PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt tudom, hogy a napokban fog megjelenni a pes 2008 ps3-ra...az lenne a kérdésem hogy mikor?és a legolcsóbban hol tudom beszerezni?
köszi a válaszokat...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elindul a game bejön a KONAMI felirat és utánna elsötétül a kép ennyi nem történik semmi, indíthatom újra a gépet mindig!
Vki vmi megoldást esetleg?
naon nagy😄
Igaz hogy 2 emberem sárgát kapott de király😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nekem is ilyen volt tegnapig tegnap újra tettem a gémet, a legfisebb vidikari drivert és direktXt és a pocimon meg állítottam egy kicsit és mára tökéletesen megy pedig tegnap mg akadt mint a szemé:S
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Úgy látszik kevés a gépem ehhez a játékhoz... bár továbbra sem értem hogy egy ideig miért jó és utána miért lassul be..... 😞
Hivatalos gépigény szerint is elégnek kéne lennie és mégsem... mediumon már jól fut... komolyan nem értem...
Dögöljön meg ez a qrva PC, érik egy konzol vásárlás...
Mi lehet a baj?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amúgy jó kis gépecske lesz ebbõl.
Grat
*õ is szeretne ilyet*
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha ez alapján tesztembe a füvet amit kértél highon tesztelni jó lesz?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
kipróbálná valaki high-on?
http://www.speedyshare.com/419706666.html
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
New Hex Edit Pattern (FCH) & Turf by Frenkie
This is a new Hex Edit File to use the old pattern style from PES 6
Install in cv_1.img with ASF Explorer
1. Open AFS Explorer
2. Go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 2008 img folder open cv_1.img
5. Answer NO to questions and the file will be opened.
6. Go to ->Advanced-->Modify reserved Space
7. Scoll down and mark file unnamed_383.bin
8. in upper right corner set the Space up to: 7661568
9. Click Regenerated ASF
10. Select the new Name use: cv_1a.img and save anywhere
Close ASF Explorer
Open GGS 7.18
1. Open the new Generated cv_1a.img
2. Scoll down to unnamed_383.bin
3. Wait till all image are load
3. Right click on unnamed_383.bin and use: Import file over this one...
4. use the new unnamed_383.bin from the zip you have download
5. if message popups: This files contents different from the selected one...
click YES
6. Files are imported and you can start the Game
Note: Be sure you use in stadium settings this:
Konami Stadium
Day Fine
Lattice Pattern
You can also use on other Slots for other Stadiums or for Night Fine, but you have to use every time Lattice Pattern
http://www.zshare.net/download/4442663bcf80ab/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
★ 汤姆 李
- 1152x864
- 1360x768
- 1440x900
- 1680x1050
- 1920x1200
http://www.mediafire.com/?brsinx1yyl8
AMD Athlon 2400+
512 DDR Ram
Ati Radeon 9500Pro 128mb
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nyugi ez tuti hogy nem kártya hiba...
Nálam van valami gebasz a gépemmel de még nem jöttem rá hogy mi... jó lenne ha valaki tudna segíteni... ez a melegedést még megnézem, bár azért érdekes lenne...
A kártya amúgy tökéletes tuti hogy nem hajtja ki a 3700+ processzorom szal no para, szerintem jó választás! Nekem Sapphire van és AGP-s...
Sztem nálam is hasonlóan fog kinézni. Egyébként ez biztos a 383-as bin? Mert otthon egyszer próbáltam a negyvenakárhányast berakni 383-asnak, és akkor is ilyesmi képet kaptam.