20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Amaro
    Patch telepítésekor SOHA ne legyen aktivált mod! Utána nézd meg, ha nincs, még mindig visszateheted.
  • dronkZero
    Ohh, köszi. A 3as mirror ~350k/s-t is bír stabilan.
  • BaLeeX
    Szép kis lista. Csurog lefelé nekem is.

Annyira nem tudok jól angolul de most a pilótafülkéket visszatetták akkor? Vagy hagyjam rajt a kabinos modot?
  • [NST]Cifu
    - Sector enhancements -> De mégis mi a kukutyint takar ez a bőbeszédű jelző?!?

- Kha'ak fighters rebalanced -> Nabanyek, de merre? Le vagy fel? Mert már eddig is az őrületbe kergettek a Sting rakétákat sorozó Khaak M5-ösök!
  • Amaro
    http://dl1.egosoft.com/X3Update1.0_to_1.3.exe
    ugyanúgy dl1 -től dl5 -ig vannak a mirrorok
    Remélem segít.
  • Amaro
    Így talán könnyebb...
  • Amaro
    http://dl1.egosoft.com/X3Update1.2.01_to_1.3.exe
    http://dl2.egosoft.com/X3Update1.2.01_to_1.3.exe
    http://dl3.egosoft.com/X3Update1.2.01_to_1.3.exe
    http://dl4.egosoft.com/X3Update1.2.01_to_1.3.exe

• goyo2
    Ha holnapig nem lesz elérhetpő a hivatalos lap, valahova felrakhatnátok a paccsot.
  • Amaro
    Mondasz valamit
  • saba30
    ja
    1.0 > 1.3 120 MB
    1.2.01 -> 1.3 61 MB

Szerintem aki teheti kezdje el a nagyobbat lehet előbb végez egy reinstallal, mint az upgrade-vel
  • Amaro
    X³: Reunion 1.3 Readme updates

THIS UPDATE REQUIRES VERSION 1.2.1 OF X3 TO BE INSTALLED!

Additional functionality
    - Mobile mining!
    - Sector enhancements
    - Complete tips menu with all game tips introduced
    - Destroyed stations leave wrecks
    - Previously missing ships have been activated (Argon Discoverer, Teladi Osprey)
    - Missiles have a new look
    - Intermediate products in a complex can now be selected in the "sell for best price" menu
    - Intermediate products in a complex may now be bought, sold or both (global setting per complex)
    - A new ship is available: the Split Caiman Miner

Performance and options:
    - HUD render performance increased
    - Bullet render performance increased
    - CPU load reduced, increasing overall performance
    - Additional user-defined graphics options
    - Optimised overall shader performance
    - Higher quality/speed of medium shaders

Balancing and economy
    - NPC fight AI improved
    - Ship collision-avoidance AI improved
    - GOD engine rebalanced and enhanced to affect economy
    - M1 & M2 shield generators increased
    - M2 laser generators increased
    - M6 class ships can now execute trade commands (buy/sell ware/best price)
    - M6 class ships can now install the Mobile Drilling System (suitable for mobile mining!)
    - Intermediate product distribution logic has been fixed for complex building
    - Swarm missiles rebalanced
    - NPC AI tweaked to allow dumbfire missile usage
    - Pirate stations spawn pirate ships
    - Increased NPC fights and conflicts
    - Kha'ak fighters rebalanced (don't say we didn't warn you Wink)
    - Several plot stages have better balance
    - Other minor balancing improvements

Bug-fixes
    - Plot elements restored to working (should work for existing save-games too)
    - Plot-ending Argon rank bug fixed
    - Quantum Tube Fab in Bala Gi's Joy will be re-created if neccessary
    - Miria contacts player after she has been rescued from the pleasure complex
    - Mine for The Seed is now producing
    - Several other minor plot issues resolved
    - "Broken" jumpgates now really look broken
    - if the storage of a complex is full the running production cycle will not exit until there is enough room for the produced goods
    - Argon versus Boron battle issues resolved
    - Captured ship-speed bug fixed
    - Ships hitting gate following jump fixed
    - Followers don't forget their command after docking
    - Decreasing numbers of AI ships over time fixed
    - Astronauts filling up docking slots fixed
    - Fixes to several autosave and savegame CTD problems
    - Many other minor problems resolved

Savegame compatibility is maintained from all previous versions to 1.3
  • Amaro
    Igen, tölthető a peccs.
  • dronkZero
    Mármint a peccs?
  • Amaro
    61MB - volt mit javítani, az látszik
  • saba30
    má mászik is lefele
  • saba30
    ezért nem ment ez, jó le lehet terhelve !!!!!
  • saba30
    megjelent
  • saba30
    másnak megy az egosoft oldala?
  • Lord Zax
    Ha megtalálod öket, vagy inkább ök fognak téged, ion distruptorral kábitsd el, utánna fel tudod szedni öket megint mintha cargo lenne.
  • o0tomy0o
    brüühüühüüümm.... Midnight Star szektorban a gonosz rendőrök kipakoltatták az összes kis pici spacefly-omat. Volt vagy 10 db

Aztán próbáltam öket összefogdosni, de nemtom mit kell csinálni a Spacefly collectorral...
  • Lord Zax
    Harc, harc , és harc. Ezzel lehet gyorsan bevágodni egy fajnál. :)
    Persze 10 ut is növeli lassanként, de mig ök 10-en 1 ora alatt szereznek x pontot, addig egy kissebb csatával 10x et simán szedsz. Xenom küldetések meg 100x-et. :)
    Irtani kell folyamatosan. A csata sokkal többet hoz mint a kereskedés.
    Amugy egyre közelebb a karácsony, és a patch még mindig sehol.. Remélem nem felejti el a jézuska. :)
  • Kockáspiton
    Lehet hogy elkoszálnak, de nem olyan gyorsan, szóval simán lefut egy 10-15 trade run-t mire már kiér az adott faj területéről.
  • o0tomy0o
    Az UT-knek nem az a fő tulajdonságuk hogy mindenfelé tudnak kereskedni, és bizony elkószálnak jó messzire is?
  • Kockáspiton
    Úgy lehete gyorsan eljutni magasabb rangra, ha az UT-idet annak a fajnak a területén helyezed el, illetve ha olyan szerencsés vagy, hogy kifogsz egy Xenon Invasion küldetést!
  • o0tomy0o
    Ez sajni télleg így van. Nekem is feltűnt már amikor mind a 3 toronyra BPAC tot teszek és mégis takonyzöldet lövöldözik....

Énnekem az Argonoknál vagyok Federation Marshal 37%-on, Paranidoknál Priest protectorate 44%, Teladiknál Company Manager 75%... De már nagyon szeretnék egy Argon Titan-t vezetnniiiii
  • kisviku
    Még egy dolog, már jkorábban is akartam írni, de mindig elfelejtettem.
    Vegyük példának egyik kedvenc hajómat az Argon Centaur-t.
    Ha többféle fegyvered van a hajón, például van BHEPT, Mass Driver,APSG, nekem a hajóm nagyon idegesítő, de érthető módon CSERÉLGETI A FEGYVEREKET CSATA KÖZBEN!Egy darabig nem értettem, hogyan lehet az, hogy installálok BHEPT a turretekre és hirtelen átvált egy másikra csata közben.
    Hogy miért idegesítő, mindjárt elmondom.Tegnap Splites Xenon küldit vállaltam el.Jöttek szépen, de amikor 3 L és 6 M rámmászott és csak engem lőttek, mérges voltam.A BHEPT egy nagyon jó fegyver, borzalamasan erős, de úgy zabálja az energiát, hogy csak nézel, mint a moziban.A hátsó és a két oldalsó turretem lőtte rendesen őket, de így az elülső 4 BHEPT-re és a két Ion Disruptorra nem maradt energia.Ez kalózoknál nem érdekes, de amikor csak téged támadnak vagy nyolcan, akkor nagyon rossz.Átváltottam tehát Mass Driverre,de ez a pöcs hajó VISSZARAKTA a BHEPT-et, mert annak nagyobb a hatótávja!Ja a hab a tortán, hogy berakja az APSG-t, amikor baráti/szövetséges hajók vannak a közelben, mert hogy annak meg jó a hatósugara, de bántja a közelben lévő hajókat,így mindig "rámszóltak", hogy őket ne lőjem.

Kénytelen voltam teljesn leszerelni a BHEPT-eket és átrakni egy másik hajómra, így egyáltalán nem tudja használni őket.
  • kisviku
    Mondjuk nem igazán értem, hogyan sikerült itt valakinek eljutni olyan rangba, hogy vehessen csatahajót, ugyanis napi 6-8 óra játék mellett ott tartok, hogy az Argonoknál még két szint van (most leszek Argon Federation Marshall)hátra, a Teladiknál most leszek Company Manager, tehát vehetem az Albatrosst, a Spliteknél még kb 30%, hogy vehessek Split TL-t, a többi egyelőre nem is érdekel.Asszem Paranidnál még egy szint a TL-ig és a Boronoknál is egy van hátra.
    Még akkor sem megy a dolog, ha KIZÁRÓLAG egy fajjal kereskedsz,meg "nyalsz" nekik.
    Persze utána rájöttem, miért csinálták ezt így meg.
    Az X2-ben elég volt "összeszedni" a pár száz milliót egy M2 vagy M1-re.Itt, hogy a játék mindig izgalmas legyen és ne unjad meg egy idő után, betették ezeket a nehezen elérhető rangokat.Persze itt már végre sokkal több értelme is van, mint az előző részben, ahol max. boldogan üdvözöltek és tiszteltek, ha magas rangod volt.Mint egy RPG játékban, ahol mindig az hajt, hogy hogyan tudnál magasabb rangot elérni, hogyan legyél valaminek a mestere.Ez így nagyon jó, de mire eljutsz egy M2-is addig sok hónapnak kell eltelnie.
  • kisviku
    Jelentem, még nem.Beülni ugyan lehet, lőni nem tudok vele és a pajzsot sem sikerült még lecserélnem, de megteszek mindent, hogy összejöjjön.
  • jozzy
    csak érdekesség képpen nekem lemegy tőle
  • [NST]Cifu
    BBS küldik, különösen a Xenon invázió visszaverések.
  • o0tomy0o
    Hogyan lehet a legkönyebben előrébb jutni a ranglétrán egy fajnál? megvan a cash egy M2-esre, de mindegyik fajnál a rang az ami probléma. . .
  • Bandy
    közben elolvastam őket thx holnap ráállok keményen a témára és veszek egy rendes joy-t is :D
  • [NST]Cifu
    Ajánlom figyelmedbe neked is a FAQ-ot, illetve a #749-es hozzászólásomat. ;)
  • Zombye
    Kisviku!

Sikerült a lasertowerről leszedni a 25 megás pajzsot, és helyette 125 megásat felpakolni?

• Bucser
    Nem laggol hanem szaggat:) Nagykülönbség Lag az hálózatiprobléma miatt van Szaggatás meg azért mert optimalizálatlan a game vagy gyenge a vas:)
  • Bandy
    hmm ez eddig a legszebb játék amit valaha láttam :D x800 proval egész jól futt full grafikán bár kicsit néha belaggol. Már csak rákell jönnöm, hogyan kell vele játszani :).
  • Amaro
    Nálam kezdőlap az Egsosoft News, de kissé frusztráló tud lenni napjában ötvenszer ugyanazt látni legalább egy visszaszámlálót kitehetnének
  • Bucser
    Nem tudom miért türelmetlenkedsz karácsony még 3 (technikailag max. 4 mert 24. "csak" szenteste karácsony első napja 25. ):)
  • kisviku
    Ááá, addigra már jön az X4... :)
  • Lord Zax
    Nemtom mi lessz a peccsel, egyre közelebb van a karácsony...
    Lehet jövö karácsonyra gondoltak? :)