20430
-
probáljátok ki a vipera nevü hajókat eből 1 kupac rendet csinál 470 nel megy minden hol minden gondot megold 

-
én ezt ugy oldotam meg hogyaz adot faj nál jonagy rang 1kupac vadász és csak a hq ja marad vagy ami nekem volt a reputácio keveset eset ijenko gond megoldva. 

-
én dolgozom raj ta majd nem mindenap ameny időt csak tudok de ez nem tőlem függ hanem az ext 7 megjelenésétől sajna -
droidka #7147 A konkurencia tönkretétele pedig nem csak simán az árak felverése miatt fontos!!!... Hanem az utánpótlást is fenyegetik. Akarom mondani: fenyegetTÉK...

-
fuho #7146 kb mikor lesz magyarositás?
és hul tartaszvele?
a mod mikor lesz kész?
honan lehet majd letölteni nekem 2.0 van
-
droidka #7145 Ez nagyon jó tipp volt! Köszönöm. Az 1 megás pajzs gyártásában is van akkora haszon, mint a kajában!!!...
Az akadozó bányámat feltupíroztam. Rátettem 7 db ilyen gyárat, beindítottam 1 millával. Megvártam hogy lemerítse ezt az összeget(addig nem adtam el). Csinált 600 000 kredit tiszta hasznot!!! Nem rossz, nem rossz!!!
Olyan sokféle gyár van, hogy egyszerűen nincs ideje az embernek mindet kipróbálni!Ezért is köszi mégegyszer a hasznos tippet! -
hé emberek én kitaláltam egy érdekeset a játékba lévő cucok rol nem a fegyverek re gondoltam semi féle leirás nincs pedig van bene tőbb tucat amiről fogalmam sincs mire valo nem ártana ősze szedni egy be ugy mint a hajókat eről még kisviku se irt se senki jőhetnek a jelentkezők 1000-rel az uj mod ba ez is benne marad az bisztos na fiuk a cocokat kikéne vesézni rendesen nem ártana. 

-
fuho #7143 ujratelepitetem mostmár nem fagyle -
fuho #7142 valamiért ritkán de lefagy miért? -
droidka #7141 C/Documents and settings/*username*/Dokumentumok/Egosoft... -
A dokumentumok között, az egosoft könyvtár alatt keresd. -
fuho #7139 hol van a mentés?
-
kisviku #7138 Az UT-k képzésénél már az elején érdemes egy nagyobb hajót venni neki, felszerelve Jumpdrive-val.Előbb-utóbb úgy is eléri a rangot és akkor már nem kell átültetni.Arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs hogyan kellett.
Az elején egy zsúfolt,de biztonságos szektorba kell irányítani.Érdemes bekapcsolni az üzenetküldést, így mindig látod, ha valami gondja van a kereskedőnek.Pl. megtámadták és elmenkült, vagy nincs több lehetősége,stb.
Ha kifogyott a kereskedési lehetőségekből, át kell irányítani másik szektorba.Asszem 8-as szinttől kezdi el használni a Jumpdrive-ot.
Utána meg tökmindegy mit csinálsz, Ő úgyis arra megy, amerre jónak látja.
Na, ennyit az UT-ről. -
vagy túl fiatal:)) -
droidka #7136 Én sem baszogatásból mondom, de én elsőre megértem, amit mond... Akkor lehet, hogy csak én vagyok túl gyors??? :) -
ha vettél bele TSmk3-at, akkor már nem lehet beleülni, illetve lehet, de ezt úgy értelmezi a program, hogy "kirúgtad" a pilótát, ergo amit eddig fejlődött azt eldobtad, hiszen következőleg már nem Őt kapod meg. Véletlenszerűen generál nevet és mindig 1-es szintűt kapsz. átültetni lehet egyik hajóból a másikba, erről is volt már írva valahol, meg Amaro oldalán is le van írva.
Tehát 8-as szint előtt maximum annyit tudsz neki tenni, hogy ha sokat állt már (stand by van írva a neve mellett valamelyik oszlopban), hogy újra kiadod neki a Sector Trader parancsot és másik szektort adsz meg neki. Ő szépen odabattyog és ott elkezdi keresni a zsíros fuvarokat, de ha itt sem talál megfelelőt, akkor szintén stand by marad. Korábban leírtam melyek a jó szektorok, de lehet, hogy neked van pár jobban tetsző. Igazából mindig változik, ahol sok gyár van azért ott sok a fuvar is - persze ha csak kétfajta van akkor nem biztos:)
ui: mielőtt a "mehet" gombra tapancsolsz, azért nézd már át, hogy mit írtál és hogyan, mert kétszer olyan sokáig tart elolvasni és értelmezni az írásaid, mint másét. nem baszogatásból írom, tudom, hogy ilyen a stílusod, de előbb-utóbb Te is fogsz belőle profitálni (például nem fogsz megbukni nyelvtanból:)))
Hú gyerekek, azért nekem már nagyon viszket a tenyerem az új mod miatt:) már nemtok mit kitalálni, minden más játék uncsi már:)) úgy kereskednék-vadásznék egy jót új területeken:) -
droidka #7134 Meg még a Dark Waters is elég jó, szerintem... Meg a Shore of Infinity is tűrhetőnek néz ki.(Sok SPP + gyárak.)
Szerintem ne ülj bele közvetlen az UT hajóba...
De tapasztalatom szerint néha át kell küldeni paranccsal másik szektorba, hogy indítsa a több szektorban való kereskedést! Hiába volt már a megfelelő szinten, hiába lett volna min keresnie... -
fuho #7133 helo a hajom ugy fejlödik ha én teszem meg az utolso szintet hogy kereskedjen töb szektorban is? -
rossz az útvonalszámítási algoritmus. ez mindenkinél megvan, bug-szerű. ezt is jó lenne orvosolni, mert nagyon érdekes dolgokat tud művelni sokszor. -
Walzer #7131 OFF:
Nexus???? - szégyen, ami az IG3-ból lett...:(:(:(:(:(
2003-ban megvolt a grafika..meg a hajók..megvette a mithis és gyorsan piacra vágta ócska sztoryval... a teljes gém rosszabb lett mint a demó:(:( Még jó hogy nem IG3 néven ment piacra...:)
On:
Amugy csak nekem csinálnál olyat az autopilot, hogy van két aszterodiad egymás mellett és pont arra kerüli aamerre a másik van, és persze azt telibe röffenti???
Erre nincs vmi gyógymód? Kis busterem autoP-ja is csinálja ritkán, de teherhajó is szenvedett, sőt a mamut is lerongyolta a pajzsát Ore beltben amikor hozta a silikon bányát...(pedig semmi bonyolult nem volt az utvonalban...)
hogy van ez???
-
mindenképpen oda, ahol van SPP. Az mindig kell, persze az se árt, ha sok gyár is van a szektorban. Power Circle, Home of Light, Kingdoms End, Rolks's Drift, ezek jó helyek. Nekem volt egy saját SPP-m Red Light-ban is, úgy kezdtem, hogy Home of Light-ba küldtem először, itt 2-3 szintet nőtt, aztán áttettem Red Light-ba, megint 2-3 szint és végül felraktam az egyik északi Boron szektorba. Ott van pár kajagyár is, azok is jók fejlesztésre. Lényegében olyan kell ahol van folyamatos kereslet, mert van gyártás. Azaz elfogyasztják amit odaviszel, előbb-utóbb. Pénzbe lehet, hogy nem sok, de ilyenkor még nem is ez a lényeg. Majd UT-ként visszahozza az árát. -
fuho #7129 egyet értek én is pl:nexus is ijen jo hajok vanak bene meg a történet is jo de az irányitás akor lene jo ha ugy irányithatnánk bene a hajot mint az x sorozatban. van egy orosz fejlesztésű játék nemtudom mi a cime de a demoján már jácotam az is jo csak a grafikája kicsit gyenge
az x3 ban van egy szálito hajom az istenért se akar 7esröl fejlödni 8 asra hogy tudjak rendszerekközöt kereskedni hova mehetnék mék szektorba ahol jo a kereslet hogy fejlödjön a hajom?
-
droidka #7128 "Ennek előtte sok-sok úrszimulátort meg miegymást játszottam már végig (legkedvesebb a Freespace 1-2,inkább a 2) és baromira idegesített, hogy akármilyen magas rangban voltam, nem kaptam a fenekem alá egy cirkálót, rombolót vagy csatahajót"
Egy síkon vagyunk. -
droidka #7127 A beszólogatást meg nem mi kezdtük... -
droidka #7126 Meg egy utolsó gondolat: a nagy emberek közül is soknak volt diszlexiája, diszgráfiája!!!!!!!!!
Ha jól emlékszem pl: valmelyik korai nagy amerikai elnöknek (a nagy jelzőt nem a mostanira értettem), tán' Leonardonak és Einsteinnek is volt asszem'!!!! Ha jól emlkészem... -
kisviku #7125 Kedves barátaim.
Kérném, hogy ezeket az egymás elleni cseszegetéseket hagyjátok abba és legyen ez az egy topic itt az sg-.n , ahol nem ba*ogatják egymást az emberek.Tudom, hogy fájó és sértő egyik másik hozzászólás, tessék bocsánatot kérni és megnyugodni.
Térjünk vissza a játékhoz.
Valahol a 7050-es hozzászólásnál hangzott el a "ki mit szeret az X3-ban" című kérdés.
Azt hiszem elég sok helyen megválaszoltam már, de az igazi, ami tetszett már az X2-ben is, hogy lehet nagy hajód, a SAJÁTOD és hogy úgy irányíthatod, ahogy Te akarod.
Ennek előtte sok-sok úrszimulátort meg miegymást játszottam már végig (legkedvesebb a Freespace 1-2,inkább a 2) és baromira idegesített, hogy akármilyen magas rangban voltam, nem kaptam a fenekem alá egy cirkálót, rombolót vagy csatahajót.Ezzel szemben már az előző részben is megvolt eme lehetőségem.
Az X1 avagy a Beyond the Frontier és az X-Tension is csak egy patch árán adta meg a lehetőséget, hogy egy TL hajót vezessek.
Anno még az X-Wing,Tie Fighter, stb korában erről álmodtam.Aztán megvalósult, végre!
Nekem ez volt az igazi,ami tetszett és tetszik.
-
fuho #7124 figyelj én is ismerek töb diplomás embert sokan jók és értelmesek de ismerek egyet aki két diplomávalis ojan (már elnézést a kifejezésért) buta hogy már fáj és kényeses meg sajnáltatja magát nem tudom ki ismeri a háda kft-ét nekem jobarátom a fönök gyuribá de a felesége az nos ö volt az osztájfönökö és mindig azon nyavajgot hogy az ö kis tanári fizetéséböl nem tud eniadni a férjének mindig csak panaszkodott de a férje mindent megadott neki de csak nyavajgott pedig mások akik ugyan ugy diplomások voltak ök bezeg nem nyavajogtak pedig nekik nem volt kft jök és mégis rendesen tudtak eni adni a családjuknak szoval a diploma még nem jelenti azt hogy okosab vagy joban gondolkodik mint mi de ugyan ugy becsűlnikel öket hisz töbet tanultak mint mi és még belölem is lehet diplomás ez nem atol fűg hogy menyire irok hejesen mert ha valaki joban megismer akor ez a momentum hogy nem irok hejesen már feledésbemerűl mert a sok jó tulejdonságom hátérbe nyomja ezt a rosz tulajdonságomat 

-
droidka #7123 A többi diplomás embert, akik nem tartoznak bele abba a kategóriába, amiről beszéltem, azokat természetesen nem akartam megbántani, bocs! De akinek nem inge, ne vegye magára!!!...
(Az meg az én bajom, hogy hülye vagyok.) -
droidka #7122 Hidd el, neked a világon semmit nem kell szégyellned, hiszen valóban SZÉP és NAGYON FONTOS dolgokról írtál!!!! Érdekes, én meg tudtam érteni. Az, hogy nyelvtanilag nem helyes, nem ez a lényeg!!!! Én a szépet és a jót akartam meglátni, ő meg csak a rosszat akarja meglátni az emberekben, és azt is érdemli, azt kell visszakapnia!!!
Igazán szégyellni egyedül csak az olyanoknak kell magukat, akikről én írtam!!! Nem kell semmit megfogadnod!!! -
droidka #7121 A többiektől tényleg bocs, hogy kifakadtam! Csak ha az ember húsz éven keresztül azt látja, hogy ilyenekkel van tele az egész ország, akkor talán egyszer megbocsájtható, ha visszaszólok... Nehezen viselem a nagyarcúakat. -
droidka #7120 Nem kell senki elvárásainak megfelelned, soha!!! látod, van aki így is elfogad téged...
-
fuho #7119 figyeljetek rám én evalom nem tudok hejesen irni minden tanárom megmondta nemtudom miért de most megfogadom hogy mindent megteszek érte hogy joban érthetö legyek de amifontosab nem az számit hogy hogy irunk természetesen fontos anyanyelvűnk ápolása én nemtudok hejesen irni de ez a legnagyobb hibám ahol én élek ot tisztelnek becsűlnek mert mindig kiálok magamért és jozan észel gondolkodom a tanácsaimat általában megszokták fogadni mindig azokmelé álok akinek szűksége van rám és igazatok van köszönöm hogy melém altatok és azt is köszönöm hogy szoltál a hejesirásomal kapcsolatban igy tudom min kel változtatnom és minden tölem telhetöt megtaszek azért hogy igy legyen az mindegy hogy diplomás vagy nem az a fontos hogy azt tegyűk amit jonak vélűnk vagy tartunk szerintem.
-
kisviku #7118 Hétfőre kész az M2 teszt.Na, majd azt lehet olvasni!
És annak sokkal több köze lesz a jelenlegi témához.Bár az űrutazás is ide tartozik,nekem jobban tetszik, mint az egymás b*ogatása.
Kezdetekben, mikor elkezdtem fórumozni, elkövettem azt a hibát, hogy én is odafigyeltem a helyesen írni NEM tudókra.Mivel engem rendkívül irritál.
Aztán hagytam az egészet.Nem érdemes jó emberekkel ezen összeveszni.
Sajnos a mai oktatás szégyene, hogy nem tudnak sokan írni, de ez nem ide tartozik. -
kisviku #7117 Pirx az nagy okosság! A repülő citromfacsarótól a szódás szifonig minden van benne.
-
droidka #7116 Te vagy a világ legokosabb embere, ezt aláírom bármikor!!! De talán te voltál az aki elkezdett beszólogatni a másiknak, nemde? Tagadd le!
Talán azért sértődtél meg, mert magadra ismertél abban amit írtam???...
Ha lenne benned egy szemernyi alázat, akkor talán csöndben maradtál volna...
Én csak egy nyolc általánost végzett idióta vagyok!!! Nem úgy, mint te professzorkám...
Nem, nem tudok olvasni sem és írni sem! Te vagy a király!
Te SZÓ SZERINT valóban nem hánytorgattad fel, hogy milyen magas végzettséged van!!! De utaltál rá, hogy te okosabb vagy, mit ő!...
Igen, vannak komplexusaim ez tagadhatatlan!De pont az ilyen nagyképű emberekből van elegem, mint te!
Bár én nem gondolom, hogy MINDEN diplomás egy hülye!!! Hanem csak annyit mondok, hogy a papírok nagyobb része (90%) az én szemeben tényleg kb. csak annyit ér, mint a kutyapiszok az út szélén... Persze, hogy vannak kivételek.
"Azért meg külön felnézek rád, hogy Te ki tudod választani azokat az írókat, akik mindent pontosan írnak meg az eddig meg nem ismertről. (Vagy inkább azok a jó írók akiknek az írásai alapján kialakítottad a "saját" világképedet.)
"Egyébként öröm olvasni magvas hozzászólásaidat, amikben a mások tudásának pocskondiázásán kívül semmi konkrét nincs. (Igaz, az viszont van benne rendesen.)"
Én nem csak simán hülye vagyok, hanem egy tolvaj is! Önálló gondolataim nincsenek!
Az nem volt elég konkrét, ahogy hazavágtam a relativitáselméletet...
De ebben is biztos csak mások segítettek nekem... :)
Én mondtam, hogy tényleg nem árt az, ha valaki helyesen ír!!!!....
De talán mégsem az a lényeg... Nem kellett volna ezért őt leszólni...
Te mindig minden terülen perfekt vagy???? Nem kell bizonyítanod!!! Elhiszem!!!
-
Tökre igazad van, de én annyival szkeptikusabb vagyok, hogy nem hiszem hogy előbb utóbb téma lesz a "kitekintés", mert lassan romba döntjük a civilizációnkat, és akkor még ilyen lehetőségein sem lesznek. Persze nem vagyok jövőbe látó, és reménykedem abban is, hogy egyszer csak valaki kihoz a garázsából egy fura szerkezetet, ami megváltoztatja a világot... Ezt a fórumot sem nyomnánk ha nem lett volna ilyen korábban :-D -
Lysandus #7114 Hm... Lehet hogy mára be kellene fejeznem? :-) -
Lysandus #7113 Így van, így van. Higgadjunk le picit. De ez ne jelentse azt, hogy mindenki magába folytja amit ki szeretne adni. -
Én még nem találkoztam hibátlan emberrel, magam messze nem vagyok az. Szeretném kérni e fórum társulatát, hogy fogadjuk el a másikat olyannak, amilyen, ne egy-két idegesebb hozzászólásából ítéljük meg, hanem az öszesből, és ha valamire tényleg azonnal és dühből reagálni kell, azt mély levegővétel után tegyük. Köszönöm. -
Felpörgött a fórum, bár sokat kell visszaolvasnia annak, aki X3 bejegyzést keres :), bár "valahol minden összefügg mindennel" - droidka majd leírja, melyik fizikus könyvéből loptam a mondatot
A világ politikája nem a világűr meghódítása felé halad, a döntéseket viszont a politikusok hozzák, tehát látszólag nincs esély gyors fejlődésre. Valójában azonban a politikusokat a gazdasági hatalom mozgatja és motiválja, ezen szférának pedig előbb-utóbb érdekévé válik egy alaposabb kitekintés - mihelyts a megtérülési ráta közelebb kerül a ráfordításéhoz. A sok hiba, amit az űrkutatásban elkövettek az érintettek, megbosszulja magát a rendelkezésre álló tőke csökkenésében, és még a megszállottak sem ölnek pénzt olyan légvárakba, melyből a dédunokájuk húzhat először hasznot - ha lesz benne egyáltalán profit. Amíg az űrsikló robban, a szonda elprogramozódik, és a műhold ütközik, ha egyáltalán pályára kerül; nos addig kisebb csoda kell az ugrásszerű fejlődéshez, ami talán változtat az emberi hozzáálláson. Ez a kis löket lehet akár negatív előjelű is, hiszen egy aszteroida közeledése is tudna megfelelő reakciót kiváltani, csak legyen elég idő(és ne a csurig pakolt UT kapja telibe, ugye
). Lehet pozitív is, elég ha valamelyik csapat váratlan sikert ér el, abból az emberi gyarlóság folytán az összes gárda részt követel majd, tehát nagyot taszítanak a szekéren. Végül az a rész sem hanyagolható el, bár az előbbiekhez hasonló tétekkel lehet csak rá fogadni, hogy nem mi lépünk tovább, hanem hozzánk jutnak el, ugye-ugye.
Ami fuho írásait illeti, én is nehezen olvasom, de mivel nem ugyanazokat a hibákat véti, véleményem szerint ez nem a nem tudásból, hanem a gépelési szokásokból ered. A manapság oly divatos skype és társai üzeneteiben kapok hasonló gyorsan rögzített, rövidítésekkel és hibákkal teli üzeneteket, ahol nem is divat az ellenőrző visszaolvasással foglalkozni - fejtse meg, akit érdekel. Nem az én stílusom, de elfogadom, van aki így ír, és punktum. Nem offol, nem káromkodik, vannak jó hozzászólásai - ide (is) tartozik, s ha kedvünkért még változtatni is hajlandó, az csak javára írható.