droidka#7116
Te vagy a világ legokosabb embere, ezt aláírom bármikor!!! De talán te voltál az aki elkezdett beszólogatni a másiknak, nemde? Tagadd le!
Talán azért sértődtél meg, mert magadra ismertél abban amit írtam???...
Ha lenne benned egy szemernyi alázat, akkor talán csöndben maradtál volna...
Én csak egy nyolc általánost végzett idióta vagyok!!! Nem úgy, mint te professzorkám...
Nem, nem tudok olvasni sem és írni sem! Te vagy a király!
Te SZÓ SZERINT valóban nem hánytorgattad fel, hogy milyen magas végzettséged van!!! De utaltál rá, hogy te okosabb vagy, mit ő!...
Igen, vannak komplexusaim ez tagadhatatlan!De pont az ilyen nagyképű emberekből van elegem, mint te!
Bár én nem gondolom, hogy MINDEN diplomás egy hülye!!! Hanem csak annyit mondok, hogy a papírok nagyobb része (90%) az én szemeben tényleg kb. csak annyit ér, mint a kutyapiszok az út szélén... Persze, hogy vannak kivételek.
"Azért meg külön felnézek rád, hogy Te ki tudod választani azokat az írókat, akik mindent pontosan írnak meg az eddig meg nem ismertről. (Vagy inkább azok a jó írók akiknek az írásai alapján kialakítottad a "saját" világképedet.)
"Egyébként öröm olvasni magvas hozzászólásaidat, amikben a mások tudásának pocskondiázásán kívül semmi konkrét nincs. (Igaz, az viszont van benne rendesen.)"
Én nem csak simán hülye vagyok, hanem egy tolvaj is! Önálló gondolataim nincsenek!
Az nem volt elég konkrét, ahogy hazavágtam a relativitáselméletet...
De ebben is biztos csak mások segítettek nekem... :)
Én mondtam, hogy tényleg nem árt az, ha valaki helyesen ír!!!!....
De talán mégsem az a lényeg... Nem kellett volna ezért őt leszólni...
Te mindig minden terülen perfekt vagy???? Nem kell bizonyítanod!!! Elhiszem!!!