PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a taktikáról beszéljetek emberek %
Bocs hogy közbevágok de nekem a pes 2008-ban (Fairlight) nem érzékeli a billentyûzetet!<#szomoru1>
A kontrollert érzékeli. Nincs valakinek valami ötlete? Elõre is köszi!<#conf>
báttyó02
"Maradj a Fifánál..."

lol😄 lajcsi már akkor pesezett,amikor te még a fifát se ismerted bazz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ha véletlen valakit megsértettem Bocs csak van amin felkapom néha a vizet és akkor mindenbe belekötök...
Sorry

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

9csöves9
😄DD

az adatlaposra nem reagálok mert õõõ hogy fejezzem ki kúltúráltan magam...LESZAROM

elhiszed nekem hogy a PES 3 óta nem nyúltam hozzá komolyabban egyetlen fifához sem?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ez tény, csak én úgy vélem, hogy ha van nnyi önbecsület valakiben akkor nem ír be sehova hülyeségeket, de nem szeretem ezeket a forumos vitákat tehát hagyjuk is...

gercse
aki adatlap alapján ítél meg másokat az meg...hagyjuk

gercse
ebben lehet vmi, mert én is fifás voltam, és a fifa egyáltalán nem, a pes annál inkább bejön 😊, csak lenne több idõm játszani, na talán majd vizsgaidõszakban 😄

Az adatlaopdat megnézve Te is egy kultúr ember vagy, de bocs tényleg kicsit...
Maradj a Fifánál...

9csöves9
"fifa játékosok szerint szar a fifa 08, és rohadtul bejön nekik a pes 08 (talán mert a megszokott fifa hangulatot kapják e új játékba meg, szebb köntösbe csomagolva 😄)"

van egy olyan érzésem,hogy pont ezt akarta a Konami

Pc-n hol cseréltek mezt meccs elõtt?Master L.-ban avagy Exh.-ban?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem szar a Pes'08<#gonosz3>
Pes játékos vagyok ha ez számít<#buck>

báttyó02
hát ja amugy van ebben a fifa fílingben valami...sajna

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kmarha
azért nem rossz.. pes játékosok szerint szar a fifa 08, és szar a pes 08.. nem marad nekik mivel játszani.

fifa játékosok szerint szar a fifa 08, és rohadtul bejön nekik a pes 08 (talán mert a megszokott fifa hangulatot kapják e új játékba meg, szebb köntösbe csomagolva 😄)

persze csak nagy általánoságban beszélek.. de akkor is lol 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

No legalább igy kaptam reagálást.... 😊 és nem sült be semmi Fyrexnyugodj meg....ez nem a te géped,h hal meg fele

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

9csöves9
"ez bizony fifa feeling"

dettó

ProGabe
na akkor jöjjön egy nagy lehúzás :\

ma kb 3 órán át haverral nyomtuk a játékot,egymás ellen(õ bill,én gamepad),és meg kellett állapítanunk,hogy egy bizony nem lett jó! 😮

de csak egyvalami miatt,ami a demoban nem volt(legalábbis nem vettük észre),és "pillanatok alatt" javítható

ugyebár eddig a védõk voltak elõnyben akkor ha a támadó még nem birtokolta a labdát,tehát meg kellett szelidítenie azt.mint a valós életben!és akkor is játszva szereltek,amikor a labdás ember huzogatta a labdát ide-oda,amit csak kevés játékossal lehetett megtenni hosszútávon(tehát több méteren át) hiba nélkül.mint a valós életben!

na ennek vége!top player szinten a saját térfelemrõl indulva átviszem az ellenfél játékosain,és gól!gonodltam/tuk hogy a gép béna,de sajnos egymás ellen is ugyan ez a helyzet 😞 pl 16-oson belül ha valaki megkapja a labdát,úgy lefordul a védõrõl hogy egy méteren 2 méteres hátrányba kerül a szerencsétlenje
a védõk szétnyilásáról,és a labdás ember elõl való menekülésükrõl inkább nem is írok semmit (jé,már írtam is 😊

teljesen sutba vágták a játékélményt :\ 4-4,5-5,aztán már 10 gólos meccsek születtek,mindenféle erõfeszítés nélkül vágtuk a gólokat a másik kapujába

mindketten évek óta játszunk fociprogrammal,fifat elsõ óta,pest 4 óta.én mondtam ki,de haverom csak helyeselni tudott:"ez bizony fifa feeling"

azt hiszem ennél rosszabbat PES-re nem lehet mondani!

várjuk a gameplay patcheket!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz6
<#hehe>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

választ plz
Hy.

Valak itud help? Hogy lehet egymás ellen játszani?? Úgyértem gamepad billentyûzet ellen, mert csak vagy külön gamepaddalm egy vagy csak külön bill. Valaki tud segíteni???

THX.
ForzaInter
jópárszor belett már rakva...

Yo, Bitch!

Aradebil2
kb 5* volt berakva,keress vissza!

Shevchenko
Probálj már meg kulturáltan viselkedni és olvass vissza,mert nem 8 szor,hanem 1028 szor van leirva.

FORZA MILAN!!!

Fyrex
szép gyerek vagy. mivan besült a hiperszuper gép? xD

Avanti Crociati!

vezérszuszu
Nah szupi továbbment végre a konami felirat után szépen megy a játék 20 perce állytgatom a billentyûket de nem jövök rá sehogy se hogy hogy kell jól belöni a shot ot pl be se tudtam állítani meg az S gombra sima paszt hogy kell beállítani stb....?
Szóval nem tudom beállítani a billentyüket igy meg nem tok játszani

ForzaInter
fegyelmezd magad.

Yo, Bitch!

Mi van veled?Mi bajod van?<#fejvakaras>

Kmarha
Király, kösz mindkettõtöknek!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

van egy kis problémám plz help!!! install végén kiir két hibaüzenetet az egyik crc-hiba.... de a legvégén és feltette a játékot...de amikor elinditom a játékot akkor nem indul csak fekete ablak feljön és semmi:S---
Amikor cseréled az embereket, meg változtatod a taktikát, felállást akkor az LB gombot kell megnyomnod 1X-er vagy 2X és elõjönnek ilyen zöld,piros,sárga,kék,szürke nyilak és mellette látod, hogy milyen fáradtak.

mit akarsz szebbet??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

taktikázók lökjék a tanácsokat 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

amikor ML-ben bemész Team adjusment/Set formation-ba, és azon belül change player, LB-vel vagy RB-vel (bill-en alapból Q, E) váltogatni fogja a játékosok neve mellett a posztjukat, lapok számát és a stamina-t

Én is sokáig kerestem 😊

Kmarha
rendben 😊 és akkor szájbarágósan, mintha egy 5 évesnek magyaráznád, hol van? 😄 (de lehet alszom egyet az kipihenten újra nekiugrom 😄)

ForzaInter
vak vagy😄

Yo, Bitch!

Kmarha
Khmm.. még nem nagyon volt idõm játszani vele.. talán 4. meccsig jutottam az ML-ben.. de már most megfogott.. nagyon meccs hangulatot tud teremteni, még így Faragóék nélkül is 😄

Viszont minden meccsemet fáradt emberekkel kezdem, mert csapatösszeállításnál sehol sem látom, hol mutatja, ki milyen kondicióban van éppen. Csak úgy tudok taktikázni, hogy elözõ meccsen megnézem ki kezdi fáradtan, következõ meccsben meg kiveszem a kezdõ 11-bõl.

Én vagyok vak és nem tudom hol kell keresni ezt a mutatót mielött még elkezdõdne a meccs?

Breki33
akkor várjuk a profi taktika állítók tipjeit
Breki33
Allítólag ilyen az enyém High-on

Ez szerintem nagyon jól jönne(legalábbis nekem tuti 😊)
Pl a meccs elötti taktika beállításnál(nem jut most eszembe a menü neve, talán simple settings), ahol olyan van pl hogy side + central attack, attack, defense... Na itt ha pl beállítom hogy én a széleken szeretnék támadni, akkor miért alakítja át teljesen a formációt? Azt nem lehet hogy a felállás változtatása nélkül beállíthassam pl. a side attacket? Vagy ennek pont a felállás változtatás a lényege?
Bocs hogy ilyeneket kérdezek ami gondolom sokmindenkinek teljesen egyértelmû, de én még nem értek hozzá annyira.
Hogy kell mûesést csinálni?

jól vanna😊 köszönö szépen
majdnem a félpályáról

Breki33
vagy berakni külön könyvtárba és a könyvtárat importálni

de ezeket annyiszor elmondtam
gabi89
Advancedmenüben válaszd a modify reserved space menüt.
Itt kell növelni az adott fáj méretét.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

thnx...csakmert a beállitásoknál a demoban egy xboxos kontroller jelent meg és nem tudtam minden gombra beállitani nemtudom miért
na ezaz hogy növelted meg?😊
Breki33
én simán asf explorerrel beraktam, méretnövelés nem kellett mert már régebben megnöveltem
Gombkiosztásra gondolsz?Nem értem mi a terved😊
Na mind1,ha arra akkor a kontroller beállításnál cserélgesd fel a dash-t játékos váltást stb..
Így tudod olyanná tenni mint a fifa default g.kiosztással.

vezérszuszu
Köszi! Megpróbálom!