F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zsolo007
    Ez igaz. A gond az hogy a hibáknak nem feltétlenül kell létezniük. Ez egyszer elterjedt mert egyzsre lehet hogy készült egy hibás verzió ami valóban godot okozott, és azóta csak terjed és mindenki utálja a starforce-ot. És az emberek odáig jutottak, hogy ha megtudják hogy valami starforceos akkor erősen meggondolják, hogy megveszik e. És ez már bőven elég a kiadóknak, hogy ne használják ezt a védelmet....

Valóban én sem tapasztaltam semmiféle problémát starforceal, viszont az a tény hogy aprogram elég sunyi, és elég mélyen belemászik a winfosba számomra aggasztó. És én azt mondom hogy értek a wifoshoz valamennyire. Namost képzeld el az egyszeri játékost aki igazán nem ért hozzá. Megveszi felrakja, valami gond van egyből nekiáll szapulni a védelmet mert azt olvasta mindenhol a neten hogy az milyen fos...

UI.: Én a helyedben Cifu nem ennyi alapján ítélném meg a GS-t. Ők is csak média. Volt egy baklövésük kész. Ennyi. Alapvetően semmi bajom sincs velük. Pontosabban nincs több bajom velük mint ami általában a médiával...