X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kids, don\'t try this at home!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
http://www.freeweb.hu/x3reunion/news.php
nem tom h mi lehet a problémája 5 TS es halyomnak mer mindegyiköjüket soja husk kiszálitásra álitotam be de sajna mind az 5 mindig ugyanoda akarja vini a cucot azt az elsö amikor beérkezik a gyárba ahova a s.h viszi az fel is tankolja de a kövekezö 4 már csak megfrdul abban a gyárban azt megy visz a complexbe és menek a következö helyre persze oda már elindult az 1. hajo u hogy csak járkálnak öszevisz de nem árulnak semit és ez már nagyon idegesitt h 5 hajobol csak 1 dolgozik a töbi 4 meg megy az 1. nyomán
és már közel 10 milla értékö soja husk van a complex-ben és nem ártana értékesiteni
De engem inkább a Faunus érdekel elsõsorban.
Esetleg nem hallott valaki valamit XTM 4. patch-rõl? volna még mit kijavítani a 3.-ban.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Terrán mod
Elõször reklamált, mert másodiknak nem alapanyagot adtam meg neki.
Mikor raktam rá Meastek Cahoonas-t és jól adtam meg neki a parancsot, akkor meg kaptam egy olyan üzit, ahol az alapanyag: EC, Meastek, Ore. Az Additional menüben pedig megjelent a Ship Production (?) parancs. Ja és lekapott 25.000 Cr-t is.
Gondoltam viszek neki Ore-t, mert az nem volt rajta. Bepakoltam és kiadtam neki újra a parancsot viszont nem történt semmi. Jobban mondva eltûnt a parancs és helyette megjelent a None. És bármit csinálok nem hajlandó gyártani, marad None. BFAA-t akartam gyártani.
Valaki találkozott már vele? Mi a megoldás?
és evel a kiszorásal az a gond h elöszokot fordulni h van néhány elenséges hajo a közelben is és sajna a pajzsot is ki kell dobni legaláb is amikor nem dobtam azt ki akor jöt az üzi h bomba van azt pukk
mielött bejelentené h bomba van ... elöte ki kel szorni mindent a raktérböl és igy nem fogja bejelenteni meg nem is vesztesz el semit utána meg mindent felszedsz amit kiszortál azt mész továb
nekem legalábis igy jo volt csak v mi nagyon gyorsan kellet csinálnom mer sok féle cucc volt a raktérben
Véletlenül senkinek és semminek ne repülj neki, ne is lõj rá, mert az ellenséges cselekedet. Az persze nem érdekes, ha õ talál el véletlenül...
Hallottam olyant is, hogy kalóz bázison meghekkelik az állomást, de ez nem tudom, hogy egy lézer toronyra mennyire vonatkozik. Viszont, ha már véletlenül nekimentél, akkor az állomást már meg lehet hekkeltetni. Utána meg lehet ismét reput növelni.
Nos: már végigtoltam a sztorit...már egy ideje... Elkezdtem építkezni, meg ilyesmi. De valamíért a Paranidoknál folyamatosan csökken a népszerûésgem... De nem tudom míért... Egyetlen hajóm sem lövi õket... Viszont az a furcsa, hogy miután végigtoltam a sztorit maradt paranid területen egy paranid lézertorony ami piros a térképen... ha közelmegyek hozzá lõ is rám..... Megróbáltam "véletlenül" eltakarítani.... azaz nekimentem hajóval... Feli is robbant... De akkor meg a Paranid Trading station lett piros és ugyanúgy csökken a népszerûségem.......
Légysz valaki segítsen.... Elõre is köszi....
Scrop map-jében minden koordinátát megtalálsz. Régebben belinkeltem.
Iceman: scripttel (terran maxrep), vagy megõszülsz.
Még élne mindig a kérdésem, hogy hátha tud rá valaki egy jó választ.
A Terránnál hogy lehet gyorsan növelni a reput.
Mert kereskedéssel meg lehet õszülni mire elérem azt a szintet, hogy tudjak venni valami komolyabb hajót.
Ja és custom gamben megvan a csatahajós küldi? Gondolom igen de biztos ami boiztos megkérdem.
Elõre is köszi a válaszokat mindkét kérdésemre.
De ezek is ugy vannak ahogy neked voltak. Kilövöm az egyik csapatot, s megjelenik más koordinátákon egy másik.
Nem is zavarnának, csak Home of Lightban tréningezem a pilótáim nagyrészét, és nem lenne jó ha átjutna oda 1-2 Khaak hajó.Mindenesetre Home Of ligth összes bejáratánál is örjáratozik egy egy Centaur :)
A Kha'ak-okról meg annyit, hogy nem tettél fel egy scriptet, ami okozza? Van ilyen is.
Nálam általában Cluster-ek jelentek meg (script nélkül) Ore Belt-ben, míg volt ott gyáram. Jelenleg nincs, úgyhogy nem tudom mi a helyzet. De egyszer kiírtottam õket - jött vagy 10 db, persze nem egyszerre, lelõttem egyet és megjelent a szektor túloldalán egy másik... Utána elmaradtak. És ez nem csak XTM alatt, hanem mod nélkül is volt.
Ja, de most jut eszembe, hogy President Endben is találkoztam egynéhánnyal, csak arra nagyon ritkán járok. Állomás hiányában kihagyom a szektort.
Mindenesetre egy Titan fent tudja tartani a rendet.
Joco: lehet, hogy megiedtek :D
Szal ez a script feltölti a gyáradat fullra alapanyaggal.
Bár így egy kicsit csalás szaga van, mostani játékomban nem használom.
Bonczi részéröl meg sztem megéri EC gyárat venni mer ahogy utánaszámoltam egy XL-es gyár (most pontosan nem tom) 900,000 EC tud legyártani mire egy gyáradbann is kifogyna az EC persze ha van rendes kristáj utánpotlása meg emelet egy M -es kristájgyár 90,000 EC legyártásának a kristájszükségletét tudja elátni -15 v -20,000 EC amit saját maga fogyaszt el a kristájgyártáshoz
meg nekem is igaz h nem nagy komplexum de 9 gyár ösze van kötve eböl az egyik az XL es EC gyár meg ehez van 2 kristájgyár és igy van 170,000 EC fogyasztás (az ec gyár nincs eben be mer nem fogyaszt) és ezt ez a 2 kristágyár el tudja látni (2x90,000=180,000)
meg ha nagy a komplexum és mit tom én mondjuk van 1,000,000 EC fogyasztása akor még ha a legolcsoban is tudjuk beszerezni az ec-t akor is 12,000,000 igy meg ingyen meglene
Itt biztos h van ojan ami nem érthetö v kinek de joban nem biztos h el tom magyarázni
v ha ezt edigis tudtátok akor nem szoltam
Hálistennek egyszerre csak egy hajó csinálja, olyan amit hoszabb-rövidebb ideig már használtam, az elsõ kettõt legálisan vettem, a Lilith-et csíteltem (van egy script, amivel hajókat, állomásokat lehet klónozni és saját használatúvá tenni - még Shipyardokat és Shivan Dragont is - de ez nem tartozik ide...)
Lölö: Lilithet legálisan csak Cappelni lehet(ne) Memorial of Light-ban, fighternél nagyobb Sohnen hajókat még HCF-el sem lehet, mert valamelyik Patch tiltja. Azt írták, túl nagy hatalmat ad a játékos kezébe, ezért nincs lehetõség nagy Sohnen hajókat foglalni. Ezzel maximálisan egyet kell értenem mert klónoztam, és kipróbáltam egy Mantist, mindent lelõ, és szinte lelõhetetlen - a játék meg így élvezhetetlen.
Mit értesz robotpilóta alatt? A sima "U" betûs pilótát? Mert az minden hajón automatikusan van, nem lehet kilõni. A szoftverek akkor semmisülnek meg, ha a Hull esik lefelé. De akkor általában már úgyis mindegy, mert szétlõnke. Hacsak nem egy tárgynak ütközöl sokszor.
Én a Mammoth-nál tapasztaltam, hogy csak 1 TS hajó tud rádokkolni. Mikor próbáltam mégegyel, csak beállt mögé és semmi. Aztán negyed óra veszõdés, meg SETA-zgatás után rájöttem. <#falbav>#falbav>
más: Honnan szereztél Lilith-et?<#crazya>#crazya>
Már a harmadik hajóm csinálja, hogy amint átkapcsol robotpilótára (autopilot activated), becélozza az irányt, majd a sebessége lemegy nullára, mindegy, hogy benne ülök, vagy egy násik hajóból utasítom. Mindhárom volt már harcban, lehet, hogy kilõttek valami szoftvert a belõlük?
(1: HCF,2: Aegir, 3: Lilith)
X universe Home, sweet home
^^