F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • bigapó
    ha vettél bele TSmk3-at, akkor már nem lehet beleülni, illetve lehet, de ezt úgy értelmezi a program, hogy "kirúgtad" a pilótát, ergo amit eddig fejlődött azt eldobtad, hiszen következőleg már nem Őt kapod meg. Véletlenszerűen generál nevet és mindig 1-es szintűt kapsz. átültetni lehet egyik hajóból a másikba, erről is volt már írva valahol, meg Amaro oldalán is le van írva.

Tehát 8-as szint előtt maximum annyit tudsz neki tenni, hogy ha sokat állt már (stand by van írva a neve mellett valamelyik oszlopban), hogy újra kiadod neki a Sector Trader parancsot és másik szektort adsz meg neki. Ő szépen odabattyog és ott elkezdi keresni a zsíros fuvarokat, de ha itt sem talál megfelelőt, akkor szintén stand by marad. Korábban leírtam melyek a jó szektorok, de lehet, hogy neked van pár jobban tetsző. Igazából mindig változik, ahol sok gyár van azért ott sok a fuvar is - persze ha csak kétfajta van akkor nem biztos:)

ui: mielőtt a "mehet" gombra tapancsolsz, azért nézd már át, hogy mit írtál és hogyan, mert kétszer olyan sokáig tart elolvasni és értelmezni az írásaid, mint másét. nem baszogatásból írom, tudom, hogy ilyen a stílusod, de előbb-utóbb Te is fogsz belőle profitálni (például nem fogsz megbukni nyelvtanból:)))

Hú gyerekek, azért nekem már nagyon viszket a tenyerem az új mod miatt:) már nemtok mit kitalálni, minden más játék uncsi már:)) úgy kereskednék-vadásznék egy jót új területeken:)