F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Mondjuk nem igazán értem, hogyan sikerült itt valakinek eljutni olyan rangba, hogy vehessen csatahajót, ugyanis napi 6-8 óra játék mellett ott tartok, hogy az Argonoknál még két szint van (most leszek Argon Federation Marshall)hátra, a Teladiknál most leszek Company Manager, tehát vehetem az Albatrosst, a Spliteknél még kb 30%, hogy vehessek Split TL-t, a többi egyelőre nem is érdekel.Asszem Paranidnál még egy szint a TL-ig és a Boronoknál is egy van hátra.
    Még akkor sem megy a dolog, ha KIZÁRÓLAG egy fajjal kereskedsz,meg "nyalsz" nekik.
    Persze utána rájöttem, miért csinálták ezt így meg.
    Az X2-ben elég volt "összeszedni" a pár száz milliót egy M2 vagy M1-re.Itt, hogy a játék mindig izgalmas legyen és ne unjad meg egy idő után, betették ezeket a nehezen elérhető rangokat.Persze itt már végre sokkal több értelme is van, mint az előző részben, ahol max. boldogan üdvözöltek és tiszteltek, ha magas rangod volt.Mint egy RPG játékban, ahol mindig az hajt, hogy hogyan tudnál magasabb rangot elérni, hogyan legyél valaminek a mestere.Ez így nagyon jó, de mire eljutsz egy M2-is addig sok hónapnak kell eltelnie.