X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egy Leviathan-t...A Scarab-ommal meg kitörölhetem...
Ha érdekel a sztori:
Leviathan Problem
Itt Nonpluszultra néven fórumozok borzasztó angolsággal, de megértették.
A második oldal alján találod a megoldást, amit ajánlottak, mégpedig, hogy klónozzam a Leviathant.
Hát klónoztam. Meg Sohnen M6-ot, meg Shivan Dragont (tényleg, nem a hátán kell ülni space suitban, ahogy korábban itt említette valaki), de alaposan rombolja a játékélményt, ha mindent azonnal megkaphatsz (Jump to sector: Earth. Clone ship: Terran Valhalla)...
Kids, don\'t try this at home!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én viszont azonnal nekikezdtem ennek.
Esetleg még arra gondoltam, hogy nem ugyanazzal a hajóval dokkoltam be, amivel elkezdtem. Ezt még majd kipróbálom.
Mégegyszer nem akarok nekiállni, iszonyú sz... egy küldi.
Le kellett lõnöm a két Otas kísérõt, mert állandóan szétlõtték a Galleon-t, mielött kijött volna a Scarab.
Nameg Zephrain-ból rohadt sokáig tart az út Akeela's Beacon-be.
Köszi Amaro, használható ascii kódtáblát nem találtam hirtelen a neten.
Még egy apróság, mert tegnap ez sem jött össze, bár a progit még nem tanulmányoztam át rendesen: a G gombokat be lehet állítani G gombként? Vagy csak hozzá lehet rendelni gombokat, makrót és progit?
On
Nincs helye. A jobb Alt+j=í vagy ALT+161=í, öreg kódernek nem probléma a hosszú í hiánya 😉
Az már más kérdés, hogy mióta megvan, a magyar kiosztású billentyûzeten is így ütöm be 😄
Legend, milyen egeret használsz? Mert eddig nagyon egyezik az asztali input hardverünk 😮
On
Akkor ha már beleszóltam 😊
Nekem az új G15ös van, azon ott a hosszú í betû, ahol lennie kell (egyben rövidebb is a bal shift). A magyar betûkön sokat gondolkoztam én is. párszáz forintért bárhol lehet bill.-re való matricákat venni, mindenféle színben, még foszforeszkálóban is. Hátránya a dolognak, hogy - a foszforeszkáló kivételével - sötétben nem "világítanak". De az az igazság, hogy nehezen szánom rá magam, hogy összeragacsozzam a gyönyörûséget 😊
ON
Egyébként én is játszok a játékkal nem csak offolni jöttem 😉
Aham, értem. Akkor asszem én is ezt fogom tenni, amint lesz hely az asztalnak, ahová a gépet fogom rakni.
Ötletem nincs a magyarosításához, az í betû kivételével a többit a nélkül is tudom, hogy rá lenne írva, de ennek az egynek a helye sincs meg. G gombnak sem tudtam beállítani. Namindegy. Végülis nem írkálásra, hanem játékra vettem.
Hallottam már olyant, hogy átfestik a billt, csak ahhoz le kell szedni a tetején a feliratot, ráragasztani a megfelelõ matricát, lefújni, majd leszedni a matricát.
ON
tom36: ha alapanyag akor mer akarod eladni mikor hasznalja a gyarad de ha köztes termek akor be lehet alitani h azokat vegye is meg adja is v csak vegye v csak adja v semi
mükszik csak v mi gond volt vele de már jo ,de sajna ami miatt kelet volna azt nem tom megoldani vele továbra se me a soja husk amit el kéne adnomvele azt nem tom mer nem végtermék hanem alapanyag és emiatt csak megveni tudná nem eladni ez a script
Én ignorálom. Angol neveket használok a játékban, Prííívát célokra "normál" billentyûzetet használok. Megvannak az eszközeim (és barátaim), hogy átmtatricázzam a billentyûzetet, úgy, hogy nem látszana a végén - valami elvetemült gótikus fontokat válogattam hozzá, de lehet, hogy mégsem bántom. Ha van más ötlet magyarosításra, ki vele!
ON:
Tom36: Nálam mûködik a station manager, igaz, csak saját szektoron belül, saját gyáraim között öröm volt nézni, mondjuk direkt nem kereskedek másokkal, csak fegyverkezek... Nézz körbe, van-e megfelelõ piaca a termékeidnek a környéken...
a jump driverhez meg hol lehet megveni ami kel hozá mer nem találtam még meg
a station managert meg allomason belul el kell inditani, ami 20kCr aztan meg kivalasztani a hajot, ami csinalja majd a dolgat
felraktam a station managart de nem tom h mér de nem találtam semi változást meg kiprobáltam az advanced jumpdriverel is h az müködik e de v miér az se jo azt nem tom h mi lehet a gond mer leszedtem a script managert azt elvileg fel is rakta ezt a 2 scriptet de van egy ojan a progiba h ki irja h be van e kapcsolva vagy sem a scrit és melete ot van az h signed és az x el van nem pipát jelez a scripteknek és ez természetes v valamit elfelejtetem v roszul csináltam ?
Tudom, hogy vegytiszta parasztvakítás, nem kell külön mondani.
Hogy ne legyen teljesen off: combat computer? Valaki??
Legend: Tényleg nagy mázlid volt. Sajna a MediaMarktban nem akarták olcsóbban adni, kiállított darabot onnan meg nem hozok el eredeti áron (25E). Annyira nem az LCD izgatott, mikor megláttam, hanem a gombok száma. Azért persze sajnálom egy kicsit. Talán 1-2 év múlva kihoznak egy újabbat LCD-vel, ami tetszeni fog.
A Farnham's Legend c. könyv, amit most dobtak piacra végre angolul, egyszerûen hatalmas. Van egy kisebb Sci-fi könyvtáram, tudom, mirõl beszélek. Nem (csupán) elfogultságból dícsérem, ez tényleg az a ritka fajta ûroperett, nem a megszokott "céges" bérmunka, amit a nagyobb játékok kiadói forszíroznak. Kár, hogy a büdös életben nem fog magyarul megjelenni.
Még 1: még mindíg érdekelne, hogy mire jó a "combat computer", amit Red Light-ban árulnak az EQ dokkban.
A gyár meg eszméletlen lassú. 1db 4 és fél óra. És akkor az csak a BFAA, a GPPC-t késöbb kezdte el gyártani. Asszem összeszedek lóvét XL-es BFAA és GPPC gyárra.
És lehet késöbb megpróbálom ismét a Faunus-t vagy valamelyik társát.
A rakétagyártás a Paranid cuccal pénzbe kerül - jó ha tudjátok. Wasp rakétát kezdtem el gyártan és (nem számoltam pontosan) naggyából egy ezrest kapott le darabonként.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Már néztem, a képet nem cserélték le. És ugyan ez a helyzet az argep-pel is. A boltokban már a Reflash vagy New van. Melyikben hogy írják. Bár sok helyen még mindig a régi kép és info van kinnt. Sajna errõl most le kellett mondanom. Rendeltem egy G11-est. LCD kijelzõm eddig sem volt a bill-en, talán megleszek nélküle. Jobban számít az a 3x18G gomb.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Tegnap MediaMarkt-ban találtam kiállítva egy darabot, 25E-ért akarták rám sózni, meg meg akarták magyarázni, hogy a piros világításúnak a dobozában biztos a kék van...
ON
Mindenhol már csak az újat árulják, nekem meg a régi kellene, persze újonnan. Ha nem találok, akkor jó lesz a G11 is. Pont ma jártam körbe néhány boltot, meg beszéltem telón is néhány pestivel, de mind csak az újat árulja. Borzasztó, hogy a Logitech két billentyûzetet adott ki szinte ugyanazon néven. Sok helyen meg sem különböztetik õket. Nekem meg nagyon kéne!
Kaelis részéröl meg anyit tok segiteni hogy a paranidoknál meg kéne nézni h a soja Bean al kereskednek e mer ha nem akor a soja husk tuti üzlet mer nálam legalábis nem kereskednek vele és minden soja husk-os gyár szinte üres és igy én majdnemhogy ful áron el tom adni a soja huskot és eböl elég sok pénzem van
azt h kinek mi a véleménye eröl azt nem tom
a másik kérdésedre meg sajna nem tok választ
Most vittem végig a storyt és csináltam egy kis pénzt is
az lenne a kérdésem hogy milyen gyárakat és hova rakjak hogy nagy profitom legyen?
ésha veszek csatahajókat honnan szerezzek hozzájuk fegyvereket(jelenleg ugye argonokkal legnagyobb a besorolásom,boronokkal ally vagyok többiekkel baráti viszonyban vagyok)
megpróbáltam valamit magamtól alkotni (eddigi wheat farmjaim mellé pár solar power plant+catle ranch+rhimes fact+crystal fab+cahoona bakery+pár fgyvergyár(ppc forge mass driver forge hept forge ammunition forge weapons component factory))
a gyár maga nemnagyon veszteséges 2 nap alatt 10 millát vesztett de a raktárak most televannak elkéne adni a cuccost belöle😊
csak argonéknál nagyon leesett a besorolásom(federation overwatch 54%)ugyhogy ha azt mondjátok nem lehet valahogy gyorsan visszatornázni ezt akkor hagyom(elvan mentve az amikor meglett a sok pénz😊
és ha tudtok valami olyan megoldást adni ami repucsökkenés nélkül nagy hasznot hoz annak örülnék
Köszönöm
Nem tudja véltetlen valaki, hogy hol lehet eladni amit a Dagon kikop halála elõt. Állítólag sokat ér de senki nem veszi meg tõlem.
Esetleg be kell kapcsolni valamit a modoknál vagy mitt kell tenni vele?
Raktérbe kerül ha veszek, nem ship extensionnak számít. Érdekelne, hogy van-e valami haszna. Red Light-ban árulják, az EQ-dokkban.
Ugyanitt végre megtaláltam az elsõ Pandora-dobozt, egy Engine Tuningot - 8 ilyen van szétszórva a galaxisban, rudder optimization és engine tuningok, amelyik hajó megtalálja, a megengedettnél jóval gyorsabb és mozgékonyabb lesz. Általában a játékosok a legpóverfulosabb hajóikkal keresik (nem ruházható át), én a kedvenc Buster Sentinel-emre rakom (ebbõl a hajóból csak 1 van, azt is csak találni lehet).
Az Argon BBS-eket kell nézni, olyan üzenetet, amiben szerepel a "Pandora" hajónév, és egy szektornév. A dobozok az ekliptikától 100-150km-re vannak, nehéz megtalálni. Jó vadászatot!