PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kontrollert érzékeli. Nincs valakinek valami ötlete? Elõre is köszi!<#conf>#conf>
lol😄 lajcsi már akkor pesezett,amikor te még a fifát se ismerted bazz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sorry
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
az adatlaposra nem reagálok mert õõõ hogy fejezzem ki kúltúráltan magam...LESZAROM
elhiszed nekem hogy a PES 3 óta nem nyúltam hozzá komolyabban egyetlen fifához sem?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Maradj a Fifánál...
van egy olyan érzésem,hogy pont ezt akarta a Konami
★ 汤姆 李
Pes játékos vagyok ha ez számít<#buck>#buck>
★ 汤姆 李
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
fifa játékosok szerint szar a fifa 08, és rohadtul bejön nekik a pes 08 (talán mert a megszokott fifa hangulatot kapják e új játékba meg, szebb köntösbe csomagolva 😄)
persze csak nagy általánoságban beszélek.. de akkor is lol 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
dettó
ma kb 3 órán át haverral nyomtuk a játékot,egymás ellen(õ bill,én gamepad),és meg kellett állapítanunk,hogy egy bizony nem lett jó! 😮
de csak egyvalami miatt,ami a demoban nem volt(legalábbis nem vettük észre),és "pillanatok alatt" javítható
ugyebár eddig a védõk voltak elõnyben akkor ha a támadó még nem birtokolta a labdát,tehát meg kellett szelidítenie azt.mint a valós életben!és akkor is játszva szereltek,amikor a labdás ember huzogatta a labdát ide-oda,amit csak kevés játékossal lehetett megtenni hosszútávon(tehát több méteren át) hiba nélkül.mint a valós életben!
na ennek vége!top player szinten a saját térfelemrõl indulva átviszem az ellenfél játékosain,és gól!gonodltam/tuk hogy a gép béna,de sajnos egymás ellen is ugyan ez a helyzet 😞 pl 16-oson belül ha valaki megkapja a labdát,úgy lefordul a védõrõl hogy egy méteren 2 méteres hátrányba kerül a szerencsétlenje
a védõk szétnyilásáról,és a labdás ember elõl való menekülésükrõl inkább nem is írok semmit (jé,már írtam is 😊
teljesen sutba vágták a játékélményt :\ 4-4,5-5,aztán már 10 gólos meccsek születtek,mindenféle erõfeszítés nélkül vágtuk a gólokat a másik kapujába
mindketten évek óta játszunk fociprogrammal,fifat elsõ óta,pest 4 óta.én mondtam ki,de haverom csak helyeselni tudott:"ez bizony fifa feeling"
azt hiszem ennél rosszabbat PES-re nem lehet mondani!
várjuk a gameplay patcheket!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Valak itud help? Hogy lehet egymás ellen játszani?? Úgyértem gamepad billentyûzet ellen, mert csak vagy külön gamepaddalm egy vagy csak külön bill. Valaki tud segíteni???
THX.
FORZA MILAN!!!
Szóval nem tudom beállítani a billentyüket igy meg nem tok játszani
★ 汤姆 李
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Én is sokáig kerestem 😊
Viszont minden meccsemet fáradt emberekkel kezdem, mert csapatösszeállításnál sehol sem látom, hol mutatja, ki milyen kondicióban van éppen. Csak úgy tudok taktikázni, hogy elözõ meccsen megnézem ki kezdi fáradtan, következõ meccsben meg kiveszem a kezdõ 11-bõl.
Én vagyok vak és nem tudom hol kell keresni ezt a mutatót mielött még elkezdõdne a meccs?
Pl a meccs elötti taktika beállításnál(nem jut most eszembe a menü neve, talán simple settings), ahol olyan van pl hogy side + central attack, attack, defense... Na itt ha pl beállítom hogy én a széleken szeretnék támadni, akkor miért alakítja át teljesen a formációt? Azt nem lehet hogy a felállás változtatása nélkül beállíthassam pl. a side attacket? Vagy ennek pont a felállás változtatás a lényege?
Bocs hogy ilyeneket kérdezek ami gondolom sokmindenkinek teljesen egyértelmû, de én még nem értek hozzá annyira.

Itt kell növelni az adott fáj méretét.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na mind1,ha arra akkor a kontroller beállításnál cserélgesd fel a dash-t játékos váltást stb..
Így tudod olyanná tenni mint a fifa default g.kiosztással.
★ 汤姆 李