PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
???
PSN: Feka420
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nekem annyi lenne a gondom hogy 6600 gt-m van de 640*480ba és lowon nem akarom tolni a játékot de feljebb meg nemtudom venni 1 giga ramom van mellette meg 2200+ proci szóval mediumon kellene hogy menjen kb mert havernak 9600on mediumba megy :S friss driver van fent de nemértem hogy mit tehetnék ellene...
vkinek vmi ötlet ?
elõlre is kösz
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2. Ha eddig Fifás voltál akkor igen nehéz a játék de maximum nem a legnehezebb fokozaton tolod.Gamepad nem árt hozzá de annélkül is jól írányítható én is billentyüzetrõl tolom és álltalában verem a gépet a legnehezebb szinten szóval nem lehetetlen.
csak a memóriazabálást javítja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Néhez vagy egyszeru az irányitás és hogy el fog futni e a gépemen?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Breki: Nemtod hogy számszerûen hol lehetnek a táblák? mert nincs idõm minden fájlt végignézni 😛
CSAK a Fradi
DVD5-höz:
1. iso-t kibontani
2. /program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/img mappából törölni az rs_ és rv_ (nyelvi spec) fájlokból a nem szükséges nyelveket (Italian, Spanish, ...) min. az rs_e és rv_e (English) maradjon
3. így, ahogy van kiírni a maradékot
4. telepítéskor csak a meghagyott nyelveket felrakni
amúgy nálam megy szépen

Legalábbis ezek megmaradtak:
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
a hang néha elmegy, néha bejon 1-2 szurkolói hang aztán mikor csönd van nincs semmien hang, ki tud segíteni? "
milyen patchról beszél?
Pro_Evolution_Soccer_2008.PAL.XBOX360-RELiSH
Ezt valaki x360-on megnézte már??
★ 汤姆 李
Közkívánatra 😄DD
CSAK a Fradi
Nos én elõször a pes 5 el játszottam de csak 1-2 meccset majd jött a pes6 2 nap után abba hagytam és 1 hét múlva elõ vettem azóta is azzal játszom a demó -ig.
Ha eddig fifáztál valszeg fifás is maradsz és ezzel a hozzá állással amit ha jól emlékszem a fifa topicba írtál azaz, h fifa mindörökké, nem lesz sokat a gépeden ez a játék.
Kb ennyi
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
amúgy stadion választáskor be lehet állítani hogy milyen legyen a minta.meg az idõjárást,napszakot...