Zombye#1797
Nos megcsináltam első két x3-as xenoninváziós küldetésemet.
Az elsőben csak 4 hajót tudtam leszedni, mert AHEPT-et raktam a mambámra, a másodikban lecseréltem 9x mass driverre, 1x hátra 8x előre. így a második küldetésnél a splitek oldalán kinyírtam vagy 12 hajót többségében L-t, így kaptam majd 800 ezer cr-t, meg a 40%-os családi barát rangom felugrott 39 százalékos nemtudommilyen rangra. Szóval a következő split rang feléig.
Most már van 13 milám, így lassan én is elkezdek gyárazni, de asszem én is megvárom a patchet, nehogy az legyen, hogy valami 0%-os napfényes szektorba nyomjak be egy XL-es SPP-t.
Jelenleg nagy kalózírtásban vagyok, mert nem hagyják békén a 25-ös szintű univerz tréderemet, állandóan baszogassák, (bocs a kifejezésért) így szegény nem tud termelni nekem pízt. nem tudják lelőni, mert mindíg eljumpol, de akkor is bosszantó. Utána meg szerintem küldetéseket keresek a BBS-en hadd nőjön a pénzem, meg a rangom, meg a májam.
Tudjátok én mért iszok szpészfjúlt? Hogy legyen hely a tüdőmnek, ami a sok szpészvíd szívásától már duplájára nőtt.
Hűű de rossz poén volt. No mindegy, lusta vagyok kitörölni.