PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Csendben megfigyelünk😊Én legalábbis.
Aztán lehet hogy páran elmentek gémelni.Elvégre mire van az ünnep,a szabadnap😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

kuci06
...ebbõl lehet kötényt/megkerülõs cselt is csinálni, ha miután visszahúzta, megnyomod azt az irányt, amerre néz a játékos 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mindenki eltünt? Én meg itt hozom a cseleket, trükköket! 😄 vagy mindenki ezt próbálja? 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Aradebil2
jippi,fennvan,megy rgb megvan de lefosom😊
kvescsön: a szkennelésnél hogy tudom nagyítani a képet? mer vmi RS kéne huzogatnom?az a jobb analóg?

Visszahúzás (619 k😎

Mialatt egyhelyben állsz a labdával az ellenfél kapuja felé nézve a RT (régi R2)-t nyomva a bal analóggal (írányító gombok) elindul az ellenkezõ írányba (a saját kapu felé)

Letöltöm!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Test csel (141 k😎

Mialatt egyhelyben állsz a jobb analógot kétszer (gyorsan) balra mozdítod!

Letöltöm!

nálam összevan szedve rendszerezve és még folyamatosan próbálgatok dolgokat 😄 szval ha találok vmit oda is és ide is berakom ha kell engem keressetek ne innen másoljátok ki! THX! msn: [email protected]

Bicikli csel (743 k😎

Mialatt a labdát birtokolod megnyomod az LB-t kétszer és mikor másodjára megnyomod akkor tartsd nyomva

Letöltöm!

Elnézést az elöbbieknél az L1=LB az R1=RB, L2=LT és az R2=RT. Rájöttem változott ebben is a játék!

Csabesz6
istenkém mi lett ezzel a topikkal.a sok vérpisti:|
valaki mondana véleményt a ps2es verzioról, ha van olyan illetö akimár kipróbálta?
köszönöm

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nekem RGB-s gondjaim vannak, de pl a Bernabeuban mûködnek a reklámtáblák.csak ahol vodafone-os és konamis reklámtábláknak kellene lenni, ott van ez az RGB izé..

gabi89
Na az ilyeneket nem ártana majd berakni a FAQ-ba.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Labda Átlépése (540 k😎

Miközben feléd tart a labda nyomd le az R1-t (Sprint) és átlépi a labdát vagy a mögötte álló játékosnak elengedi

Letöltöm!

Lövõcsel: A passz és a lövés kombinációja az ellenfél térfelén
(bocsi elrontottam)

Marseilles-fordulat (Rulett) (788 k😎

A jobb analógot óramutatóval megegyezõ irányba fordítod 360°.

Letöltöm!

Labdamegtolás (904 k😎

Az R1 (Sprint) és az L1 kombinációja. (Ezt egyhelyben állva kell csinálni)

Letöltöm!

Lövõcsel (559 k😎

Letöltöm!

Labda Megemelése (672 k😎

A jobb analógot egy gynegéd le-fel mozdulattal csinálhatjuk meg ezt a "trükköt"

Letöltöm!

Gyuresz ez tök szép gondolom full a grafika.
Szerintetek menne ezen mi mediumon?:intel cal 3ghz,ati 9600 256mb,1giga 400hz ram?

tototto
na akkor feltölthetnéd valahova a settings.dat filédet hogy másnak is menjen

gabi89
Igen tényleg kellett volna bele de azért ennek ellenére is nagyon jó game és itt legalább a gép ellen se unod meg 2nap alatt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ForzaInter
ááá geci nagyon durva eza pes fullon megy!

Yo, Bitch!

tobias88
szerintem elcseszték, mert megint nem lehet direct ip-vel játszani, még a fifások is tudják, hogy így sokkal több ember játszik a játékukkal, mert egymás ellen tudnak játszani, és lehet az aki így játszik jövõre megveszi...
picsába szaggat!!!!!
gabi89
Na ez jól fog jönni érzem 😊

RemX
Áhhh!!! Gyere már fel MSN-re te megmentõ 😄

Terminátor14
De ez elméletileg nem hiba, szal pont ezért KELL bekapcsolni a vsync-et.

És igen, fenáll a veszélye, hogy belassítja 😞 Nézelõdj a driverben, hátha találsz vmi opciót amit be tudsz kapcsolni és javít a dolgon. Nvidiánál ez a triple buffering, atinál nemtom.

CSAK a Fradi

Az elõbb említett megtolás 😄 sztem jól néz ki...

Katt Ide

RemX
Nekem nem fut szarul! csak ez a Vsync basz be...

nekem a Fairlight verzió+crack és rgb hiba ott van...

LasDen
nah nekem rendesen megy ugyanúgy mint a demóban 1024x768-ban mediumon.....az kérdés még hogy 1440x900-ban hogy megy.....😄 a visszajátszásnál és a táblákon megvan az RGB hiba de nem tud zavarni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aradebil2
mindenkinek lassabban fut a game mint a demo?mer akkor kezdhetek aggodni,mer eddigis csak 1024/lowon futott el:S

mondjuk én csak angol-olasz-spanyolt telepítettem

gabi89
Azért nem javított semmit mert nem elég bemásolni hanem edit módba be is kell tölteni.Amúgy amikor nem volt fent nálam akkor is ott voltak az rgb-s cuccok.

Johnny23
detto

FLT verza+ Vitality crack

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

nekem nincs felrakva az uj option file és mégis ott a hiba...:S

báttyó02
na megvan miért van az rgb-s szarság
eddig nekem jóü volt,de amint feltettem az options file-t (ami amugy kurvára nem javitott semmit) elõjöttek a rgb-s hibák

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabi89
Ki kell tömöríteni és akkor exe lesz utánna pedig a PES2008 mappájába az exe-t másold át.
Amúgy nálam is elszáll mindig a roster.Betöltöm edit módba aztán elmentem minden jó következõ indításnál meg már megint London FC stb..

nemtudom nekem nemvoltak ilyen problémáim szval sorry nekem f**rl*ght verzió de ezt nem írtam 😄 ezt nem itt kell elintézni Poolfan!

Báttyó! Te melyik verziót telepítetted? és melyik cracket használod, mert mostmár kezd egy kicsit zavarni ez az RGB dolog😊:S

tobias88
nálam is kurva szarul megy, pedig a demó simán ment
bocs nem arra gondoltam elírtam.. 😄 marsielle fordulat v. a rulett ha úgy ismertebb 😄

hová kell(és hogyan,mivel nem exe) másolni a vitality cracket?
de durva ha egyhelyben álsz megnyomod a spintet és a (játékon belüli bal felsõ) gombot akkor gurit egy kicsit a labdán és utána beadás... elég szép minnyá teszek fel róla pill

tototto
valakiakinek megy 1024*768ban high beállitásokkal töltsön fel pls egy settings.dat filét köszi

9csöves9
nincs világkör a játékban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

miben kell?

Fire😊...légyszíves segíts!
Pacal17
PES Shop? 😞

BaziJoe
Én is ilyeneket várnék de senki nem segít???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

asfa
pfff nehogymár... :SS

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

valaki cseleket? gamepadhoz?! 😄 csak a világkör meg a lövõcsel megy eddig xD

hát meccs elõtt nem jelenik meg a mezválaszto képernyõ

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

légyszíves😊