81526
-
Nagyi2pac #46990 Ja, meg azis jó lenne ha több bajnokság lenne, mégha nincsenek is megcsinálva a csapatok, mint most az other C volt, mert később azokat be lehet szerkeszteni a játékba, több csukát, labdát lehetne választani... -
- a kapuson kellene javítani, mert szerintem a játék legnagyobb hibája a gyengesége
- a szélső hátvédek mindig bemennek középre akkor, ha a szélen nincs senki, de utána nem mennek vissza védekezni szélrecsiszolni
- kezezést beletenni
- következetlen bírói vezetést kijavítani
- végjátéknál amikor egyik csapat vezet, a másik egy szögletnél például tolódjon fel
- beívelt szabadrúgásoknál normálisan helyezkedjenek a játékosok
ennél többet most hírtelen nem tudok, mert a többi nagyon jó
-
Nagyi2pac #46988 Jéé nemis tudtam hogy a Wigan-nek meg a Portsmouth-nak is új címere lett!! Akkor újra kell "gyártani" a logóikat a pes-be!
-
Nagyi2pac #46987 Ja a Pes2009-be a grafikát nem nagyon kéne javítani így jó ahogy van, másra kéne nagyobb hangsúlyt fektetni. -
Gabe18 #46986 Hát ha egyáltalán lesz 09-es PES,mert ugye a 2008 igencsak vegyes fogadtatása után emlegették hogy lehet hogy egy évet kihagynak hogy aztán megújulva térjen vissza a sorozat.
Vagy ezt azóta már cáfolták,és tuti lesz idén is rész?Én nem bánnám,a grafikát már megcsinálták múlt évbe,az ideibe lehetne rakni normális netes játékot végre...
-
Tomy Lee #46985 Nem sajnos:(
Ezek állítólag Alpha client képek és a teszterek(vagy valami ilyesmik:) bocsátottak ki pár képet a menüböl netre.
Demo ismét nem lesz szerintem majd csak a megjelenés előtt 1 héttel köbö... -
Tomy Lee #46984 Pontosan az a hiba!Flt verzió a jó.
Havernál is ez volt a gond.Szórakoztunk vele sokat mert nem működött mire egyszer lementem hozzá és véletlenül megláttam,hogy nem jó verziót használ.
Letöltötte flt verziót és müxik szépen a cuccos:) de csak is úgy,hogy ő a server(host) én pedig client.. -
Nagyi2pac #46983 Nem lehet letölteni semmit, ezek csak találgatások, hogy vajon ilyen lesz e a pes2009 vagy nem!
-
Ezt le lehet tölteni, vagy csak fake, vagy valami demo
-
köszönöm szépen a segítséget, megpróbáljuk...
mondjuk most mondta a barátom, hogy neki nem az flt-s verzió van meg, hanem valami 3 gigás, szóval szerintem az lesz a gond:)
De nagyon köszi a segítséget! -
nyámm nyámm
-
Tomy Lee #46979 Bootpack da Nike V6 
-
Tomy Lee #46978 Igen és van még ilyen is.Fog.sincs,hogy fake vagy sem:D
-
Ezt láttátok már? -
Tomy Lee #46976 -Próbáljátok fordítva a Host ill. client variációt.
Ha te voltál eddig server akkor próbáld úgy,hogy client leszel,akár fordítva pesmagazinban.
-Játékból mindig kilépni ha újra próbáljátok,pesmagazinbol is.
-Használd az újabb pesmagaint,illetve a társ is.
-Tűzfalnál még a pes setting exe-t is engedélyeztetni tehát mindent.
-
hmm... és ha csatlakozik akkor kiírja, hogy could not access, azt hittem, hogy a cd-key miatt... akkor mi miatt lehet:S? -
Tomy Lee #46974 CD key-hez nem kell nyúlni csak a password-hoz kell beírni bármit... -
Nagyi2pac #46973 Vki nem tudna egy működő Real Madrid 2008-2009-es GDB folder-t adni, mert ami nálam van az mindig beszarik amikor az idegenbeli mezek vmeikét választom (gb,pb)? -
Sziasztok!
Visszaolvastam, nem találtam megoldást!
Játszanánk egyik barátommal hamachin, elindítjuk az erre való programot (pesmagazineonline), belépünk a játékba, ott network és a cd-key-ből csak egy darabot fogad el, de nekünk 2 kéne, mivel így nem tudunk egymással játszani! Tud valaki megoldást erre a problémára?
Köszi a választ előre is! -
Nagyi2pac #46971 News about Euro 08 Mod Sound Update
Finally we were able to edit the exe file and turn on announcer for all stadiums! So we will be able to change the announcer sound by the Samba de Janeiro the song you hear after a goal has been scored at Euro 08. We will be also adding the Seven Nation Army the song that you hear when teams enter the field. More news coming soon. -
Tomy Lee #46970 Tudom mitől hal be a játék nálam néha csapatválasztásnál főleg Nemzeti team választásnál online.
Ettől:Evo-Web_GDB folder v3.4
Ez 1 telepítős változat de hibát okoz.
Kérdés:Van e ez helyett valami másféle GDB folder-es javítás evo patch 2-höz..
-
Nagyi2pac #46969 Jó kis cucc ez a faceserver!!! 
-
Nagyi2pac #46968 Euro 08 Update 1.7 Released!
The upgrade for Euro 08 Mod for PES 2008 is ready! It will upgrade it to version 1.7 ( only 11 Mb)
- Kit Server 7.2.0 added - Thanks Juce and Robbie for this new version of kit server!!!
- New kits added and many fixed.
- New Faces (Hakan Balta, Ugur Boral, Tolga, Kazim Kazim and more)
- Klagenfurt Stadium fixed and updated
- Two option files ( normal and tweaked gameplay)
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=27911&no_cj_c=1 -
nem, ez nvidia control panel -
ez milyen program?
ez olyan hogy többet tudsz állítani a grafikán minthogy low-medium high? -
Nagyi2pac #46965 Próbáltátok már a faceserver-t, mer nálam tökéletesen működik, csak az a baj amikor Gomis-nak be akarom rakni az arcát, és a playerlist-be meg van 3 Gomis és most honnan tudjam hogy meik az amit én keresek! 
-
4x-es talán kevés, de az Antialiasing, is legyen bekapcsolva min. 4x-re
amúgy amig geforce kártyám volt bármit állítottam nekem is recés volt,ATI-nál más a helyzet, ott nem recés
-
ha nálam ez így van beállítva
ez ífy kihat a Pesre? mert elég recés a kép (1280*960 High) -
Nagyi2pac #46962 Nekem az új kitservernél volt ez de lehet hogy vmit elrontottam azért írta ki!! -
Breki, ez ugye nem az új kitservertől van? -
Nagyi2pac #46960 Másoljátok be a linket, csak úgy működik!!!
Ezzel a faceserverrel akkor nem kell többet relink-elni arcokat ARG-vel, csak meg kell nézni a listán a játékos számát és a megadott módon beírkálni a cuccokat??? Akkor ezentúl bármennyi arcot be lehet rakni azoknak akiknek nem volt megcsinálva az arca??? -
Nagyi2pac #46959 Akik jobban értik az angolt (pl: Breki) azok elolvasgathatnák ezt, itt minden pontosan le van írva az új kitserver újdonságairól és használatáról:
file:///D:/PES%2008%20PATCHES/NEW%20downloads/kitserver/docs/manual.html -
Nagyi2pac #46958 Euro 08 Update - Adding new kit server
We are adding the new kit server to our Euro 08 Mod so the release of the new update it will take more time than expected. We are testing the new kit server with Euro Mod and works great. Check out the screenshot of exhibition mode where you will be able to change kits. Thanks Juce and Robbie for this new version of kit server!!! I believe the update will be released late at this night ( Argentina 22 pm ) so you can enjoy it this weekend.
After this update the next one will be focused on sounds and it will be released just before the Euro 08 semifinals.
We hope that you are really enjoying this Euro 08 experience with us here at Gamingaccess. Thans for your support. -
Nagyi2pac #46957 Na már a gamingaccess-re is felrakták a kitservert
-
Nagyi2pac #46956 Tudom nem arra gondoltam hanem erre a Runtime Error-a a játékban! -
írtam
én ezt raktam ki
http://s1.directupload.net/images/080620/639xdch5.jpg
te ezt akartad
http://s1.directupload.net/file/d/1466/639xdch5_jpg.htm -
Nagyi2pac #46954 Ezt nemtod mér írta ki? -
Nagyi2pac #46953 jaaa
-
-
mert nem kell a htm