PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyesmire gondolok, nemigaz érted...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
CSAK a Fradi
Akkor én mit csináljak, vagy hol állitsak valamit ?
HELP
Még nem néztem körül, úgyhogy nemtom.
CSAK a Fradi
Na tegnap este lejött a game s egész éjjel nyomtuk haverral reggel 8-ig!
Minden tökéletes egyetlen egy dolgot kivévve. Sajnálatos módon egész éjjel a gép részérõl kb 2 db magas lövést láttunk az összes többi lapos lövés és hát ez elég zavaró tud lenni! Erre ti is felfigyeltetek már?
Van erre valami megoldás vagy egyszerûen programhiba s várjuk hevesen majd a patchet?
Valakinek hasonló!?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
De ebben a részben nem lett oylan training mint a PES6-ban, hogy végig magyaráz mindent(PS2-es ben benne van), avgy csak én voltam a béna és nem találtam meg<#fejvakaras>#fejvakaras>
hTTp://ror.hu/
most már arra kellene rájönni, miért nem tudok mezet váltani MLben? 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Az biztos, hogy a létszám megsokszorozódott, de azért remélem nem megyünk át oviba...😄
CSAK a Fradi
helhígult a topik nagyon 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Akinek RGB gondja van, vagyis hiányoznak bizonyos logók a játékból, az próbálja meg letiltani a PES-t az internetrõl. Ezt lehet tûzfallal is, vagy egy próba erejéig kihúzod a gépbõl az internet lan kábelét.
Ezután minden bizonnyal meg fognak jelenni a logók. Persze amint a PES újra ki tud menni az internetre, újra ezek a hülye RGB logók lesznek.
Az oka szerintem az, hogy a progi (ha ki tud mennoi a netre) akkor online hirdetéseket meg reklámtáblákat fog letölteni és ezek fognak látszódni a játékban. De valószínûleg még nincs kész teljesen az online rendszer, vagy még nem jelent meg egy hirdetõ sem, aki fizetne a Konaminak azért, hogy az õ hirdetései jelenjenek meg a játékban.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
options fájl egész jó. bár a licence-k nagyon hiányosak ugye, de az szerintem már holnapra javítva lesz.
CSAK a Fradi
Mert nekem nem engedi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
trainingben dobjátok fel "magatokat",többféle üvöltés is van.jókat lehet rajtuk röhögni 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"amúgy az miért van h nekem nem engedi az 1280x1024-et? mindenhol azt használom:
atomerõmûvem: asus p5b alalal, asus 8600 gt vga, 2 gb kinston hyperX memória és intel e6420 proci max a 1280x768-t enged de az meg 16:9-es és nekem a 4:3-s kell ugyebar az meg 1024x768 😄"

1024x768 itt már olyan mint a lassított film itt 40 kb az fps.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nem vagyok 1 napig, és kijött a game 😊
Majd visszaolvasok, de azért ha van valami fontos infó az összegezve beírhatná valaki 😊
Ami érdekes, hogy Windows XP x64 operációs rendszer nem támogatott, fel sem rakja rá😊.
Amúgy várjuk az elsõ adatbázis javítást, de ahogy elnézem, nincs is OPT fájl már?!😊
A játék tök gyors, és nmehezebb, Master Liga alap csapattal Top Player fokozaton szenvedés😊. Jó a kommentátor😊
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
atomerõmûvem: asus p5b alalal, asus 8600 gt vga, 2 gb kinston hyperX memória és intel e6420 proci max a 1280x768-t enged de az meg 16:9-es és nekem a 4:3-s kell ugyebar az meg 1024x768 😄
http://fifahungary.trap.hu/pes/letoltes.php?letoltid=9077
---
A játék megjelenését követõen egy átjátszott éjszaka helyett egy átszerkesztett éjszakát tudhatok magam mögött, ami a PES rajongóknak kimondottan örömteli hír. Mint tudjátok néhány licenc hiányzik a játékból: az angol bajnokság csapatai, a Német válogatott kerete és néhány stadion álnevet viselnek. Ha felteszed a patchet akkor ezek rendbejönnek (ugyan az angol kulbbcímereket nem tartalmazza), és a Magyar válogatott keretét is felfrissíti, illetve Oliver Kahn is bekerül a Bayern München kapujába - többek között!
---
Én beletúrtam kicsit a videodriverbe és ott állandóan bekapcsolva hagytam a Vsyncet míg a játékban kivettem... így most már 1280x1024-en is High-on szépen csíkozás és lassulás nélkül megy!
Sok sikert!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Úgy látom mindenkinek vannak RGB reklám gonjai...
Nekem még van egy másik még idegesítöbb, nem bírom használni a 1280*1024 -et HIGH -on ?
Ezálltal nagyon szar grafikát kapok, ha 1280*1024 -be állitom mediumon , akkor meg pixelesek a nézök és a fû ?
Valakinek van ilyen gondja, 2db 7900 GT van Sli -be kötve...
A Visszahúzás után (Mialatt egyhelyben állsz a labdával az ellenfél kapuja felé nézve a RT (régi R2)-t
nyomva a bal analóggal (írányító gombok) elindul az ellenkezõ írányba (a saját kapu felé)) ha ez megvan rögtön az irányítókkal megint az ellenkezõ irányba (tehát ellenfél kapuja felé) és így kötényt adhatunk
Letöltöm!
Szerintetek lehet a törésé vagy pl a kommentátor ennyit vesz le?
Hm.. érdekes de a végére járok az egyszer biztos:S
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
A jövõ évi fifát se fogja senki az ezévi miatt megvenni.Bár annak a pc-s verzióját ennél már ugyse lehetett volna jobban elrontani,ugyhogy ott a Direct IP se segit semmin.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.