PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a szar az ilyen bithumen stírû oldalakkal hogy akinek 2mb alatt van a nete és nem bérel szervert az eláshatja az arányát ha 20g-t már leszedett aztán kibasszák.Én 5 napja seedelem a 23as számot és daliás 0.290ot sikerült visszatolnom.pes is ott 5 giga sok a seeder sok a leecher de én az ilyen nagy dolgokat külföldrõl szedem de most isohunton még csak nem is hallottak róla piratebayen meg szánalmas 2 seeder van.fietõs warezt ne írjatok be mert Breki tényleg szívrohamot kap.

tobias88
hát, ezzel vitatkoznák<#vigyor>
Én spec nem tudom megszokni azt a kur.va gamepadot😊Pedig szeretném,de mindig visszamegyek billre😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Ez a szar az ilyen bithumen stírû oldalakkal hogy akinek 2mb alatt van a nete és nem bérel szervert az eláshatja az arányát ha 20g-t már leszedett.Én 5 napja seedelem a 23as számot és daliás 0.290ot sikerült visszatolnom.pes is ott 5 giga sok a seeder sok a leecher de én az ilyen nagy dolgokat külföldrõl szedem de most isohunton még csak nem is hallottak róla piratebayen meg szánalmas 2 seeder van.fietõs warezt ne írjatok be mert Breki tényleg szívrohamot kap.

Johnny23
illetõleg gamepad-al kõnnyebb/jobb jáccani, de csak saját vélemény<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ne izgulj,fel sem fog tûnni,ha már komolyabban PESezel.Korántsem csal annyira a gép,mint a Fifába.Ügyesen kell játszani,nem sprintelni feleslegesen,fõleg véekezésnél,csak akkor,ha nagyon muszály.Szögletnél figyelni kell nagyon..arra nem tok mit mondani.
Emberváltásnál álítsd át a cuccot manuálisra,és nem lesz gond vele!
Passzolásra meg fyigyelni kell,ez egyértelmû,a védõ mindig jobb pozícióból indul...

http://videodrome.freeblog.hu/

hát fifánál van egy hunbasser nevû forma aki csinál ilyen fifa bajnokságokat és így sg-n van egy fórum is ahol megdumáljuk mit hol mikor meg sorsolások.És kb ilyen szintû dolog érdekelne pesbe is.

Palinko
pedig mostmár tényleg kikéne írni hogy honnan jön rendesen mert ilyen rapid és hasonló helyekrõl nem szoktam szendi mert nincs idegem hozzá a torrent bithumen és majomparádén még nem vagyok jelen gigán még nincs aztán ami ingyenes és van az nagyon kevesen seedelik. létszíves adjatok már nekem is megoldást ne csak ti élvezzétek a játékot 😊
tototto pm ment

Shevchenko
Ténlek rosszul lesz Breki a sok warez miatt,ugyhogy bocsi,de sajna még nincs a boltokba kénytelenek vagyunk letölteni.<#puszis><#awink>

FORZA MILAN!!!

tobias88
attól függ mire gondolsz... van pesliga pl peshungaryn
tobias88
pretor.... és nco..... is ingyenes
Enyje keresgéltem bizonyos populáris torrent oldalakon és röhely 2seeder és 1500 leecher a piratebaynél.de azért jön le 50el.bithumenen láttam de nem szedem onnan mert ritkaszar az arányom és kibasznának mire azt visszatölteném a jóesetben 10kb/seces feltöltésemmmel.
Egyszer szedtem le pest kb 2 éve akkor annyira nem tetszett és inkább fifa párti voltam de a mostani fifa elég fapados lett így megnézem eme progit mit tud.Szokott lenni ilyen online pes bajnokság mint a fifába?

sammy
... mármint mini-imaget.

Waczkor
Emberek csak én vettem észre,hogy a demó után valami hihetetlenül csal a gép?Elkezdtem szépen a Master League-t,2.osztályú csapattal,erre eltelik 20 perc a meccsbõl és elfárad mindenki.Ellenfél persze nem.Szokás szerint nem érik utol a védõim a csatárokat.Anno fociztam nagypályán,és mi gyerekként többet bírtunk mint itt a 2.osztályú emberek.Ez mi?
Sprintre elõrehajolnak és uazzal a sebességgel mennek,mintha sétálnánk.

Más:kikaptam 5:2-re,az 5 gólból 3 szögletbõl lett,mind a 3 alkalommal 2 védõm és a kapus nem volt képes megoldani a helyzetet.A másik két gólnál össze-vissza pattog a labda és az én játékosaimnak annyi eszük sincs hogy belerúgjanak egy csõröst a labdába.Arról nem is beszélve,hogy valahányszor megindulok és passzolok a gép már elõre oda helyezkedik ahova az elrontott passzom pattani fog.100-ból 100x
Uez a szögleteimnél is.

A bíró nem fúj be semmit,kivéve a meccsenként 15 lest,mellesleg jó pár gólt lesbõl kapok...

A harmadik szokásos dolog:megindulok és utolérnek simán.Az ellenfél játékosai nem fáradnak,nálam meg a Rooney,Giggs páros meg se bír mozdulni.

Bugok még mindig vannak bõven.Azért ítélt a bíró 11-est,mert az ellenfélrõl ment ki a labda...

Ja meg elég érdekes reagál a gém a bill-re.Van hogy össze-vissza váltogat a játékosaim között,eltelik 10-15 mp mire rátudok váltani a játékosra.Szerelni nem szerelnek a játékosaim.Ott állnak egy helyben.
Taktika be van állítva,semmi változás...

Csak azért nem k*rtam keresztül a bill-em a monitoron,mert a monitort még szeretném használni.Baromira felhúzott a játék.

Hát én nem tudom mit változtattak a demó óta,de regularon élvezetes meccseket játszottam és nyertem,ítt meg vért izzadok hogy egyáltalán gól helyzetbe kerüljek és nem haljanak meg a játékosaim végkimerülésben.

Eddigi pes-ekben ezek a dolgok hogy voltak?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

sammy
Én is kérnék, mert a gamecopyworldon nem találtam.

gabi89
FLT az a relase csapat neve aki feltörte.
Neoncsöves: Mini imaged tudsz adni (privátban mert Breki kiakad a sok wareztõl 😄 )

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

pontosabban FLT=FairLighT

Terminátor14
Természetesen teljes, az flt csak a csapat neve, amelyik feltörte. <#idiota>

CSAK a Fradi

Shevchenko
Kösz

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Valaki?#38119

FORZA MILAN!!!

Johnny23
remélem teljes mert énis azt szedem<#miaz>

(méretileg 54x100MB - sztem full)

Palinko
oké mostmár megvan a vitalyti már csak valami kéne amit betudok vele crackelni 😊
Johnny23
pff<#szomoru1>

Shevchenko
Mit jelent az hogy FLT?Nem teljes verzió?

FORZA MILAN!!!

attól még köszönöm szépen 😊

én inkább mini imagezek.. akkor patchelni is tudok

azt:\

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Johnny23
vitality crack-et használsz? állitolag azzal nincs gond idáig(kopp-kopp)

gabi89
Akinek nem lenne meg a ViTALiTY crack annak feltettem:
http://www.speedyshare.com/782294764.html

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

másnál is van olyan kib**** ideegsitö dolog, h leveszem a hangot options-ben és edit modeban szerkesztek, de akárhányszor ujrainditom a játékot a változások elvesznek?

ez is crack hiba vagy mi?

tototto
még egy olyan kérdés volna, hogy 6600gtm van 128megás
na most nem engedi felrakni highra a grafikát, mert szerinte tul gyenge (sm 3.0 kell neki amit tud a kari, és 256mega vram ami érdekes mert ezen a 128on se szaggat kicsit se) szal nem értem miért tiltják le a lehetõséget is, had döntsem már el hogy milyen graffal szeretném tolni, és ha szaggatna ugyis visszavenném :S
nem lehet a settings.dat filében valahogy ráerõltetni hogy highal induljon? 😄

Gaba9
Egy "profi" PES-es segítségét kérném priwiben egy fél percre ha lehetne :S köszi

Gaba323

tototto
valóban a vsync volt a ludas, de hogy miért azt nem tom én minden játékban bekapcsolom, zavar ha nincs
de igy legalább nem 2*es a tempó
köszi szépen a segitséget 😊

vki meg tudná adni a multkor annak a premier league logos visszajátszási logonak a linkjét? :S

meg pár labdának is örülnék 😊 köszi

lobig
ez még demo...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Palinko
ajjaj most bebénázok mert nem tudom honnan szedni adna valaki linket privátban elolvastam az délutáni hozzászólásokat de nem igazán érzem hogy mit és honnan kéne tölteni... létszíves segítsetek még soha nem játszottam ezzel a játék sorozattal
szerk.: sry tárgytalan... gamecopyworld.com -on keressetek rá, van mini-image is

RemX
Gyerekek!

A64 3700+, 2 giga ram, Radeon 1950GT...

Azt vettem észre hogy nem mindegyiknél, de néhány stadionnal csak szögletnél beszaggat... most ez miért?!!?!?! Lehet kevés a gép?

Vagy szedjem le a Vistát és minden gondom megoldódik?!

Vélemény?

Amúgy kegyetlen a játék, mondhatni BEFOSÁS!!! 😊

The Hedgehog
és az hol is van?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ProGabe
setting.exe-ben vsync-et és fram skipping-et kapcsold be.vagy ha be van akkor ki 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tobias88
megy crackel
kijött egy crack-fix
srácok. akkor most melyik cracket érdemesebb használni? vagy probálkozzak YASU-val?

tobias88
megy a játék!
Ahogy olvasgatom.. A crackek szarok? 😞 Lesz hozzá javítás? VAgy mi van most? :|

tototto
srácok azt megtudná valaki mondani hogy tudom lelassitania játékot mert olyan mintha 2* gyorsabb lenne minden, mint egy gyorsított felvétel :S
biztos van erre valami menüpont csak én nem találom...

ProGabe
a lényeg annyi hogy az flt crack 42 megával többet fogyaszt.na bumm,még 512 mellett is ki lehet bírni,úgyis fõleg proci-függõ a játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sammy
Szerintem a kis hiányzó képek helyén a KONAMI logónak kéne lennie. A demoban az van a loading screen-en és a táblák is alapból KONAMI feliratok.

nem .. ha engedné akkor feljebb vetem volna már 😊 :S