PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
edit--->load

hello!feltettem az adatbázis frissitést,de a Premier lauge még mindig nem jó....erre van megoldás?kösszi

Bercy
Azt játék közben tudod állítani. A játékos neve mellett van egy kis függõleges csík ami jelzi, hogy támadó vagy védekezõ szellembe játszik-e.
A taktika választó gombot nyomva tartva(LT) az RB-vel lehet növelni és a RT-vel csökkenteni (érdemes a takikai beálltásoknál ez is manualra állítani külömben a gép utána megváltoztatja).
Automex Számítástechnika.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Az oké, hogy beállítom a négy taktikát ami akár lehet a A plan is mint a képen látszik

De ez hol van pontosan?
"A támadó/védekezõ beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekezõ beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni."
Shevchenko
Valaki nemtudja ki forgalmazza a játékot,az ECOBIT?

FORZA MILAN!!!

Nagyon szépen köszönöm.
RemX
Nem biztos hogy lesz... de lehet hogy minden rendszeren másképp viselkedik... és mondom nálam valami nem ok... nem szabadna ilyen szarul futnia...

Most mediumon játszom úgy legalább tökéletesen fut a játék mindenhol, de visszajátszásnál még így is beszaggat!!!! nem hiszem hogy szabadna neki...

Breki33
Ebben biztos vagy?

Én nem emléxem ilyen névre, igaz leszedtem felraktam és azóta nemis néztem mivel semmi gondom nincs vele

remélem nemis lesz
Breki33
Breki33
ki volt korábban linkelve egy setting-s azzal lehet
RemX
Az lehet Breki de az a Vitalitys... lehet a másikkal még jobban menne 😊

Mindegy egy próbát megér, mert nekem nonsense hogy ilyen szarul fut a gépemen...

Sziasztok! Nem tudok 1280x1024-et választani. Egyéni probléma vagy másnak is van ilyen?
Breki33
én a gamecopyworld-ön lévõ második újabb cracket használom és semmi gondom nem volt vele
RemX
Hoppáré!

Ezen már én is gondolkodtam és szerintem ma ki is fogom próbálni... Elvileg a játékhoz adott DirectX a legújabb nem? legalábbis nekem így lenne egyértelmû... de egy reinstallt megér valóban....

Giovanni Gatto
Egy kis segítség azoknak, akik eddig hozzám hasonlóan érthetetlen teljesítménygondokkal küzdöttek. Mivel a demóhoz képest nagyságrendekkel gyengébben futott a játék a Vitality crack-kel, mérgesen nyomtam egy uninstallt. Aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog és ma reggel újratelepítettem a játékot, de az eredeti, Fairlight-os crack-kel (ami állítólag zabálja a memóriát). Jelentem azóta a játék tökéletesen fut 1280x1024-ben mediumon (Vitality-vel 1024x768-ban low részletességgel ment csak normális fps-sel, ennél feljebb diavetítés volt), ráadásul a reklámtáblák is mind a helyükön vannak. Mindenesetre érdekes... Szóval akinek hasonló gondjai vannak, egy próbát talán megér a dolog.

volt egy fordítás a beadásokról is, még az is hiányzik a FAQ-ból, azzal már elég sok mindent tudnánk már. Ha valaki talál németül majd esetleg a lövésekrõl és cselekrõl leírást, azt még bevállalom.

köszi

Breki33
kérném a FAQ készitõjét ha lehet rakja be így a FAQ-ba
Breki33
Perfect WORK P
akkor kiegészítve <#integet2>

Támadó/védekezõ beállítások/szintek (ATTACK/DEFENCE LEVEL)

A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekezõ/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.

Manuális stratégiák (MANUAL STRATEGIES)

A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyõ jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függõen, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekezõ beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekezõ beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
Pl. az extrém védekezõ beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezõvonal után már alig lesz passzlehetõséged.
Figyelni kell arra, hogy a védekezõ/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítõdnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat elõre lesz tolva, hiába van eredetileg védekezõ taktika a rendszerben beállítva és fordítva.

Stratégiák (STRATEGY)

1., Nincs stratégia (NO STRATEGY)
nincs ráhatásod a csapat viselkedésére

2., Támadás középen (CENTRE ATTACK)
minden támadó játékos középre mozog, a formáció szûkebb lesz.
Elõnye: középen létszámfölény alakítható ki
Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken

3., támadás jobbszélen (RIGHT SIDE ATTACK)
a jobboldali játékosok erõsen elõretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
Elõnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad

4., támadás balszélen (LEFT SIDE ATTACK)
ua. mint a jobbszélen, értelemszerûen

5., „ellenfélfelezõ” (OPPOSITE SIDE ATTACK)
ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsõk a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
Elõnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetõség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára

6., oldalváltás (CHANGE SIDES)
a szélsõ középpályások és támadók cserélgetik a helyeiket
elõnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással õriz
hátránya: FMF és FS-nek hosszú idõ szükséges a váltáshoz, így több idõt töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.

7., támadó liberó (CB OVERLAP)
ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
Elõnye: meglepetés a támadásban
Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.

8., pressing (PRESSURE)
ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezetõ ellenfél felé kezd mozogni.
Elõnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
Hátránya: különösen a támadók nagyon elõl helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését

9., ellentámadás (COUNTER ATTACK)
támadók elõl maradnak
Elõnye: gyors kontra vezetése
Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy

10.,. lescsapda (OFFSIDE TRAP)
gyakorlást igénylõ taktika a megfelelõ idõben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védõ elõre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
Elõnye: egy kis gyakorlással és megbízható védõkkel lesre állíthatód az ellenfelet
Hátránya: idõzítés rossz, szabad az út a kapud felé

11., Stratégia „A” vagy „B” (STRATEGY PLAN A OR 😎
az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelõtt, mielõtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.

Breki33
igen és aznap jelenik meg itthon

szerintetek a TESCO_ban megvehetõ?
Az online játék csak 10.29-tõl lehetséges mert a szerver még nem áll rendelkezésre. Ezért bocsánatot kér a KONAMI.

Breki33
köszi ez nagyon hasznos

annyival kéne még kiegészíteni -nem feltétlen neked- hogy oda kéne még írni az angol megfelelõjét ahogy a játékban megjelenik
Egy kis taktikai segítség:

Támadó/védekezõ beállítások

A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekezõ/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.

Manuális stratégiák

A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyõ jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függõen, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekezõ beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekezõ beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
Pl. az extrém védekezõ beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezõvonal után már alig lesz passzlehetõséged.
Figyelni kell arra, hogy a védekezõ/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítõdnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat elõre lesz tolva, hiába van eredetileg védekezõ taktika a rendszerben beállítva és fordítva.

Stratégiák

1., Nincs stratégia
nincs ráhatásod a csapat viselkedésére

2., Támadás középen
minden támadó játékos középre mozog, a formáció szûkebb lesz.
Elõnye: középen létszámfölény alakítható ki
Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken

3., támadás jobbszélen
a jobboldali játékosok erõsen elõretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
Elõnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad

4., támadás balszélen
ua. mint a jobbszélen, értelemszerûen

5., „ellenfélfelezõ”
ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsõk a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
Elõnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetõség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára

6., oldalváltás
szélsõközéppályások és támadók cserélgetik a helyeiket
elõnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással õriz
hátránya: FMF és FS-nek hosszú idõ szükséges a váltáshoz, így több idõd töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.

7., támadó liberó
ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
Elõnye: meglepetés a támadásban, létszámfölény
Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.

8., pressing
ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezetõ ellenfél felé kezd mozogni.
Elõnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
Hátránya: különösen a támadók nagyon elõl helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését

9., ellentámadás
támadók elõl maradnak
Elõnye: gyors kontra vezetése
Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy

10.,. lescsapda
gyakorlást igénylõ taktika a megfelelõ idõben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védõ elõre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
Elõnye: egy kis gyakorlással és megbízható védõkkel lesre állíthatód az ellenfelet
Hátránya: idõzítés rossz, szabad az út a kapud felé

11., Stratégia „A” vagy „B”
az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelõtt, mielõtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.

Breki33
Ebben img van <#ejnye1><#beka3><#nevetes1>
nekem az epl logók az Istennek sem akarnak megváltozni, pedig beimportáltam afs-be o.O
itt az elsõ magyarítás a PES 2008-hoz ami a fõmenüt magyarítja
innen letölthetõ

tobias88
de nagyon idegesít, hogy mindig be kell load-olni a beállítást...
Szóval már kiszedték ezt a jó kis "szolgáltatást". Értem. Köszi!

Breki33
nem kimászik az img-bõl
Breki33
faq
tobias88
és ezt ha beteszem, bent is marad? nem úgy mint a kameraképek
Ebben a verzióban már nincs olyan training amiben magyaráz játék, mit hogyan kell csinálni? Az elõzõ verziókban ez nagyon tetszett. Igaz nem vagyok egy addikt játékos, csak néha eltötyögök, de sokat dobna a játékon ha tudnék lõni szép szabadrúgásokat, tudnék csinálni jó cseleket stb. Magamtól kicsit sok idõ lenne rájönni a bill.kombinációkra.

Köszi szépen, nekem is sikerült!!!!
ProGabe
settings.exe-ben a controller fülön a controller legördülõ menüben a controllernek állíts controller 2-t!

ha esetleg még nem volt:controller <#idiota> (bocs,fáradtság)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
<#eljen><#szeret>
Breki33
úgy látszik õk se tudják P
gabi89
Ha jól láttam még nem volt:
Kitserver 7.0.0.c by Robbie and Juce

* enables all quality settings for PES 2008 Full Version
Download:
http://rapidshare.com/files/65135522/kitserver-700c.zip
http://files.filefront.com/8886328
http://www.speedyshare.com/264757817.html
--------------------
New emblems for PES 2008 by ProXimO

Download

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok!Én sem tudom beállítani a játékot úgy, hogy egyszerre lehessen billentyûzettel és gamepaddal is játszani. Ahogy olvasgatom a fórumot látom hogy van akinek sikerült. Lécci segítsetek nekem is!
jajdejo-

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Még Rád se hallgatnak? Szép...

A gól is 😛
báttyó02
DAS:ASD😄A:ADS:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
nah ittenvan 😄
nagyon durva külsõ van benne,probáltam ugy h látszódjon

hali.

de letudod írni, hogy állítottad be hogy ment a gamepad meg a bill is egyszerre???
Fyrex
😄DDDddddddddddd

az ilyeneket múzeumba kéne mutogatni, remélem este puszit is adsz neki 😄DDd

Avanti Crociati!

Shevchenko
Ezaztán a kultúra gyerekek<#eljen>

FORZA MILAN!!!

báttyó02
geci migólt vertem :|
cole-val külsõvel,mndjárt bedobom

gabi89
Ki akaszt ez a game nagyon nem megy manapság demóba vágtam a gólokat most meg egy meccsen ha 1-2t lövök és akkor is max döntetlen mert a gép is bevág annyit nem megy a védekezés pedig ésszel csinálom 😞 de a védõk borzalmasan helyezkednek állandóan üresen hadják a gép játékosait és mire befutom addigra már ott a helyzet 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

9csöves9
nepofázzbele hanem gyere fifázni :S

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...