meni akor sztem az de amikor a rakétát ki lövöm benne akor csak kerig a közepénél mivel h a semmibe nem tud belecsapodni de majd holnap kiprobálom h mi van ha v mi rakományt ki teszek a belsejében mer amugy totál szabadon mehetek bennecsak ara kel figyelnem h a falának nem menjek mer belülröl nem látom azt
Warning! Cargo bay open, shields are down!
max ara lehet jo h valamit elrejtsünk benük ha lehetséges de sztem lehet mer a rakérákat meg mindent ki tok löni a belsejükbe 100%-os védelem
van bennük valami értékes?
az engem is érdekel, amibõl pénzt lehet csinálni!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
1. a küldiket nem csinálom
2. ezt minden aszteroidánál meg lehet csinálni
és ahogy ki is probáltam most ki is lehet jöni belölük ugyanott v ha találunk egy másik kijáratot és akor nem szál el a játék
Igy lehet be meni (nagyon egyszerü):adig löd az aszteroidát mindnfele amig v hol azt nem veszed észre h a lövedéked nem cofanik el a elületén hanem csak eltünik azt ot be tudsz meni
de ez lehet h csak azér mükszik nálam mer a 2.5 -ös patchen semi más nincs fenv csak szerencsém volt mindig
csak az evel a másik gond h kb 10-20 perc után elszál a játék és kilép a windows-ba meg ahogy észrevetem az elenfelek be tudnak löni csk én nem tok kilöni