F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Kedves barátaim.

Kérném, hogy ezeket az egymás elleni cseszegetéseket hagyjátok abba és legyen ez az egy topic itt az sg-.n , ahol nem ba*ogatják egymást az emberek.Tudom, hogy fájó és sértő egyik másik hozzászólás, tessék bocsánatot kérni és megnyugodni.

Térjünk vissza a játékhoz.
    Valahol a 7050-es hozzászólásnál hangzott el a "ki mit szeret az X3-ban" című kérdés.
    Azt hiszem elég sok helyen megválaszoltam már, de az igazi, ami tetszett már az X2-ben is, hogy lehet nagy hajód, a SAJÁTOD és hogy úgy irányíthatod, ahogy Te akarod.
    Ennek előtte sok-sok úrszimulátort meg miegymást játszottam már végig (legkedvesebb a Freespace 1-2,inkább a 2) és baromira idegesített, hogy akármilyen magas rangban voltam, nem kaptam a fenekem alá egy cirkálót, rombolót vagy csatahajót.Ezzel szemben már az előző részben is megvolt eme lehetőségem.
    Az X1 avagy a Beyond the Frontier és az X-Tension is csak egy patch árán adta meg a lehetőséget, hogy egy TL hajót vezessek.
    Anno még az X-Wing,Tie Fighter, stb korában erről álmodtam.Aztán megvalósult, végre!
    Nekem ez volt az igazi,ami tetszett és tetszik.