20430
-
Zombye #1830 Amennyire észrevettem a xenon hajóknak van a legvastagabb "bőrük". mivel én jóformán csak mass driverrel harcolok őket tart a legtovább megkopasztani. elég sokat kell "kopogtatni" az oldalukon, mire kilukadnak.
-
Zombye #1829 Én megrögzött mass driver hívő vagyok, bár azt elismerem, hogy a lőszer néha kicsit nehézkes, meghát ugye a lőtáv sem az igazi, kb 1 km, de nagyon hatékonyan lehet vele vadászokat írtani. Csatahajókra valsz nem annyira jó, mert mire leszedi a burkolatot, lemegy a nap. vagy egész egyszerűen lelőnek. csatahajók ellen én asszem vagy BHEPT-et, vagy firestorm torpedókat, esetleg hornettet fogok használni. Apropó. Firestormtorpedó gyárat látott már valaki? mennyibe kerül?
-
mrzed #1828 Agggrrhhh! Megőrit ez a story line…
Boldog voltam, mint majom a farkával, hogy elsőre végigvittem a spydrone-t a Ocracoke’s Storm-ban lévő aszteroida belsejében. Utána kapásból a Cloudbase Southwest –ben rakott ki, ahol hamarosan meg is jelent az örült Talonos, aki baráttá vált, miután kinyírtam az őt fedező vadászokat. A jumpolása után jön az üzi, hogy nyomás Thuruk’s Pride-ba a trading stationra. A szektorba érve Saya fogad, valamit dumál egy hajóról, de nem jutok tovább, hiába szállok le a trading poston…. Már napok óta csak ezzel kínlódok :((((( -
Támogatom! A Centaur tényleg nagyon jó! :) -
Lord Zax #1826 Annyira gyors hogy ne találják el. Az pont elég, annál felesleges gyorsabb, mert nehezebb célozni. :D A Dragon jo lenne, ha lenen normális generátora, meg több tornya. Fegyverböl szerintetek mi a legjobb? arra rájöttem hogy a nagy fegyvereket felesleges használni ppc, flak, mert bazira eszik az energiát. Én heptek+ mss driver+raketyákat szoktam, meg néha minet kidobok ha sokan követnek. :) -
....gyors....
Khhmmmm.... mihez képest? A Teladi teherhajókhoz hasonlítva esetleg... :))) -
Lord Zax #1824 Nekem a centaur jött be legjobban, gyors erös, 3 torony, nagy raktér, jo generátor. Ami miatt sztem a legjobb harci hajo hogy jol manöverezhetö. Ma például 1 db Kentaurral lenyomtam egy egész xenom szektort, 3k, sok l, meg sok n m, vagy 100 minimum kijött az anyahajokbol. A taktikám csupán annyi volt hogy bedobtam 4 leaser towert, vagy 50 dronet kiengedtem, + csomo hornet rakéta, + folyamatos oldalazás, és pár perc alatt üresre lehet tisztitani. Persze valamiért mindig ujra swappolnak a hajok, elég idegesitö mert igy nincs sok értelme irtani öket. :( Probáltam a ray-emmel is, de azt seperc szétszedték a szar mert bazi lassu, és nemlehet irányitani. -
Zombye #1823 No nekifexek ennek a Khaak M1-nek elbűvok egy aszteroida mögött és megszórom először drónokkal, majd rakettával. oszt meglássuk mi lesz.
-
Zombye #1822 Én azért szeretnég dragont, mert marha gyors. így rakéták elől is lehetne menekülni. úgy vettem észre x3-ban meglehetősen erősek lettek a rakéták. tehát egy lassú korvettnek sincs semmi értelme, mert pillanatok alatt lezabálja a pajzsát néháyn jól irányzott szilikon vagy hornet.
-
Én most próbálom összeszedni a megfelelő besorolást hozzá. Az Argon hajókból most egy kicsit elegem lett (csak kár hogy a Centaur az egyetlen M6, amelynek 3 tornya van... :(((() -
A lényeg az lenne, hogy a nagy nevekhez méltó utód jelenjen meg.
Ez igy van,csak kár hogy ez igen sokszor nem sikerül.
Egy csomo játék van aminek az első része ezerszer jobb volt,mint a következő részeié.
Ha van idő akkor én is elő szoktam vanni a régi játékaimat és nosztalgiázok,és bizony némelyik még most is tud úlydonságot nyújtani.
Azért biztos(tuti),hogy lesznek még jó gamék,mint pl.az X3.
-
Zombye #1819 Dragont próbálta már valaki? (Split M6) én annó az X2-ben tartottam egyet, Házisárkány néven. Nekem tetszett, bár anno az a 1x125 mega pajzs elég kevéske volt, de gyors volt, és baromi sok jóféle fegyver ráment. asszem APPC is.
-
Folytatni akarom az OFF-ot, de megtartom magamnak. :) És Pont.
-
Ezzel egyetértek. Nem hiszem, hogy a régi oldware piedesztálra emelt játékok jobbak lennének mint a mostaniak. Minden játéknak megvan a helye. A lényeg az lenne, hogy a nagy nevekhez méltó utód jelenjen meg. És nem csak egy nagyon picit feltúrbózott folytatás. HA egy game innovatív akkor a folytatástól ugyanezt várjuk. Szóval ha a Porsche2000 és NFS most wanted között nem lett volna 2 NFSU akkor kurva jó játéknak tartanám. De így mindent láttam már korábbi részekben..
NA off vége részemről:) -
Off:
Az NFS témánál maradva. Te örülnél annak, ha most kiadnák az NFS1-et ugyanazzal a kezelőfelülettel, menüvel, fizikával, irányítással, zenével, hangokkal csak csillivilli grafikával, ésetleg pluszban pár pályával, mit szólnál? A hangulata ugyanaz lenne. Engem nem hiszem, hogy érdekelne. Az, hogy anno az 1 tetszett, és sokáig elvoltál vele, na azt nosztalgiának hívják, és az aktuális dolgokra sosem lesz hasonló érzésed.
Hidd el, hogy te változtál.
Aki most tíz éves, és NFS628-cal játszik, annak 15 év múlva ez lesz az etalon, és ehhez képest nem tudnak majd jobbat csinálni.
Szerintem.
Én elvagyok azzal ami épp aktuális, pl nagyon tetszik az X3, és egy picit sem sírom vissza az Elite-et, bármilyen is jó volt anno. Ha az X3 csak annyit tudna, a kutya sem játszana vele.
Szvsz az aktuális játékok közül úgyis mindig többet tudsz kiválasztani, mint a szabadidőd, akkor meg kit érdekel a sok szar, ami még megjelenik?
Ehh, de lelkizősre vettem a figurát... -
Zombye #1815 Arra gondoltam, hogy ráeresztek vagy 120 fighterdrónt, az talán elvonja a tűzerőt rólam legalább addig, amíg beleeresztek vagy 50 db silikon rakettát.
De ez még csak elmélet, az elmélet igazolására talán a mai nap sor kerül. Ore belt lenne az igazi, mert ott van egy két jó yeldes silicon aszteroida, asszem 1 64-es, meg legalább két 54-es is.
Vannak egyébként "bátor" önként jelentkezők, akik időről időre megpróbálják leszedni a khaak M1gyest,legutóbb pl egy Argan discover indított egy hősiesnek mondtható de véleményem szerint inkább öngyilkos támadást. kb 3 másodpercig élt.
Hiába, ezek a gamma kyon emitterek tudnak valamit.
-
Zombye #1814 No asszem este meló után felhúzom első SPP-m, egy crista lfab és egy silikon májn társaságában. Ore belt jelenleg kilőve, mert egy Khaak M1 cirkál folyamatosan, már állomás sincs ott, Az arganok megpróbálnak visszaépítkezni, de a Trading Stationt szinte azonnal legyilkolja az M1. Én meg hát ugye a 25 megás Mambámmal nem nagyon merek nekiugrani.
Vajon miért?
-
off: ezzel viszont én szállnék szembe :)
valami tényleg van a pc-játék iparral, mostanában már a mennyiségre mennek és nem a minőségre
tudom sok a rókabőr amit egymásról húznak le és nem lehet már nagyon eredetit alkotni csak valakit másolni, egy egy játék 36.-ik folytatását elkészíteni
itt a gyönyörű példa az nfs sorozatról: csili-vili azonkívül semmi, soha nem lesz olyan hangulata mint amilyen az nfs1-2-3-nak volt
egyetlen műfaj ami most van virágzóban és sokáig le tudja kötni az embert az szerintem az mmorpg, ha az ember gazdag és elkötelezett akkor azzal sokáig el lehet lenni
jó, néha vannak kivételes játékok amik nagyon lekötik az embert de amúgy a legtöbb nem olyan amit előveszel 2 hónap múlva is hogy végigjátszd, nekem van egy csomó játékom amit letöltöttem kiírtam de ki sem próbáltam :) -
Khaak térképet már nekem is ajánlottak fel, meg is akartam venni, de közölték erre, hogy nem elég magas a besorolásom, szóval sorry, de kopj le... :) -
Sorry az OFF témáért a többiektől. :)
Szóval a helyzet a következő: normális helyzetben téged abszolute nem fog érdekelni a védelem, pláne nem akadályozni. Annyit veszel észre belőle, hogy amikor ráklikkelsz a játék ikonjára, akkor először elindul a StarForce nyitóképe, végigfut a csík, és csak utána indul el a játék. Ha bármi probléma lépne fel (ez annyi lehet, hogy kéri a megfelelő CD-t), azt egy alap számítógépes tudás (és persze némi angoltudás) mellett legfeljebb 5 perc alatt meg lehet oldani. Ennyi.
Ami a PC vs. Konzol témát illeti, én kétségbe vonnám azt, hogy a PC-s játékipar hanyatlik, van épp elég igéretes fejlesztés a látóhatáron. Ellenben mutasson valaki egy X3-hoz hasonló játékot konzolon...
Ami a védelmet illeti, az konzolon is volt (chippes PS-ek, emlékszik valaki ilyesmire? :)), sőt van is (lásd), éa lesz is. Ha eredeti játékot veszel, a védelem nem zavar, csak akkor, ha warezolni akarsz - ez esetben viszont kissé skizofrén elvárni a kiadóktól azt, hogy ugyan, tegyenek már jót a warezolóknak, és hagyják a fenébe az SF féle védelmeket...
Ami a lekötést illeti, engem nagyon le tudna kötni sok játék (pl. az X3 is), csak annyi időm nincs rá sajnos, amennyit szeretnék. :)) -
kisviku #1810 Ja igen, 25-ös a legmagasabb rang a trader-nél?
Más.Kicsit gyanús, hogy nem találok Khaak-okat normál szektorban.Az övékében van, de szerintem itt van egy bug.
A múlkor "vettem" Khaak térképeket kb 370 ezerért.Beugrani tudok a hajómmal, de kiugrani már nem.Tapasztalt ilyet még valaki? -
Na remek, beismerem a tévedésem a StarForce-al szemben. OFFolom is a témát, amíg elő nem állok újabb összeesküvés-elmélettel, addigis éljen a StarForce! 
De gondoljunk csak bele: Engem személyszerint elég könnyű lenne rávenni egy game megvételére, elég volna ha tényleg jó lenne. Ellenben a védelmet le sz***m. Egyáltalán nem visz közelebb egy játék megvételéhez, sőt, pont hogy eltántorít. Persze ez csak én vagyok, sok bal*** van aki 5 forintért se venné meg még a kedvenc gaméját se ha ingyen letöltheti.
Megint más dolog, hogy a PC-s játékpiac hanyatlik. És minél jobban hanyatlik, annál görcsösebben kapaszkodnak a védelembe. Megmondom őszintén, igen kevés mai játék tud lekötni hosszabb-rövidebb ideig. Ez régen nem így volt, és nem én változtam
nah OFF... :) -
Plusz tedd hozzá, hogy a Raidernek van tornya, míg a többi Mamba verziónak nincs (legalábbis elvileg). -
Zombye #1807 Ühümm, a talált Mamba Raiderrel mentem. igen, az a 1x25 MJ pajzs egy picit kevés, de el lehet vele lenni. A mamba szentimelre asszem 2x25 meg apjzs megy, bár ez már csak ha jól emlékszem 170-el tud menni, szemben a raider 200-ával.
-
GSt már én sem veszek, volt egy idő mikor vettem, de mostanra már kiábrándultam belőle. Hogy miért az most nem számít. Viszont a GSOn lévő hírek NEM GStől származó hírek. Azokat modok, userek postolják más oldalakról, megbízhatóbb(najó, nem mindíg
) oldalakról. Én csak ezekért a hírekért látomgatom a GSOt.
Média. Szerintem ebbe ne menjünk bele. Szerintem te is tudod, hogy az összes médinak ugyanaz a baja ami a GSnek is. Csak a szenzációhajhászás megy. És ebben bizony vannak baklövések is....
Nade hagyjuk az offolást :) -
A StarForce valóban nem tartozik a könnyen emészthető védelmek közé, de a kiadók részéről érthető, ha igyekeznek védeni a játékaikat a warez ellen. Hiba igazából ott léphet fel, ha valaki nekiáll szórakozni a géppel, és nem olvassa el a StarForce readmejét. Ugye az SF minden elindításkor scanneli a gépet, és ha HW változást észlel, akkor megáll (erre van megfelelő program, szóval annak egyszeri futtatása után máris nincs probléma), gondja azoknak lehet, akik a virtuális drivekokkal sokat szórakoznak, erre ugyanis "ugrik" az SF. Ami a fizikai károsodást illeti, én nehezen tudom elképzelni, hogy is okozhatna károsodást a CD-romnak az SF. Azt ellenben el tudom képzelni, hogy csúnya vége lesz annak, ha valaki pl. bekapcsolt gépnél nekiáll a CD-rom tápkábelét lehúzni/visszadugni a warez játék SF védeleme miatt (külföldi fórumokon volt erre példa!!! Sír a srác, hogy az SF kinyírta a gépét, aztán kiderült, hogy az isten barma a fent leírt műveletett végezte el... és utána nyúlt ki... milyen meglepő :))).
Ami a GameStart illeti, a HL2-féle baklövés csak egy a nem kevés közül. Mindenestre elgondolkoztató, hogy érdemes-e odafigyelni olyan médiára, amely ilyesmit megengedhet magának... -
Ez igaz. A gond az hogy a hibáknak nem feltétlenül kell létezniük. Ez egyszer elterjedt mert egyzsre lehet hogy készült egy hibás verzió ami valóban godot okozott, és azóta csak terjed és mindenki utálja a starforce-ot. És az emberek odáig jutottak, hogy ha megtudják hogy valami starforceos akkor erősen meggondolják, hogy megveszik e. És ez már bőven elég a kiadóknak, hogy ne használják ezt a védelmet....
Valóban én sem tapasztaltam semmiféle problémát starforceal, viszont az a tény hogy aprogram elég sunyi, és elég mélyen belemászik a winfosba számomra aggasztó. És én azt mondom hogy értek a wifoshoz valamennyire. Namost képzeld el az egyszeri játékost aki igazán nem ért hozzá. Megveszi felrakja, valami gond van egyből nekiáll szapulni a védelmet mert azt olvasta mindenhol a neten hogy az milyen fos...
UI.: Én a helyedben Cifu nem ennyi alapján ítélném meg a GS-t. Ők is csak média. Volt egy baklövésük kész. Ennyi. Alapvetően semmi bajom sincs velük. Pontosabban nincs több bajom velük mint ami általában a médiával... -
1.: A GameStar mint megbízható hírforrás... bocsi, de majdnem az asztal alá estem a röhögéstől... Emlékeztetőleg: ők írtak egy sokoldalas Half-Life 2 leírást még a hivatalos megjelenése elött - a kiszivárgott alfa (amely szinte alig emlékezetett a végleges játékra) és külföldi lapok/oldalak ismertetői alapján. Így például a fegyverek ismertetőjébe bekerült az XM29 is, amely amúgy a játékból kimaradt... Szóval ennyire lehet adni rájuk...
2.: A felhívás lényege éppen az, hogy sokan indok nélkül szapulják a StarForce-ot, mivel nem okozhat fizikai károsodást a CD/DVD-meghajtókban, illetve az esetleges problémákra általában könnyen orvosolható megoldások léteznek, csak a T. user nem képes a kézikönyvet rendesen végigolvasni, illetve egy nyamvadt e-mail írni a problémájával a StarForce supportnak. Van eredeti, és van "biztonsági másolat" StarForce-os játék is a gépemen, hidd el tudom mit beszélek. A StarForce gárdája megunta az sok láma felesleges szájtépését, úgyhogy léptek: ha valaki tényleg be tudja nekik mutatni, hogy az SF fizikai károsodást vagy súlyos anomáliákat okozhat, akkor ők azt 1000$-al és bűnbánó beismeréssel honorálják... -
az Ufo: Aftershockot kiadó Cenega már meg is szakította az együttműködését a StarForce-szal, pont az alábbi okok miatt -
Visszatérnék egy előző vitához... :)
Ezt oldastam a StarForce-ról a Gamestar.hu-n:
"Sok panasz érkezett ugyanis hozzájuk, hogy az utóbbi időben megjelentetett, általuk fejlesztett védelmi eljárásokkal felvértezett szoftverek fizikai károkat is okozhatnak a CD/DVD olvasó egységben. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti programokkal rendelkezőkről van szó, és mellesleg egyéb gondok is felmerültek, pl. annak ellenére sem hajlandó elindítani az alkalmazást, hogy a gépről mindenféle emuláló programot eltávolítottak."
Végülis, nekem lett igazam...
Aki akarja olvassa el az egészet :) -
Hi Amaro. Természetesen ha kész lesz szívesen odaadom :) -
Kisviku: a flasht igyekszem kicsire, a zenét meg már tisztáztam párszor: A játék zenéi lesznek, csak kérésre jön elő a zene, addig be se tölti szal nem fog lassítani, és új ablakba jön be a lejátszó, szal a frissítésnél nem lesz gond a ki/be kapcsolással, sem a hangerővel. :) -
lammaer #1798 A talált Mambával nyomtad a Xenon küldiket vagy vettél egy rendeset magadnak? -
Zombye #1797 Nos megcsináltam első két x3-as xenoninváziós küldetésemet.
Az elsőben csak 4 hajót tudtam leszedni, mert AHEPT-et raktam a mambámra, a másodikban lecseréltem 9x mass driverre, 1x hátra 8x előre. így a második küldetésnél a splitek oldalán kinyírtam vagy 12 hajót többségében L-t, így kaptam majd 800 ezer cr-t, meg a 40%-os családi barát rangom felugrott 39 százalékos nemtudommilyen rangra. Szóval a következő split rang feléig.
Most már van 13 milám, így lassan én is elkezdek gyárazni, de asszem én is megvárom a patchet, nehogy az legyen, hogy valami 0%-os napfényes szektorba nyomjak be egy XL-es SPP-t.
Jelenleg nagy kalózírtásban vagyok, mert nem hagyják békén a 25-ös szintű univerz tréderemet, állandóan baszogassák, (bocs a kifejezésért) így szegény nem tud termelni nekem pízt. nem tudják lelőni, mert mindíg eljumpol, de akkor is bosszantó. Utána meg szerintem küldetéseket keresek a BBS-en hadd nőjön a pénzem, meg a rangom, meg a májam.
Tudjátok én mért iszok szpészfjúlt? Hogy legyen hely a tüdőmnek, ami a sok szpészvíd szívásától már duplájára nőtt.
Hűű de rossz poén volt. No mindegy, lusta vagyok kitörölni.
-
zozo15 #1796 okés köszi.... már mindet meg is tudtam oldani:D
most azon vagyok hogy szedjek egy kis pénzt de nekem nem megy az hogy kiugorjon a pilóta azokból a superfreightekből... már vagy 10et szarrá lőttem és semmi...:( -
-
Üdv. PredMaster: kérnék a készülő bannerből egy kicsi (max 160*160) változatot a portálnak is. A főlapra tenném, közvetlen linkként ehhez a fórumhoz. -
3 válasz 2 percben, kicsit aktvak vagyunk, egyébként arról a módról amiről írtam linket: beszéltem az emberkével, német és jelentkeztem a mod tesztelésére, azt mondta elküldi mailban, ha itt lesz adok linket! -
1. Shipyarban lehet...
2. Nemlehet mindent 1 helyen eladni, mer mindenhol másra van szükség! Pl.: gyárak, Traiding Stationok, Pirate Base -ek. Vagy megnyomod az F -et és kidobálod ami nemkell!
3. Na ezt nemnagyon végom, de én úgy csináltam meg, hogy visszajártam Farnham's Legend -be és mindig ledaráltam az ottlévő hajókat, és egyszer csak továbbjutottam... :)
Remélem tudtam segíteni. Sok szerencsét! :) -
1.: A Shipyardokban (pl. Argon Prime, Kingdoms End, Paranid Prime, Seizewell, stb.).
2.: Olyan helyen, ahol az adott árút átveszik, értelemszerűen egy Flower Farmon nem tudnak mit kezdeni mikrochipekkel vagy kristályokkal, ezért ott ezeket nem is veszik meg. Mivel van tele a tehertér?