kisviku#1965
Még egy dolog, már jkorábban is akartam írni, de mindig elfelejtettem.
Vegyük példának egyik kedvenc hajómat az Argon Centaur-t.
Ha többféle fegyvered van a hajón, például van BHEPT, Mass Driver,APSG, nekem a hajóm nagyon idegesítő, de érthető módon CSERÉLGETI A FEGYVEREKET CSATA KÖZBEN!Egy darabig nem értettem, hogyan lehet az, hogy installálok BHEPT a turretekre és hirtelen átvált egy másikra csata közben.
Hogy miért idegesítő, mindjárt elmondom.Tegnap Splites Xenon küldit vállaltam el.Jöttek szépen, de amikor 3 L és 6 M rámmászott és csak engem lőttek, mérges voltam.A BHEPT egy nagyon jó fegyver, borzalamasan erős, de úgy zabálja az energiát, hogy csak nézel, mint a moziban.A hátsó és a két oldalsó turretem lőtte rendesen őket, de így az elülső 4 BHEPT-re és a két Ion Disruptorra nem maradt energia.Ez kalózoknál nem érdekes, de amikor csak téged támadnak vagy nyolcan, akkor nagyon rossz.Átváltottam tehát Mass Driverre,de ez a pöcs hajó VISSZARAKTA a BHEPT-et, mert annak nagyobb a hatótávja!Ja a hab a tortán, hogy berakja az APSG-t, amikor baráti/szövetséges hajók vannak a közelben, mert hogy annak meg jó a hatósugara, de bántja a közelben lévő hajókat,így mindig "rámszóltak", hogy őket ne lőjem.
Kénytelen voltam teljesn leszerelni a BHEPT-eket és átrakni egy másik hajómra, így egyáltalán nem tudja használni őket.